Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
çok teşekkür ederim canım Allahım en kısa zamanda sizlerede nasipe tsin inşallah tatlımmmmmmmmmmmmmmmmm

Endosuuummmm bebikooooommmmmmm bencede cokkkk az kaldi inaniyorummmmmmmmmmm pozitif enerjimizleeee her yeni gun yeniden yeseren umitlerimizleeeeee yola devammmmmmmm

Kalllkkkkk gokyuzune bakkkkkkkkkkk yuregine gunes koyyyy yuregine buluttt koyyyy yuregine yildizzzz kooyyyyy yola devammmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))))))))

Hamilelerimizi tebrik ederim coook sevindim:))))

Ben bugün regl oldum malesef...

Papiskommmmmm ciciskommmmmmmmmmmmm olucak olucakkkk cok az kaldi bebikoommm yatcas kalkazzzz yumos gelcekkkkk yatcaz kalkcazzzzz bebis gelceeeeekkkk cok az kaldi cokkkkkk uzulme sakin canmm benmmmmmm

yine yettim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiii
napıyonuzzz bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sizi gidi halvet düşkünlerii azgınn gacılarrrrrrrrrrrrr siziiiii
ben acıkmıyorumm vallaa ama yinede şişiyommmmmmmmmmm

şime ikonu koyalımmmmm birtane deee

Perimm kızzzz annemm inşşş hamişsindirr
bu ay seninle ilgili totem yappp hiç yorum yada ümitlenme beklentisi yapmıcammm
bakalım tutarsa bundan sonrada böyle yaparızz
nobatı gelenlerle hiç ilgilnmeyelimm biz çok üstüne düşüyozz şımarıyooo bu bebişle kırmızılarr bizi hep kandırıyooooo adilerrr

DEMİŞTİMM HEEEÇÇÇÇÇÇÇÇ TINLAYANN YOHHHHHHHHHHHHHH

Bana dua edin olurmu çok ihtiyacım var saat 16 de dr gidecem karın agrım arttı inş.bişey yoktur yani karnım degil daha dogrusu sag tarafımda olan kistler agrıyoo ama hayırlısı allahtan amin..

Bana dua edin olurmu çok ihtiyacım var saat 16 de dr gidecem karın agrım arttı inş.bişey yoktur yani karnım degil daha dogrusu sag tarafımda olan kistler agrıyoo ama hayırlısı allahtan amin..

ah canım benim Allah yardımcın olsunnnnnnnnnnnn
Rabbim seninle olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallah hiç bir aksilik olmasınnnnnnnnnn AAAMMMİiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canımmmm sanada bol bol dua ettım eyüp camiindeeeeeeee

öpüyorum seniiiii cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ben bılıyorum senin bir sorun olmadan olucak yavrum

sevvallll canım sen hangi aşamadasın şimdii transfer oldumu
bendeeeee eyübe gidicemmmm bu pazar sabah namazı kılmaya inş. Listemi yaptım dua listesiiii

canım beniiimmm, adoşşumm bişeyciin yoktur inşallah yawrum,dualarım seninle tatlım
bebişin senin gibi çılgın olduundan depiyodur ,korkma darling

sevvallll canım sen hangi aşamadasın şimdii transfer oldumu
bendeeeee eyübe gidicemmmm bu pazar sabah namazı kılmaya inş. Listemi yaptım dua listesiiii

yok canım carsamba gunu olucak nasipse

ben teyzemde kalıyorum canm esım gelemedı calısıyor bızde eyup camıındeydık dun teyzem oraya yakında gezmeye dua etmeye cıktık

bana dua edin olurmu çok ihtiyacım var saat 16 de dr gidecem karın agrım arttı inş.bişey yoktur yani karnım degil daha dogrusu sag tarafımda olan kistler agrıyoo ama hayırlısı allahtan amin..

korkma tatlımm sen kistler myomlar olunca hamişlik biraz zor geçiyoo maalesef agrılı oluyoo.inş birsycik çıkmazallahın izniyle

iyiyim sekerim ssenden nbr

nolsun işte cnm yaa takılıyozz iş güç vallaa

napiyon kııızz alıngan böcüküükkk
kızzz pojoummmmmmmmmmm böücükümm naberrrrrrrrrr
yüzüüzü görennn cennetlikk aman allahımmm

şimdi sana yazıyodum bebişim
işlerim azıcık rahatladı
bizim işler belli olmaz,az sonra motoru takıveririz
Allahım sağlık versin de çalışalım.
siz napıyosunuz datlum,yeğenim nasıl

selam hatunlar :119::119::119: iyi misiniz, ay hepinizi çok özledim.
adoş merak etme bence de senin bebiş biraz çılllllgınnnn, inşallah için ferahlamış bir şekilde dönersin ki ben öyle olacağına inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…