Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
ay bende anlamadımm sanki başından savar gibiydi doktor beniii halbuki çok ilgili vede bilgili doktordur.ama klomen galiba yumurta geliştirici diye biliyorum:44:

baktım da evet yımırta sayısını artırmak ve geliştirmek içinmiş sanırım.
senin yımırtaların gelişmiyo muydu ki canım,bi sorsaydın dr.a ayrıntılı anlatsın
klomen kiste de neden olabiliyo bildiğim kadarıyla

Canım ben 1,5 yıldır bebek istiyordum.1 yıl önce kimyasal gebelik geçirdim ve 18 aydır ilk defa bu ay gittiğim dr klomen yazdı.İlk defa gittiğim dr ilk defa bir ilaç ve maşallah ilk ayda gebelik.Allah ım hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirir inşallah.Şuan keseyi görmeden beklemedeyiz.Tuhaf bir duygu.Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah en hayırlı zamanda...

ay bende anlamadımm sanki başından savar gibiydi doktor beniii halbuki çok ilgili vede bilgili doktordur.ama klomen galiba yumurta geliştirici diye biliyorum:44:

ya normalde herşeyi didik didik soran biriyimdir ama bu kadın d. doktorlarının yanında elim ayağıma dolanıyorr.pek bi heyecanlanıyorum yaf

Ayrıca bende de bir sorun yoktu ama klomenle 5 yumurtam oluştu sanırım gebelik şansım arttı.Sende de öyle olur inşl.

canım avatarın yok ya senin,bi de hamilelik takvimi ekle hadi bakiimm

ayy ii ozamnn yaaa .bendede inşş güzel sonuçlar verir.şifa niyetie içeyümmm ohhh

Canım avatar ne demek ayrıca takvimi nasıl ekleyecem?Biraz cahilimde k.bakma :)

canım benim,bi bebiş fotosu seçip profilinden düzenliyosun,kullanıcı kontrol paneline gir,avatarını değiştir diye bi yer ver tıkla,seçtiğin fotoyu ekle.
sonra nickinin yanında çıkıyo seçtiğin foto
hamilelik takvimini de hamişlerimizden bir anlatsın onu bilemicem

ayrıca bende de bir sorun yoktu ama klomenle 5 yumurtam oluştu sanırım gebelik şansım arttı.sende de öyle olur inşl.

canım yaa klomenle 5 yumurtam oluştu dedin bende bu ay 2. Ayım klomen kullandım yumurta takibine gidicem inş. Benimde çok yumurtam olurrr sonrada gerçi eşimde sorun var ama eylüle kadar her yolu deneyecem bakalım hayırlısı allahtan

yaa bişey diycem böle her ay 5 yumoş heray 5 yumoş sonra yumurtalarımız bitmesin hııı biterler mi öle kiii:44: :44:

Ponjuukkk iyiyim bebisko yaaa bu ay test yapmaya bile vakit olmadikiiii aynen saldim ben bayaaaaa hayirlisi olsun yaaaa napiiiymmmmm :)))

Paybicem biliorum yavrum salllaaaaa onumuzdeki ayyy sip diye olur bak klomenle insallahhhhhhhh

Ponjuukkk iyiyim bebisko yaaa bu ay test yapmaya bile vakit olmadikiiii aynen saldim ben bayaaaaa hayirlisi olsun yaaaa napiiiymmmmm :)))

Paybicem biliorum yavrum salllaaaaa onumuzdeki ayyy sip diye olur bak klomenle insallahhhhhhhh

iyiyiz yawrım çok şükür
pek neşeli gördüm seni aman nazar değmesin :119::119::119::119::119::119::119::119::119:

amin canımm pojom sana da nazar değmesin.
aslında pek neşem yok dün geceden beri kafayı yedim biraz.
nostradamus belgeseli izledim dün akşam, 2012 aralık kehanetleri, foton çağı vs vs...
başka bir boyuta geçtim sanırsam, tırstımm,,,

biriniz beni dürtebilirmi kızlar kafayı yiyorum galibaoturmuş bir saatdir aç tavuğun kendini darı ambarında görmesi gibi hayaller kuruyorum.nobat 7 haziran güya adet görmemişim gebelik testini babalar günü hediyesi olarak veriyomuşum ola olalaaaaaaaaaaaaa

Azicik hayal kurmaktan bisi cikmaz be arzummmmm insal hayal ettigi kadar yasarmisssssssssss kur valllaaaaaa hatttaa Allahtan hayal kurabiliyoruz onuda yapamasakkk hersey cok cekilmez olurduuuuu cnm bnmm hayallerinin gerceklesmesi dilegiyleeeeeee

inşallah perim inşallah.biliyorum yüce yaradan bir gün hepimizin gönlüne göre verecek belkide bebişlerimiz kucağımızda gülerek anımsayacaz bu endişeli günlerimizi dilerim Allah hepimizi muradımıza erdirsin perim.

Kızlar yarın görüşürüz mesaim sonunda bitti ama yarında yoğunummm yine gelemeyebilirimm beni yok yazmayın tamam mı
kocammmaaaaaaaaaaaaannnn Bay baaaayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…