Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

ohhhhh yandan yandannnnnn :119::119::119::119:

periiiiiii
pazartesi sabahı bir test daha yapıp öyle gelecem işe o zaman söylerim sonucu haydi hayırlısı bakalım
yanlız pazarteside çıkmazsa o zaman artıkda bebiş yoktur kesin çünkü pazarteside erken gebelik yapacam halen götermezse kesin yoktur bence bakalım haırlısı tatlım sende pazartesi sabahı yapta gel ok mi senin normal testlede çıkar çünkü senin adet günün 1 gün geçmiş olacak haydi hayırlısı inşallah güzel haberlerle gelirsinnnnnn
ve bendeeeeeeeeeeee inaşşşallahhhhhhhhhhh:44::44::44::44::44::44::44:

eVET TEYZESİİİİ
ben yaz cocuguyum oda töbe tbeeee kışş çocugu olcakkkkkk hemidee tam yılbaşı gecesi tutarsaaa sancımm gelde görr

kız tam yılmbaşı gecesi tutarsa ve yılbaşı sati doğurursan TV lere Gazetelere çıkarsın kızzzzzzzz
bizede ordan el sallarsın artıkınnnnnnnnnn

ne gelen var ne gidennn acebaaaaa içimde fırtılarmı kopayaaaa he kızlarrrrr

adoşşşşşşşşşşşşşşş ve periiiii aman gözünüzü seveyim banlanmayınnnnn biz sizsiz ne ederiz sonraaaaa

penderrrrrrrrr kuzu varmı gelen giden aman bu çıbık sesimizi soluğumuzu kesti diyim sana benim kafa gitti galübaaaaaa kendimi internetten alışverişe vereyommmm galiii

5 üye 4 ziyaretçi ziyaretçilerrrrrrrrrrrrrrr gelin hele yamacımıza biz misafirperver insanlarızı çay pasta kurabiye ne isterseniz varrrr

kıııı bocuu milleti davetetimde bizim kurbaiye filan varmıydı dolapta

elma dersem konuşun armut dersem konuşmayınnnn

armuttttttttttttttttttt ıyrannççççççççççççç

bendede ses yok canmm belirtilerim var gibi sancım var biraz sanırım gelmeye hazırlanıyolar..gelcekse gelsinler önümüze bakalımm bizdee :// bnde cok sıkıldımmmmm..al kuzu al herseyı al netten

benim dışımdaki 4 üye leyynnnn topiğimi ezberliyorsunuzzzz oku oku bitmedimi azda yazın be ya

bendede ses yok canmm belirtilerim var gibi sancım var biraz sanırım gelmeye hazırlanıyolar..gelcekse gelsinler önümüze bakalımm bizdee :// bnde cok sıkıldımmmmm..al kuzu al herseyı al netten

canım benim sancım bir haftadır varr.dün baya bıcak gibi battı soldan soldan dedim heralde var ama ne gezerrr pöffffffff.ya yoksnda insan biran önce regli olmak istiyor içimiz şişiyor sanki

pitaminnnnnnn
kıza senin bebiş yılbaşı çocuğu oluvercek be yaaaaaaaaa

aybiceee delirmişinn ulennnnnnnnnnnnnnnnn
noliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kızzzz
saçını başını yolarımmm heeeeeeeee
susss oturr kızz çatlakkk oturdugun yerdeee
kırmızılar gelmedii ya hamişseenn öyle bağırıpta yırtmaaaaaaaaaa kendiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

cokk sıkıldımmm kızlarrr coookkkkkkkkkk..yarın sabahtan bi test daha yapcam bugun regl olmazsammmmm..inşallahhh hamileyimdirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nasılsınız kızlar, aşüfteler aman aman iyi olalım, moraller yükselsinnn...
bebe yağıııııııııı çok tatlıııııııı

nasılsınız kızlar, aşüfteler aman aman iyi olalım, moraller yükselsinnn...
bebe yağıııııııııı çok tatlıııııııı

vallahi canım sıkıldı yapcak etcek bişeyde kalmadı işgüç bitti püfffff
burdada kimsecikler yoktu kös kös oturdum karikatürlere bakarkende bebe yağını buldum biraz uykum açıldı
sen nasılsın tatlım

Son düzenleme:
Vayyy bebem sana nasıl kıyılır da yağın çıkartılır yerim ben seni................... Kızlar çok halsizim yazasım yok hep okumakla meşgülüm sağolun yani zaman zaman güldürüyorsunuz beniii...
ADDDD anam küfürse bunlar artık küfre saygısızlık olur benim işim gereği öyle küfürler okuyor ve yazmak durumunda kalıyorum ki bunlar olsa olsa iltifat olur onların yanında...............................
Seviyorum sizi gızçeler güzel haberlar bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…