Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Idilga sen bugun benim kalbime indircen canim. Once iyi yumurta agri ile olur dedin bende agri olmuyo simdide annenizden on sene once menapoz olusunuz dion. Benim annem erken menapoz oldu 35 -40 yaslarinda. Ben25 yasindayim. Eywahlar olsun adetim gelnio zaten. Bebisim olmadan menapozmu oldum ben.......

aaaaaaaaaaaa canimcmm simdi okudummmmm bu yazdiginiii cnmcm ayni durum bende incir kurunden sonra olduuuuu
sende incir yaptigina gore sebep buuuu
bendede ayni sey varr 2-3 aydiirr surekli kasiklar gergin yumurtlarkennn asiri agri varr ve soonrasindada

insallahh bebeise hazirliyodur rahimcigimiz ve yimirtalarimiz kendisini :)))))

yaniii tummm vucuttt hazirrrrr bi yumurtanin keyfiniii bekliyoooooo hayy allahimmm :))))))

ama bende senin gibi panik olup yazmistim daha once ayni belirtilerii ki bende hormon testi falani filani yaptirdim hersey normal allaha sukur sonradan anladimki incir yapan herkeste bu agrilar olusuyoooooo
yumurtalara kaliteli olup tutma yoluna girdiklerinde olan agrili durummm
hadi inallahh bu ayyyyyy halaya katilirizzz cnmcmmm

bende onu merak ettimmm ?????
dayanamayip kan tahliline gitti diye suphelerim varrrrrrrr :)))))))))))))))))))

bakalim hayirlisiiiiiii
aybice sana cevap yazdim okudun mu cnmmm
sogan kurunu tavsiye ediyorummm

evet okudum balım bende sana cevap yazmıştım sayfanın üst tarafında

hayirr cnmcmmmm senin yasinn kucukkkk senin yumurtalar tamm gaz calisiyodur sen merak etme cnmcmmmm :))))
sadece diyorki agrili adet gorenler daha cabuk hamile oluyomus bizim yumurtlarkenki olan agriiii yaptigimiz incir kurlerindennnn yumurtaa daha hizli buyudugu icinnnn
merak etmee kusumm yokk sende biseyy sen daha kucuksunnnn :)))

menopozda anneyle orantili diooo yanii simdilerde biizm gibiler ki biride benn once karyer sonra cocuk falan filan derkennn dogumu geciktiriyoruzzzz adamda diyorkiiii
eger anneniz erken monopoza girdiyseeee bunu yapmayinnnnnnnnnn
annenizle hemen hemen ayni donemlerde menopoza girersiniz en kotu ihtimali geri sayimi o 10 yil cnmcmmmm
sonuc anne neyse kizda o ymusss

bu durumda sende problem yok zaten sen bebis calismalarina 25 yasinda baslamissinnn :)))) bizim gibi 35 e birakmamissinn cnmmm

senin enn guzelii 35 e kadar kac cocuk istiyosannnn yappp ohh rahat sonrasindaa :))))

stress yokkk cnmcmmm 2 ay icinde senden bebis bekliyo benim 6. hissim sen merak etmeee

muckssssssssssssssssss

içimi okadar rahatlattınki anlatamam canımçok mersi.ayyyyy inşşşşş yaaaaaa tutunur bebişler bu ayy ve bizde annelik duygusunu tatarız en kısa zamnda.bende diyorum bu sağım soluma ne oluyor batıp duruyorrr ohhh rahatladım

canım sen bilirsin soğan kürü ile süt buharı beraber yapılır mı adetim biteli 2 gün oldu soğan kürüne şimdi başlasam olur mu?

canimmmmm adet gecikmeleri yasiyosan sende sogan kurunu uyygula istee rahimde temizlenir adetinde duzene girer

ayy bendee aktarci basiiiiiii :)))))))))))

canimmmmm adet gecikmeleri yasiyosan sende sogan kurunu uyygula istee rahimde temizlenir adetinde duzene girer

ayy bendee aktarci basiiiiiii :)))))))))))

aktarcı başı hehehehee bende alternatif tıbba çok meraklıyımdır

Allahımmmm bizimki gene TABİAT ANA moduna geçmişşşşşşşşşşşşşşşşşş Ay çatlicam pittiriğim benim yaaa Naturist arkadaşım benim. Yok kana gitmedim vala temizliğe keke yemeğe verdim kendimiiiii

canım sen bilirsin soğan kürü ile süt buharı beraber yapılır mı adetim biteli 2 gün oldu soğan kürüne şimdi başlasam olur mu?

canimmm sut buhariylaa sogan kuru alakasizz zatenn buhari kur olarak kabul etme sen bu aksamdan itibaren buhari yap cnmm sogan kuru adet bitiminden 7 gun sonra diyodu hatirladigim kadariyla ama ben o tarihleri beklemeden yaptimmm yanii onada baslayabilirsin gibi geliyo bana

1 litre kadar sute 1 demet maydonosu at kaynat cnmmm kaynayinca 1 yemek kasigi karabiberi dokkk otur buharina ama dikkat et yakma kendini bunu 3 yada 5 gece yapiyomussun ama usutmemeye dikkat et
kanallar acilidigi icin usutme mikrop kapma cok oluyomussss
sonra adetin baslama gununden itibaern say 10. gununden itibaren denemeye basla 1 deneme 1 pas seklindeeeee

yani ben bu sekilde okumustummmmmmmm
okudugumu yaziyorum sana cnmcmm

hadi insallahhh hayirlisi olsunnnnnnn bebisinde gobusune konsun insalahhhhhhhhhhhhhhh

ee duamizida ogrendikk onuda yapicazzzzzzz :)) ayy allahimmmmm sonunda bebisle birlikte birde yaninda huniniz oldu dicekkkk doktorlar bizeee ALTIN HUNI odlulune layik bulundunuz:)))))))

optummm cnmmmm

hanımlarrr akşam ne yemek yapıyorsunuzzzzzzzz

Son düzenleme:
GUNUN MONUSU

kislarr bende yemek super bu aksammmm direk bize gelinnn zaten halvet donemimizde deill valla super olur :))))

firinda kofte - patates
firinda somon baligi (kendime bu cok canimm istiyoo ama ilk defa yapicukkk tarif bilen varsaa bekliyorum)
zeytinyagli pirasa
yogurt
tursu
salata
tatliiiiiii .................... yokkkkkkk ( sadece meyve )

bu arada ben artik patatesleride kizartmiyorummm pisirme kagidina dilimliyorum kizartma yapicak gibi uzerine azzzzz zeytinyagi ve tuzz harmanla firina atttt kizarmis gibi lezzetli oluyooooooo

ooofff ne güzel ellerine sağlık,eve gittiğimde böyle bi mönü görsem süper olurdu
pidilgacım somon balığını eşim süper yapıyo,tepsiye dizip üzerine kekik toz biber tuzunu atıyo,üzerlerine de kırmızı biber yeşil biber soğan maydonoz limon dilimleyip diziyo canım çok güzel oluyo

hanımlarrr akşam ne yemek yapıyorsunuzzzzzzzz

bu arada ben artik patatesleride kizartmiyorummm pisirme kagidina dilimliyorum kizartma yapicak gibi uzerine azzzzz zeytinyagi ve tuzz harmanla firina atttt kizarmis gibi lezzetli oluyooooooo

bende etli biber, patates dolması yaptıımm... sarımsaklı yoğurt ve turşu eşliğinde sunucam..zeytinyağlı enginar var birde...tatlı olarakta elmalı keeeekk..

somonu bilmem de fırında balık yapıyorsam defne yaprağı ve taze biberiye koyarım... nmmmnmmmmm..soğan, patates, biber az zeytinyağı çok çok az da su ve baharat off süper olur..

balığa değdirmeden folyoyla kaplıyorum yarım saat sonra ya da kokuların durumuna göre üzerini açıyorum ki kızarsın, fazla suyunu çeksin....

patatesi ben de fırında pişiriyorum..kabuklu da güzel oluyor...bol kırmızı biber, kekik hatta az kimyon da güzel olurrr...

Son düzenleme:

Bebişkommm somon balığına azıcık salçalı su hazırla dök limon patates soğan dilimleri ekle leziz oluyor.

Fırında patateside azcık zeytinyağı ve pul biberle avcarlayıp fırına verr cips gibi çok güzel oluyor baharatlııı

kızlar dehşetsiniz yaaa. süper şeyler hazırlamışsınızzzzzzzzzzzzz

Bugün bizde soya soslu karidesli çin pilavı var.
Tatlı olarakta ıpıslak kekkkkk üzeri maraş dondurmaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…