- Konu Sahibi Masalsularam
-
kislarrrr yeni bir bilgi dahaaaaaa
annenizin menopoz yasi ne ise sizinkide o yadaaaaaa 10 yil geri gelerek max erken doneminizi ogrenebilirsinizz
yani annesi 55 de olan enn erken 45 de ama buuyuk ihtimalle 55 e kadar devam
annelerden ogrenin kislarr ona goree zamanlama :))
anladım canım.geçen aylarda doktora görünmüştüm.hormonlarıma falan baktıımıştım.herşey normladi kistim falanda yoktu çok temiz demişti.yumurtalarımda baya iiydi.oyüzden incir kürüne başlamıştım direk.normalde bu ay tekrar başlıcaktım yumurta takibine iş yerinde baya yoğunum çıkacak fırsatım yok .bu ayda olmazsa inş gelecek ay başlıcam tekrar doktor kontrolüne.bide senin verdiğin enbiya suresinideki ayetleri okumaya başlicam inş.bakalımmm bu günelr ve gelecek hafta içinden bi kaç gün önemli benim için
bende onu merak ettimmm ?????
dayanamayip kan tahliline gitti diye suphelerim varrrrrrrr :)))))))))))))))))))
bakalim hayirlisiiiiiii
aybice sana cevap yazdim okudun mu cnmmm
sogan kurunu tavsiye ediyorummm
Idilga sen bugun benim kalbime indircen canim. Once iyi yumurta agri ile olur dedin bende agri olmuyo simdide annenizden on sene once menapoz olusunuz dion. Benim annem erken menapoz oldu 35 -40 yaslarinda. Ben25 yasindayim. Eywahlar olsun adetim gelnio zaten. Bebisim olmadan menapozmu oldum ben.......
aaaaaaaaaaaa canimcmm simdi okudummmmm bu yazdiginiii cnmcm ayni durum bende incir kurunden sonra olduuuuu
sende incir yaptigina gore sebep buuuu
bendede ayni sey varr 2-3 aydiirr surekli kasiklar gergin yumurtlarkennn asiri agri varr ve soonrasindada
insallahh bebeise hazirliyodur rahimcigimiz ve yimirtalarimiz kendisini :)))))
yaniii tummm vucuttt hazirrrrr bi yumurtanin keyfiniii bekliyoooooo hayy allahimmm :))))))
ama bende senin gibi panik olup yazmistim daha once ayni belirtilerii ki bende hormon testi falani filani yaptirdim hersey normal allaha sukur sonradan anladimki incir yapan herkeste bu agrilar olusuyoooooo
yumurtalara kaliteli olup tutma yoluna girdiklerinde olan agrili durummm
hadi inallahh bu ayyyyyy halaya katilirizzz cnmcmmm
Idilga sen bugun benim kalbime indircen canim. Once iyi yumurta agri ile olur dedin bende agri olmuyo simdide annenizden on sene once menapoz olusunuz dion. Benim annem erken menapoz oldu 35 -40 yaslarinda. Ben25 yasindayim. Eywahlar olsun adetim gelnio zaten. Bebisim olmadan menapozmu oldum ben.......
canım sen bilirsin soğan kürü ile süt buharı beraber yapılır mı adetim biteli 2 gün oldu soğan kürüne şimdi başlasam olur mu?
canimmmmm adet gecikmeleri yasiyosan sende sogan kurunu uyygula istee rahimde temizlenir adetinde duzene girer
ayy bendee aktarci basiiiiiii :)))))))))))
canım sen bilirsin soğan kürü ile süt buharı beraber yapılır mı adetim biteli 2 gün oldu soğan kürüne şimdi başlasam olur mu?
hanımlarrr akşam ne yemek yapoyorsunuzzzzzzzz
ooofff ne güzel ellerine sağlık,eve gittiğimde böyle bi mönü görsem süper olurduGUNUN MONUSU
kislarr bende yemek super bu aksammmm direk bize gelinnn zaten halvet donemimizde deill valla super olur :))))
firinda kofte - patates
firinda somon baligi (kendime bu cok canimm istiyoo ama ilk defa yapicukkk tarif bilen varsaa bekliyorum)
zeytinyagli pirasa
yogurt
tursu
salata
tatliiiiiii .................... yokkkkkkk ( sadece meyve )
bu arada ben artik patatesleride kizartmiyorummm pisirme kagidina dilimliyorum kizartma yapicak gibi uzerine azzzzz zeytinyagi ve tuzz harmanla firina atttt kizarmis gibi lezzetli oluyooooooo
hanımlarrr akşam ne yemek yapıyorsunuzzzzzzzz
bu arada ben artik patatesleride kizartmiyorummm pisirme kagidina dilimliyorum kizartma yapicak gibi uzerine azzzzz zeytinyagi ve tuzz harmanla firina atttt kizarmis gibi lezzetli oluyooooooo
valla canım bende sabahtan beri düşünüyorum,canımda bişi istemio napsam ki?
GUNUN MONUSU
kislarr bende yemek super bu aksammmm direk bize gelinnn zaten halvet donemimizde deill valla super olur :))))
firinda kofte - patates
firinda somon baligi (kendime bu cok canimm istiyoo ama ilk defa yapicukkk tarif bilen varsaa bekliyorum)
zeytinyagli pirasa
yogurt
tursu
salata
GUNUN MONUSU
firinda kofte - patates
zeytinyagli pirasa
yogurt
tursu
salata
bende etli biber, patates dolması yaptıımm... sarımsaklı yoğurt ve turşu eşliğinde sunucam..zeytinyağlı enginar var birde...tatlı olarakta elmalı keeeekk..
somonu bilmem de fırında balık yapıyorsam defne yaprağı ve taze biberiye koyarım... nmmmnmmmmm..soğan, patates, biber az zeytinyağı çok çok az da su ve baharat off süper olur..
balığa değdirmeden folyoyla kaplıyorum yarım saat sonra ya da kokuların durumuna göre üzerini açıyorum ki kızarsın, fazla suyunu çeksin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?