Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Saolasın canım benim.Amin.Allah razı olsun darısı da hepinize olsun inşallah...

Amin canım saolasın.Kuzum darısı da sizlere olsun inşallah...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gününüz aydıııınn olsun insallah öpüyorum hepinizi :)

ayyyyyyyyyyyyyyy canıım benım hamılemısınn cok sevindim allah tamamına erdirsin canım yaa

canım Allah hayırlı uğurlu etsin bebişinni.Kucağına alacağın günleride göstersin darısııııııııı bizeeeeeee(amin)

yehhhh huuuuuuuuuuuuuuuuuu halay vaktidiri hatunlarrrr çalsın sazlar oynası kızlar hayde breeeeeee

canmmmmmmmmm balımmmmmmm senden naber nolduuu var mı bi gelişme regl olmadın dahaaaa bende olmadım beklemedeyim inşallahhh hamişizdirrrrrrrrrrrrrr

penderimmm gelen giden yokk eşim baskı yapıyorrrrrrrrrrrrr bi kaç gün bekle diyeeeeeeeeeee çok pis koşup kan tahlili yaptırasım var

penderimmm gelen giden yokk eşim baskı yapıyorrrrrrrrrrrrr bi kaç gün bekle diyeeeeeeeeeee çok pis koşup kan tahlili yaptırasım var

aynı anda yazmışızzz cancanmm :))) bnmde aynenn vaktim yok o tutuyo beni nolcekkkkkk bizim bu halimizzz benmki hiç bu kadar gecikmemiştii..allahım duy sesimizi yarabbimmm

benim de sizi kan testine sürükleyesim varrr yaaaaaa,hadi inşallahhh hamişsinizdir 3 kutlama birden yaparızzzzz canlarımmm

CANIM KORKMA RABBİM SENİ VE MUCİZENİ KORUR KORKMA GİT DR NA BÜTÜN TAHLİLERİNİ YAPTIR KESENİ GÖR İÇİN RAHAT ETSİN
GERİSİ ALLAHA KALMIŞ ZATEN RABBİM OL DEDİKTEN SONRA OLMAYACAK ŞEY YOKTUR O YÜZDEN KORKMA CANIM degmesin .

halay işaretii için tatlım iki nokta üstüste koyup 64 yazıp tekrar ikinokta üstüste koyuyosun ve oluyooo bebekim...

hamilelik takvimini eklemek için de profilimden bilgilerine girip bebegim dogacagı muhtemel tarihi alanını yazıyosun sonra kendiliginden takvim eklenmiş oluyooo canımmmmmmmmm taze anne güzel anneee minik annee

Canımmmmmmmmm tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aynı anda yazmışızzz cancanmm :))) bnmde aynenn vaktim yok o tutuyo beni nolcekkkkkk bizim bu halimizzz benmki hiç bu kadar gecikmemiştii..allahım duy sesimizi yarabbimmm

ayyyyyyyyyyyyyy kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nolunnnnnn gidin test yapın araya haftasonu giriyoooooooo
çatlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ayyy sizde hamişşş olunnn nolurrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sonra peşinizdennnn herkes patır patırrr hamiş olsunnnnnnnnnnnn nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Patlama yaşansınn burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

evet hatunum işteyim bende pöfffffff.nasıl korkuyorum tahlilde olumsuz çıkar diye
benim de sizi kan testine sürükleyesim varrr yaaaaaa,hadi inşallahhh hamişsinizdir 3 kutlama birden yaparızzzzz canlarımmm
vallaaaa ya burda biri gelsede beni sürüklse buna ihtiyacım var.

evet canımmm yaaa üstelik iki günlük bi küçük tatile çıkacam orda nerden bulacam yani .acaba iş çıkışı acilde yaptırsam yapıyorlarmı bilemedim işte ben onu

Canımmmmm gözün aydın.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim geç döllenme olduğu için adetim 5 gün geçtiği halde kese görünmemişti. Görünmezse de telaşlanma herşey kendiliğinden oluyo bi bakmışsın kese, sonra bebiş pirinç tanesi kadar, sonra mercimek,fasülye....derken oooo büyüyüvermiş gitmiş. Tadını çıkar bu günlerin.
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Rabbim herkese nasip etsin.
Batı gelen arkadaşlar test yapsanıza. Sakın belirti yok falan diye düşünmeyin. Bende de hiç yoktu. Yok mide bulantısıymış, göğüste damarlanmaymış, baş dönmesiymiş, yok akıntıymış, kasık batmasıymış... hepsi 5.haftadan sonra başladı. Belirtilere takılıp olumsuz düşünmeyin.

Az önce çıktım canım.Pazar günü tekrar kan vereceğim.Bakalım değer ikiye katlamışsa sağlıklı bir gebeliktir dedi.Rabbim hayırlısını versin.İnşallah korktuğumuza uğratmasın Allah ım.Durumlar böyle işte.Bu arada progestan al onu kullan dedi.Bakalım her şey pazar günü belli olacak.Şuan kese gözükmez dedi zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…