Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
benim de sizi kan testine sürükleyesim varrr yaaaaaa,hadi inşallahhh hamişsinizdir 3 kutlama birden yaparızzzzz canlarımmm

inşallahhh ışılımm inşallahhhhh cancanmmmmm..sürükleeee biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii götürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cok mantıklıııııııııııı :))))))))))

inşallahh vitoşummm süperrr olurr yaa allahn izniyleeeeeeeeeee hamişizdirrrr..kurban oldugum allahm yüzümüze baksınnn

yaa paybişimm bendee aynen cokk korkuyorummmm :/ amaa içimdede ümit varr ne yalan söleyimmm ikimizde hamişizdir inşallahhh allahn izniyleee..

bende hamişlere soracaktım bende belirti adına bişey yok ama ara ara sancılarım oluyor.ne zamn tahlil yaptırmıştın sen.

Allah razı olsun canım.Sanada bebişini bağışlasın.İşte pazar günü tekrar kan verecem değere görede bakacaz artık.Zaten şuan kesenin gözükmesi imkansız dedi.Değer 285,5 çünkü.4 günüm geçti.Rabbim hayırlısını versin.Pazar günü inşallah hayırlı haberlerle dönerim...

inanırmısın elim ayağım gevşedi bi tuhaf hissediyorum kendimi şuan biri gelse ceeeeeeeee dese sonra hmişsin dese şu kafamda olumsuzlukları acabaları karmaşaları süpürüp silse

Son düzenleme:
amannnn belirtilere takılmyın hakketn kızlarrr

Benim adetimden 1 hafta önce kasıklarım sızlıyorduu hatta dedik burdada yine yımırtlıyorum galiba diye:)))

Sonra zaten hiç belirtim olmamıştı..Göğsüm 1-2 gün ucuna dogru içten sızladı okadrrrr

Allahımm inşşşşş sizde hamişsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hayırlı cumalar kızlar...bi hamiş haberi var galiba allah hayırlı sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...
iş başladı bize çoktan bizde yavrumuzla çikolata yiyoruz babamız aldı bişeyler aşerdik şimdii onların gelmesini bekliyoruzzz

benim de sizi kan testine sürükleyesim varrr yaaaaaa,hadi inşallahhh hamişsinizdir 3 kutlama birden yaparızzzzz canlarımmm

Sürüklensinler ve güzel haberler duyalım inşallah...

Ya cancazlar neden az kişiyiz bu gün neşeli bi gündeyiz ama yazanımız yok fazla.............

Aybice ender Yaaa nasıl dayanıyosunuzzzz kan verinn Hemen hala gelen giden yok çocuklarınız doğacak siz hala belirtimi belkiyosunuzzz allahııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm
cumanın bereketi ile topiğimiz hamiş patlaması yaşayacak inş.

medmus NOBAT: 20 Mayıs

mehmetderya NOBAT: 21 Mayıs

enderfts NOBAT: 22 Mayıs

aybice NOBAT: 23 Mayıs

suvesabun NOBAT 24 Mayıs

KISLARRRRRRRRRRRRRRRRRR TEST PATLATINNNNNNNNNNNNN TESTTTTTTTTTTTTTTT HADİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

bağırarark rafetten 'senden sonra 'şarkısını söylemek istiyorummm

yarammmmmmmm ne kanar ne kabukkk bağlar................sensiz uyandığımm kaçıncı günüm bebeğimmm............hevesimmmm kırıkkkk..........................canım istemiyorum zoruma gidiyorrrr.............

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( :...43:

canıııımm hayırlı olsun datluummm
allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşaallaaaahhh

yawrucuum,yanlış hatırlamıyosam medmus da gördü kırmızları
batdaşımdı ordan biliyom.mmmccxxxx yirim seniii

dayanabildiğimiz kim söyledi işden çıkamıyoruzki çıkışta acile gidecektim gerek kalmadıı teste tahlile

Durdu zamanım bir şey diyemedim
Gitmek istedin ve gittin
Aynı gökyüzünde, ayrıydı güneşin
Söyle bari, iyi misin?

Burası soğuk, soğuk odalar
Yoksun neye yarar örtünsem kat kat yorganlar aman
Soğuk, soğuk olanlar
Vurdum dibe kadar halimden yalnız uyuyanlar anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…