- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.501
innnnnnnnnşallahhhhhhh canımmmm, aminnnnnnnnn
Endoşummmmmm bebekmmmmmm bak yumurta döllendikten sonra 8-10 gün içinde bebiş yerleşiyor yerleştikten sonra hcg hormonu salgılanıyor ama önce kana karışıyor idrarda çıkması zaman alıyorrr çıkmaması normal canım belki bi ihtimal çıkaar diye yaptınnn ama hala şansın çok fazla genelde adet günü geçmeden çıkmıyor çıkadabiliyor yani kırmızılar gelene kadar umut var bebekmmmm o yüzden sakın umudunu kaybetmeee inş gelmiceklerrrrrrrrrrrrrkışkış kırmızılar kışkışşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Kandilimiz mübarek olsun kızlaarrrr hepimizin duaları kabul, göbişleri bebiş dolsun inş.
Bugün hava güzel insanın içi açılıyooo üstelik kandil bir sürü dualar edelim rabbim bugünün hürmetine kabul eder inşallahhhhh
enderrr canım inşallahh gelmez kırmızıların hatta kırmızı bile deme adım anıldı diyip gelmesinleeerrr o şeyler filan deeee inşallah canım seninle sevinicez gibi geliyo bana
canım benim bebekom kırmızıları görene kadar bekle bakalım canım benimmmmmmmm her ayyy yeni umutlarrrrrr üzmemeye çalış kendini lütfennnnn tatlmmm benmmmmmmmmmmmmmmSelam kizlar, hayirli kandiller...
Benim bugun kahverengi geldi yine testte yapmistim sabah tabiki negatif, 2 gun sonra kirmizilar yolda yani umudum kirildi baya, hayirlisi((
nedersiniz gııı??????
peri bir gelişme varmıııııııııııııı??????????
bende beklemedeyimmmmmmmm
selam kizlar, hayirli kandiller...
Benim bugun kahverengi geldi yine testte yapmistim sabah tabiki negatif, 2 gun sonra kirmizilar yolda yani umudum kirildi baya, hayirlisi((
canım benim bebekom kırmızıları görene kadar bekle bakalım canım benimmmmmmmm her ayyy yeni umutlarrrrrr üzmemeye çalış kendini lütfennnnn tatlmmm benmmmmmmmmmmmmmm
sevcoşşşş napıyon yivruuummmmmmm ya ne bilim ikinci bişimle test yaptım sanki ufacık minicik bi çizgicik görüyorum ama sıkıldım artık bu uyduruk testler benle dalga geçiyooooo çıkıp bikaç tane düzgün test alicimAllahım artık ayakkabı çanta yerine test bakıyorum hahahhah
sevcoşşşş napıyon yivruuummmmmmm ya ne bilim ikinci bişimle test yaptım sanki ufacık minicik bi çizgicik görüyorum ama sıkıldım artık bu uyduruk testler benle dalga geçiyooooo çıkıp bikaç tane düzgün test alicimAllahım artık ayakkabı çanta yerine test bakıyorum hahahhah [/B]
günaaayyyddooşş yawru kuşlaarrıımmm
Hayırlı kandiller olsun.
Allahım,
öncelikle sağlıklı,mutlu,huzurlu bir yaşam versin hepimize
aklen,bedenen sağlıklı hayırlı çocuklara sahip olmayı nasip etsin,göbüşlerimize meleklerimizi kondursun hayırlısıyla
Allahım bu mübarek günde dualarımızı kabul et Ya Rabbbiiiimmmm
Amiiiiin
tek çızgıı
tek çızgıı
Pitamiiniiimm canım beniiimm :119::119::119::119::119:
:119:
özledim kız seniiii tombuk anniş
iyisiniz di mi minnak Pitaminiimm
no haaşşhaş yes Pitaamiinnn :122:
tek çızgıı
hadii canım çift çizgilerle gülerek dönersin biş operasyonundan inşallah
paybiceeeeeeeee bizzzeeeeeeee halay çektiiiiiirrrrrrrrrrrr
he test yaptımm çöpe attım olmazsa bakarım birazdan ama değişmez gibi yaffanaaa aybicemmmm
test m yaptınn sennnn
Dur atmaa atmaaaa 15 dkk snraa fln yine bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
evt vanım ben hep günümde olurdum ya acaba kist mistmi oluştucanımmm hayırlısı olsun kırmızılar gelene kadar umudumuz vaaaaaaarrrrrrrrr,inşallah testte çıkmamıştır aybicemmm
canım testin markası ne ? atma biraz bekle canm iyice bak ışığa tutup felan, kırmızıları görmedik henüüüzzzzzzzzz
Gülgünüm 5 gün var daha benm adeteeeeeee
Sende silik çizgimi çıktı ne zaman ayyyyyyy hadi düzgün bir test alda yapıver kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?