- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.781
hohohohjohhhhhhhhhhhhhhhovvvvvvvvvvvvvvvvv tebrikler kuzu kızanına kardeş geliyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii heyooooo heyoooooooooooooo allahım saglıkla sıhhatle mutlulukla kucagınada almayı nasip etsin canımmmmmmmmmmmmmmmmmm
canlar karnım çok agrıyooo yani böyle içinden çekiyoo gibileri sizce bişey olur mu yoksa normal mi nette okudugum kadarıyla normal ama hayırlısı bakalımmmmmmmmmmmmmm öpüldünüz aşüfteler
canlarım tekrar hayırlı sabahlar
resim eklemeyi beceremem belki diye dememiştim az önce
ben çift çizgiyi gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sizin için resimde koyuyuorum
bilgilenesini diye erken gebelik etstlerine boşa para yedirmeyesiniz diyeeeeEki Görüntüle 429638 Eki Görüntüle 429638
kızlar bişi sorcammm benim bugün adetimin 12.günü,dün ovulasyon testi yaptım tek çizgi çıktı.ovulasyon yakın olduğundan 2.çizgi silik olması gerekmez miydi?hamile kaldığım ay öyle olmuştu,yoksa yumoşlama olmayck mı bu ay?
bir de cuma günü profesöre gittimm,sol göğsüme baktı sıvı geldi,acaba prolaktin mi yüksekk(sonradan aklıma geldi doktora soramadımm)
esas sorunum ise benim rahim içindeki kan akışı yavaşmış,bebeğimin kalbi bu yüzden durmuş olabilirmişş ve gebelik oluşmasına engel olabilirmiş.başka testlerde verdi onlarıda yaptırcam,bakalım ne olacakkk :18::18::18:
bilgilenesini diye erken gebelik etstlerine boşa para yedirmeyesiniz diyeeeeEki Görüntüle 429638 Eki Görüntüle 429638
kızlar bişi sorcammm benim bugün adetimin 12.günü,dün ovulasyon testi yaptım tek çizgi çıktı.ovulasyon yakın olduğundan 2.çizgi silik olması gerekmez miydi?hamile kaldığım ay öyle olmuştu,yoksa yumoşlama olmayck mı bu ay?
Bir de cuma günü profesöre gittimm,sol göğsüme baktı sıvı geldi,acaba prolaktin mi yüksekk(sonradan aklıma geldi doktora soramadımm)
esas sorunum ise benim rahim içindeki kan akışı yavaşmış,bebeğimin kalbi bu yüzden durmuş olabilirmişş ve gebelik oluşmasına engel olabilirmiş.başka testlerde verdi onlarıda yaptırcam,bakalım ne olacakkk :18::18::18:
ne bilieyim canımm ya,haftasonu eşim şehir dışındaydı bende sradım sardım dinledim kendimiii.sen napıosun balımmmm bebiş büyüyoooo çok tatlııııııııcanım benim ovu testimde tam yımırt gününde iki çizgiyi çıkarmıştı öncesinde hiç bişey göstermemişti çok takılma yani tahmini biliyosan yımırt gününü o güne yakın yap ben öyle yapmıştım ve koyu çift çizgiyi gördüm canım benimmm aşüftemmmmmmmmmmm
diger soruları heç bilemedim hacam ya çalışmadıgım yerden geldiiiiiiiiiiiiiiiiii
yaa canımm benimm ne sen takıyon kafanı ona bunaa heee kızarımmm
Sen adet bitiminden sonraa yallahhh yatagaaa
Durmak yok boş geçirmek yokkkkk taaakiiiii adet olana dekkkk...
Gerisinide kafna takıpppp kuruntu yapma kendineeeeeee
Birsycik olmazzz hem olsaaa doktor söylemezmiydii sana yaaaaaaaaa
ne bilieyim canımm ya,haftasonu eşim şehir dışındaydı bende sradım sardım dinledim kendimiii.sen napıosun balımmmm bebiş büyüyoooo çok tatlıııııııı
valla büyüyo heral bilmiyom ki bugün huysuz biraz küçük adoşkarnım agrıyoo
kendini dinleme ışılcık sal gitsinnnnnnnnnn yavrum yaaa salllllllllllllll
canım kan akışını hızlandırmak için zaten iğne vurunuyordun yanlış hatırlamıyorsam ben tedbir amaçlı vurunduğum için iğnemi gebeliği öğrenir öğrenmez başlayacağız demişti doktorum sende şimdiden aspirin kullanmalısın bildiğim kadarıyla arkadaşıma öyle bir tedavi uygulanmıştı kanının akışını arttırmak için ama gebelik öncesi iğne kullandımı hatırlamıyorum
Canlarrrrrrrrrrr gunaydinnnnn yorucu bi haftasonundan sonra merhabaaaaaaa kocis bugun izinliiii Dizi izlio bilgisayardaaaaaa bende tabletten yazmakkkkk calisiyorum zor oluyorrrrrrrrrrrr
Halas clean cekemiorum burdannnnnnn yarn patlaticam sayfayiiiiiiiiiii sevcosummmmm cok tebrik ederim camcnmmmmmmmm senin bunye bays dogurgan masallahhhhh Kiz nasi Durcan kocise soylemedenn Ben catlarimmmmmmm cok sevndm canmmm hayirlisi Uluru olsuunnn
Mehmetttderya da mi Hamissss? Anlamadm bennnnnnn oyleyseeeeeeeee oleeyyyyyyyyyyy
Isilim bebegimmmmmmm lh pik yapinca bianda cikio cizgi merakk etme canmmmmm.hem sen hamis kaldin heemencecik gene kalcaksin Allahin izniyleee canini sikma canmmmm Aklina takilan herseyi sor doktorunaaaaaa
Canlarimmmmm bnm bugun adet olmam Gereeekkk aslinda dundu AMA Ben 1 gun opsiyon koymustmmm bebisin calismalarindan beri bikac gun oynuyor cunku AMA test yaptim hicbise cikmadiiii belirtimde Vardi aslinda birsuru AMA yok demekkkkkiiii napalimmmmm durmak yok kk yola devammmmmmm :))) endosum paybicemmmmmm catlarimmmmmmm gene soyluyorum cok yaklastik her yeni ay yeni umut yeni heyecan canlarimmmm cok az kaldi biliyorummmmmmmmm hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmm yumurtalarimiz sagollllsuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
vllaa yerinde tatlımmmm
sadece tombikkk oluyorummmm :))))
hamiş pantolonları alıcamm 1 tane aldm :)))
Takılıyorum öylee onlaaa
hesyy güzel olcakk buna inannn tamammm
Canlarrrrrrrrrrr gunaydinnnnn yorucu bi haftasonundan sonra merhabaaaaaaa kocis bugun izinliiii Dizi izlio bilgisayardaaaaaa bende tabletten yazmakkkkk calisiyorum zor oluyorrrrrrrrrrrr
Halay cekemiorum burdannnnnnn yarn patlaticam sayfayiiiiiiiiiii sevcosummmmm cok tebrik ederim camcnmmmmmmmm senin bunye bays dogurgan masallahhhhh Kiz nasi Durcan kocise soylemedenn Ben catlarimmmmmmm cok sevndm canmmm hayirlisi Uluru olsuunnn
Mehmetttderya da mi Hamissss? Anlamadm bennnnnnn oyleyseeeeeeeee oleeyyyyyyyyyyy
Isilim bebegimmmmmmm lh pik yapinca bianda cikio cizgi merakk etme canmmmmm.hem sen hamis kaldin heemencecik gene kalcaksin Allahin izniyleee canini sikma canmmmm Aklina takilan herseyi sor doktorunaaaaaa
Canlarimmmmm bnm bugun adet olmam Gereeekkk aslinda dundu AMA Ben 1 gun opsiyon koymustmmm bebis calismalarindan beri bikac gun oynuyor cunku AMA test yaptim hicbise cikmadiiii belirtimde Vardi aslinda birsuru AMA yok demekkkkkiiii napalimmmmm durmak yok kk yola devammmmmmm :))) endosum paybicemmmmmm canlarimmmmmmmmm gene soyluyorum cok yaklastik her yeni ay yeni umut yeni heyecan canlarimmmm cok az kaldi biliyorummmmmmmmm hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmm yumurtalarimiz sagollllsuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canımm aspirin vermedi,özellikle kullanmıycaz dedi.iğne vurunuyodum ama lekelenmem olunca kesmişti doktor 4 gün yapmamıştım.belkide o yüzden durdu yavrumun kalbi.bundan sonra profesöre gitcem,iğnenin dozu yetmemiş olabilirmiş ona göre ayarlıycakmış.rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallahhhh
sen iğneleri doğuma kadar yapıcak mısın canımmm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?