- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
bence sen bugün iki kese göreceksin canım addd demişti dersinnnnnnnnnnnnnnnn hadi hayırlısı olsun bakalım öptüm
canimmmmmm cokk sevindimmm allahh kucagina almayi nasip etsinnnnnnnnnn
bizede dua ettt cnmcmmmmmmmmmmmmmmmm halaya katilalim bizdeeeee :)))))))))))))))
PERIMMMMMMMMMMMMMMM sira sendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Anammmm bende çamaşır suyu katkılı cif var o olmazmııı başımı ağrıtıo die almamıştım bi koşu kapıp gelsemmi neeeeeeeeeeekızlar sıze bişi söleyımmı ben kımyasal gebelıgımde de sımdıkı gebelıgımde de ılk camasır suyu testı ıle ogrendım hamılelıgım ıdrar testi yapmaya cesaret edemıodum buna ınanmıo kımısı ama ınanın doru cıkıyo gebe olmadıgım zamanlarda nekadar doksemde kopurmuyodu hıc.asit,asit olmıcak böle köpürüp sönücek kımısı karıstırıo kopürme ile asıtı ama ben de doru cıktı ınanın esım bıle inanıo artık.bana bı hemsıre evet doru demıstı.bu yöntem
Ya ne doğan içine doğru söyleeeeeee nie öyle çıktııı resmi gördünmüüüüüüüüüücanimmmmmm cokk sevindimmm allahh kucagina almayi nasip etsinnnnnnnnnn
bizede dua ettt cnmcmmmmmmmmmmmmmmmm halaya katilalim bizdeeeee :)))))))))))))))
PERIMMMMMMMMMMMMMMM sira sendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızlar ben çıkıyorum grşrüz tanıştığımıza çok memnun oldum çarşıya gitmem lazım kendinize iyi bakın bay bayyyyyyy:79::79::79:
Anammmm bende çamaşır suyu katkılı cif var o olmazmııı başımı ağrıtıo die almamıştım bi koşu kapıp gelsemmi neeeeeeeeeeekabartma tozu da aynı işi görürmüş öyle miiii Olabilir ama öyle olduğunda insan kesin hamileyim diye sevinemezkiii.
Ya ne doğan içine doğru söyleeeeeee nie öyle çıktııı resmi gördünmüüüüüüüüüü
Bizde memnun olduk canmmmmmm bizi unutma gel sık sıkkkkkk öptümmmmmmm
yok canım saf camasır suyu olcak şu ayse teyzenın kullandugından :)))
kızlar sıze bişi söleyımmı ben kımyasal gebelıgımde de sımdıkı gebelıgımde de ılk camasır suyu testı ıle ogrendım hamılelıgım ıdrar testi yapmaya cesaret edemıodum buna ınanmıo kımısı ama ınanın doru cıkıyo gebe olmadıgım zamanlarda nekadar doksemde kopurmuyodu hıc.asit,asit olmıcak böle köpürüp sönücek kımısı karıstırıo kopürme ile asıtı ama ben de doru cıktı ınanın esım bıle inanıo artık.bana bı hemsıre evet doru demıstı.bu yöntem
YOGUN ADET AGRISI gorenler daha iyi yumurtlarlarmisssssssssssssssss
bide bizim yumurtlarken olan kasik agrilarimiz daha iyi yumurtladigimizin daha kaliteli yumurtladigimizin belirtisiymissssssssss
merhaba idilga
peri gibi seni de daha önceki topikten takip ediyodum.fanınız oldum diyebilirim
maşallah sende herbalistlik var, güzellik uzmanlığı var, tatlı dil,güleryüzazıcık da kırıklık sanırım
daha ne olsun.
bizimle paylaştığın bilgiler için teşekkür ederim.
bu adet sancısı konusunu bana da daha önce gittiğim bir dr.söylemişti. ağrı iyidir,kaliteli yumurtalama göstergesidir demişti.Allah böyle ağrılar,sancılar versin ne diim
KISLARRRRRRRRRRRRR sicacikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bolll opucukluuuuuuuuuuuu mutluuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ve sansliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii birr guneeeeeeeeeeee
GGGGUUUNNNNNNAAAAYYYYYDDDDIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
kislaraa daha yuzumu yikamadan oturdummm
PERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII kisimmmm olmayinca gram cizgi cikmiyoo kisimmmm AYY INSALLAHHH vardirr bebisinnnn kizimm benn sana diyorummm bu ayy sira seninnnnnnnnnn sonra benimmm :)))))) insalahhhhhhhhhhhhhhhhhh
HAVZAKKKK verdigin karara cokk sevindimmmmm
ASIS immmmmmmm degerler gayet normalll keciboynuzu proteinnnle is biterrr cnmm benimmmmm
ayyyy herkesee gunossssssssssssssss hadi bakalimmm guzell haberlerr varrrrrrrrrr
yogun adet agrısı gorenler daha iyi yumurtlarlarmisssssssssssssssss
bide bizim yumurtlarken olan kasik agrilarimiz daha iyi yumurtladigimizin daha kaliteli yumurtladigimizin belirtisiymissssssssss
merhaba idilga
peri gibi seni de daha önceki topikten takip ediyodum.fanınız oldum diyebilirim
maşallah sende herbalistlik var, güzellik uzmanlığı var, tatlı dil,güleryüzazıcık da kırıklık sanırım
daha ne olsun.
bizimle paylaştığın bilgiler için teşekkür ederim.
bu adet sancısı konusunu bana da daha önce gittiğim bir dr.söylemişti. ağrı iyidir,kaliteli yumurtalama göstergesidir demişti.Allah böyle ağrılar,sancılar versin ne diim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?