Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

okudum ben de öyle bişeyler. ama ne kadar doğru bilmiyorum..test yapmadan prolaktinin yüksek olduğunu nerden anlamış doktor yau?
benim bir ay 30 çıktı, referans aralığı 5-25 idi.. doktor yüksek sayılır ilaç vericem dedi yok dedim..gelecek ay tekrar verdim kendi kendime kan bu sefer 15 çıktı...
diyor ki bu sefer gerek yokmuş ilaca....

bu ay regli olursam incir kürünü kısa süreli denemeyi düşünüyorum...

arkadaşlar mrb.noBAT 13-14 nisan. bu hafta sonu muhtemelen yumurlamam oldu ve yaklaşık 5 gün geçti. ben dayanamadım ve bhcg baktırmı.geçen ay bu zamanlar ve sonrasında baktiirdığımda hep 0 çıkmıştı.ama bugün daha adetime 8 gün falan var ve 3 çıktı.yarın tekrar baktırcam yükselme olur inşallah..

evet canım inşallah sağlıkla bu süreci tamamlarsın...böyle durumlarda evde bir robot olsa..yemek yapsa şöyle sağlıklı sebzeli, etli yemekler, alışveriş yapsaaa..
ve birde temizlik..süper olur yaaa...

valla işte ben de bilmiyorum nasıl anladı test yapmadan!!
bu incir kürü şeysine de ara vereyim diyorum,ya gerçekten yükseltirse prolaktini, o da iyi değil canım.
sen ne zaman yaptırdın testi,adetin ilk günlerinde de mi yaptırılıyor?

bu arada 4-5 gündür sağ over tarafında bir ağrı ve rahmimde sanki adet olacakmışım gibi kasılmalarım var.

evet canım inşallah sağlıkla bu süreci tamamlarsın...böyle durumlarda evde bir robot olsa..yemek yapsa şöyle sağlıklı sebzeli, etli yemekler, alışveriş yapsaaa..
ve birde temizlik..süper olur yaaa...

valla canım süper olurdu yaaa neyse bakalım artık bulucaz bi yolunu

kızlar ben nobatımı söyledim ama listede yokum benim
yeni nobatım 5 mayıs hıdırellez de gelcek inşallah bebeğim

aynen canım sabahtan beri bulamadım yapcak bişi,şöyle pratik önerileri olan var mı?yoksa aç kalcaz bu gidişle

Bulgur pilavıyla bamya iyi gider ASİSİM ama hazır yoksa uğraşma hiççç. Başka bi tencerede soğanı domatesi biberi kavur at bulguru içine olsun meyhane pilavı yanına da yoğurt mis gibii

Işılımmm sende bi makarna yapıver şöyle en domates soslusundannnnn olsun bitsin güzel anne hamişsin sennnn.

Yada makarnayla yalancı mantı da yapabilrsin midye şeklinde makarnalar var onlarla güzel olurr kıymayı kavur domates salçasıyla üzerine sarımsaklı yoğurt onunda üzerine baharatlı bi yağ yakkkk misssssssssssssss

yanına patates biber mi kızartsam acaba yanına yoğurt ve cocacolaaaaaaaaa

evde pek kızartma yapmammmmmmmmmm

çok tavuk yiyoruz tavuk görmekte istemiyorummm
yarın cuma balık günüm

kızlar ben nobatımı söyledim ama listede yokum benim
yeni nobatım 5 mayıs hıdırellez de gelcek inşallah bebeğim
Selam canmmmm eklendinnnnnnnnn
Görüşürüz tatlımmmm kendine iyi bakkkkk sıcak tut ayakları felannnn
oo süperrr :129: halvet menüsü mü bacım
bizde de istridye görünümlü makarna,yanında karides güveç
datlu olarak da kocikim için ben varım tabiii kiii hiohyaaayyyt :131:
Ohhhh afiyet olsun canımmmm yok aslında karides halvete yakışır 4 gün adet olcam yarın felan halvet var ama bebiş için deil bizim için yavrummmmmmm hahhahha

Ayy ilişkiden 5 gün sonra mııı? Yolculuğu tamamlanmıştır inş canımmm 10 gün felan sürüyor diye biliyorum ben ama senin bebiş hızlı çıktı galibaaaaaaaaaa Hadi inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

yanına patates biber mi kızartsam acaba yanına yoğurt ve cocacolaaaaaaaaa

evde pek kızartma yapmammmmmmmmmm

çok tavuk yiyoruz tavuk görmekte istemiyorummm
yarın cuma balık günüm

kızart canım yakışırrrrrrrrrr. Of colasız bi hayat düşünemiyorum benn. Doymam kola olmadan. Bi ara abartıp kahvaltıda cola içer olmuştum. Midemde ülser çıkınca kendime geldim Benimde Pazarları balık günümmm asiskommmmm, Ama olsa hergün yerim yaniii.

Saka yapiyorum canim annem stresten erken menopoz oldu. Aslinda benim korkumda o. Adet duzensizliginden ote adet yoklugu yasiyorum. Hamilelikten once duzensizdi dusukten son cok cok azaldi adet gunlerim kahve rengi akinti halinde gecio. Sogan kuru aklimda adeti bekliyorum ne kadar adet denoirse artik. Prolaktin biraz yuksek dedi doktor am sinirda sayilir benim 27. Ilac kullaniyorum ben dusuk dozda.millet hafta iki hap aliyi ben hhaftada ceyrek. Iki ayda iki hap bitmis olcak. Bi ay gecti. Bi ay kaldi bakalim.

Ayy ilişkiden 5 gün sonra mııı? Yolculuğu tamamlanmıştır inş canımmm 10 gün felan sürüyor diye biliyorum ben ama senin bebiş hızlı çıktı galibaaaaaaaaaa Hadi inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh [/QUOTE]

Aslında hemen heveslenmek istemiyorum ama yarın tekrar kan baktırcam.sonucu yazarım

çok sağol pericim yaa o kadar halsizim ki düşünemiyorum bile,en hızlısı makarna.sonra da bi güzel yatarımmm ohhhhhhhh

:118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119:

Son düzenleme:

evettt canimmmmmm incir kuru prolaktini yukseltiyoooo sen onu yapma eger yuksekse degerlerinnnn ...
sen sogan kurunu yapp kafiii :)))))

ben sabah izledigim teksan camlibele gittimm konusunda bayaa iyiiiiii

canimm adetin 3. gunu hormon testlerini yaptir kocisinde sperm testi normalse calismaya devammmmmmmm :))))

prolaktinin yuksekse hemen dusuruyo doktorlar onuda sonra kalirsinnn cnmmm ama inciri icme

adetin 3.günü yaptırılıyor hormon testleri sanırım 2. günüde olabiliyor burada okuduklarıma göre..
yani şimdi senin bir değerin filan yok öyle mi canım? en önemli belirtisi göğüsten süt gelmesi allah korusun... belirtilere göre mi söyledi yüksek diye acaba..
bu doktorları da anlamak zor....
için rahat etmiyorsa bence doktor değiştir..bir tek prolaktin değil tüm hormon değerlerine bakılmalı...

sen hemen sogani patlat cnmmmmm o senin isi halleder:))))))

değerin güzel canım nobatınada daha çok varmış
ne kadarda sabırlıymışsın maşallah canım yaaaa )))

Kızlar piyasadaki yani marketlerden kasaplardan aldığımız çiftliklerde ilaçla büyütülen ve bi önceki kesilen tavukların bağırsak ve ibikleriyle beslenen tavuklar ve onların yumurtalarının kanserojen olduğu ortaya çıkmış , aman özelliklede hamileyken yemeyin , anca gerçek köy tavuğu bulursanız gezinerek büyüyen ve doğadan beslenen onları yiyin , yumurtada aynı şekilde tabii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…