- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.821
Endosuuummmm bebikooooommmmmmm bencede cokkkk az kaldi inaniyorummmmmmmmmmm pozitif enerjimizleeee her yeni gun yeniden yeseren umitlerimizleeeeee yola devammmmmmmmperişimmm inşallahh hamişsindir ama yoksada üzülmek yokk,kimle konussam aynı,korunmayı bıraktıktan snra hep regl dönemleri gecikmeye baslamıs ve sonrasında hamişş haberlerii :) tatlım benmde regl hiç sekmezdi bigün bile ama korunmayı bıraktıktan snraa 3 ay oldu en az 2 yada 3 gün gecikmem oldu bu ay 4 gün gecikmem olduu..cok az kaldııı inanıyorumm hamiş kalmamızaaaaaaaa allahın izniylee..
Hamilelerimizi tebrik ederim coook sevindim:))))
Ben bugün regl oldum malesef...
evet canım yaaaaaaaaaaaaaaaa
çekmedin ama ses çıkartmadımmmmmmmmmmm
şimdi güzel oldu işteeeeeeeeeeeee sağolasınnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah bende seninkinde çekicem bol bollllllllllllllll
canımcımmmmmmmmmmmmmmmmmm
neden beni kimse sormuyorrrrrrrrrrr
küstüüüüümmmmmmmmmmmmmm
Bana dua edin olurmu çok ihtiyacım var saat 16 de dr gidecem karın agrım arttı inş.bişey yoktur yani karnım degil daha dogrusu sag tarafımda olan kistler agrıyoo ama hayırlısı allahtan amin..
canımmmm sanada bol bol dua ettım eyüp camiindeeeeeeee
öpüyorum seniiiii cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ben bılıyorum senin bir sorun olmadan olucak yavrum
Bana dua edin olurmu çok ihtiyacım var saat 16 de dr gidecem karın agrım arttı inş.bişey yoktur yani karnım degil daha dogrusu sag tarafımda olan kistler agrıyoo ama hayırlısı allahtan amin..
sevvallll canım sen hangi aşamadasın şimdii transfer oldumu
bendeeeee eyübe gidicemmmm bu pazar sabah namazı kılmaya inş. Listemi yaptım dua listesiiii
bana dua edin olurmu çok ihtiyacım var saat 16 de dr gidecem karın agrım arttı inş.bişey yoktur yani karnım degil daha dogrusu sag tarafımda olan kistler agrıyoo ama hayırlısı allahtan amin..
iyiyim sekerim ssenden nbr
kızzz pojoummmmmmmmmmm böücükümm naberrrrrrrrrrnapiyon kııızz alıngan böcüküükkk
napiyon kııızz alıngan böcüküükkk
şimdi sana yazıyodum bebişim
işlerim azıcık rahatladı
Bizim işler belli olmaz,az sonra motoru takıveririz
Allahım sağlık versin de çalışalım.
Siz napıyosunuz datlum,yeğenim nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?