- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.561
canmmmmm üzülmee seenn yaa onlarınn ayıbıııı..ohh sen yemişsin yaa mis gibi bosverr hiç kulak asmaa..
aybicemmm
sen naptın kuzum baktın mı testeeee
ayy kızlarr test yaptınız hepiniz negatif cıktıda inşşş en geç yarına kadar hepsi pozitif olurrr..
kırmızılar gelmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Sagol canım yemiş kadar oldummm ellerine sağlık ama insanın siniri nasıı bozuluyooo
çok basit birsy bnm eski işyerinde hamiş arkdsım vardııı
kızz hep kusuyrdu kıza üzülüyrdumm birsy yemiyoo diee soruyrdm canın birsy istiyomuu diye
yada ne varsa elimde bölerdim ikiyeee verirdim yesede yemesedeee günah günahhh
noldu biliyomusunuz kızlarrrr
Bizim işyeri küüçük bir yer tamam mı bir elin parmağını geçmez burda çalışanlarrr.
E hamiş oldugumu herkes biliyooo
öğlenlerii iştahım olmuyooo dışardak yemekler salçalı yağlı yaa midem bögkleniyoo ama kusmuyom çok şükürr
ondanda böyle tosttu,oeynir ekmekti,çorbaydı o tarz şeylerle geçiştiriyorummm..
2012 aralık annelerinde bir arkds ne yemek yapıymm diyince mercimek köftesi cnım çektiii
bizimi şyerndkler de biryeri arayıp zeytnyağlı tabağı söylediler,bende giidip simit alcaktım.
Sonra ama bunlar ararken dedimm acaba mercimek köftesi varmıymışş dedim..
bunlarda telde neler var diye sordular.Tabakta
tek mercimek köftesi seviyrumm yok dedim almam gerek yok tek köfte için siz alın dedimm..
Ayy
yemek geldiii geçip yedilerr
insan bir derkiii gell senin canın mercimek köftesi çemiştii bir tane tadınaa bak dimiii
Ayy nasıı utandımm ben yaaa
yok biz ailemzden böye görmedkte ondann bir ekmeğimiz olsa ortadan böler yerizde bu gavurlukkk nee yaaa
sinirle bir çıktım dışarııı o siparişi verdklerii yerdenn poriyon mercimek köftesi aldım geldim...
Ama ağlaya ağlaya gittimmm.o sıradada kocişi aradım tabiii böyle böyle diye ama sen bana gülcen daha cok sinirlencem diyrumm
Allahtann gülmediiii
Ayy bak yine gözlerim doluyoooooooo
canımm senin gelmedi dimi kırmızılarrrrrrrrrrrrrrrrr
gelmesin gelmesinnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar birinden duydum tanıdığı evlenmiş işte bi kaç ay geçmiş.bunlar hiç beklemek istememişler yok yumurta takibi yok klomen çatlanma iğnesi falan fıstık derken direk tüp bebk yaptımışlar her ay oldumu olacakmı die beklemek istememişler.sinir stres olmadan çocuk sahibi olmuşlar
sizce ne kadar mantıklı
oooyyy kıyamam kıyamammmmm nasıl arkadaş demiyceeemmm nasıl insanmış onlar yaaaaaa
ohh iyidee yaptınnn afiyet şeker olsuuunn arkadaşımaaaa yarasın cünyır vitaminimizeeee doğuncaa çubuğuylaa bişlesinn onlarııı bi güzeelll
Olum yok artık lannnn yeminlen vicdan kalmamış yaa pes diyorum başkada bişey demiyorummmmmmmmmmmmmmmm yada ohaaaaaaaaaaaaaaaaa mı desem acebaaaaaaaaaaa ?????????????
Duyarsız insanları gerçekten anlayamıyorum yaaaa, iş arkadaşı olucaklar bideee, nerde kaldı 2 canlı bayana saygı düşünce paylaşımmm. Puuu diyorummmmmmmm vitoşum ama boşver bu hayatta kimseden bişe beklemiceksin işte, beklentilerin ne kadar fazla olursa o kadar çok üzülürsün demişler çok doğru söylemişler.noldu biliyomusunuz kızlarrrr
Bizim işyeri küüçük bir yer tamam mı bir elin parmağını geçmez burda çalışanlarrr.
E hamiş oldugumu herkes biliyooo
öğlenlerii iştahım olmuyooo dışardak yemekler salçalı yağlı yaa midem bögkleniyoo ama kusmuyom çok şükürr
ondanda böyle tosttu,oeynir ekmekti,çorbaydı o tarz şeylerle geçiştiriyorummm..
2012 aralık annelerinde bir arkds ne yemek yapıymm diyince mercimek köftesi cnım çektiii
bizimi şyerndkler de biryeri arayıp zeytnyağlı tabağı söylediler,bende giidip simit alcaktım.
Sonra ama bunlar ararken dedimm acaba mercimek köftesi varmıymışş dedim..
bunlarda telde neler var diye sordular.Tabakta
tek mercimek köftesi seviyrumm yok dedim almam gerek yok tek köfte için siz alın dedimm..
Ayy
yemek geldiii geçip yedilerr
insan bir derkiii gell senin canın mercimek köftesi çemiştii bir tane tadınaa bak dimiii
Ayy nasıı utandımm ben yaaa
yok biz ailemzden böye görmedkte ondann bir ekmeğimiz olsa ortadan böler yerizde bu gavurlukkk nee yaaa
sinirle bir çıktım dışarııı o siparişi verdklerii yerdenn poriyon mercimek köftesi aldım geldim...
Ama ağlaya ağlaya gittimmm.o sıradada kocişi aradım tabiii böyle böyle diye ama sen bana gülcen daha cok sinirlencem diyrumm
Allahtann gülmediiii
Ayy bak yine gözlerim doluyoooooooo
oyy seni yirimmm yarından itibaren gene yokum pazartesiye kadarrrr. oyy bebişkom benim Kazen erkek ama bi bayandan alıntı yapmıştı o yazısında bende okudum bebekmmmmmöle zatennn periiiimm
iyi yaptın zaten yoktun kaç gündür bide kazenden ceza yemeyeeeekkk
bu arada perimm kazeninde bi süre çocuğu olmamış ve tüp bebekle olmuş biliyomuydun bi yazısı vardı onu okudum çok duygulandımm çok içten yazmış
bence şöyle mantıklı eğer yapılan testler sonucu birinde problem varsa ve bu bebek sahibi olma süresini uzatıcaksa o zaman bende beklemem açıkcası ama hiçbi sorun olmadan hadii koştur koştur tüp bebek yaptırmazdımm süprizini beklerdimmmmmmkızlar birinden duydum tanıdığı evlenmiş işte bi kaç ay geçmiş.bunlar hiç beklemek istememişler yok yumurta takibi yok klomen çatlanma iğnesi falan fıstık derken direk tüp bebk yaptımışlar her ay oldumu olacakmı die beklemek istememişler.sinir stres olmadan çocuk sahibi olmuşlar
sizce ne kadar mantıklı
Sagolun yoldaşlar sagolun canlar biz burda hepimiz artık mart ayından beri aşagı yukarı birbirimizi tanıdık kim neye üzülür kim neye sevinir kim neye sinir olur az çok anlıyoruz o yüzden kaasmaya gerek yok ben zaten hep bebekten konuşup moralimizin hep sıfırlanmasın kafamız hep aynı şeye odaklanmasın diye biraz ortamı dagıtmak için yazıyorum biraz gülelim enerjimiz tavan yapsın diye yeminlen kimseyi yermek üzmek gibi bir derdim hiç yok ?bu konuda herhenagi biriniizi kırdıysam yada üzdüysem cidden özür dilerim çünkü kimsenin kalbini kırmak istemem hayatta en çok korkutugum şey kalp kırmaktır küçük kızlar tamam mı sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sagolun yoldaşlar sagolun canlar biz burda hepimiz artık mart ayından beri aşagı yukarı birbirimizi tanıdık kim neye üzülür kim neye sevinir kim neye sinir olur az çok anlıyoruz o yüzden kaasmaya gerek yok ben zaten hep bebekten konuşup moralimizin hep sıfırlanmasın kafamız hep aynı şeye odaklanmasın diye biraz ortamı dagıtmak için yazıyorum biraz gülelim enerjimiz tavan yapsın diye yeminlen kimseyi yermek üzmek gibi bir derdim hiç yok ?bu konuda herhenagi biriniizi kırdıysam yada üzdüysem cidden özür dilerim çünkü kimsenin kalbini kırmak istemem hayatta en çok korkutugum şey kalp kırmaktır küçük kızlar tamam mı sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Çıbığıyla bişlesinnn oyyo oyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Çıbığıyla bişlesinnn oyyo oyyyyyyyyyyyyyyyyyy
pitaminnnnnnn
kıza senin bebiş yılbaşı çocuğu oluvercek be yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?