- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.521
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kandil simitlerimmmmmmmmmmmmmmmm
Hayırlı kandiller yavrularrrrrrrrr ne yapanızzzzzzzzzzz ne edenizzzzzzzzzzzzzz?
Aybiceeeeeeeeeeeeee hakkımızda hayırlısı olsun bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine canım benim üzülmeeeeeeeeeeeeeeeeee ..yosmaaaaaaaaaa
ben yokum ben yokum kız beni adamdan pardon karıdan saymıyonmu kızzzzzzzzzz küstüümmmm bozzzzzzzzzz!!!
eylemsevcan,, bojou, papilo, Perisoko, isilisil38, sonesinti, aybice
NEYE YAZMIYONUZ OLUM ŞU MÜBAREK GÜNDE DE İLLA Kİ ADOŞ KÜFÜR ETSİN GÜNAH KEÇİSİ OLSUN DEMİİİİİİİİİ ????
YOSMALI AŞÜFTELER KIZGIN KALDIRIM FAHÜŞELERİİİİİİİİİİ GAVURUN SAPIK DÖLLERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
NE YAPIYONUZ KOCALARINIZ EVDE DE YİYİŞİYONUZ MU LANNNNNNNNNNNNNNNNN ALOOOOOOOOOOOOOOOOOO ALLTTAMI KALDINIZ ÜSTE ÇIKARKEN YATAKTAN MI DÜŞTÜNÜZ NERDESİNİZİ LAYNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN KIZANCIK KAVURMALARI NERDESİNİZZZZZZZZZZZZZZ????????????????????
eylemsevcan,, bojou, papilo, perisoko, isilisil38, sonesinti, aybice
neye yazmıyonuz olum şu mübarek günde de illa ki adoş küfür etsin günah keçisi olsun demiiiiiiiii ????
Yosmalı aşüfteler kızgın kaldırım fahüşeleriiiiiiiiii gavurun sapık dölleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ne yapıyonuz kocalarınız evde de yiyişiyonuz mu lannnnnnnnnnnnnnnnn aloooooooooooooooooo allttamı kaldınız üste çıkarken yataktan mı düştünüz nerdesinizi laynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızancık kavurmaları nerdesinizzzzzzzzzzzzzz????????????????????
kızzzzzz zillii adoşşşşşş hamişsin diye bişi demiomm sana ona göreee haaa
çalışıyoz yavrumm ne kocasııı,haftasonu da yok kocammmm yandımmmm anammmmmmmm
Sen naparsınnn canımm hamişlik nasıl,başladı mı şikayetler??
burdayız adoşum burdayızzz yoklamamızı verdik işe güce daldık valllaaaNe haber nasılsın ne var neyok teyzesinin kuzusu nasıl keyfi yerindemi
şekerimmm bende de ilk uykusuzluk başlamıştııı zırt pırtt uyanıyrdm çok berbattt..
Sonrada o 1 saatlik uykularım saçma sapan rüyalarla süslenince daha berbat olduuu...
Sende de benm gibi belirt yokk..
Memişler büyüyooo amaaaaa
adamı da kaçırdın çenenden adam dar kaçıyoo işte çenesiz aşüfteeeeeeeeeeeeeeeee seniiiiiiiiiiiiiii
Gelir olum temelli gitmiyo ya gelir bebekim azgın gacı seni derdin adam degil aklın başka yerde tabiii
Valla hamişlik iyi şikayet yok çok şükür tek sıkıntım uykusuzluk hiç uykum gelmiyoooooooooo yaaaaaaaaa neden acabeeeeeeeeeeeee?
gızzzzzzzzzzzzzzz esin seni yesin kocişin ne yapan sen?
Iyiyim yavvvvvvvvvvvvv aynı tas aynı hamam işteeeeeeeeeeeeeee keyfim gıcırında çok şükürrrrrrrrrrrrrrr
kandiliniz kutlu olsun arkadaşlar.. :)
sagol bebekim gız tilkiiiiiiiii şu sümüklü veleti kaldırsan ya ordan insanın içi bi tuhaf oluyoooooooooooo zilliiiiiiiiiiiiiiiii tilkiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?