Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlar smdi bi topikte gördüm adet gecikmeleri rahmin kendini hamileliğe hazırlamasından olurmuş ve genelde bikaç ay gecikme yaşayanlar sonrasında hamile kalıyorlarmıs..yasayan yada duyan var mı..

yaaaa canıııımmm inşallah doğrudur çünkü benim de 27-28 günden 30 güne çıktı.

Herkeze slm merhabalar arkadaşlar hamile kalan yada ümidi olan herkeze rabbimden hayırlı evlatlar diliyorum ki banada 3 yıllık evliyim ve olmuyor aşılama deniycez doktor normal korkma dedi istanbul tüp bebk merkezi aret kamara gidiyorum ben regli ol gel dedi ve regli olmuyorum bekliyorum olmuyorum ... Beklemek çok zor(

ilk gitmiş olduğum hastanelerde bana pco demişlerdi pco lu olup aşılamada gebe kalan var mı ve bana duygularınızı anlata bilir misniz lütfen ...

cnmmccmmmmmmm larrrr
bugnn kardeco,ıgıme kavustummmm
kahvaltımızı yaptıkkkkkk denzıe karsıııııııııııı gunumuzde guzel gectı halaa ıst dayım yarın ckaleye yolculukk annemlere kavusmaaa gunummmmmmmmm
ya bıseylerle mesgul olunca bebıs ınsanın aklına gelmıyoooooo amaa sızı ozledımm
mucksssssssssss

günaydınn kızlaaarr diyecem ama şuan topikte kimse yokk

kızlar bi gün bizde anne olucazzz gerçekteennn inanın bunaa içimden geldi yazıyım dedim .
idilgaaaaaaaaammmm ohhh sefan olsun canım gez toz tatilinin tadını çıkar gerçekten çok iyi geliyor bebiş akıldan çıkartılınca göbişe gelirmiş

günaydın canım bütün herkes uyuyor akşam çalışmalar vardı galiba eheh bi de ben çalışmalara başlayabilseydim iyiydi..

Günayyydıınnn... artık yaz gelse..içimiz açılsaaa...yıllardır bahar yaşamadığımızdan olsa gerek canım güneş, sıcak hava istiyooorr...

yaaaa canıııımmm inşallah doğrudur çünkü benim de 27-28 günden 30 güne çıktı.

evet inşallha doğrudur diicem de benim 2 senedir filan 30-31 gün oldu ondan önce 28 gündü..ama hala bebiişşş yoookkk

TUMMMM dıleklerımızınnnn , umutlarımızın , beklentılerımızınnn gercek olduguuuuuuuuuuuuuuuuuuu guzel sanslı huzurlu saglıklı sevgı dolu asklııııı guneslııııııııııııııı bolll gezmelıı bır guneeeeeeeeeeeeeeeeeee gunnaayyydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

heyoooooooooooooooo C kaLEDEYIMMMMM dun bulustum annemlerleee aglasmalıııı ayyy allahımmmmm mutluyummmm masallahhh allah nazarlardan saklasınnnnnnnn sızı sevıyorummmmmmmmm ozluyorumm yahuuuuuuuuuuuuuu
dunki alıklıgımı anlatayım anlayın kafam ne durumda kardescıgımde kaldık ctesı sabahı taksı cagırdık kocısle apartoparr tabıı ben kardescıkle sarımsarım derkennn bındık geldık atasehıree anaaaaaaaaaaaaaaaa bı baktımmm benım kol cantam yokkkkkkkkk yani unutulucak seymı allaskınaa boynumda asılı zannedyorumm yanııııı hersey ıcınde cuzdan kımlık para kokosluk malzemelrımm hayy allammmmmmmm
amaa durmakkk yokkk yolaa devammmmmmmmmmm dedımmmmmmm bındık otobuse kocıs bursa ben ckaleeeeeeee onun ıslerı burda dahada yogunnnn onada durmak yok calısmaya hep devamm:))))))
ıste durumlar boyleee
yarın sabah ısyerıme gıderımmmmm kankılerım benııı bekler ben saglıktan sorumluuuu kankı bakanı olaraktan beraberce kan tahlıllerımıze gıderız ordanda kahvaltıyaa:)))) ayy bısey soyllımde gulunnn aksam annemle yattımm babacıgıda yolladık yataktannnn aslında ben kal ben aranız<da uyuyayım dedım ama sıkısırız dedılerrr

istee boyleee sal gunu lazer ım varrr oraya gıtmısken arkadasım kadın dogum doktoru orda onunlada konusurumda yumurt takıbımı yaparr durumu anlatırımmmm ıgnemıded o vururr sonrsa kocısssssssssssssssssssssss catlayan yumurta hazır senıı beklerrrrr gelıpp bı tıktık larmısınn yumurtama derızz artıkkk (ayy yuhh banaaaa cumleme bak)

OPUYORUMMMMMMMMMMMMMMMMM HERKESIIIIIIIIII
OZEL HAZIRLANMISSSS KAHVALTIIII Annecıkk babac ık benıı beklerrrrrrr kus sutlerımde onlarrrrr

sızıı sevıyorummmm
herkesıı opuyorum
allaha emanett olunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

PERIMMMM beklenen durumlarr nedır merak edıyorumm buguun arıcukkkk senıııııı muckssssssssssssssssssssssssss

ayy ne güzel ailenle kavusmussun tatlım yaa bende annemı ozledım ben ist annem kız kardesım ankarada hasretlık zor burda da kımsem yok sızler harıc 1 tane bıle komsum arkadasımda yok bende hazıranda ankaraya gidicem anneme sarılıcam ınş :)

çantam kardesımın evınde kapıya asılı kalmısss yarın kargoyla yollıcak cnmcmmmmmmmmm

heyoooooooooooooooooo cok sessız kımsesız kalmıssss topıgımızz yahuuuuuuu gezentı kelebeklerrrrrrrr yoklamadan devamsızlıkk hakkınızzz doluyooo ona goreeeeee

muckssssssssssssssssss herkeseee allaha emanett olunuzzzzzz

çkale kordon gezısı benı beklerrr kactımmmmm
ayyyyyy sevıyorumm memleketımııı bennnnnnnnnnnnnnn

yaaaaaaa bende kordonda kocasımla gezmek ıstıyorum cok ozledım onuuuuuu

kocamında cok canı sıkılmıssssss

can sıkıntısından ıse gıtmıs yıne bu saatte

arzucum artık kocam ıskelede termınalde

Çok saol canım benim.Rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah.Benim eşimde idrar yollarında enfeksiyon vardı çok fazla.Hep antibiyotik kullandı.Ama en son geçen ay gittiğimizde dr.hiç ilaç kullanmasına gerek yok dedi.Zaten bu ay da bebişimiz geliyor inşallah.Her şeyin bir vakti zamanı var...Binlerce kez şükürler olsun Allah'ıma...

Bayanlar, hamiş kalanlar, kalmaya uğraşanlar, nobatını merakla bekleyenler, bekleyen ama gelmesini istemeyenler, gününü bekleyemeden test yapıp hayal kırıklığı yaşayanlar, günlerin geçmesi için dakikaları sayanlar, dualarında birbirlerini unutmayanlar hepinize günaydın, güzel bir hafta diliyorum herkese bol hamiş haberli bir hafta olsun benim de nobata son 5 gün eşimde ben de çok merak ediyoruz, ama sabretmekten başka çare yok. Hepiniziden güzel haberler bekliyorum... Bol halaylı bir hafta olsun....

kızlarr canlar günaydınn..cumartesi aksam itibariyle regl oldum..cuma günü boşa kan testi yaptırdım bundan snra bir hafta gecikmeden yapmıcam artık kan testi karar aldım :/ sizler nasılsınızzzz..

PERİM sen naptın hiç sesin cıkmadı benm yeni nobat 24 haziran..(bu defa 28 gün değil 30 gün olarak hesaplıyorum,inşallahh haziran ayı hayırlı gelirr..)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…