- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
kızlar benim reglim normalde 8 gün felan sürer hatta ben neredeyse 9. gün temizlenirim.bu ay 7. günde bitti ve çok az gelmişti.reglimin 4. günüden sonra ağrım sızım kalamzdı.ama bu ay sağım ve solum sürekli battı.şimdi ovulasyon dönemimdeyim ve hala ara ara sağım solum batıyor. acaba kistmi oluştu.kistin belirtileri bunlarmı hatunlarrr bi bakın
normal morfolojimiz %2
anormal morfolojimiz % 98 çıktı bizimmmmmmmmmmm
anormal yazısını görünce çok komiğimeeeee gitmişti :))))))))))))))))))
çok sağol tatlımmmm allahım isteyen herkese bekletemeden versin
bende sabahtan beridir yüzümde bir sırıtışla oturuyorum etraftakiler ne oluyo deyip duruyo delirdiğimi sanıyolardır
kızlar geldim kan testi sonucu pozitif
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyiki varsınız
çokkk güzelll yaaa ama hala şaşkınımmm
periiii geldi kelebeğimmm allahıma bin şükür isteyen herkese versin
tebrik ederiimm...hayırlısıyla, sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
canımmm çok sevindim tebrik ederim Allah tamamına erdirsin,gerçekten topiğimiz uğurlu bende yaklaşık 1 sene bekledim meleğimi topikteki dualarla enerjiyle geldi bebeğim
pidilgaaaaaaaaaaaaa burdayım şekerim burdayım mesajını gördüm hemen geldim :))) ya diğer topikte çok bireysel konuşmalar başlamıştı en son herkes darmaduman olmuştu hayırdırrrrrr. toplandı mı eski ahali yineuğurlu topikti orası ama bak hakkını yemeyelim. burası da uğurlu olsun inşallahhhhh.
pidiş yaaaa tatil bitti sanırım eeeeee durumlar neeeeee? işe yaradı mı kürler? ya sonucu merak ediyorum biri bana özet geçsinnnnnnnn plssssss
periii sen nasılsın kuzummmmmm son durumlar neeeeeeeeee?
çok sağol canım evet bu topik gerçekten uğurlu allah diğer arkadaşlarada versin tez vakitte
Maestraaaaa hoss geldinnn cnmcmmmm
TARCIN cnmmm aksam mesaj yolladim sana kaybolmaa dieee:))))))
ben az kacar cnmcmlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
azicik evimle ugrasayimmm
optumm sizii
çok sağol tatlımmmm allahım isteyen herkese bekletemeden versin
bende sabahtan beridir yüzümde bir sırıtışla oturuyorum etraftakiler ne oluyo deyip duruyo delirdiğimi sanıyolardır
bende ilk zamanlar morfoloji yüksek çıkınca çok kötü eyvah filan demiştimSonradan inceleyip araştırınca öğrendim ne olduğunu tabi anormal baş anomalisi kuyruk filan ayrılıyo ama anormal toplam değerlendiriliyo tabiii bizimkide şimdi %20 normal %80 anormal ilk tahlillerinin tam tersi yanii
kızlar ya gülmeyin ama bişi sorcam,benim bulantım yok okuyorum tüm hamişlerde var.bende mi tuhaflık var?
canimmm benimmm kist olusma donemim oldu ne agri vardii ne siziiii valla
ama simdi agrilarim oluyo sogan - incir kurlerinden sonra yani yumurta kalitesi iyilesince bu agrilar artiyo
adetle birlikte yeni yumurtalarini hazirlamaya basliyo vucut demekki senin yumurtalarin saglamlasmaya baslamis ve kalitesi artmis vucudunda hamislige kendini hazirliyo demekkiiiiiii
hadi bakalim hayirlisi insallahhhhhhh
ama hic bir kur yapmadiysan sogan kurunu oneririm adetin bitimiyle ????
[ı]canım bizlerede dua ediverde
inş tez zamanda bizdehamiş kalalaım
sen artık hamişsin kız duan kabul olurrrrrrrr
[/ı]
kızlar ya gülmeyin ama bişi sorcam,benim bulantım yok okuyorum tüm hamişlerde var.bende mi tuhaflık var?
amin canım.
Ne derlerse desinler boşver sen mutlu ol yeterki, bebişini sev karnını okşa :)))
normal yazan rakamın büyük olması gerekiyor değil mi???
Bizim anormalimiz fazla ya. Adı üstünde anormal :)))
genelde bulantılar 7 yada 8. Haftadan sonra başlıyormuş canım. Bazı kişilerde hiç olmuyormuş inşallah sende hiç olmaz
hoşbulduummm...umarım tatilin iyi geçmiştiirr...
kolay gelsiinn...
kızlar peri nerelerdeeeeee
daha ne istiyon hayatım yaaa sorunsuz bebiş işte yormuyo annesini :))
başlarlar yakında tatlım meraketme ablamda hiç kusmadı mesela hafif hafif bulantısı oldu okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?