Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
hoşgeldinnnn canımmmm çok özledik seni,kırmızılar gelmemiş ne güzeeeeeelllllll inşallah bebiş vardır da annesine göstermiyodurrr bitanemmm hayırlısı olsunnn hakkınızda
Bende cok ozledim canim benimmmmmm sende kafani hicbiseye takma tatlm ben inaniyorumki bebiskon hemen bu ay gelicek insallahhhhhhhhhhh hassas arkadasim benimmmmmmmmmmm

Yarin halayin alasini cekcem sana soozzzz hayirlisi olsun be sevcosummmm ben hayatta cok sansli olamadim cogu zaman o 4 5 gun sonra cikma olayi beni bulmaz sanirim. En buyuk sansim kocam onun icin binlerce kez sukurlerolsun ama er gec olucak o yuzden sikmiyorum canimiiii sana cok sevindimm amaaaaaaaa tililililililililililiililii heyoooooooooo kan vercek misinnnnnnnnn

yok canım direk doktora çıkıcam
keseyi görsün diye kanla falan uğraşmıcam
1 veya 4 haziranda daha tam karar vermedim
bakalım ne dicek inaşallah dış gebelik falan olmaz işte onu öğreneyim söylücem kocişe

kızlar ben yemeğe çıkıyorum hepiniz hoşçakalın herşey gönlünüzce olsunnnnnnnnnnn
öğleden sonra görüşürüz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

Canımm tebrik ederim. Bu haftaya böyle güzel bir haberle başlamak harika. İnşallah devamı gelir sırayla hamişler çoğalır.

Son düzenleme:

periiiimmm hoşgeldinnn canım yaa çok özledimm seniiiii
kırmızılar yok mu ayy heycanlandım yaaa :18:

evet sen yokken 2 tane hamişimiz olduuuu 3. de sen olursun inşallah

periiiimmm hoşgeldinnn canım yaa çok özledimm seniiiii
kırmızılar yok mu ayy heycanlandım yaaa :18:

evet sen yokken 2 tane hamişimiz olduuuu 3. de sen olursun inşallah

Canimmmmmmm benimmmmmmmmmmmmm bakalimmm bekliyorum kirmizilari bebikommmm ama test negatiifffff kirmizilar gorunene kadar azcik daha umitlenmekten ne cikarkiiiiiii :))) iviittt cok se
Bndmmm hamislerimizeeee yazicam listeye yarinnnn burdan yapa,iormmmmmmmmmm cok ozledm hafzosum seniiiiiiii keyfin nasi. Kuzummmmmmm

kızlar ben yemeğe çıkıyorum hepiniz hoşçakalın herşey gönlünüzce olsunnnnnnnnnnn
öğleden sonra görüşürüz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

senin adına inan çok sevindim canım ne güzel böyle bir haberle haftaya başladık.Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.periiiiiiiii hadi canım sendende müjdeli haberleri bekliyoruzz.

dimiii perimmm acık ümitlenmekten bişey olmazzz kiiii hem kırmızılar gelmediiii
Iyiyim periiiiiiiiiiiiiiiim keyfim geçen haftaya oranla çok daha iyi işler çok yoğunn bugünde sevcanın sevincine katılamadım doğru düzgün

yine yettim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiii
napıyonuzzz bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sizi gidi halvet düşkünlerii azgınn gacılarrrrrrrrrrrrr siziiiii
ben acıkmıyorumm vallaa ama yinede şişiyommmmmmmmmmm

şime ikonu koyalımmmmm birtane deee

Perimm kızzzz annemm inşşş hamişsindirr
bu ay seninle ilgili totem yappp hiç yorum yada ümitlenme beklentisi yapmıcammm
bakalım tutarsa bundan sonrada böyle yaparızz
nobatı gelenlerle hiç ilgilnmeyelimm biz çok üstüne düşüyozz şımarıyooo bu bebişle kırmızılarr bizi hep kandırıyooooo adilerrr

canlarım benim çok teşekkür ederimmmmmmmmmmm
inşallah darısı hepinizin başınaaaaaaaaaa
özellikle de zamanı gelmiş olan perininnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu arada ilk doktor randevumu aldım 31 Mayıs Perşembe günü saat 11.45'e bakalım hayırlısı ne diyecek sayın doktor beyler....

canlarım benim çok teşekkür ederimmmmmmmmmmm
inşallah darısı hepinizin başınaaaaaaaaaa
özellikle de zamanı gelmiş olan perininnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amiiiinn canım yaaa sabah uyku sersemii telefon trafiği ben seni kutladım ama halayını çekememiştim

Ohhhhhh şimdi olduuu

amiiiinn canım yaaa sabah uyku sersemii telefon trafiği ben seni kutladım ama halayını çekememiştim

Ohhhhhh şimdi olduuu

evet canım yaaaaaaaaaaaaaaaa
çekmedin ama ses çıkartmadımmmmmmmmmmm
şimdi güzel oldu işteeeeeeeeeeeee sağolasınnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah bende seninkinde çekicem bol bollllllllllllllll
canımcımmmmmmmmmmmmmmmmmm

canımmmm sanada bol bol dua ettım eyüp camiindeeeeeeee

öpüyorum seniiiii cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ben bılıyorum senin bir sorun olmadan olucak yavrum

Hayırlı olsun canım benim.Allah ım tamamına erdirsin inşallah.Seninle aramızda pek bişe yok galiba gün olarak.

perişimmm inşallahh hamişsindir ama yoksada üzülmek yokk,kimle konussam aynı,korunmayı bıraktıktan snra hep regl dönemleri gecikmeye baslamıs ve sonrasında hamişş haberlerii :) tatlım benmde regl hiç sekmezdi bigün bile ama korunmayı bıraktıktan snraa 3 ay oldu en az 2 yada 3 gün gecikmem oldu bu ay 4 gün gecikmem olduu..cok az kaldııı inanıyorumm hamiş kalmamızaaaaaaaa allahın izniylee..

annnoooyyy tebriik ederim caanııımmm Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşaallah
haydiii bakaaam bu senin içiiinnn bebiişşşiimmm

aayyyy darısı başımıza inşaalllahh,bize de dua et darlinng

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…