Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Kızlarrrrrrrrrrrrrr ben de çok üzüldüm ama biz daime hayırlısını istdik demekki şu an vakti saati gelmemiş sizin için o yüzden hiçç üzülmeyinn sakın hem deee sabır en güzeli yumurtalarımız sağolsun onu da unutmayın..

kızlar bunu başka bir topikten buldummmmmmmmmmmmm...

kolay gebe kalmak için :))))

1-booooolll dua
2-adet başından itibaren 12. güne kadar bal çörek otu tarçın karışımından 1 kaşık
3-adet başından itibaren incir kürü (20 gün)
4-adet bitiminden sonra 1 hafta günlük pedinize adaçayı yağı damlatın
5-kocaya her gün 2 kaşık keçiboynuzu pekmezi
6-ilişkiden 2 saat önce kocaya sert bir kahve (sperm hareketlerini arttırır)(siz içmeyin)
7-ovulasyon testi+ günaşırı ilişki:))
8-preseed gebe kalma jeli

kızlar bunların hepsini yaptım ve o ay hamile kaldım çok şükür.. şimdi 9 haftalık gebeyim
umarım isteyen herkese nasip olur.
10 ay vajinismusla uğraştım ve bu sitedeki vaji forumundakileri okuyarak ve uygulayarak yendim
bu yazdıklarımıda yine bu siteden okudum ve gebe kaldım.
paylaşmak istedim. inşallah bende güzel bişilere vesile olurum.

Aybikee sen regl mi oldun cevap vermedin mi ben mi kaçırdım............???

hiçbişe yok doktorumla konustum..hamile değilim..yoruldum artık..

canımsın benimmm yaaa inan ne diycemi bilmiyorumm,çok üzgünüm bende.ama en hayırlı zaman değilmiş demek ki nolur yıpratma kendini tatlımm Rabbim herşeyin en iyisini bilir bize sabretmek düşüyo.

aybicemmm bitanem sende üzülmemeye çalış lütfen biliyorum çok zor,en hayırlı zamanda gelecek bebişlerimiz.kıyamam ben size,çok seviyorum siziiiii canlarımmm

aybicee sen adetmi oldunnn
evet canım ya tam öğle saatiydi açtım rafeti döndere döndere dinledim

maalesef canım elimizden bişey gelmiyorr okadarki aciziz.çok şükür diyorum

Son düzenleme:
Aybikee sen regl mi oldun cevap vermedin mi ben mi kaçırdım............???
hım hım öğle sattleriydi kendi kendime konuşup çıkmıştım canım topikten
canım benim ya

bende seni seviyorum canım..

iyiki varsınız.şuan sizden başka kimseyle konuşmuyorum kaç kişi aradı bakmadım bile

inşallahh bende regl olurum hemen..moralim cok kötü..bari regl olıyım hemen..bide onla urasmıyım neden olmadım die..saolun kızlar tesellileriniz için.. ( aybişim sende üzülme lütfen elimizden gelen bişe yok..allaha şükredelim hayırlı zamanda versin bebişimizi

1-booooolll dua
2-adet başından itibaren 12. güne kadar bal çörek otu tarçın karışımından 1 kaşık
5-kocaya her gün 2 kaşık keçiboynuzu pekmezi
6-ilişkiden 2 saat önce kocaya sert bir kahve (sperm hareketlerini arttırır)(siz içmeyin)
7-ovulasyon testi

EVET KISLAR BENDE BUNLARI NİSAN AYINDA YAPMIŞTIM SİZDE YAPIN İNŞ.RABBİM TEZ ZAMNDA HAYIRLISIYLA EVLATLARIMIZA KAVUŞTURACAK BİZİ ÜZÜLMEYİN HEP HAYIRLISI DEDİK DEMEK Kİ RABBİM BUAY BİZİM/SİZİN İÇİN BUNU HAYIRLI GÖRMÜŞ DEYİP BOL BOL ŞÜKREDELİM CANIM YIMIRTALARIMIZ SAGOLSUNNNNNNNNNN................

ben çıkayım yavaştan pazartesi inş kızlar görüşürüz hepinizi öpüyorum .perim çok yoğun gelirse görüşen olursa slmları iltesin.iii ki varsınız can kuşlar

ben çıkayım yavaştan pazartesi inş kızlar görüşürüz hepinizi öpüyorum .perim çok yoğun gelirse görüşen olursa slmları iltesin.iii ki varsınız can kuşlar

oyyy aybicem yaa kıyamamm sizee
ulennnn nekdr sıkı bağ oluştu aramızda varyaaa
kıyamıyom hiçbirinizeeee
Sizin derdiniz benm derdim oluyooo
hayy anasını etrafmda böyle arkdsm yokkkk

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşşşşş dualarınız bekliyorum canlarım zira çok sönük bi vaziyettyim şimdi sizle konuşunca iim kendimi dinlemek istemiyorum inşş iki gün ii gelir bana ve hepimize
penderim canım benim inş reglin hemen gelrde rahatlarsın.ksein bebiş yoksa maydonuz suyu falan iç.ama kesinse yoksa bebiş falan olursa düşüğe neden olabilirmiş

kızlar smdi bi topikte gördüm adet gecikmeleri rahmin kendini hamileliğe hazırlamasından olurmuş ve genelde bikaç ay gecikme yaşayanlar sonrasında hamile kalıyorlarmıs..yasayan yada duyan var mı..

oyyy aybicem yaa kıyamamm sizee
ulennnn nekdr sıkı bağ oluştu aramızda varyaaa
kıyamıyom hiçbirinizeeee
sizin derdiniz benm derdim oluyooo
hayy anasını etrafmda böyle arkdsm yokkkk

bir telefon kadar yakınım tatlım gönüller birolsun yeterki herzaman arayabilirsin

kızlar smdi bi topikte gördüm adet gecikmeleri rahmin kendini hamileliğe hazırlamasından olurmuş ve genelde bikaç ay gecikme yaşayanlar sonrasında hamile kalıyorlarmıs..yasayan yada duyan var mı..

evet canım ben normalde pek gecikme bilmezdim korunmayı bıraktım (ocak ayında) 10 gün gecikmem oldu sonraki ay(şubat) normal geldi adetim mart ayında yine 8 gün geciktim ve nisanda da hamiş oldum inş.sizinkide öyle bir gecikmedir canımmmmmmmmmm

benmde bu 3.adet gecikmem canm,gecen 2 defa 3 gün gecikti..bunda bakalım daha kac gün gecikecek..inşallah bu son olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…