- 25 Ağustos 2008
- 647
- 449
- 303
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.721
hiçbişe yok doktorumla konustum..hamile değilim..yoruldum artık..
evet canım ya tam öğle saatiydi açtım rafeti döndere döndere dinledimaybicee sen adetmi oldunnn
Enderim aybicemmmm ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum resmen insan yıkılıyor bir anda kararıyo gibi oluyosun
ama şükredelim kızlar rabbim istediğimiz bişeyi vermiyo doğru haklısınız ama çok sevdiklerimizide bizden almıyoo şükürle olsun sağlığımız eşimiz yanımızdaaa ya onlarda olmasaydııı
hım hım öğle sattleriydi kendi kendime konuşup çıkmıştım canım topiktenAybikee sen regl mi oldun cevap vermedin mi ben mi kaçırdım............???
canım benim ya
canımsın benimmm yaaa inan ne diycemi bilmiyorumm,çok üzgünüm bende.ama en hayırlı zaman değilmiş demek ki nolur yıpratma kendini tatlımm Rabbim herşeyin en iyisini bilir bize sabretmek düşüyo.
aybicemmm bitanem sende üzülmemeye çalış lütfen biliyorum çok zor,en hayırlı zamanda gelecek bebişlerimiz.kıyamam ben size,çok seviyorum siziiiii canlarımmm
ben çıkayım yavaştan pazartesi inş kızlar görüşürüz hepinizi öpüyorum .perim çok yoğun gelirse görüşen olursa slmları iltesin.iii ki varsınız can kuşlar
oyyy aybicem yaa kıyamamm sizee
ulennnn nekdr sıkı bağ oluştu aramızda varyaaa
kıyamıyom hiçbirinizeeee
sizin derdiniz benm derdim oluyooo
hayy anasını etrafmda böyle arkdsm yokkkk
kızlar smdi bi topikte gördüm adet gecikmeleri rahmin kendini hamileliğe hazırlamasından olurmuş ve genelde bikaç ay gecikme yaşayanlar sonrasında hamile kalıyorlarmıs..yasayan yada duyan var mı..
kızlar smdi bi topikte gördüm adet gecikmeleri rahmin kendini hamileliğe hazırlamasından olurmuş ve genelde bikaç ay gecikme yaşayanlar sonrasında hamile kalıyorlarmıs..yasayan yada duyan var mı..
Bende oldu canım.
nasıl oldu canmm kac ay gecikmen oldu vee kaç gün..
evet canım ben normalde pek gecikme bilmezdim korunmayı bıraktım (ocak ayında) 10 gün gecikmem oldu sonraki ay(şubat) normal geldi adetim mart ayında yine 8 gün geciktim ve nisanda da hamiş oldum inş.sizinkide öyle bir gecikmedir canımmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?