- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.681
Durdu zamanım bir şey diyemedim
Gitmek istedin ve gittin
Aynı gökyüzünde, ayrıydı güneşin
Söyle bari, iyi misin?
Burası soğuk, soğuk odalar
Yoksun neye yarar örtünsem kat kat yorganlar aman
Soğuk, soğuk olanlar
Vurdum dibe kadar halimden yalnız uyuyanlar anlar
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dayanamadımm ve kan testi yaptırdımmm sonuçları bekliyorumm 4 bucuk gibi cıkcak allahın izniyle hamileyimdir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh dualarınızı eksik etmeyinnnnnnnnnn
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dayanamadımm ve kan testi yaptırdımmm sonuçları bekliyorumm 4 bucuk gibi cıkcak allahın izniyle hamileyimdir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh dualarınızı eksik etmeyinnnnnnnnnn
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyy ohhh iyi yapmışınn inşşşş hamişsindirr bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyyyyyyyyyyy cok heycanlıyım sanki ben kan verdim gibi kan verdiğim gün geldi aklımahayırlısı olsun tatlım inş.senin göbüşte doludur :)
ayyyyyyyyyyyy cok heycanlıyım sanki ben kan verdim gibi kan verdiğim gün geldi aklımahayırlısı olsun tatlım inş.senin göbüşte doludur :)
inşallahhhhh bebeimmmm inşallahhhhh tuhaf ama hamile hissediyorummm kendimii:
datlummm
Allahımm yüzümüze baksınn
Benimki gibi heyecnlandım vallaa cnımm benimm
canımmm benim dualarım seninle ayetel kürsi okudum yolladım sana,hakkınızda hayırlısı olsun inşallahhh bebişimiz vardır göbişindeeee
ayyy nası bekliycez yaaaaaa :18::18::18:
canımm zeytinimmmm
senin cinsiyett ne zamann belli olcakkkkk ??
ne zaman gitcen doktoraaaaaaaaa tekrarrr
tatlım persembe gidicem ense ölçümü yapıldıda gecen gün tam 11. haftam dolmadıgı için o gün ikili test yapılamadı cünkü ikili test ense kalınlıgının ölcüldüğü aynı gün yapılmalıymış.tekrar ölççülüp sonra ikili test yapılıcak eger göörebilirsek persembe günü söylicek :) tek istegim inş. testler temiz cıkar
Müstakbel annemizz Işıllll geldiiiiiiiiiiiii
Nasılsınn halvett güzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Penderim canım benim,dualarım seninle bebişim
Paybicemmm noldu yawrım,kırmızıları mı gördün yoksaa,üzülme şekerim benim,umut her zaman var datlum
elbet biz deolcaz Allah'ın izniyle
Pitaminim, 2 canlı dombikim benim iyisiniz di mi yawrımmmcccxx
Işılıımmm
tatlım persembe gidicem ense ölçümü yapıldıda gecen gün tam 11. haftam dolmadıgı için o gün ikili test yapılamadı cünkü ikili test ense kalınlıgının ölcüldüğü aynı gün yapılmalıymış.tekrar ölççülüp sonra ikili test yapılıcak eger göörebilirsek persembe günü söylicek :) tek istegim inş. testler temiz cıkar
seni nasıl unuturum bebişiiimm,yirim ben sizii yiriiimmm
işlerim çok
yine görüşürükk minnak kuşlarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?