Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

mucizeler hep ansızın gelirmiş tatlım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısı isteyen tüm arkadaşlarımın başına tezzzzzzzzzzzzz vakitte

Saolasın canım benim.Allah ım seninde işini gücünü rastgetirsin inşallah.Darısıda sana ve tüm isteyenlere olsun hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda inşallah.Allah ım okadar büyükki.Binlerce kez şükürler olsun...[

QUOTE=idilga;24780247]

canımmmmm cokk sevındımmmmm hemde kandıl gunundee hayırlıııı zamanda dedıgımızzz bu olsa gerekkkkkkkkkkkkk haydıı halayaaaaaaaaaaaa

HOooooppppppppaaaaaa TEYYTEYYTEYYYteyyeteyetey[/QUOTE]

canımmm cokkk sevindimmmm,allah mutlulugnu daim etsin inşallah sağ salim kucagna alırsınn :))) darısı bizlere inşallahhhhhhhhhhhhh aminnnn..

kızlarrr canlarımmm günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn..bende hala gelen giden yokkk..bugun bi test daha yapcam hayırlısıylaa inşallahhh hamileyimdirrrr..allahımm duy sesimiii yarabbimmmm,kızlar bana dua edinnnn..allah hepimizn gönlüne göre versin inşallahh

canım hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnnnn
herşey gönlünce olsunnnnnnnnnnnnnnn
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
bitanemmmmmmmmmmmmm

canııııııııımmm gerçekten miiiii

gözün aydın canımm değerinde çok iyiymiş

tam bi hikaye olmuş seninkidee aşılama olacaktı olmadı ama normal kendi olduuu kandilde öğrendinn
1.5 yıldır bekliyormuydun canım sorunsuz infertilitemi vardı?
hiç korkma canım keseyide görürsün bebişinide kucağına alırsın inş.

Oyyyy böyle güzel bir günde ne güzel bir haber bu tebrik ederim canım Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin, tevekkele boşuna canım halay istememiş, darısı diğer kişilerin başına en sonunda kırdık şu zinciri devamı gelecek ben inanıyorum.....
Hadi halayaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:TEY TEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

günayyyddddııınnnnnnnnn kıslar sabaha güzel haberle başladık güzel haberlerle devam edelimmmmm ender bişlede gel hadiiiiiiii

Aynen öyle canım mucizeler tükenmez.Ben aşılama hatta tüp bebeğe kadar düşünüyordum.Ama Rabbim bağışlarsa inşallah kendiliğinden oldu.Binlerce kez şükürler olsun Allah ıma...

mucizeler hep ansızın gelirmiş tatlım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısı isteyen tüm arkadaşlarımın başına tezzzzzzzzzzzzz vakitte

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
umarım harika bir tatil olurrrr gerçi bukadar yoğunluğa da tatil diyemeyiz amaaaaa
oo desene rahim filmi çektireceklerin sayısı 3 e çıktıııı canım yaa boşuna anestezi almaaa okadar çok ağrılı bi operasyon değil ablam çektirdi biraz dayanıklı biri için hiç bişey dedi tabii herkeste aynı olmuyo ama anestezi gerektirecek kadarda yoğun bi durum değill diye düşünüyorum

iyi eğlenceler pidilgaaammm bizi ihmal etmee arasıra gel tamam mııııı

canımmmmm çok sevindimmmm tebrik ederim hayırlı bir günde almışsınnn güzel haberi,devamı da hayırlısıyla ve sağlıkla gelir inşallahhhhh,Allahım kucağına almayı da nasip etsinnn canımmmmm
hadi o zaman halayaaa

bu arada günaydınnn canlarımm,penderimm canımm ne zaman yapıcaksın bi test daha??

Yavruummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aman allahım çok şükür yarabbim yaaa kısmetinin güzelligi maşşahhaaallaahh canım allah nazarlardan korusun saglıkla sıhhatle mutlulukla kucagına almayı da nasip etsin canım cümlesiyle beraber aminnnnnnnnn....

Eeeeeeeeee hadiiiiiiiiiiiiiii o zamn yosmalar ne duruyonuzzzzzzzzzzzzz halaya olum halay çekmeyenin kaynanası evinden hiç gitmesin hiçççççççççççççççççççç :64
Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhh yandan sagdan soldan ortadan attır göbegiiiiiiiiiiiiiiiii sallla salllaaa titretttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Canım hoşgeldin bebeşimmmmmmmmmm allahım bebek yolunda şansını ve bahtını açık etsin cancagızım inş.çatlatma ignesiyle seninde ikizlerin olur neden dersen benim arkadaşımada klomen+çatlatma ignesi yapıldı ve şimdi 10 gün önce ikizlerini dünyaya getirdi biri kız biri erkek inş.seninde öyle olur bebeişim amin.........

Allah dileyen isteyen duayı duaya ekleyen büütün kullarına hayırlı evlatlar nasip eylesin amin........

Iyi tatilller bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canmmm ben yaptımda azönce test bozuk cıktı sansımaa yamuk çizgi..yan tarafındada bişeler belirdi kayboldu..attm bnde idrar damlatma yeride yarısı kağıttı ne biliyim sansıma işte..uyduruk bi testti..artık testte kalmadı elimde beklicem mecburr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…