- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.861
aa öylemicanım benim son adet tarihim 26 nisandı senin ne zamandı?
Benimde 21 di.Kanda değerim maşallah bugün 900 çıktı ama cumartesi gittim ultrasonda gözükmez dedi dr.Bende 4 haziran pazartesi gideceğim tekrar inşallah bir sorun olmazsa.
ay bende anlamadımm sanki başından savar gibiydi doktor beniiihalbuki çok ilgili vede bilgili doktordur.ama klomen galiba yumurta geliştirici diye biliyorum:44:
ay bende anlamadımm sanki başından savar gibiydi doktor beniiihalbuki çok ilgili vede bilgili doktordur.ama klomen galiba yumurta geliştirici diye biliyorum:44:
baktım da evet yımırta sayısını artırmak ve geliştirmek içinmiş sanırım.
senin yımırtaların gelişmiyo muydu ki canım,bi sorsaydın dr.a ayrıntılı anlatsın
klomen kiste de neden olabiliyo bildiğim kadarıyla
Canım ben 1,5 yıldır bebek istiyordum.1 yıl önce kimyasal gebelik geçirdim ve 18 aydır ilk defa bu ay gittiğim dr klomen yazdı.İlk defa gittiğim dr ilk defa bir ilaç ve maşallah ilk ayda gebelik.Allah ım hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirir inşallah.Şuan keseyi görmeden beklemedeyiz.Tuhaf bir duygu.Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah en hayırlı zamanda...
Canım ben 1,5 yıldır bebek istiyordum.1 yıl önce kimyasal gebelik geçirdim ve 18 aydır ilk defa bu ay gittiğim dr klomen yazdı.İlk defa gittiğim dr ilk defa bir ilaç ve maşallah ilk ayda gebelik.Allah ım hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirir inşallah.Şuan keseyi görmeden beklemedeyiz.Tuhaf bir duygu.Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah en hayırlı zamanda...
Ayrıca bende de bir sorun yoktu ama klomenle 5 yumurtam oluştu sanırım gebelik şansım arttı.Sende de öyle olur inşl.
canım avatarın yok ya senin,bi de hamilelik takvimi ekle hadi bakiimm
Canım avatar ne demek ayrıca takvimi nasıl ekleyecem?Biraz cahilimde k.bakma :)
ayrıca bende de bir sorun yoktu ama klomenle 5 yumurtam oluştu sanırım gebelik şansım arttı.sende de öyle olur inşl.
kara böcüküm,napıyosun kııızz
beni soracak olursan iyiyim,annemlerin de çok selamı var
bakıyom sen de salmışsın bebişim,sadece 1 test mi patlattın,seboyu bu ay fazla çalıştırmadın sanırsam
kara böcüküm,napıyosun kııızz
beni soracak olursan iyiyim,annemlerin de çok selamı var
bakıyom sen de salmışsın bebişim,sadece 1 test mi patlattın,seboyu bu ay fazla çalıştırmadın sanırsam
iyiyiz yawrım çok şükür
pek neşeli gördüm seni aman nazar değmesin :119::119::119::119::119::119::119::119::119:
biriniz beni dürtebilirmi kızlar kafayı yiyorum galibaoturmuş bir saatdir aç tavuğun kendini darı ambarında görmesi gibi hayaller kuruyorum.nobat 7 haziran güya adet görmemişim gebelik testini babalar günü hediyesi olarak veriyomuşum ola olalaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?