Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canummmmmm joy mu dinliyonn sennnnnnnnnnnnnnnnn

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dayanamadımm ve kan testi yaptırdımmm sonuçları bekliyorumm 4 bucuk gibi cıkcak allahın izniyle hamileyimdir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh dualarınızı eksik etmeyinnnnnnnnnn

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dayanamadımm ve kan testi yaptırdımmm sonuçları bekliyorumm 4 bucuk gibi cıkcak allahın izniyle hamileyimdir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh dualarınızı eksik etmeyinnnnnnnnnn

ayyyyyyyyyyyy cok heycanlıyım sanki ben kan verdim gibi kan verdiğim gün geldi aklıma hayırlısı olsun tatlım inş.senin göbüşte doludur :)

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyy ohhh iyi yapmışınn inşşşş hamişsindirr bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmm

inşallahhhhh bebeimmmm inşallahhhhh tuhaf ama hamile hissediyorummm kendimii :

ayyyyyyyyyyyy cok heycanlıyım sanki ben kan verdim gibi kan verdiğim gün geldi aklıma hayırlısı olsun tatlım inş.senin göbüşte doludur :)

canmmmmmmmmmmmmm cokk saollll inşallahhhhhhhhh allahımmm duyyy sesimiiiiiiiiii yarabbimmmmmmmmmmmmm

canımmm benim dualarım seninle ayetel kürsi okudum yolladım sana,hakkınızda hayırlısı olsun inşallahhh bebişimiz vardır göbişindeeee

ayyy nası bekliycez yaaaaaa :18::18::18:

canımmm benim dualarım seninle ayetel kürsi okudum yolladım sana,hakkınızda hayırlısı olsun inşallahhh bebişimiz vardır göbişindeeee

ayyy nası bekliycez yaaaaaa :18::18::18:

bende bilmiyorumm ısılımm nası beklicezzzzzzzzzzzzzz : beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldırrrrrrrr :

canımm zeytinimmmm
senin cinsiyett ne zamann belli olcakkkkk ??
ne zaman gitcen doktoraaaaaaaaa tekrarrr

tatlım persembe gidicem ense ölçümü yapıldıda gecen gün tam 11. haftam dolmadıgı için o gün ikili test yapılamadı cünkü ikili test ense kalınlıgının ölcüldüğü aynı gün yapılmalıymış.tekrar ölççülüp sonra ikili test yapılıcak eger göörebilirsek persembe günü söylicek :) tek istegim inş. testler temiz cıkar

tabiii canımm inşş gönlünü ferah tuttt...
Hadii hayırlısııı az kalmışşşşş

Penderim canım benim,dualarım seninle bebişim
Paybicemmm noldu yawrım,kırmızıları mı gördün yoksaa,üzülme şekerim benim,umut her zaman var datlum
elbet biz de olcaz Allah'ın izniyle
Pitaminim, 2 canlı dombikim benim iyisiniz di mi yawrım mmcccxx
Işılıımmm

Müstakbel annemizz Işıllll geldiiiiiiiiiiiii

Nasılsınn halvett güzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

vitoşuuuummm Allah mı söyletti yoksa canım benimmm
iyiyim canım halvet çalışmalarına start verdim sabah ama pazara kadar kociş yokk sonra da yumoşlar gelir hayırlısıyla tutar bu ay inşallaaahhh

sen nasılsın tatlımmm pis arkadaşlarına sinir oldummm

çok çalıştırıyolar seni bojoummm yaa şöyle güzel bi tatili hakettin sen

inşallahh zeytinimm Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.maşallaahhh zeytin çekirdeğimiz kocaman olmuuuuşşşş yerim ben onuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…