- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.581
pşşttttttttttttttttttt banaa bakkk banlanmamak için sustum ama o beni gülmekten altıma ettiren yaşam dolu neşe dolu halinden vazgeçersen çok üzülürüümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. sen öyle güzelsinnnnn şahanesinnnnnnnnnnnnnnnn dilinde olandan değil içinde sinsice olandan korksunlarr sen neysen osun kimseyide incitip kırmadın bu güne kadarrrr bu yüzdende herkes seni çok seviyorrrr bırak tanımayanın ne dediğini gidip hanım hanım başka yerlere yazsınlar biz buyuz böyle olmaktanda mutluyuz.
YOK PERİM BEN O HALİMDEN VAZGEÇERSEM ÖLÜRÜM ZATEN YAVRUUUUUUUU ŞEYTAN SENİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ SENİ HEÇ ÜZERMİYİM KARABÖCÜKÜMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM O ZMAN HERKESE BENDEN BİRER ADET YOSMA VE AŞÜFTEEEEEEEEEEEEEE LAFIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII GELSİNNNNNNNNNNNNNNN TEY TEY TEY KISKANANLAR ÇATLASINNNNNNNNNN
eVET TEYZESİİİİ
ben yaz cocuguyum oda töbe tbeeee kışş çocugu olcakkkkkk hemidee tam yılbaşı gecesi tutarsaaa sancımm gelde görr
ne gelen var ne gidennn acebaaaaa içimde fırtılarmı kopayaaaa he kızlarrrrr
adoşşşşşşşşşşşşşşş ve periiiii aman gözünüzü seveyim banlanmayınnnnn biz sizsiz ne ederiz sonraaaaa
penderrrrrrrrr kuzu varmı gelen giden aman bu çıbık sesimizi soluğumuzu kesti diyim sana benim kafa gitti galübaaaaaa kendimi internetten alışverişe vereyommmm galiii
bendede ses yok canmm belirtilerim var gibi sancım var biraz sanırım gelmeye hazırlanıyolar..gelcekse gelsinler önümüze bakalımm bizdee :// bnde cok sıkıldımmmmm..al kuzu al herseyı al netten
pitaminnnnnnn
kıza senin bebiş yılbaşı çocuğu oluvercek be yaaaaaaaaa
cokk sıkıldımmm kızlarrr coookkkkkkkkkk..yarın sabahtan bi test daha yapcam bugun regl olmazsammmmm..inşallahhh hamileyimdirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız kızlar, aşüfteleraman aman iyi olalım, moraller yükselsinnn...
bebe yağıııııııııı çok tatlıııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?