- 31 Mart 2012
- 627
- 17
- 98
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.701
inşallahh zeytinimm Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.maşallaahhh zeytin çekirdeğimiz kocaman olmuuuuşşşş yerim ben onuuuuuu
Penderim canım benim,dualarım seninle bebişim
Paybicemmm noldu yawrım,kırmızıları mı gördün yoksaa,üzülme şekerim benim,umut her zaman var datlum
elbet biz deolcaz Allah'ın izniyle
Pitaminim, 2 canlı dombikim benim iyisiniz di mi yawrımmmcccxx
Işılıımmm
Ayy evett evett allahh söylettiiiiii :)) Aminn İnşşşallahhhh herkeseeevitoşuuuummm Allah mı söyletti yoksa canım benimmm
iyiyim canım halvet çalışmalarına start verdim sabah ama pazara kadar kociş yokk sonra da yumoşlar gelir hayırlısıyla tutar bu ay inşallaaahhh
sen nasılsın tatlımmm pis arkadaşlarına sinir oldummm
Kuxzummmmm ağlamaaa kızzzzzzzzzzzzzzzzzöyle bir uykum geldiki şimdi masanın başında uyuyacağım oyyyy oyyyy
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr son bir saatt gecer mi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))))))))))) catlıcammmmmmmmmmm
GEÇERRRR GEÇERRRR NELER NELER GEÇMEDİKİ BU SAATLERDE GEÇERRRR
tatlım 1 buçuktan önce verdin dimi kanını buçuk gibi bir ara bakalım çıkar belki 2 saatte çıkıyor
vitaminimizide zırt pırt aratmıştık dakka başı ahhh ahhh ne günlerdi bugünde o günlerden biri olur inşallah
GEÇERRRR GEÇERRRR NELER NELER GEÇMEDİKİ BU SAATLERDE GEÇERRRR
tatlım 1 buçuktan önce verdin dimi kanını buçuk gibi bir ara bakalım çıkar belki 2 saatte çıkıyor
vitaminimizide zırt pırt aratmıştık dakka başı ahhh ahhh ne günlerdi bugünde o günlerden biri olur inşallah
evet canm 13.15te verdim kanı 3 saat sonra arayın dediler,bekliyorum bende 4 gibi arıcamm allahım mutlu haberi hamile haberini alırım inşallahhh..sonesintimm balımm sen hamişssin dua ettt lütfennnnnnnnn..
evet canm 13.15te verdim kanı 3 saat sonra arayın dediler,bekliyorum bende 4 gibi arıcamm allahım mutlu haberi hamile haberini alırım inşallahhh..sonesintimm balımm sen hamişssin dua ettt lütfennnnnnnnn..
hiçbişe yok doktorumla konustum..hamile değilim..yoruldum artık..
canım testmi yaptırdın.ya üzülme dicem ama aynı durumdayız saat 12 gibi ben resmen çöktüm.bende yoruldum evliğliğim başlarında çok sıkıntı çektim sıkıntılarımı atlattım çok şükür şimdide bebiş affff rabbimmm affffffffff ben istedikçe bişeyi sanki o şeybenden kilometrelerce uzaklaşıyor.dua edlim canım hakkımızda hayırlısı Rabbim her şeyin en iisini bilir biz nekadra kendimizi heder etsekte boşş yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?