- 7 Mart 2012
- 1.143
- 326
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.741
kızlar smdi bi topikte gördüm adet gecikmeleri rahmin kendini hamileliğe hazırlamasından olurmuş ve genelde bikaç ay gecikme yaşayanlar sonrasında hamile kalıyorlarmıs..yasayan yada duyan var mı..
bir telefon kadar yakınım tatlım gönüller birolsun yeterki herzaman arayabilirsin
günaydınn kızlaaarr diyecem ama şuan topikte kimse yokk
kızlar bi gün bizde anne olucazzz gerçekteennn inanın bunaa içimden geldi yazıyım dedim .
idilgaaaaaaaaammmm ohhh sefan olsun canım gez toz tatilinin tadını çıkar gerçekten çok iyi geliyor bebiş akıldan çıkartılınca göbişe gelirmiş
yaaaa canıııımmm inşallah doğrudur çünkü benim de 27-28 günden 30 güne çıktı.
TUMMMM dıleklerımızınnnn , umutlarımızın , beklentılerımızınnn gercek olduguuuuuuuuuuuuuuuuuuu guzel sanslı huzurlu saglıklı sevgı dolu asklııııı guneslııııııııııııııı bolll gezmelıı bır guneeeeeeeeeeeeeeeeeee gunnaayyydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
heyoooooooooooooooo C kaLEDEYIMMMMM dun bulustum annemlerleee aglasmalıııı ayyy allahımmmmm mutluyummmm masallahhh allah nazarlardan saklasınnnnnnnn sızı sevıyorummmmmmmmm ozluyorumm yahuuuuuuuuuuuuuu
dunki alıklıgımı anlatayım anlayın kafam ne durumda kardescıgımde kaldık ctesı sabahı taksı cagırdık kocısle apartoparr tabıı ben kardescıkle sarımsarım derkennn bındık geldık atasehıree anaaaaaaaaaaaaaaaa bı baktımmm benım kol cantam yokkkkkkkkk yani unutulucak seymı allaskınaa boynumda asılı zannedyorumm yanııııı hersey ıcınde cuzdan kımlık para kokosluk malzemelrımm hayy allammmmmmmm
amaa durmakkk yokkk yolaa devammmmmmmmmmm dedımmmmmmm bındık otobuse kocıs bursa ben ckaleeeeeeee onun ıslerı burda dahada yogunnnn onada durmak yok calısmaya hep devamm:))))))
ıste durumlar boyleee
yarın sabah ısyerıme gıderımmmmm kankılerım benııı bekler ben saglıktan sorumluuuu kankı bakanı olaraktan beraberce kan tahlıllerımıze gıderız ordanda kahvaltıyaa:)))) ayy bısey soyllımde gulunnn aksam annemle yattımm babacıgıda yolladık yataktannnn aslında ben kal ben aranız<da uyuyayım dedım ama sıkısırız dedılerrr
istee boyleee sal gunu lazer ım varrr oraya gıtmısken arkadasım kadın dogum doktoru orda onunlada konusurumda yumurt takıbımı yaparr durumu anlatırımmmm ıgnemıded o vururr sonrsa kocısssssssssssssssssssssss catlayan yumurta hazır senıı beklerrrrr gelıpp bı tıktık larmısınn yumurtama derızz artıkkk (ayy yuhh banaaaa cumleme bak)
OPUYORUMMMMMMMMMMMMMMMMM HERKESIIIIIIIIII
OZEL HAZIRLANMISSSS KAHVALTIIII Annecıkk babac ık benıı beklerrrrrrr kus sutlerımde onlarrrrr
sızıı sevıyorummmm
herkesıı opuyorum
allaha emanett olunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
PERIMMMM beklenen durumlarr nedır merak edıyorumm buguun arıcukkkk senıııııı muckssssssssssssssssssssssssss
çantam kardesımın evınde kapıya asılı kalmısss yarın kargoyla yollıcak cnmcmmmmmmmmm
heyoooooooooooooooooo cok sessız kımsesız kalmıssss topıgımızz yahuuuuuuu gezentı kelebeklerrrrrrrr yoklamadan devamsızlıkk hakkınızzz doluyooo ona goreeeeee
muckssssssssssssssssss herkeseee allaha emanett olunuzzzzzz
çkale kordon gezısı benı beklerrr kactımmmmm
ayyyyyy sevıyorumm memleketımııı bennnnnnnnnnnnnnn
canııııııııımmm gerçekten miiiii
gözün aydın canımm değerinde çok iyiymiş
tam bi hikaye olmuş seninkidee aşılama olacaktı olmadı ama normal kendi olduuu kandilde öğrendinn
1.5 yıldır bekliyormuydun canım sorunsuz infertilitemi vardı?
hiç korkma canım keseyide görürsün bebişinide kucağına alırsın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?