- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.661
benim de sizi kan testine sürükleyesim varrr yaaaaaa,hadi inşallahhh hamişsinizdir 3 kutlama birden yaparızzzzz canlarımmm
ayyyyyyyyyyyyyy kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nolunnnnnn gidin test yapın araya haftasonu giriyoooooooo
çatlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ayyy sizde hamişşş olunnn nolurrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sonra peşinizdennnn herkes patır patırrr hamiş olsunnnnnnnnnnnn nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Patlama yaşansınn burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet hatunum işteyim bende pöfffffff.nasıl korkuyorum tahlilde olumsuz çıkar diye
vallaaaa ya burda biri gelsede beni sürüklse buna ihtiyacım var.
evet canımmm yaaa üstelik iki günlük bi küçük tatile çıkacam orda nerden bulacam yani .acaba iş çıkışı acilde yaptırsam yapıyorlarmı bilemedim işte ben onu
Canımmmmm gözün aydın.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim geç döllenme olduğu için adetim 5 gün geçtiği halde kese görünmemişti. Görünmezse de telaşlanma herşey kendiliğinden oluyo bi bakmışsın kese, sonra bebiş pirinç tanesi kadar, sonra mercimek,fasülye....derken oooo büyüyüvermiş gitmiş.Tadını çıkar bu günlerin.
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
Rabbim herkese nasip etsin.
Batı gelen arkadaşlar test yapsanıza. Sakın belirti yok falan diye düşünmeyin. Bende de hiç yoktu. Yok mide bulantısıymış, göğüste damarlanmaymış, baş dönmesiymiş, yok akıntıymış, kasık batmasıymış... hepsi 5.haftadan sonra başladı. Belirtilere takılıp olumsuz düşünmeyin.
Canımmmmm gözün aydın.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim geç döllenme olduğu için adetim 5 gün geçtiği halde kese görünmemişti. Görünmezse de telaşlanma herşey kendiliğinden oluyo bi bakmışsın kese, sonra bebiş pirinç tanesi kadar, sonra mercimek,fasülye....derken oooo büyüyüvermiş gitmiş.Tadını çıkar bu günlerin.
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
Rabbim herkese nasip etsin.
Batı gelen arkadaşlar test yapsanıza. Sakın belirti yok falan diye düşünmeyin. Bende de hiç yoktu. Yok mide bulantısıymış, göğüste damarlanmaymış, baş dönmesiymiş, yok akıntıymış, kasık batmasıymış... hepsi 5.haftadan sonra başladı. Belirtilere takılıp olumsuz düşünmeyin.
Canımmmmmmmmm tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyyyyyyyyyyyyyy canıım benım hamılemısınn cok sevindim allah tamamına erdirsin canım yaa
inşallahhh ışılımm inşallahhhhh cancanmmmmm..sürükleeee biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii götürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cok mantıklıııııııııııı :))))))))))
inşallahh vitoşummm süperrr olurr yaa allahn izniyleeeeeeeeeee hamişizdirrrr..kurban oldugum allahm yüzümüze baksınnn
yaa paybişimm bendee aynen cokk korkuyorummmm :/ amaa içimdede ümit varr ne yalan söleyimmmikimizde hamişizdir inşallahhh allahn izniyleee..
Kızlar benim halay yine olmadı...
bende hamişlere soracaktım bende belirti adına bişey yok ama ara ara sancılarım oluyor.ne zamn tahlil yaptırmıştın sen.
benim de sizi kan testine sürükleyesim varrr yaaaaaa,hadi inşallahhh hamişsinizdir 3 kutlama birden yaparızzzzz canlarımmm
medmus NOBAT: 20 Mayıs
mehmetderya NOBAT: 21 Mayıs
enderfts NOBAT: 22 Mayıs
aybice NOBAT: 23 Mayıs
suvesabun NOBAT 24 Mayıs
KISLARRRRRRRRRRRRRRRRRR TEST PATLATINNNNNNNNNNNNN TESTTTTTTTTTTTTTTT HADİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
Aybice enderYaaa nasıl dayanıyosunuzzzz kan verinn Hemen hala gelen giden yok çocuklarınız doğacak siz hala belirtimi belkiyosunuzzz allahııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm
cumanın bereketi ile topiğimiz hamiş patlaması yaşayacak inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?