- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.801
Bende cok ozledim canim benimmmmmm sende kafani hicbiseye takma tatlm ben inaniyorumki bebiskon hemen bu ay gelicek insallahhhhhhhhhhh hassas arkadasim benimmmmmmmmmmmhoşgeldinnnn canımmmm çok özledik seni,kırmızılar gelmemiş ne güzeeeeeelllllll inşallah bebiş vardır da annesine göstermiyodurrr bitanemmm hayırlısı olsunnn hakkınızda
çok teşkkür ederimc anım halayımı isterim ama bana ne bana ne
ama bu ay o çörekotu kürünüde tam yaptım canım hatta yanlışlıkla 12 gün yaptım
onunda etkisi vardır diye düşünüyorum canım yoksa düşükten sonra hemen tutmazdı belkide bu arada
tatlım bazılarınınki gün geçince hatta 4-5 gün geçince çıkıyor hemen umutsuzluğa kapılma tatlımmm
söylemicem eşime inanki keseyi göreyim öyle yoksa çok umutlanıyor sonrada çok yıkılıyor garibim
onu tekrar yıkmak istemiyorum tatlımmmmmm yavrum kızoşummm minnoşummmmmmmmm
inşallah seninde ttutmuşturrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bende cok ozledim canim benimmmmmm sende kafani hicbiseye takma tatlm ben inaniyorumki bebiskon hemen bu ay gelicek insallahhhhhhhhhhh hassas arkadasim benimmmmmmmmmmm
Yarin halayin alasini cekcem sana soozzzz hayirlisi olsun be sevcosummmm ben hayatta cok sansli olamadim cogu zaman o 4 5 gun sonra cikma olayi beni bulmaz sanirim. En buyuk sansim kocam onun icin binlerce kez sukurlerolsun ama er gec olucak o yuzden sikmiyorum canimiiii sana cok sevindimm amaaaaaaaa tililililililililililiililii heyoooooooooo kan vercek misinnnnnnnnn
kızlar ben yemeğe çıkıyorum hepiniz hoşçakalın herşey gönlünüzce olsunnnnnnnnnnn
öğleden sonra görüşürüz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
Canlarrrrrrrrrrr gunaydinnnnn yorucu bi haftasonundan sonra merhabaaaaaaa kocis bugun izinliiii Dizi izlio bilgisayardaaaaaa bende tabletten yazmakkkkk calisiyorum zor oluyorrrrrrrrrrrr
Halay cekemiorum burdannnnnnn yarn patlaticam sayfayiiiiiiiiiii sevcosummmmm cok tebrik ederim camcnmmmmmmmm senin bunye bays dogurgan masallahhhhh Kiz nasi Durcan kocise soylemedenn Ben catlarimmmmmmm cok sevndm canmmm hayirlisi Uluru olsuunnn
Mehmetttderya da mi Hamissss? Anlamadm bennnnnnn oyleyseeeeeeeee oleeyyyyyyyyyyy
Isilim bebegimmmmmmm lh pik yapinca bianda cikio cizgi merakk etme canmmmmm.hem sen hamis kaldin heemencecik gene kalcaksin Allahin izniyleee canini sikma canmmmm Aklina takilan herseyi sor doktorunaaaaaa
Canlarimmmmm bnm bugun adet olmam Gereeekkk aslinda dundu AMA Ben 1 gun opsiyon koymustmmm bebis calismalarindan beri bikac gun oynuyor cunku AMA test yaptim hicbise cikmadiiii belirtimde Vardi aslinda birsuru AMA yok demekkkkkiiii napalimmmmm durmak yok kk yola devammmmmmm :))) endosum paybicemmmmmm canlarimmmmmmmmm gene soyluyorum cok yaklastik her yeni ay yeni umut yeni heyecan canlarimmmm cok az kaldi biliyorummmmmmmmm hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmm yumurtalarimiz sagollllsuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
periiiimmm hoşgeldinnn canım yaa çok özledimm seniiiii
kırmızılar yok mu ayy heycanlandım yaaa :18:
evet sen yokken 2 tane hamişimiz olduuuu 3. de sen olursun inşallah
kızlar ben yemeğe çıkıyorum hepiniz hoşçakalın herşey gönlünüzce olsunnnnnnnnnnn
öğleden sonra görüşürüz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
canimmmmmmm benimmmmmmmmmmmmm bakalimmm bekliyorum kirmizilari bebikommmm ama test negatiifffff kirmizilar gorunene kadar azcik daha umitlenmekten ne cikarkiiiiiii :))) iviittt cok se
bndmmm hamislerimizeeee yazicam listeye yarinnnn burdan yapa,iormmmmmmmmmm cok ozledm hafzosum seniiiiiiii keyfin nasi. Kuzummmmmmm
canlarım benim çok teşekkür ederimmmmmmmmmmm
inşallah darısı hepinizin başınaaaaaaaaaa
özellikle de zamanı gelmiş olan perininnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
amiiiinn canım yaaa sabah uyku sersemii telefon trafiği ben seni kutladım ama halayını çekememiştim
Ohhhhhh şimdi olduuu
canlarım tekrar hayırlı sabahlar
resim eklemeyi beceremem belki diye dememiştim az önce
ben çift çizgiyi gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sizin için resimde koyuyuorum
bilgilenesini diye erken gebelik etstlerine boşa para yedirmeyesiniz diyeeeeEki Görüntüle 429638 Eki Görüntüle 429638
Hayırlı olsun canım benim.Allah ım tamamına erdirsin inşallah.Seninle aramızda pek bişe yok galiba gün olarak.
Canlarimmmmm bnm bugun adet olmam Gereeekkk aslinda dundu AMA Ben 1 gun opsiyon koymustmmm bebis calismalarindan beri bikac gun oynuyor cunku AMA test yaptim hicbise cikmadiiii belirtimde Vardi aslinda birsuru AMA yok demekkkkkiiii napalimmmmm durmak yok kk yola devammmmmmm :))) endosum paybicemmmmmm canlarimmmmmmmmm gene soyluyorum cok yaklastik her yeni ay yeni umut yeni heyecan canlarimmmm cok az kaldi biliyorummmmmmmmm hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmm yumurtalarimiz sagollllsuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?