Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
yaaa alıngan diyorsunuz ama küstümmmmm

ben zorlu bir tedaviye basladım tekrar herkes biliyor kimse ne oldu dıye sormuyor

bende küserim işte öyleeeeeee

yaa hakkaten ben merak etmiştim ben sormuş olayım bariiii ???
eyipte dua ettiğini okudum az önce.
allah dualarını kabul etsin canımm, tedavinde kolaylıklar versinn...
herşey çok güzel olur, ikiz ikiz bebeklerin olur inşallah.

ben zorlu bir tedaviye basladım tekrar herkes biliyor kimse ne oldu dıye sormuyor

alıngan tavşanım,canım benim işlerim çok yoğun,arada bi kim var kim yok bakıyom,genel bi hatır soruyom o kadar.
yoksa neden özellikle seni sormayayım bebişim,küsme hemen
anlat yawrum sen bizim sormamızı bekleme
burda hepimiz kardeş gibi olduk nerdeyse,ailelerimize hatta bazen eşlerimize söyleyemediklerimizi bile paylaşıyoruz,hep birlikte gülüyoruz,üzülüyoruz,göbek atıyoruz,fal bilem bakıyoruz yaw..daha ne diyim ben sana şevvalim

bana dua edin olurmu çok ihtiyacım var saat 16 de dr gidecem karın agrım arttı inş.bişey yoktur yani karnım degil daha dogrusu sag tarafımda olan kistler agrıyoo ama hayırlısı allahtan amin..

adoşuuuuuuuuummm canımm inaşallah bişeyin yoktur yaa yoğunluktn gripte doğru düzgün okuyamıyorumm

Korkma adoşumm sakin ol tamam mıı bişey çıkmıycak bak görürsün içini hep ferah tut namazımdan sonra çoookk dua etcem sana sen içini ferah tut

ay sana diyorum ben senden çok gerildim yaaa

amin canım allah hepimize anne olmayı nasip etsiiiiinn

arkadaşlar bugünlük bu kadan... hoşçakalın
yarın devam ederiz inşallah
kızlar eşimden önce sizlerle paylaştım hamişliğimi bu ne güzel bir duygu
yanımda, canımda, kanımda, oldunuz sağolun varolunnnnn
herşey gönlünüzce olsun
bir an önce göbüşünüze bebiş dolsun 3er 5 er............
bu halayda size gelsin iyi akşamlar halayıııııııııııı

cankuşşşşşşşşş gelmişsinnnnn.hoş gelmişsinnnnn

bizzzzz regli olduk yafff pöffffff falan fıstıkkk işte

bana küsemezsiiiiiiiiiiinnn çünkü hep aklımdaydın gelmeni bekliyodummm naptın ne aşamadasın diye
zaten sen yazmadan ben sordumm yırttımmm yanii fırçadannn

Vitosuuummmmmm yok bende bebis mebiiisssss yaaaaa yatin adet olcam kesinnnn onumuzdeki aya insallahhhhhhhhhh

Adosummmmm senin bebis yerini begendiiii yaramazlik yapio ordaaaaaaaa takla felan atiodurrr kizzzz korkma cilgin catlak anasi gibiiiiiiii

Sevosuuummmmm valla ben yerde miyim gokte miyim bilmiorum 1 haftadir cok yoruldukkkkk bugunde kendimi temizlige verdimmm bebikommmmm guzel haberler alcaz senden bu ayyyy eminimmmmmmmmmmmm kizzz oralara kadar gidip bize dua etmedinmi askolllll neyse pitiskoma etmen de yeter benim iciinnnnnnnnn

Ayyyy dun pitiskom aradiii bicirigim hayat dolu kankarellam benmmmm nasi mutluydu anneciginin babaciginin yanindaaaa vefali kankarellam benim cok seviorum onuuuuu ve hepiniziiiiiiiiiiii

doktora gittim klomene başlıyorumm.nasıl ?kullanan olmuşmuydu.sanki yoktu dımı

doktora gittim klomene başlıyorumm.nasıl ?kullanan olmuşmuydu.sanki yoktu dımı

ettim canımmmm hepimizeeeeeee tam ben camıye giderken idimle konustukta o tembih etti banada dua et diyeee o yüzden özellikle onu yazdım sekerim unuturmuyum hiç sizi

kara böcüküm,napıyosun kııızz
beni soracak olursan iyiyim,annemlerin de çok selamı var
bakıyom sen de salmışsın bebişim,sadece 1 test mi patlattın,seboyu bu ay fazla çalıştırmadın sanırsam

hayırdır bebişim,neden klomene başlıyosun,yımırtaların çatlamıyo muymuş???

ay bende anlamadımm sanki başından savar gibiydi doktor beniii halbuki çok ilgili vede bilgili doktordur.ama klomen galiba yumurta geliştirici diye biliyorum:44:

iyiyiz yawrım çok şükür
pek neşeli gördüm seni aman nazar değmesin :119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…