Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

eyüyümm yıvvvvvvvvrummmmmmmmmmmm
pojouuummmmmmmm sen neydirsennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ayy evett evett allahh söylettiiiiii :)) Aminn İnşşşallahhhh herkeseee

öyle bir uykum geldiki şimdi masanın başında uyuyacağım oyyyy oyyyy
Kuxzummmmm ağlamaaa kızzzzzzzzzzzzzzzzz
bende ağlarım heeeeeeeeeee
sulu gözz oldukkk yawww
kış kışşş kırmızılar ve uykularr kışş kışşş hepinizii döverimm heeeeeeeeeeee

Kaç gündürr dağıldınızz hee dövcem hepiniziii
kimse yokmuuuuuuuuuuuuu
hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Toparlanınn uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr son bir saatt gecer mi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))))))))))) catlıcammmmmmmmmmm

GEÇERRRR GEÇERRRR NELER NELER GEÇMEDİKİ BU SAATLERDE GEÇERRRR
tatlım 1 buçuktan önce verdin dimi kanını buçuk gibi bir ara bakalım çıkar belki 2 saatte çıkıyor
vitaminimizide zırt pırt aratmıştık dakka başı ahhh ahhh ne günlerdi bugünde o günlerden biri olur inşallah

Son düzenleme:

ayy hakkatennn yaa
benle sonunda labaratuardan konuştularrr cevabıı verdilerrr

evet canm 13.15te verdim kanı 3 saat sonra arayın dediler,bekliyorum bende 4 gibi arıcamm allahım mutlu haberi hamile haberini alırım inşallahhh..sonesintimm balımm sen hamişssin dua ettt lütfennnnnnnnn..

evet canm 13.15te verdim kanı 3 saat sonra arayın dediler,bekliyorum bende 4 gibi arıcamm allahım mutlu haberi hamile haberini alırım inşallahhh..sonesintimm balımm sen hamişssin dua ettt lütfennnnnnnnn..

inşallah tatlım ediyorum hep zaten bu mübarek günlerde allahım muhteşem haberlerle yüzlerimizi güldürsün inşallah

canım inşallah çıkar kız 4 e 2-3 dk kala arada bende görüyüm ne oldu sonucun ben 4 de çıkıyom işten meraktan ölürüm kızzzzzzzzzzzzzzzzz

hiçbişe yok doktorumla konustum..hamile değilim..yoruldum artık..

yaaa canımmm benimm nolduu durr bir anlat bakimm ne dediiii doktorrr
sonuç çımışmııııı
nolmuşşşşşşşşşşşşş
tamamm tatlımmm yorulmak fln yokkkkkkk öyle demee yaa lütfennnnnn
sanki bir sorununmu var yokk çok şükürrr hayırlısı böyle değilmiş de üzülceksin tabikiii üzülme demicemmdeee dur bakalımmm yaaa
bende üzüldüm şimdii ( ama sen bir toparla kendini icanımm arkadaşımmm benim nolurr yapmaaaaaaaaaaaaaaaa

bak benim geçen ay bir düşüğüm oldu çok muuu çokkk üzüldümmmmm mahvoldum ama
öyle olmasına rağmen kaybetmedim umudumu tekkrar hayata döndümm
bu ay var gücümle uğraştım
çörekotu kürleri yaptım
benimde daha idrarda çıkmıyor ama hamilelik belirtilerini yaşamaya başladım
bak sakın öyleee pes etmeeeeeeeeeeeeeee
bu ayda olmasada gene öbür ay aynen devam edecem naapalım
üzülüp oturmakla olmuyor canım
inşallah bir dahaki ayaaaaaaa

bilmiyorum reglim neden gecikti..4 gün daha bekle dedi doktor..heralde regl olmazsam adet söktürücü falan vercek moralim cok bozuk cok ümitliydim bu aydan.. (

hiçbişe yok doktorumla konustum..hamile değilim..yoruldum artık..

canım testmi yaptırdın.ya üzülme dicem ama aynı durumdayız saat 12 gibi ben resmen çöktüm.bende yoruldum evliğliğim başlarında çok sıkıntı çektim sıkıntılarımı atlattım çok şükür şimdide bebiş affff rabbimmm affffffffff ben istedikçe bişeyi sanki o şeybenden kilometrelerce uzaklaşıyor.dua edlim canım hakkımızda hayırlısı Rabbim her şeyin en iisini bilir biz nekadra kendimizi heder etsekte boşş yani

aybicee sen adetmi oldunnn

Enderim aybicemmmm ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum resmen insan yıkılıyor bir anda kararıyo gibi oluyosun
ama şükredelim kızlar rabbim istediğimiz bişeyi vermiyo doğru haklısınız ama çok sevdiklerimizide bizden almıyoo şükürle olsun sağlığımız eşimiz yanımızdaaa ya onlarda olmasaydııı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…