- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
canimmm sut buhariylaa sogan kuru alakasizz zatenn buhari kur olarak kabul etme sen bu aksamdan itibaren buhari yap cnmm sogan kuru adet bitiminden 7 gun sonra diyodu hatirladigim kadariyla ama ben o tarihleri beklemeden yaptimmm yanii onada baslayabilirsin gibi geliyo bana
1 litre kadar sute 1 demet maydonosu at kaynat cnmmm kaynayinca 1 yemek kasigi karabiberi dokkk otur buharina ama dikkat et yakma kendini bunu 3 yada 5 gece yapiyomussun ama usutmemeye dikkat et
kanallar acilidigi icin usutme mikrop kapma cok oluyomussss
sonra adetin baslama gununden itibaern say 10. gununden itibaren denemeye basla 1 deneme 1 pas seklindeeeee
yani ben bu sekilde okumustummmmmmmm
okudugumu yaziyorum sana cnmcmm
hadi insallahhh hayirlisi olsunnnnnnn bebisinde gobusune konsun insalahhhhhhhhhhhhhhh
ee duamizida ogrendikk onuda yapicazzzzzzz :)) ayy allahimmmmm sonunda bebisle birlikte birde yaninda huniniz oldu dicekkkk doktorlar bizeee ALTIN HUNI odlulune layik bulundunuz:)))))))
optummm cnmmmm
Bugün bizde soya soslu karidesli çin pilavı var.
Tatlı olarakta ıpıslak kekkkkk üzeri maraş dondurmaaa
kızlar hepinize merhabaaaaa... SONESİNTİ seni tebrik ederim canım, hayırlı uğurlu, sağlıklı mutlu olsun bebişin...:119::119::119::119::119::119:
kızlar ben bebeğim için günlük tutuyorum, onu nasıl beklediğimi, nasıl çalışmalar yaptığımı yazıyorum. (halvetleri yazmıyorum tabii). inşallah onu içimde hissettiğimi, pıt pıt minik kalbini duyduğumu, ilk hareketlerini, doktor kontrollerini, yediğimi içtiğimi, doğum hazırlıklarımı, ona ilk aldığım eşyayı, doğumunu ve sonarsını da yazarım. size de tavsiye ederim. bugünleri bilmek onun için de güzelolur herhalde.
bende yazıyodum tatlım ama bigün bi gazatede bi yazı okumuştum ordaki kadında hiç anne olmamış ve hep özlemini duyduğu yavrusuna mektuplar yazmış sonra onları kitap haline getirmişti bende onu okuyunca yok dedim yazmayacağım bi olsun karnımda hissedeyim hepsini toptan yazarım dedimkızlar hepinize merhabaaaaa... Sonesinti seni tebrik ederim canım, hayırlı uğurlu, sağlıklı mutlu olsun bebişin...:119::119::119::119::119::119:
Kızlar ben bebeğim için günlük tutuyorum, onu nasıl beklediğimi, nasıl çalışmalar yaptığımı yazıyorum. (halvetleri yazmıyorum tabii). Inşallah onu içimde hissettiğimi, pıt pıt minik kalbini duyduğumu, ilk hareketlerini, doktor kontrollerini, yediğimi içtiğimi, doğum hazırlıklarımı, ona ilk aldığım eşyayı, doğumunu ve sonarsını da yazarım. Size de tavsiye ederim. Bugünleri bilmek onun için de güzelolur herhalde.
maşallah kızlar ya çok beceriklisiniz,ben böyle yemekler yapmaya hiç zaman bulamıyorum.7 gibi evde oluyorum sonra da hep acelece bişiler yapıyorum
merhaba canım hoş geldin bugün yoktun .ayy evet bende inş rabbimin izniyle hamiş olursam o dönemde tutmayı düşünüyorum
çalışırken zor cnmcım yauben de ortalama 2 ayda bir bihafta evde olabiliyorum. yakında ayrılıcam işten evden uzak kalmak çok zor çünkü...
senin şimdi çok iyi beslenmen şart ama eşin yardımcıdır inşallah...
hayirr cnmcmmmm senin yasinn kucukkkk senin yumurtalar tamm gaz calisiyodur sen merak etme cnmcmmmm :))))
sadece diyorki agrili adet gorenler daha cabuk hamile oluyomus bizim yumurtlarkenki olan agriiii yaptigimiz incir kurlerindennnn yumurtaa daha hizli buyudugu icinnnn
merak etmee kusumm yokk sende biseyy sen daha kucuksunnnn :)))
menopozda anneyle orantili diooo yanii simdilerde biizm gibiler ki biride benn once karyer sonra cocuk falan filan derkennn dogumu geciktiriyoruzzzz adamda diyorkiiii
eger anneniz erken monopoza girdiyseeee bunu yapmayinnnnnnnnnn
annenizle hemen hemen ayni donemlerde menopoza girersiniz en kotu ihtimali geri sayimi o 10 yil cnmcmmmm
sonuc anne neyse kizda o ymusss
bu durumda sende problem yok zaten sen bebis calismalarina 25 yasinda baslamissinnn :)))) bizim gibi 35 e birakmamissinn cnmmm
senin enn guzelii 35 e kadar kac cocuk istiyosannnn yappp ohh rahat sonrasindaa :))))
stress yokkk cnmcmmm 2 ay icinde senden bebis bekliyo benim 6. hissim sen merak etmeee
muckssssssssssssssssss
bende yazıyodum tatlım ama bigün bi gazatede bi yazı okumuştum ordaki kadında hiç anne olmamış ve hep özlemini duyduğu yavrusuna mektuplar yazmış sonra onları kitap haline getirmişti bende onu okuyunca yok dedim yazmayacağım bi olsun karnımda hissedeyim hepsini toptan yazarım dedim
ben eşimle sevgiliyken eşim askerde olduğu zaman onada yazmıştım ve doğum gününde göndermiştim kocaman bi defter çok hoş oluyoo :)))
pittiriğiim çabuk gelll nehirdeki kacılara bakıp bakıp kahirlenme bebişkom bizde anne olucazzz . Biz sakınıoruz işteee onlar sakınmıyorrrr şappidu şuppidi nerde bulurlarsa halvettt sıkıntı stres yokkk şıııpp diye hamiş kalıyorlarrr.
Eerdgncim çok sevimli bişi yapmışsın canikommm çok güzel bi anı olurrr. Kitapçılarda küçük kitaplar var bana seni anlat anne bana seni anlat baba diye. Bebiş soruyor biz cevaplıyormuşuz gibi, o da güzel bir anı oluyor. Ben eşime askerdeyken asker günlüğü yapmıştımm 155 gün boyunca hergünnnn yediğimden içtiğime heeeerrrrrşeyi yazmıştımmmm. öyle mutlu olmuştukiii. Melek kocam benim, o zamanlar sadece sevgiliydik....ayy ne zordu o günlerr. Geçti bitti şimdi bebiş hayalindeyiz çok şükürrrrrrrrrrrrr
hanımlarrr akşam ne yemek yapıyorsunuzzzzzzzz
Bugün bizde soya soslu karidesli çin pilavı var.
Tatlı olarakta ıpıslak kekkkkk üzeri maraş dondurmaaa
pittiriğiim çabuk gelll nehirdeki kacılara bakıp bakıp kahirlenme bebişkom bizde anne olucazzz . Biz sakınıoruz işteee onlar sakınmıyorrrr şappidu şuppidi nerde bulurlarsa halvettt sıkıntı stres yokkk şıııpp diye hamiş kalıyorlarrr.
Eerdgncim çok sevimli bişi yapmışsın canikommm çok güzel bi anı olurrr. Kitapçılarda küçük kitaplar var bana seni anlat anne bana seni anlat baba diye. Bebiş soruyor biz cevaplıyormuşuz gibi, o da güzel bir anı oluyor. Ben eşime askerdeyken asker günlüğü yapmıştımm 155 gün boyunca hergünnnn yediğimden içtiğime heeeerrrrrşeyi yazmıştımmmm. öyle mutlu olmuştukiii. Melek kocam benim, o zamanlar sadece sevgiliydik....ayy ne zordu o günlerr. Geçti bitti şimdi bebiş hayalindeyiz çok şükürrrrrrrrrrrrr
dün yemekyapmamak için eşimin anneannesine gittik
bugün ne yapıcam bilmiyorum evde :))))))))))
bulgur pilavım var yanına ne gider kızlarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?