Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Günaydııınnn kızlaaarr nasılsınız nasıl gidiyo bakalımmm
yağmur güneş karışımı bi hava var ist.da
perimmm bugün büyük gün müüüüü? Gerçi seninde geçikmelerin başladı inş. Bu sefer gecikmezz çünküüü inş. Hiç gelmeezzzzz

ayynen canım aslında biz yapıyoruz gecikmeyi okadar hamiş gibi hissediyoruz kiii kendimizi rahim duvarı dökülmeye utanıyoo Aslında rahatlayabilsek gecikmelerde olmayacak daha kısa sürede döngümüzü tamamlıycazzz

bu arada belki siz anlayamazsınız ama normal gebelik testi daha net çıktı
ve 23ünde yaptığım testlerde bir erken gebelik ve birde normal gebelik yapmıştım ikiside göstermemişti
25inde yaptığım testleride 26sında çekerek koydum yani iki gün sonra hepsi gösterdi ve normal gebelik daha net gösterdi arkadaşlar boşa para vermeyin gerçekteen

aynı resmi iki kere eklemişim yanlışlıkla
aynı resim yani boşa kafa yormayın canlarım

canıııımm tebriklerrr daha nobata varken çift çizgiyi gördün demek yaaa maşallah
Rabbim kucağına almayı nasip eder inşallah

topik hareketlenmeye başladıı yineee ayy çok mutlu oldummmm

evet canım benim hamileliklerimde erken çıkıyor herkesin farklı kızımdada 5 gün önce görmüştüm
şimdide gene 5 gün varken gördüm herkesin faklı farklı kimide adet bir hafta geöiyor öyle çıkıyor ortaaya
bakalım hayırlısı dua ediverinde canım bundan sonra bir aksilik çıkmasın inşallahhhhhhh
inşallah keseyide görürüm kalp atışlarınıdaaaaaaaa

öncelikle tebrik ederim rabbim kucağına aldığın günleride göstersin regline kaç gün varken çıktı bu şimdi kuzu bide ne gibi belirtilerin oldu

öncelikle tebrik ederim rabbim kucağına aldığın günleride göstersin regline kaç gün varken çıktı bu şimdi kuzu bide ne gibi belirtilerin oldu

ah canım benim biraz farklı
aksine hiç belirtim olmuyor
sadece karnımın orta yerinden bir çizgi çiziliyor siyah o kadar
onu görünce anlıyom birde karnım felaket şişiyor alt kısmı patlıcak gibi oluyor
başkada hiç bişey olmuyor ne miğde bulantım ne koku hassasiyeti olmadan doğuruyom bundada daha hiç bişey yok
ama ilerde olursa bunda değişirse bilemem canım o zamanda yazarım zaten
Allahım sanada en kısa zamanda nasip etsin yoksa canım

başkada hiç bişey olmuyor ne miğde bulantım ne koku hassasiyeti olmadan doğuruyom bundada daha hiç bişey yok

günaydınnn kızlarrrrr,haftaya güzel haberle başladıkkk inşallah devamı gelirrrr

eylemcimmm canımmm tebrik ederim çok sevindimm Rabbim sağlıkla kucağına alacağın günü de göstersin inşallahhhhh,Allahım ailenize mutluluk huzur sağlık versinnnn canımmmm

inşallah canım hayırlısı ile kesenide görürsün kalp atışınıda duyarsın canım inş. Sende bize dua et bizde duyguları yaşayalımm

inşallah canım hayırlısı ile kesenide görürsün kalp atışınıda duyarsın canım inş. Sende bize dua et bizde duyguları yaşayalımm

inşallah canım benim keseyi göreyim birde kalp atışlarını duyayım çok sevinecem
çünkü kızımdan sonra bir düşüğüm oldu korkuyorum
eşimede daha söylemedim o yüzden
çok üzüldü çok yıkıldı mahvoldu adamcağız
bunu diyorum bir göreyim ondan sonra söylücem inşallah
o yüzden dua ediverin canlarım benimde dualarım hep sizlerle inşallahhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…