Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
maşallah kızlar ya çok beceriklisiniz,ben böyle yemekler yapmaya hiç zaman bulamıyorum.7 gibi evde oluyorum sonra da hep acelece bişiler yapıyorum

deniyeyimm bakalimmm cnmcmmmm :)))

PERIIIIIIIIIIIIIII cnmmmmmmm senin monun enn iyisi olucak sanirsam bizimle ilgilenmeyip mutfakla ugrastigina goreee:))))

sana devrediyorumm cnmm ben azz spora kacar soyle 1 saat yuruyup gelimmmmm

ya burda yine hava soguduu baya bayaa sogukkkkkk
biz thimes nehrinin kenarinda oturuyoruz ve burda kurek sporu cokkk fazla yapilan ve sevilen bir sporrrr
inanamazsiniz kizlar bu sogukta o kizlar dize kadar nehrin icinde koca koca kanolari tasiyolarrr ugrasiyolarrrrr ayy allahmm biz yapsakk artikkk
omur boyu yumurtaliklariimiz bize kuserrrrrrrrrrr artik hastaliklar nirvana yaparrrrrrrr cocuk mocuk hakgetireeeeeee

ayy inanamiyorumm bunlara yaaa hepsi cibilll ayaklar hep ciplakkk ve hepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiininnnn bi suruu bebeisi varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

allahmmm sabirrrrrrr ya sabirrrrrrrrrrr

sadece bu nehir kenarindakiler deillll burdaki herkes babetle geziyoo yaz kissss ya ben dize kadar cizmeliyim bugun kadin geliyo parmak arasii ama hava suan 6-7 derece var yokkkkkkkkk
yada babetlerle geliyolarr
uzerleride tiril tiril ama hepsi ya hamissssss ya onunde bebek arabasii hemidee cigt katliii hemsininnnnnnnn
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ne kur biliyolarrr ne duaaaaa ellerinde biralar sigaralarrr beslenme desenizzz hep hazir yiyecek yemek yapan yokkkkkkk

allahimmmmm
bu kadar dedikodu yeterrrrr :)))
allahim sen bize hayirli zamanda hayirli bebislerimiz ver lutfennnnn

opuyorum kizlarr kactimmm
muckssssssssssssssssssssssssssssssssssss

gelince 1 kahvemm varrrrrrr
icmeyenler beraber icelimmmmmm
PERIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM duyurulurr kusummmmmmm

sizi seviyorummmmmmmuckssssssssssss

kislarr ben unv te bittiginden berii yuksekle birlikte 21 finitto ..hepp calistigim icin ev kadinlarina acaipp ozeniyordum
veeeeeeeee 15 yil sonra allah bana 1 seneliginede olsa ev kadinligini nasip ettiiiiiiiiiii ve acaip keyfini cikartmaya calisiyorummmmm
keyif kadini oldumm yahuuuuuuuuuuu :))))
pek bi hevesleniyodum yemek yepmalara sofra hazirlamalara keyifli ve telassizz bakalim 1 sene tadina varayim:))))

sonra calismaya devammmmmmmmmmmmmm :)))))

simdiii sporaa kactimmmmmmmmmmmmuckssssssssss

kızlar hepinize merhabaaaaa... SONESİNTİ seni tebrik ederim canım, hayırlı uğurlu, sağlıklı mutlu olsun bebişin...:119::119::119::119::119::119:

kızlar ben bebeğim için günlük tutuyorum, onu nasıl beklediğimi, nasıl çalışmalar yaptığımı yazıyorum. (halvetleri yazmıyorum tabii ). inşallah onu içimde hissettiğimi, pıt pıt minik kalbini duyduğumu, ilk hareketlerini, doktor kontrollerini, yediğimi içtiğimi, doğum hazırlıklarımı, ona ilk aldığım eşyayı, doğumunu ve sonarsını da yazarım. size de tavsiye ederim. bugünleri bilmek onun için de güzelolur herhalde.

hak ediyon canım topiğin aktarı perinin dediği gibi naturisti :)))))
tamam madem alakaları yok olsun ben ikisinide yapayım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallahhh

BUAKŞAM 10

merhaba canım hoş geldin bugün yoktun .ayy evet bende inş rabbimin izniyle hamiş olursam o dönemde tutmayı düşünüyorum

Son düzenleme:
bende yazıyodum tatlım ama bigün bi gazatede bi yazı okumuştum ordaki kadında hiç anne olmamış ve hep özlemini duyduğu yavrusuna mektuplar yazmış sonra onları kitap haline getirmişti bende onu okuyunca yok dedim yazmayacağım bi olsun karnımda hissedeyim hepsini toptan yazarım dedim

ben eşimle sevgiliyken eşim askerde olduğu zaman onada yazmıştım ve doğum gününde göndermiştim kocaman bi defter çok hoş oluyoo :)))

maşallah kızlar ya çok beceriklisiniz,ben böyle yemekler yapmaya hiç zaman bulamıyorum.7 gibi evde oluyorum sonra da hep acelece bişiler yapıyorum

çalışırken zor cnmcım yau ben de ortalama 2 ayda bir bihafta evde olabiliyorum. yakında ayrılıcam işten evden uzak kalmak çok zor çünkü...

senin şimdi çok iyi beslenmen şart ama eşin yardımcıdır inşallah...

merhaba canım hoş geldin bugün yoktun .ayy evet bende inş rabbimin izniyle hamiş olursam o dönemde tutmayı düşünüyorum

hoşbulduk canımmm... Bugün yoğun bir işgünüydü. Hala da devam ediyor ama topiği takip etmeden de duramıyorum. Iyi geliyor vallahi burası herkes pozitif, herkes neşe dolu...kendime geldim valla... :103::103::103::103:

Allah kolaylık versin canım evden uzak olmak en zoru.sağolsun eşim yardım eder mutfakta çok iyidir,hatta bazı yemekleri benden daha ii yapar ama o da 8 gibi evde oluyo yemek olayı baya bi gecikiyo yani canım.bi çözüm bulmam lazım aslında bu işe :26::26:

Pittiriğiim çabuk gelll nehirdeki kacılara bakıp bakıp kahirlenme bebişkom bizde anne olucazzz . Biz sakınıoruz işteee onlar sakınmıyorrrr şappidu şuppidi nerde bulurlarsa halvettt sıkıntı stres yokkk şıııpp diye hamiş kalıyorlarrr.

eerdgncim çok sevimli bişi yapmışsın canikommm çok güzel bi anı olurrr. Kitapçılarda küçük kitaplar var bana seni anlat anne bana seni anlat baba diye. Bebiş soruyor biz cevaplıyormuşuz gibi, o da güzel bir anı oluyor. Ben eşime askerdeyken asker günlüğü yapmıştımm 155 gün boyunca hergünnnn yediğimden içtiğime heeeerrrrrşeyi yazmıştımmmm. Öyle mutlu olmuştukiii. Melek kocam benim, o zamanlar sadece sevgiliydik....Ayy ne zordu o günlerr. Geçti bitti şimdi bebiş hayalindeyiz çok şükürrrrrrrrrrrrr

vaayy yaşıtmışız canım ben de diyodum tek yaşlı ben miyim
bu arada şu incir kürüne ben de başladım ama dün bişiler okudum. şu manyak dr.bana test yapmadan bi dolu ilaç verince.
incir kürü prolaktini yükseltiyomuş,fazla araştıramadım.var mıdır aslı astarı,bilgisi olan?
idişim sen biliyosundur muhtemelen, aydınlatıver bizi

ayyyy canım deme öyleee... Allah hepimize mutlaka bir gün tattıracak o duyguyu inşallah... Güzel düşünelim ki güzel olsun. Hem anne olmak için ille de doğurmam şart değil ki. Benim bu şansım olmayacaksa,annesi olmayan bir bebişin annesi de olabilirim...

ayyyy çok şirinnn, onlardan da alıcam kesin. Bu arada bana kısaca ebuş da diyebilirsiniz. (kısaca kak diyebilirsiniz )
innnnnnşalllllahhh hepimizin karnına kısa zamanda uğur böcekleri konar canımmm.

kızlarrr ben çıkıyorum işlerimi toparlıyayım.kendinize dikkat edin hepinizi öptümmmmmm
not:hamişler bol bol yemek v.s....... çalışma yapan hatunlar bizlerde kürlerimize dikkat edelimmm .byyyyyyyyy.
reglili hatunlar reca ederim ovulsayon dönemine kadar sabırla beklemede kalınız

Bugün bizde soya soslu karidesli çin pilavı var.
Tatlı olarakta ıpıslak kekkkkk üzeri maraş dondurmaaa

oo süperrr :129: halvet menüsü mü bacım
bizde de istridye görünümlü makarna,yanında karides güveç
datlu olarak da kocikim için ben varım tabiii kiii hiohyaaayyyt :131:

bendeeeee bendee yazmıştım eşimeeeee :119: :119:

dün yemekyapmamak için eşimin anneannesine gittik

bugün ne yapıcam bilmiyorum evde :))))))))))

bulgur pilavım var yanına ne gider kızlarrrrrrr

aynen canım sabahtan beri bulamadım yapcak bişi,şöyle pratik önerileri olan var mı?yoksa aç kalcaz bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…