- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.761
canım hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnnnn
herşey gönlünce olsunnnnnnnnnnnnnnn
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
bitanemmmmmmmmmmmmm
kızlarr canlar günaydınn..cumartesi aksam itibariyle regl oldum..cuma günü boşa kan testi yaptırdım bundan snra bir hafta gecikmeden yapmıcam artık kan testi karar aldım :/ sizler nasılsınızzzz..
Perim sen naptın hiç sesin cıkmadı benm yeni nobat 24 haziran..(bu defa 28 gün değil 30 gün olarak hesaplıyorum,inşallahh haziran ayı hayırlı gelirr..)
aynı resmi iki kere eklemişim yanlışlıkla
aynı resim yani boşa kafa yormayın canlarım
canıııımm tebriklerrr daha nobata varken çift çizgiyi gördün demek yaaa maşallah
Rabbim kucağına almayı nasip eder inşallah
topik hareketlenmeye başladıı yineee ayy çok mutlu oldummmm
bu arada belki siz anlayamazsınız ama normal gebelik testi daha net çıktı
ve 23ünde yaptığım testlerde bir erken gebelik ve birde normal gebelik yapmıştım ikiside göstermemişti
25inde yaptığım testleride 26sında çekerek koydum yani iki gün sonra hepsi gösterdi ve normal gebelik daha net gösterdi arkadaşlar boşa para vermeyin gerçekteen
öncelikle tebrik ederim rabbim kucağına aldığın günleride göstersin regline kaç gün varken çıktı bu şimdi kuzu bide ne gibi belirtilerin oldu
öncelikle tebrik ederim rabbim kucağına aldığın günleride göstersin regline kaç gün varken çıktı bu şimdi kuzu bide ne gibi belirtilerin oldu
evet canım benim hamileliklerimde erken çıkıyor herkesin farklı kızımdada 5 gün önce görmüştüm
şimdide gene 5 gün varken gördüm herkesin faklı farklı kimide adet bir hafta geöiyor öyle çıkıyor ortaaya
bakalım hayırlısı dua ediverinde canım bundan sonra bir aksilik çıkmasın inşallahhhhhhh
inşallah keseyide görürüm kalp atışlarınıdaaaaaaaa
evet canım benim hamileliklerimde erken çıkıyor herkesin farklı kızımdada 5 gün önce görmüştüm
şimdide gene 5 gün varken gördüm herkesin faklı farklı kimide adet bir hafta geöiyor öyle çıkıyor ortaaya
bakalım hayırlısı dua ediverinde canım bundan sonra bir aksilik çıkmasın inşallahhhhhhh
inşallah keseyide görürüm kalp atışlarınıdaaaaaaaa
inşallah canım hayırlısı ile kesenide görürsün kalp atışınıda duyarsın canım inş. Sende bize dua et bizde duyguları yaşayalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?