Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
KISLARRRRRRRR FOLIKK ASIDI Icmeyii hicc birakmayinnnnnnnnnnn hamislige karar verdikten itibarennn surekliiiiiii

TRT 1 den secmeler sunucam sizeee

bence sen bugün iki kese göreceksin canım addd demişti dersinnnnnnnnnnnnnnnn hadi hayırlısı olsun bakalım öptüm

bakalım tatlım :) benım tek yumurtam olusmustu o zaman tek yımırta ıkızı neyım mı olur bu yaa :)

canimmmmmm cokk sevindimmm allahh kucagina almayi nasip etsinnnnnnnnnn

bizede dua ettt cnmcmmmmmmmmmmmmmmmm halaya katilalim bizdeeeee :)))))))))))))))

PERIMMMMMMMMMMMMMMM sira sendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

herzaman ediyorum tatlım etmeyede devam edeceğim
bu arada kelebeğimin muhtemel doğum tarihi benimkiyle aynı bende 15 aralık doğumluyumm

Anammmm bende çamaşır suyu katkılı cif var o olmazmııı başımı ağrıtıo die almamıştım bi koşu kapıp gelsemmi neeeeeeeeeee kabartma tozu da aynı işi görürmüş öyle miiii Olabilir ama öyle olduğunda insan kesin hamileyim diye sevinemezkiii.
canimmmmmm cokk sevindimmm allahh kucagina almayi nasip etsinnnnnnnnnn

bizede dua ettt cnmcmmmmmmmmmmmmmmmm halaya katilalim bizdeeeee :)))))))))))))))

PERIMMMMMMMMMMMMMMM sira sendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ya ne doğan içine doğru söyleeeeeee nie öyle çıktııı resmi gördünmüüüüüüüüüü
kızlar ben çıkıyorum grşrüz tanıştığımıza çok memnun oldum çarşıya gitmem lazım kendinize iyi bakın bay bayyyyyyy:79::79::79:

Bizde memnun olduk canmmmmmm bizi unutma gel sık sıkkkkkk öptümmmmmmm

HAMİŞ KALMADAN BURDAN ÇIKMAYACAĞIIIIZZZZZZZZZ

Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

Aycaece Hamileee

Zeytinnn Hamileee

Derinsuberfu Hamileee

İsilisil38 Hamileee

Sonesinti Hamileee

Ümitle kelebeğini bekleyen anne Adaylarımız

Perisoko NOBAT: 8 Nisan

gizz86 NOBAT: 6-8 Nisan

aserenhan NOBAT: 8 Nisan

Tatlicadi55 NOBAT: 10 Nisan

yokh NOBAT: 10 Nisan

Sibelsibel38 NOBAT: 12 Nisan

Kapnax NOBAT: 14 Nisan

Pelin67 NOBAT: 15 Nisan

sevval17 nobat:15 Nisan

Embadoo NOBAT: 16 Nisan

Thegabrela NOBAT: 20 Nisan

Bojou: Bat(asıca): 21 Nisan

hurr NOBAT: 21 Nisan

vitaminc NOBAT:22 Nisan

asis NOBAT: 23 Nisan Neşe doluyor İnsannn!!!

enderfts NOBAT: 23 Nisan Neşe doluyor insan

Jonguil NOBAT: 23 Nisan Neşe Doluyor insan

suvesabun NOBAT 23 Nisan Neşe doluyor İnsan

Aybice NOBAT: 24 Nisan

beyazz_35 NOBAT: 20-25 Nisan

mehmetderya NOBAT: 25 Nisan

İdilga NOBAT: 27 Nisan

karabiber89 NOBAT: 30 Nisan

eylemsevcan NOBAT: 30 Nisan

eerdgn NOBAT: 2 Mayıs

belfü NOBAT: 3 Mayıs

ADDD83 NOBAT: 4 Mayıs

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

YOGUN ADET AGRISI gorenler daha iyi yumurtlarlarmisssssssssssssssss

bide bizim yumurtlarken olan kasik agrilarimiz daha iyi yumurtladigimizin daha kaliteli yumurtladigimizin belirtisiymissssssssss

yok canım saf camasır suyu olcak şu ayse teyzenın kullandugından :)))

FSH
E2

Adetin 3. gunu bunu kadinlar mulaka yaptirsin kii dogurma gucunuzu ogrenin diooooooooo

yok canım saf camasır suyu olcak şu ayse teyzenın kullandugından :)))

kızlar bana yıne uyku coktu doktora gıdene kadar azıcık su cekırdegı uyutayım ben sizi seviyorumm dualarım sızlerle kardeslerım muckssssssssssssss

tam anlamıyla nasıl yapılıyor bir söylermisin yada bilen varsa söylesin lütfen

azul kullanıcısından alıntı

KIZLARRR MERYEM DUASINDAN SONRA BASKA BI TOPIKTEN BU DUAYI BULDUM AMA NE DERSINIZ ????????????
AZUL die bi arkadasa mesaj yolladim oda bu mesaji yollamis bende sizle paylasiyorummmm
????????????????????????????????????????????????????????????

Enbiya suresi 87. 88. ayetleri abdestli olarak ilişkiden önce giyinikken Besmele çekip 3 kere okuyosunuz eşinizle,gerisini ALLAH bilir.Yapıp çocuk sahibi olanlar olmuş.Bu dua Yunus Peygamberin duasıymış,ALLAH onu bu dua sayesinde balığın karnından kurtarmış,hakkınızda hayırlısı olsun...:)

Ben netten bu şekilde buldum,yine de bakıp kontrol ederseniz daha doğru olur,hatta Arapça orijinalinden okuyabiliyosan daha doğru olur ok?

Enbiya Suresi 87.-88. ayetler…

Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).

Zünnûn’u da hatırla. Hani öfkelenerek (halkından ayrılıp) gitmişti de kendisini asla sıkıştırmayacağımızı sanmıştı. Derken karanlıklar içinde, “Senden başka hiçbir ilâh yoktur. Seni eksikliklerden uzak tutarım. Ben gerçekten (nefsine) zulmedenlerden oldum” diye dua etti.

88. Ayet

فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِي الْمُؤْمِنِينَ

Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).

Biz de duasını kabul ettik ve kendisini kederden kurtardık. İşte biz mü’minleri böyle kurtarırız.

YOGUN ADET AGRISI gorenler daha iyi yumurtlarlarmisssssssssssssssss

bide bizim yumurtlarken olan kasik agrilarimiz daha iyi yumurtladigimizin daha kaliteli yumurtladigimizin belirtisiymissssssssss

merhaba idilga
peri gibi seni de daha önceki topikten takip ediyodum.fanınız oldum diyebilirim
maşallah sende herbalistlik var, güzellik uzmanlığı var, tatlı dil,güleryüz azıcık da kırıklık sanırım
daha ne olsun.
bizimle paylaştığın bilgiler için teşekkür ederim.

bu adet sancısı konusunu bana da daha önce gittiğim bir dr.söylemişti. ağrı iyidir,kaliteli yumurtalama göstergesidir demişti.Allah böyle ağrılar,sancılar versin ne diim

Canimmmm benimmmmmm tesekkurlerrr sende katill bizeeeee cnmmcm bizi bulduguna gore demekki sendede bu bizde olanlardannnn varr cnmm:)) haci haciyi tekkede kacik kacigi topikteeee :))) deyimimiz varr yaaaaaa
gel cnm gel hosgeldin armizaaaa hep beraber hamislik yolundaaaa ilerlicezzzzz :))))
mucksssssssssssss

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn tenküüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yogun adet agrısı gorenler daha iyi yumurtlarlarmisssssssssssssssss

ozaman benim yumurtadan kaliteliisi yok valla sancıdan ölüyorum ikiisindede sancım oluyoo

kislarr BUGUNKII BAKIMDAAA ELLL BAKIMI VARRR

KURUYAN ELLERE :)))

1 PATATES 1 BARDAK SUT AMA BEN TV DAKI TARIFI KENDIMCE degistiriyorumm suan itibariyle :))))

1 bardak sute 1 patetesi soyu dilimleyip haslayin (sutun icinde)
ezin blendrdan gecirinin sonra ellere surunnnnnn uzerine strech filimle sarinnn yarim saat bekleyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

2. tarifff CATLAYAN ELLERE

patatsei bu defa kabbuklariyla rendeliyoruz 1 fincan sut o kadarda zeytinyag
patatesin uzerinde kalmasina gerek yok o olusan siviyla elleri ovuyosunuz

karistirrrrr uzerini sar yarim saat bekleeeeeeeeee

:))))))))))))

ellerde onemlii kislarrrrrrrrr
heryerimizz onemli ve kiymetliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
muckssssssssss

salı günü doktorum bana dediki yumurtalarrrrrrrr adetin ilk günü oluşmaya başlıyormuşşşşşşşşşş ve 20 ml olunca çatlıyorlarmış salı günü benimki 16 idi ölçtü biçtiiiiiiiiii yumurtamı gördüm çok heyecanlandım. hamile kalıp bebeğimi görsem bayılırdım herhaldeeeeeeeeeeeeee Allahımmmmmm hepiciğimize göster bu güzel günleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aminnnnnnnnnnnn, aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…