Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canimmm benimmm kist olusma donemim oldu ne agri vardii ne siziiii valla
ama simdi agrilarim oluyo sogan - incir kurlerinden sonra yani yumurta kalitesi iyilesince bu agrilar artiyo

adetle birlikte yeni yumurtalarini hazirlamaya basliyo vucut demekki senin yumurtalarin saglamlasmaya baslamis ve kalitesi artmis vucudunda hamislige kendini hazirliyo demekkiiiiiii

hadi bakalim hayirlisi insallahhhhhhh

ama hic bir kur yapmadiysan sogan kurunu oneririm adetin bitimiyle ????

normal morfolojimiz %2
anormal morfolojimiz % 98 çıktı bizimmmmmmmmmmm

anormal yazısını görünce çok komiğimeeeee gitmişti :))))))))))))))))))

bende ilk zamanlar morfoloji yüksek çıkınca çok kötü eyvah filan demiştim Sonradan inceleyip araştırınca öğrendim ne olduğunu tabi anormal baş anomalisi kuyruk filan ayrılıyo ama anormal toplam değerlendiriliyo tabiii bizimkide şimdi %20 normal %80 anormal ilk tahlillerinin tam tersi yanii

çok sağol tatlımmmm allahım isteyen herkese bekletemeden versin
bende sabahtan beridir yüzümde bir sırıtışla oturuyorum etraftakiler ne oluyo deyip duruyo delirdiğimi sanıyolardır

tebrik ederiimm...hayırlısıyla, sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

canımmm çok sevindim tebrik ederim Allah tamamına erdirsin,gerçekten topiğimiz uğurlu bende yaklaşık 1 sene bekledim meleğimi topikteki dualarla enerjiyle geldi bebeğim

Maestraaaaa hoss geldinnn cnmcmmmm

TARCIN cnmmm aksam mesaj yolladim sana kaybolmaa dieee:))))))

ben az kacar cnmcmlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
azicik evimle ugrasayimmm
optumm sizii

canımmm çok sevindim tebrik ederim Allah tamamına erdirsin,gerçekten topiğimiz uğurlu bende yaklaşık 1 sene bekledim meleğimi topikteki dualarla enerjiyle geldi bebeğim

çok sağol canım evet bu topik gerçekten uğurlu allah diğer arkadaşlarada versin tez vakitte

kızlar ya gülmeyin ama bişi sorcam,benim bulantım yok okuyorum tüm hamişlerde var.bende mi tuhaflık var?

kuzum yazdık görmemişinnnn :)))) naptın kuzu sen yaaaa

Maestraaaaa hoss geldinnn cnmcmmmm

TARCIN cnmmm aksam mesaj yolladim sana kaybolmaa dieee:))))))

ben az kacar cnmcmlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
azicik evimle ugrasayimmm
optumm sizii

hoşbulduummm...umarım tatilin iyi geçmiştiirr...
kolay gelsiinn...

çok sağol tatlımmmm allahım isteyen herkese bekletemeden versin
bende sabahtan beridir yüzümde bir sırıtışla oturuyorum etraftakiler ne oluyo deyip duruyo delirdiğimi sanıyolardır

amin canım.
ne derlerse desinler boşver sen mutlu ol yeterki, bebişini sev karnını okşa :)))

normal yazan rakamın büyük olması gerekiyor değil mi???
bizim anormalimiz fazla ya. adı üstünde anormal :)))

kızlar ya gülmeyin ama bişi sorcam,benim bulantım yok okuyorum tüm hamişlerde var.bende mi tuhaflık var?

genelde bulantılar 7 yada 8. haftadan sonra başlıyormuş canım. bazı kişilerde hiç olmuyormuş inşallah sende hiç olmaz

anladım canım.geçen aylarda doktora görünmüştüm.hormonlarıma falan baktıımıştım.herşey normladi kistim falanda yoktu çok temiz demişti.yumurtalarımda baya iiydi.oyüzden incir kürüne başlamıştım direk.normalde bu ay tekrar başlıcaktım yumurta takibine iş yerinde baya yoğunum çıkacak fırsatım yok .bu ayda olmazsa inş gelecek ay başlıcam tekrar doktor kontrolüne.bide senin verdiğin enbiya suresinideki ayetleri okumaya başlicam inş.bakalımmm bu günelr ve gelecek hafta içinden bi kaç gün önemli benim için

Son düzenleme:

daha ne istiyon hayatım yaaa sorunsuz bebiş işte yormuyo annesini :))
başlarlar yakında tatlım meraketme ablamda hiç kusmadı mesela hafif hafif bulantısı oldu okadar

evet asiscim normal yazan rakamın yüksek olması gerekiyor
evet adı üstünde anormal dediğin gibi :))))
canım benim tavsiyem proxseed olur size doktorunuza danışın tabi ama bi çok doktor bilmiyo o ilacı yurt dışından geliyo eczacıbaşı getirtiyo bende ondan dolayı içim rahat aldım eşime eczacıbaşı getirtiyo diye burda bi kaç doktora sordum normal hastanelerdeki doktorların haberi bile yok ama iyi hastaneler pahalı kaliteli yerlerdeki doktorlar biliyo haberleri var danışabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…