Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
innnnnnnnnşallahhhhhhh canımmmm, aminnnnnnnnn

inşallahhh canmmm inşallahhhh

ayyyy ne güzell yazmıssınn perimmm inşallahhhh canmmm inşallahhhh dediğin gibiii olurr hamişimdir allahın izniyleeee...

canmm seninde kandilin mübarek olsunn,allah dualarımızı kabul etsin inşallahhh..hislerin doğru cıkar allahn izniyle hamişimdir inşallahh cancanımmmmmmmmmm

Selam kizlar, hayirli kandiller...
Benim bugun kahverengi geldi yine testte yapmistim sabah tabiki negatif, 2 gun sonra kirmizilar yolda yani umudum kirildi baya, hayirlisi((
canım benim bebekom kırmızıları görene kadar bekle bakalım canım benimmmmmmmm her ayyy yeni umutlarrrrrr üzmemeye çalış kendini lütfennnnn tatlmmm benmmmmmmmmmmmmmm
nedersiniz gııı??????
peri bir gelişme varmıııııııııııııı??????????
bende beklemedeyimmmmmmmm

sevcoşşşş napıyon yivruuummmmmmm ya ne bilim ikinci bişimle test yaptım sanki ufacık minicik bi çizgicik görüyorum ama sıkıldım artık bu uyduruk testler benle dalga geçiyooooo çıkıp bikaç tane düzgün test alicim Allahım artık ayakkabı çanta yerine test bakıyorum hahahhah

selam kizlar, hayirli kandiller...
Benim bugun kahverengi geldi yine testte yapmistim sabah tabiki negatif, 2 gun sonra kirmizilar yolda yani umudum kirildi baya, hayirlisi((

sağol canım sanada hayırlı kandiller
moralini yüksek tut canımm her gelen yeni ay yeni umudumuz işteeee sabırla bekliyoruzzz

evet bende yaptım çıkmadı hemde erken gebelik testi yaptım dün ilişkiden 10 gün sonra bakılabilir diyordu ama nerdeeeeeeee
negatif ya gerçekten bebek yok yada çıkaramadı bu erken gebelik testi hayırlısı bakalımmmm canım benimmmmmm

günaaayyyddooşş yawru kuşlaarrıımmm

Hayırlı kandiller olsun.
Allahım,
öncelikle sağlıklı,mutlu,huzurlu bir yaşam versin hepimize
aklen,bedenen sağlıklı hayırlı çocuklara sahip olmayı nasip etsin,göbüşlerimize meleklerimizi kondursun hayırlısıyla
Allahım bu mübarek günde dualarımızı kabul et Ya Rabbbiiiimmmm
Amiiiiin

Perim hadi inşallah o gölge gerçekten çizgidir ama şunu unutma bana geçen ay hüsranı yaşattı ama silik ikinci çizgiler pozitif kabul edilir, ayyy senin kaç gün kaldı nobata kız benim son 8 gün, bu defa tutucam kendimi erken test yapmıycammm...

amiiinnnnnnnn canımmmmm senin de kandilin mübarek olsunn.dualarımız kabul olsunn sırayla gelsin bebişlerimiz inşallahhhhh

Pitamiiniiimm canım beniiimm :119::119::119::119::119:
:119:

özledim kız seniiii tombuk anniş
iyisiniz di mi minnak Pitaminiimm
no haaşşhaş yes Pitaamiinnn :122:

Hayırlı Kandillerrrr Canlarummmmmmmmmmmmm

Naparsınızz yivrularrrrr

ne haber varrrr güzelll haberlerrrrrrrrrrrr var mııııııııııııııııııııııııı
geçmişe bakaamdımmmm yoğunum eccukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Selam güzel hatunlar.Kandiliniz mübarek olsun.Allah ım dualarımızı kabul eylesin inşallah bu mübarek günün hürmetine.Amin.Bende gelen giden yok henüz.4 gün geçti.Bugün niyetliyim zaten.İnşallah bugünde gelmez de orucumu tamamlarım.Hakkımızda en hayırlı olanı nasip eylesin Rabbim inşallah sağlıkla sıhhatle en hayırlı zamanda...

Pitamiiniiimm canım beniiimm :119::119::119::119::119:

özledim kız seniiii tombuk anniş
iyisiniz di mi minnak Pitaminiimm
no haaşşhaş yes Pitaamiinnn :122:

pojoummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
naberrrrrrrrrrrrrrr yavruuuuuuu kuşummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızzz sen nerelerdesinn Allahh seni Emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gellll öpemmmmmmmmmmmmmmmm seniiiiiiiiiiiiiiiiii
İyiyizzz yıvrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bir ay daha atlatabilsemmmm geçti sayılırrrrrrrrrr

Son düzenleme:
anaaa aybicemmmm
test m yaptınn sennnn
Dur atmaa atmaaaa 15 dkk snraa fln yine bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
he test yaptımm çöpe attım olmazsa bakarım birazdan ama değişmez gibi yaff
canımmm hayırlısı olsun kırmızılar gelene kadar umudumuz vaaaaaaarrrrrrrrr,inşallah testte çıkmamıştır aybicemmm
evt vanım ben hep günümde olurdum ya acaba kist mistmi oluştu
canım testin markası ne ? atma biraz bekle canm iyice bak ışığa tutup felan, kırmızıları görmedik henüüüzzzzzzzzz

Gülgünüm 5 gün var daha benm adeteeeeeee

uyduruk bişey olabülürrr canım.markayı bilmiyorum heyecanla attım.sanki çift çizgi göercem puffff.birazdan tekrar bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…