- 7 Mart 2012
- 1.143
- 326
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.841
yaaa alıngan diyorsunuz ama küstümmmmm
ben zorlu bir tedaviye basladım tekrar herkes biliyor kimse ne oldu dıye sormuyor
bende küserim işte öyleeeeeee
ben zorlu bir tedaviye basladım tekrar herkes biliyor kimse ne oldu dıye sormuyor
bana dua edin olurmu çok ihtiyacım var saat 16 de dr gidecem karın agrım arttı inş.bişey yoktur yani karnım degil daha dogrusu sag tarafımda olan kistler agrıyoo ama hayırlısı allahtan amin..
yaa hakkaten ben merak etmiştim ben sormuş olayım bariiii ???
eyipte dua ettiğini okudum az önce.
allah dualarını kabul etsin canımm, tedavinde kolaylıklar versinn...
herşey çok güzel olur, ikiz ikiz bebeklerin olur inşallah.
aybice hatunummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Vitosuuummmmmm yok bende bebis mebiiisssss yaaaaa yatin adet olcam kesinnnn onumuzdeki aya insallahhhhhhhhhh
Adosummmmm senin bebis yerini begendiiii yaramazlik yapio ordaaaaaaaa takla felan atiodurrr kizzzz korkma cilgin catlak anasi gibiiiiiiii
Sevosuuummmmm valla ben yerde miyim gokte miyim bilmiorum 1 haftadir cok yoruldukkkkk bugunde kendimi temizlige verdimmm bebikommmmm guzel haberler alcaz senden bu ayyyy eminimmmmmmmmmmmm kizzz oralara kadar gidip bize dua etmedinmi askolllll neyse pitiskoma etmen de yeter benim iciinnnnnnnnn
Ayyyy dun pitiskom aradiii bicirigim hayat dolu kankarellam benmmmm nasi mutluydu anneciginin babaciginin yanindaaaa vefali kankarellam benim cok seviorum onuuuuu ve hepiniziiiiiiiiiiii
doktora gittim klomene başlıyorumm.nasıl ?kullanan olmuşmuydu.sanki yoktu dımı
pitaminimmmmmmmmmmmmmmmmm oyyy gel öpcem seninasılsınnnn hayatım şehzadem nasılll
hayırdır bebişim,neden klomene başlıyosun,yımırtaların çatlamıyo muymuş???
selam hatunlar :119::119::119: iyi misiniz, ay hepinizi çok özledim.
adoş merak etme bence de senin bebiş biraz çılllllgınnnn, inşallah için ferahlamış bir şekilde dönersin ki ben öyle olacağına inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?