- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.601
Penderiiimm sıkılma yaw hayırlısı olsun bebişiimm
canlarummmmmmmmmmmmmmmm
böhöytttttttttttttttttttttt
açılın ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
konunu tamda ortasınaaa daldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kırmızılarıı düşünmemeye çalışınn canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
öpüyommmmmmmmmmmm sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Gızzz bir göründün bi kayboldun nireye getttün................... Valla öyle böyle seninkisi büyüyorr baksana maşallah kaç haftalık oldunuz...........
kızlar kandiliniz mubarek olsun ... kandil diye bugün oruç tuttum (allah kabul etsin) şuan çok halsizim bacaklarımda hal yok internette fln hep diyor hamileler mecbur değil die tutan varmı ramazanda tutacak olan
çok pis halay çekesim varrrrrrrrrrr..
biliyorsunuz bugün niyetliydim,eve gelirken test aldım.hemen girer girmez yapayım dedim ama test bozuk çıktı ve o tek çizgi bile çıkmadı yani.sonra yemeği yaparken nerdeyse çıkarıyordum okadar midem bulandı ki?zorla attım kendimi içeri uzandım.o arada eşim geldi eczaneye gidip tekrar aldım,eve gelip yaptım.daha idrarı damlatır damlatmaz 2.çizgide belirdi.tabi ben sevinmedim tam olarak.çünkü keseyi felan görmeden umuda kapılmak istemiyorum.neyse bu arada orucumuzu açtık.biliyorsunuz ben hastanede çalışıyorum.acile gidip kan verdim.az önce bilgisayardan sistemden baktık ki 285,5.sanırım allah ım bebişimizi bu mübarek günde bize nasip etti inşallah.teyzeleri hadi halaya............
1,5 yıldan sonra gelecek inşallah sağlıkla sıhhatle bebişimiz.rabbim tüm okuyan teyzelerine de nasip etsin.bu ay aşılama olacaktım ama dr.konferansa gidiverdi aniden.ama demek ki kısmet böyleymiş.allah ım sana şükürler olsun ya rabbim...
canımmmmm cokk sevındımmmmm hemde kandıl gunundee hayırlıııı zamanda dedıgımızzz bu olsa gerekkkkkkkkkkkkk haydıı halayaaaaaaaaaaaa
HOooooppppppppaaaaaa TEYYTEYYTEYYYteyyeteyetey
saattt 1 30 cıvarııı ısta daydıkkkkkkkkk
PERIMM senııı sevıyorummm turkıyey ındım tlfnumu actım perımm msjjııııııı ve SEWAALIM allah ısını bugun rast getırsınnnn telefonla aradııııı ayyy sevıyorum sızıı yaaa
4 30 da dktordaydıkkkkk baktııı bu ayyy femara ıcıcem vee catlatma ıgnesıııııı baska bısey yok hersey yolundaaa aalaha sukurrr
ctesııı ckaledeyım ptesı chekup kontrollerımı yaptırırım ınsallahhhhhhhhhhh salı gunu lazerım varrrrr kıltuyyun ıslerımmmmmm ıs arkadaslarımla kahvaltı gunummmmm annemcımmm kordonnnn babamcımmmm derkennnnnn mutlu mesut hafta olur ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
10 gunden ıtıbaren ckalede doktor arkadasıma yumurta takıbımı yaptırıcammm ınsallahh
durumlar boyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cok param gıttı yahuuuuuuuuu 330 tl doktor 85 catlatma ıgnesıı yuhhhhhhhhhhhhhhhhhh dedımmmmmm yuhhhhhhhhhhhhhhhhh
bu arada doktor ıstersen rahm fılımı cekelım sansını arttıralım dedıı ama senı az anestezı ıle yapalım dedııııı ben bıraz tırsagımdaaaa onun fıyatıda anastezılı 900 anetezısız 500 mussssssss
PERIMMMMM yaptırırsan anestezılı yaptırr gulummmmm
ayy sızıı sevıyorummmmmm
allahh kandıl gecesı hayırlar yagdırsın uzerımızeeeeeeeeee
sızı sevıyorum opuyourmmm
ayy bende turkıyedeyımmm ayyyyyyyyyyyyyyyyy
oleyyyyyyyy
oleyyyy
oleyyy
Biliyorsunuz bugün niyetliydim,eve gelirken test aldım.hemen girer girmez yapayım dedim ama test bozuk çıktı ve o tek çizgi bile çıkmadı yani.sonra yemeği yaparken nerdeyse çıkarıyordum okadar midem bulandı ki?zorla attım kendimi içeri uzandım.o arada eşim geldi eczaneye gidip tekrar aldım,eve gelip yaptım.daha idrarı damlatır damlatmaz 2.çizgide belirdi.tabi ben sevinmedim tam olarak.çünkü keseyi felan görmeden umuda kapılmak istemiyorum.neyse bu arada orucumuzu açtık.biliyorsunuz ben hastanede çalışıyorum.acile gidip kan verdim.az önce bilgisayardan sistemden baktık ki 285,5.sanırım allah ım bebişimizi bu mübarek günde bize nasip etti inşallah.teyzeleri hadi halaya............
1,5 yıldan sonra gelecek inşallah sağlıkla sıhhatle bebişimiz.rabbim tüm okuyan teyzelerine de nasip etsin.bu ay aşılama olacaktım ama dr.konferansa gidiverdi aniden.ama demek ki kısmet böyleymiş.allah ım sana şükürler olsun ya rabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?