Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
aybicemmm
sen naptın kuzum baktın mı testeeee

ayy kızlarr test yaptınız hepiniz negatif cıktıda inşşş en geç yarına kadar hepsi pozitif olurrr..
kırmızılar gelmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

kızlar birinden duydum tanıdığı evlenmiş işte bi kaç ay geçmiş.bunlar hiç beklemek istememişler yok yumurta takibi yok klomen çatlanma iğnesi falan fıstık derken direk tüp bebk yaptımışlar her ay oldumu olacakmı die beklemek istememişler.sinir stres olmadan çocuk sahibi olmuşlar

sizce ne kadar mantıklı

baktım bebişim maalesef hiç bişey yokkk

çok doğru valla benim arkadaşlarımda beni sürekli takipteler çok anlayılşlılar hele tam önümde oturan hatcem var her sabah ne yiyorum nöbetçi polis gibi takip ediyor simit yediğimde fırçayıda üstüne yiyorum doğru dürüst kahvaltı yapmıyorum diye
bırak hamile olmayı birşey yerken üstüne biri gelirsede hemen verilir ikram edilir bizde gören gözün hakkı vardır derler günahhhh
allah herkesin gönlüne göre versin tatlım onlarında seninde gıcık şeylerrrrrr sinir ettiler şimdi benide

Son düzenleme:
amaaa benn naptımmm :82::82::82::82:
Buranın engüzelll tatlıcısııı enn meshuruuuundan gittimm 2 tane tatlı aldım ayıptır söylemesiii çöp kutusuna kabını attım boşşşşşşş
ohhh ikramda etmedimmmm
junior pitaminimmmm yesin afiyet olsunn onaaaaaaaa

oooyyy kıyamam kıyamammmmm nasıl arkadaş demiyceeemmm nasıl insanmış onlar yaaaaaa
ohh iyidee yaptınnn afiyet şeker olsuuunn arkadaşımaaaa yarasın cünyır vitaminimizeeee doğuncaa çubuğuylaa bişlesinn onlarııı bi güzeelll

ikisinden birinde sorun varsaaa gayet mantıklıı hiç stres yaşamaya gerek yok hiç yıpranmaya gerek yok ama hiç sorunsuz gidip tüp yaptırmak tartışılabilirrr :44: :44:
aaayyy bizdee çok uzman olduk bu konudaaaaa amaaaaaannnnnnn tüpün herhalini tartışır olduk -e hali -de hali -den haliiiii
eee biz kritik etmeyelimde kimler etsiiinnn dimiiiii

Sagolun yoldaşlar sagolun canlar biz burda hepimiz artık mart ayından beri aşagı yukarı birbirimizi tanıdık kim neye üzülür kim neye sevinir kim neye sinir olur az çok anlıyoruz o yüzden kaasmaya gerek yok ben zaten hep bebekten konuşup moralimizin hep sıfırlanmasın kafamız hep aynı şeye odaklanmasın diye biraz ortamı dagıtmak için yazıyorum biraz gülelim enerjimiz tavan yapsın diye yeminlen kimseyi yermek üzmek gibi bir derdim hiç yok ?bu konuda herhenagi biriniizi kırdıysam yada üzdüysem cidden özür dilerim çünkü kimsenin kalbini kırmak istemem hayatta en çok korkutugum şey kalp kırmaktır küçük kızlar tamam mı sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Olum yok artık lannnn yeminlen vicdan kalmamış yaa pes diyorum başkada bişey demiyorummmmmmmmmmmmmmmm yada ohaaaaaaaaaaaaaaaaa mı desem acebaaaaaaaaaaa ?????????????

Duyarsız insanları gerçekten anlayamıyorum yaaaa, iş arkadaşı olucaklar bideee, nerde kaldı 2 canlı bayana saygı düşünce paylaşımmm. Puuu diyorummmmmmmm vitoşum ama boşver bu hayatta kimseden bişe beklemiceksin işte, beklentilerin ne kadar fazla olursa o kadar çok üzülürsün demişler çok doğru söylemişler.
oyy seni yirimmm yarından itibaren gene yokum pazartesiye kadarrrr. oyy bebişkom benim Kazen erkek ama bi bayandan alıntı yapmıştı o yazısında bende okudum bebekmmmmm
bence şöyle mantıklı eğer yapılan testler sonucu birinde problem varsa ve bu bebek sahibi olma süresini uzatıcaksa o zaman bende beklemem açıkcası ama hiçbi sorun olmadan hadii koştur koştur tüp bebek yaptırmazdımm süprizini beklerdimmmmmm

pşşttttttttttttttttttt banaa bakkk banlanmamak için sustum ama o beni gülmekten altıma ettiren yaşam dolu neşe dolu halinden vazgeçersen çok üzülürüümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. sen öyle güzelsinnnnn şahanesinnnnnnnnnnnnnnnn dilinde olandan değil içinde sinsice olandan korksunlarr sen neysen osun kimseyide incitip kırmadın bu güne kadarrrr bu yüzdende herkes seni çok seviyorrrr bırak tanımayanın ne dediğini gidip hanım hanım başka yerlere yazsınlar biz buyuz böyle olmaktanda mutluyuz.

Son düzenleme:
pşşttttttttttttttttttt banaa bakkk banlanmamak için sustum ama o beni gülmekten altıma ettiren yaşam dolu neşe dolu halinden vazgeçersen çok üzülürüümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. sen öyle güzelsinnnnn şahanesinnnnnnnnnnnnnnnn dilinde olandan değil içinde sinsice olandan korksunlarr sen neysen osun kimseyide incitip kırmadın bu güne kadarrrr bu yüzdende herkes seni çok seviyorrrr bırak tanımayanın ne dediğini gidip hanım hanım başka yerlere yazsınlar biz buyuz böyle olmaktanda mutluyuz.

YOK PERİM BEN O HALİMDEN VAZGEÇERSEM ÖLÜRÜM ZATEN YAVRUUUUUUUU ŞEYTAN SENİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ SENİ HEÇ ÜZERMİYİM KARABÖCÜKÜMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM O ZMAN HERKESE BENDEN BİRER ADET YOSMA VE AŞÜFTEEEEEEEEEEEEEE LAFIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII GELSİNNNNNNNNNNNNNNN TEY TEY TEY KISKANANLAR ÇATLASINNNNNNNNNN

adoşuuuummm ne yapmaya çalışıyosan aynen yapısoyun aklımı dağıtıyosun beni çok güldürüyosun neşlendiriyosun zaten benimde bunlara ihtiyacım var kendi adıma konuşuyoruumm her yazdığına gülmekten başka bişey yapmıyoruuumm
seni seviyoruumm hep bölee kal Ben aşüftü müdür nedir ondan olmayaa razıyımm canııııııııııııııııımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…