Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

vvuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Sen şimdiden Pamelaysannn yandıkk desenee abowwwwwwwww kızzz kocişi boğarsın geceleriii hamişliğin ilerleyen zamanlarında dikkat ettt amannnnnnnnnnnnnn

addd kız karnında şişkinlik oluştumu böyle patlıcak gibi oluyormu bende kızımda hep olmuştuda merak ettim

adoşş bakk senin yüzünden topiğimizle ilgili küfürler havada uçuşuyoo denildiiiiiiiiiiiiii anommmmmmmmmm

Topiğin ahlakını bozdukkk

ben küfür etmiorum ki o yüzden hiç üstüme alınmadım benim kullandıgım laflar yalan dünya dizisinde selahattin tiplemesinin lafları eger küfür olsaydı rtük engeline takılırdı yavrummmmmmmmmmmmm oyüzden arkedaşın küfür anlayışı farklı galibaaaaaaaaaaaaa saygı duyarım olsunnnnnnnnnnnnn Vitommmmmmmmmmmmmm boşver salla begenmiyen varsa benim yazdıgımı okumayabilir Yeminlen kırılmam yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

YOSMANIN ANLAMI :Şen, güzel, fettan (genç kadın)
Örnek: Bir yosma geçiyor kaldırımdan / Küfürler, şarkılar, türküler, laf atmalar O. V. Kanık

Çok süslü giyinen ve modaya düşkün (kadın), koket.

Şen, güzel.

Zarif, kıymetli.

Edalı, işveli.

AŞİFTE ynak, açık saçık,alımlı, güzel kadın.

GAVUR :Kafir , dinsiz demektir ki en meşhur manası budur diğer anlamlarda da kullananlar oluyor mesela: Hıristiyan, Avrupalı yada insafsız, merahmetsiz, taş kalpli

DÖL :Canlıların üremesi sonucu ortaya çıkan yeni birey veya bireylerin bütünü, zürriyet, nesil

İŞTE BEBEKLERİM KULLANDIGIM KELİMELERİN HİÇBİRİ KÜFÜR DEGİL YANİİ

biz biliyoz bacııımm yaaaaa sen olmasan neyle stres atar neyle gülerdik her eve senden bi tane lazımmm
adoşş kız kocanıda böle güldürüyon muuuuu
uşağıda Allah bilir güle güle etmişinizdir sizzz

ADOŞUM
manyak yosma seniii
terbiyemizi bozdun terbiyemiiiziiii
canım bebişim,biz seni böyle olduun içün seviyoz zaten,hep böyle kal
gereksiz kibarlık taslayan bi peynir cinsi olma zaten yawrım

ADOŞUM
manyak yosma seniii
terbiyemizi bozdun terbiyemiiiziiii
canım bebişim,biz seni böyle olduun içün seviyoz zaten,hep böyle kal
gereksiz kibarlık taslayan bi peynir cinsi olma zaten yawrım

ADDDCİM
CANIM o lafların içinden sadece gavuru çıkartsan çok iyi olacak hani dinsiz anlamına geliyorya o yüzden korkuyom yani Allah korusun günaha girmeyek diye hem mübarek 3 aylarada girdik hatimede başladım kuranı kerim okumaya az daha üstruplu olak diye yani bebişşşş onu çıkartırsan gerisinde sorun yokkkkkk
aynen devam ettttttttttttt
bizde senin gibi çılgın aşufteyiz gııııııııııııııı

Dileksultan arkadaşım mesajından alıntı yaptım, sonra baktım bunu postlarsam Kazenden ban yer arkadaşlarımdan ayrı kalırım diye sildim... Bak bu bile kanıtı burda ne kadar güzel bi dostluk olduğunun.

Son düzenleme:
dün yaptımm canmm ama negatif bende bekliyorumm halaa kan testi yaptırcak vaktmde yokk smdılıkk

ama tatlım senin adetin baya geçti 22 yazıyor listede bugün 24ü hala olmadığına göre ilaç falan almadıysan kesin hamişsindir çıkmyordur
bir kaç gün sonra çıkar inşallahhhhh

noldu biliyomusunuz kızlarrrr
Bizim işyeri küüçük bir yer tamam mı bir elin parmağını geçmez burda çalışanlarrr.
E hamiş oldugumu herkes biliyooo

öğlenlerii iştahım olmuyooo dışardak yemekler salçalı yağlı yaa midem bögkleniyoo ama kusmuyom çok şükürr
ondanda böyle tosttu,oeynir ekmekti,çorbaydı o tarz şeylerle geçiştiriyorummm..
2012 aralık annelerinde bir arkds ne yemek yapıymm diyince mercimek köftesi cnım çektiii

bizimi şyerndkler de biryeri arayıp zeytnyağlı tabağı söylediler,bende giidip simit alcaktım.
Sonra ama bunlar ararken dedimm acaba mercimek köftesi varmıymışş dedim..
bunlarda telde neler var diye sordular.Tabakta
tek mercimek köftesi seviyrumm yok dedim almam gerek yok tek köfte için siz alın dedimm..
Ayy
yemek geldiii geçip yedilerr
insan bir derkiii gell senin canın mercimek köftesi çemiştii bir tane tadınaa bak dimiii
Ayy nasıı utandımm ben yaaa
yok biz ailemzden böye görmedkte ondann bir ekmeğimiz olsa ortadan böler yerizde bu gavurlukkk nee yaaa

sinirle bir çıktım dışarııı o siparişi verdklerii yerdenn poriyon mercimek köftesi aldım geldim...
Ama ağlaya ağlaya gittimmm.o sıradada kocişi aradım tabiii böyle böyle diye ama sen bana gülcen daha cok sinirlencem diyrumm
Allahtann gülmediiii
Ayy bak yine gözlerim doluyoooooooo

Son düzenleme:

ayyyyyyy canım benim yaaa kıyamamm ben sanaaaa vallahi bırak aynı yerde olmayı ben orda yakınında biryerde olsamda yapar getirirdim sana
görmemişlik başka birşey değil onların yaptığı boşver takma kafana onlar için gözyaşlarını akıttığına değmez kuzummmmmm hepgül sen inadına bırak onlarda kendi değerleriyle yaşamaya devam etsinler
kocamannnnnn

ama tatlım senin adetin baya geçti 22 yazıyor listede bugün 24ü hala olmadığına göre ilaç falan almadıysan kesin hamişsindir çıkmyordur
bir kaç gün sonra çıkar inşallahhhhh

tatlım gecen ayda böyle 3 gün gecikmem olmustu 3.günün sonunda adet olmustum..bugunde gecerse artk kan testi yaptırmayı düşünüyorum inşallahh hamişimdir..ilaç falan kullanmadım folik asit dısında cnmm

oyyyy vitoşum kıyamam ya .benim işyerindekiler saolsun hamiş falan değilim (söylemiyorum sanıyorlar ne saklicaksam) bişey yeseler hemen odama getiriyorlar.......vallaaa bizde öyle görmedik.nasıl iş arkadaşlrı yahu hamişin yanında yiyorlar ikram bile etmiyorlar

Son düzenleme:

yuhhhhhhhhhhh diyorum başkada bişey demiyorummmmmmmmmmmmmmmm

Dileksultan arkadaşım mesajından alıntı yaptım, sonra baktım bunu postlarsam Kazenden ban yer arkadaşlarımdan ayrı kalırım diye sildim... Bak bu bile kanıtı burda ne kadar güzel bi dostluk olduğunun.

öle zatennn periiiimm
iyi yaptın zaten yoktun kaç gündür bide kazenden ceza yemeyeeeekkk
bu arada perimm kazeninde bi süre çocuğu olmamış ve tüp bebekle olmuş biliyomuydun bi yazısı vardı onu okudum çok duygulandımm çok içten yazmış

Sagol canım yemiş kadar oldummm ellerine sağlık ama insanın siniri nasıı bozuluyooo
çok basit birsy bnm eski işyerinde hamiş arkdsım vardııı
kızz hep kusuyrdu kıza üzülüyrdumm birsy yemiyoo diee soruyrdm canın birsy istiyomuu diye
yada ne varsa elimde bölerdim ikiyeee verirdim yesede yemesedeee günah günahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…