Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
hohohohjohhhhhhhhhhhhhhhovvvvvvvvvvvvvvvvv tebrikler kuzu kızanına kardeş geliyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii heyooooo heyoooooooooooooo allahım saglıkla sıhhatle mutlulukla kucagınada almayı nasip etsin canımmmmmmmmmmmmmmmmmm

canlar karnım çok agrıyooo yani böyle içinden çekiyoo gibileri sizce bişey olur mu yoksa normal mi nette okudugum kadarıyla normal ama hayırlısı bakalımmmmmmmmmmmmmm öpüldünüz aşüfteler

kızlar bişi sorcammm benim bugün adetimin 12.günü,dün ovulasyon testi yaptım tek çizgi çıktı.ovulasyon yakın olduğundan 2.çizgi silik olması gerekmez miydi?hamile kaldığım ay öyle olmuştu,yoksa yumoşlama olmayck mı bu ay?
bir de cuma günü profesöre gittimm,sol göğsüme baktı sıvı geldi,acaba prolaktin mi yüksekk(sonradan aklıma geldi doktora soramadımm)
esas sorunum ise benim rahim içindeki kan akışı yavaşmış,bebeğimin kalbi bu yüzden durmuş olabilirmişş ve gebelik oluşmasına engel olabilirmiş.başka testlerde verdi onlarıda yaptırcam,bakalım ne olacakkk :18::18::18:

bende diyordum ADD ne zaman gelecekte ortalığı şenlendirecek diye
kimsecikler halay çekmedi senden gayrı bana gııııı
datlum korkma Allahın izniyle hiç bişeycikler olmazzzzzzzz
bebiş büyüdükçe baskı uyguluyo ondan kaynaklanıyor
zamanla öyle şişecekki cırt cırt yırtılacak karıncığın yavrummmmmmmm
çatır çatır çatlıcak korkma hiç bişey olmazzzzzzz

canım hayırlı uğurlu olsun allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

Bende aynen sen gibi hep erken öğrendim 5 gün önce

Son düzenleme:

canım benim ovu testimde tam yımırt gününde iki çizgiyi çıkarmıştı öncesinde hiç bişey göstermemişti çok takılma yani tahmini biliyosan yımırt gününü o güne yakın yap ben öyle yapmıştım ve koyu çift çizgiyi gördüm canım benimmm aşüftemmmmmmmmmmm

diger soruları heç bilemedim hacam ya çalışmadıgım yerden geldiiiiiiiiiiiiiiiiii

Canım Allah analı babalıı sağlıklaaa büyütmenii ve sagsalimm hemencecik kucagına almayı nasip etsinnnnnnnnnnnnnn

Tebrik ederimmm canımmm

yaa canımm benimm ne sen takıyon kafanı ona bunaa heee kızarımmm

Sen adet bitiminden sonraa yallahhh yatagaaa
Durmak yok boş geçirmek yokkkkk taaakiiiii adet olana dekkkk...
Gerisinide kafna takıpppp kuruntu yapma kendineeeeeee

Birsycik olmazzz hem olsaaa doktor söylemezmiydii sana yaaaaaaaaa

arkadaşlar hepinizden alıntı yapamıyom işimde yoğun o yüzden
ama hepinize ayrı ayrı çokkk teşekkür ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
Allah razı olsun hepinizden hamişlere hayırlı doğumlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bebiş bekleyenlere de bir an önce göbüşlerine bebişler nnasip olsun inaşşşallahhhhhhhh canlarımmmmmmmmmmmm

canım kan akışını hızlandırmak için zaten iğne vurunuyordun yanlış hatırlamıyorsam ben tedbir amaçlı vurunduğum için iğnemi gebeliği öğrenir öğrenmez başlayacağız demişti doktorum sende şimdiden aspirin kullanmalısın bildiğim kadarıyla arkadaşıma öyle bir tedavi uygulanmıştı kanının akışını arttırmak için ama gebelik öncesi iğne kullandımı hatırlamıyorum

ne bilieyim canımm ya,haftasonu eşim şehir dışındaydı bende sradım sardım dinledim kendimiii.sen napıosun balımmmm bebiş büyüyoooo çok tatlıııııııı

canım artık kendime katlanamaz oldum o dereceyim yaniii,herşeyi kafaya takıyorum.daha yumoşlamadım ama belirti uydurmaya başlıycam nerdeyse.neyse bugün toparlanırım sizin yanınızda
herşey yolunda sende dimi tatlımmm???yerim bebeleriniziiii siziiiiiiinnnnnn

canımm aspirin vermedi,özellikle kullanmıycaz dedi.iğne vurunuyodum ama lekelenmem olunca kesmişti doktor 4 gün yapmamıştım.belkide o yüzden durdu yavrumun kalbi.bundan sonra profesöre gitcem,iğnenin dozu yetmemiş olabilirmiş ona göre ayarlıycakmış.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallahhhh

sen iğneleri doğuma kadar yapıcak mısın canımmm?

vllaa yerinde tatlımmmm
sadece tombikkk oluyorummmm :))))
hamiş pantolonları alıcamm 1 tane aldm :)))
Takılıyorum öylee onlaaa

hesyy güzel olcakk buna inannn tamammm

Canlarrrrrrrrrrr gunaydinnnnn yorucu bi haftasonundan sonra merhabaaaaaaa kocis bugun izinliiii Dizi izlio bilgisayardaaaaaa bende tabletten yazmakkkkk calisiyorum zor oluyorrrrrrrrrrrr

Halay cekemiorum burdannnnnnn yarn patlaticam sayfayiiiiiiiiiii sevcosummmmm cok tebrik ederim camcnmmmmmmmm senin bunye bays dogurgan masallahhhhh Kiz nasi Durcan kocise soylemedenn Ben catlarimmmmmmm cok sevndm canmmm hayirlisi Uluru olsuunnn

Mehmetttderya da mi Hamissss? Anlamadm bennnnnnn oyleyseeeeeeeee oleeyyyyyyyyyyy

Isilim bebegimmmmmmm lh pik yapinca bianda cikio cizgi merakk etme canmmmmm.hem sen hamis kaldin heemencecik gene kalcaksin Allahin izniyleee canini sikma canmmmm Aklina takilan herseyi sor doktorunaaaaaa

Canlarimmmmm bnm bugun adet olmam Gereeekkk aslinda dundu AMA Ben 1 gun opsiyon koymustmmm bebis calismalarindan beri bikac gun oynuyor cunku AMA test yaptim hicbise cikmadiiii belirtimde Vardi aslinda birsuru AMA yok demekkkkkiiii napalimmmmm durmak yok kk yola devammmmmmm :))) endosum paybicemmmmmm canlarimmmmmmmmm gene soyluyorum cok yaklastik her yeni ay yeni umut yeni heyecan canlarimmmm cok az kaldi biliyorummmmmmmmm hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmm yumurtalarimiz sagollllsuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:

hoşgeldinnnn canımmmm çok özledik seni,kırmızılar gelmemiş ne güzeeeeeelllllll inşallah bebiş vardır da annesine göstermiyodurrr bitanemmm hayırlısı olsunnn hakkınızda

vllaa yerinde tatlımmmm
sadece tombikkk oluyorummmm :))))
hamiş pantolonları alıcamm 1 tane aldm :)))
Takılıyorum öylee onlaaa

hesyy güzel olcakk buna inannn tamammm

canımmm benimm tombik ol sen şimdi,pıtırcık sağlıklı olsunda sonra verirsinnn.hamiş kıyafetleri çok tatlı oluyo canımmm başla bi an önce giymeyee

çok teşkkür ederimc anım yarın halayımı isterim ama bana ne bana ne
ama bu ay o çörekotu kürünüde tam yaptım canım hatta yanlışlıkla 12 gün yaptım
onunda etkisi vardır diye düşünüyorum canım yoksa düşükten sonra hemen tutmazdı belkide bu arada
tatlım bazılarınınki gün geçince hatta 4-5 gün geçince çıkıyor hemen umutsuzluğa kapılma tatlımmm
söylemicem eşime inanki keseyi göreyim öyle yoksa çok umutlanıyor sonrada çok yıkılıyor garibim
onu tekrar yıkmak istemiyorum tatlımmmmmm yavrum kızoşummm minnoşummmmmmmmm
inşallah seninde ttutmuşturrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sanırım kullanacağım tatlım 0,4 lük clexane günlük 1 tanede bebek aspirini içiyorum iğne için hiç süre ifadesi kullanmadı doktorum olsa söylerdi
ever dozu yetersiz gelmiş olabilir dediğim gibi arkadaşıma sürekli test yapıyordu dozunu ona göre ayarlıyordu allaha şükür gayet sağlıklı şuan hatta 2 haftaya doğumu var allahın izniyle

yumurtlamana gelince bana doktorum kürtajdan sonra ilk adetim geçtikten sonra gel demişti gittim ikinci adetinde olursa eğer yumurta takibi yapalım dedi ama gerek kalmadı allah şükür belki seninde yumurtlama günün değişmiş olabilir tatlım merak etme düzene girer

Canım tebrik ederim gerçekten, demiştik bak birisi başlasa arkası gelecek diye cuma bir pazartesi bir haber ne güzel bişi bu hep böyle yeni haberlerle devam edelim inş, erkenden ne güzel belli olmuş benim de son 5 gün dün test yaptım ama hiç bişi çıkmadı, sabredip bekleyeceğiz...
HADİ HALAYA HATUNLAR..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…