- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.541
aynen yaaaaaaaaa uykum yok,iştahım hele hiç yok,bulantım yok,sadece baş agrım oluyoo hergün oda bende migren var hamilelik migreni tetiklermiş o kadar bebekim memeler yerindeee yaaa pamela anderson gibimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm meaşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bu ne biçim sayfa ya küfürler havada uçuşuyor. inanamadım resmen..
addd kız karnında şişkinlik oluştumu böyle patlıcak gibi oluyormu bende kızımda hep olmuştuda merak ettim
addd kız karnında şişkinlik oluştumu böyle patlıcak gibi oluyormu bende kızımda hep olmuştuda merak ettim
adoşş bakk senin yüzünden topiğimizle ilgili küfürler havada uçuşuyoo denildiiiiiiiiiiiiii anommmmmmmmmm
Topiğin ahlakını bozdukkk
ADOŞUM
manyak yosma seniii
terbiyemizi bozdun terbiyemiiiziiii
canım bebişim,biz seni böyle olduun içün seviyoz zaten,hep böyle kal
gereksiz kibarlık taslayan bi peynir cinsi olma zaten yawrım
test yapmadanmı dahaaaaaaaaaaa meraktan öldürcenmi biziiiiiiiiiiii?????????
dün yaptımm canmm ama negatif bende bekliyorumm halaakan testi yaptırcak vaktmde yokk smdılıkk
noldu biliyomusunuz kızlarrrr
Bizim işyeri küüçük bir yer tamam mı bir elin avucunu geçmez burda çalışanlarrr.
E hamiş oldugumu herkes biliyooo
öğlenlerii iştahım olmuyooo dışardak yemekler salçalı yağlı yaa midem bögkleniyoo ama kusmuyom çok şükürr
ondanda böyle tosttu,oeynir ekmekti,çorbaydı o tarz şeylerle geçiştiriyorummm..
2012 aralık annelerinde bir arkds ne yemek yapıymm diyince mercimek köftesi cnım çektiii
bizimi şyerndkler de biryeri arayıp zeytnyağlı tabağı söylediler,bende giidip simit alcaktım.
Sonra ama bunlar ararken dedimm acaba mercimek köftesi varmıymışş dedim..
bunlarda telde neler var diye sordular
tek mercimek köftesi seviyrumm yok dedim almam gerek yok tek köfte için siz alın dedimm..
Ayy
yemek geldiii geçip yedilerr
insan bir derkiii gell senin canın mercimek köftesi çemiştii bir tane tadınaa bak dimiii
Ayy nasıı utandımm ben yaaa
yok biz ailemzden böye görmedkte ondann bir ekmeğimiz olsa ortadan böler yerizde bu gavurlukkk nee yaaa
sinirle bir çıktım dışarııı o siparişi verdklerii yerdenn poriyon mercimek köftesi aldım geldim...
Ama ağlaya ağlaya gittimmm.o sıradada kocişi aradım tabiii böyle böyle diye ama sen bana gülcen daha cok sinirlencem diyrumm
Allahtann gülmediiii
Ayy bak yine gözlerim doluyoooooooo
ama tatlım senin adetin baya geçti 22 yazıyor listede bugün 24ü hala olmadığına göre ilaç falan almadıysan kesin hamişsindir çıkmyordur
bir kaç gün sonra çıkar inşallahhhhh
noldu biliyomusunuz kızlarrrr
Bizim işyeri küüçük bir yer tamam mı bir elin parmağını geçmez burda çalışanlarrr.
E hamiş oldugumu herkes biliyooo
öğlenlerii iştahım olmuyooo dışardak yemekler salçalı yağlı yaa midem bögkleniyoo ama kusmuyom çok şükürr
ondanda böyle tosttu,oeynir ekmekti,çorbaydı o tarz şeylerle geçiştiriyorummm..
2012 aralık annelerinde bir arkds ne yemek yapıymm diyince mercimek köftesi cnım çektiii
bizimi şyerndkler de biryeri arayıp zeytnyağlı tabağı söylediler,bende giidip simit alcaktım.
Sonra ama bunlar ararken dedimm acaba mercimek köftesi varmıymışş dedim..
bunlarda telde neler var diye sordular.Tabakta
tek mercimek köftesi seviyrumm yok dedim almam gerek yok tek köfte için siz alın dedimm..
Ayy
yemek geldiii geçip yedilerr
insan bir derkiii gell senin canın mercimek köftesi çemiştii bir tane tadınaa bak dimiii
Ayy nasıı utandımm ben yaaa
yok biz ailemzden böye görmedkte ondann bir ekmeğimiz olsa ortadan böler yerizde bu gavurlukkk nee yaaa
sinirle bir çıktım dışarııı o siparişi verdklerii yerdenn poriyon mercimek köftesi aldım geldim...
Ama ağlaya ağlaya gittimmm.o sıradada kocişi aradım tabiii böyle böyle diye ama sen bana gülcen daha cok sinirlencem diyrumm
Allahtann gülmediiii
Ayy bak yine gözlerim doluyoooooooo
Dileksultan arkadaşım mesajından alıntı yaptım, sonra baktım bunu postlarsam Kazenden ban yer arkadaşlarımdan ayrı kalırım diye sildim... Bak bu bile kanıtı burda ne kadar güzel bi dostluk olduğunun.
ayyyyyyy canım benim yaaa kıyamamm ben sanaaaa vallahi bırak aynı yerde olmayı ben orda yakınında biryerde olsamda yapar getirirdim sana
görmemişlik başka birşey değil onların yaptığı boşver takma kafana onlar için gözyaşlarını akıttığına değmez kuzummmmmm hepgül sen inadına bırak onlarda kendi değerleriyle yaşamaya devam etsinler
kocamannnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?