- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.881
ben geldim dr herşey iyi normal dedi kalp atışlarını duydum minnak adoşun allahım şükürler olsun sana yarrabbim dileyen isteyen arzu eden bütün herkese rabbim hayırlı evlatlar nasip eylesin amin....
artık kesenin içinde belli oluyoo yaaa minicik ama belli yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yalnız şişman olacak galibaa bayagı belli kesenin içinde ya yarmagül yada tosunpaşa gibim bişey olacak heralllllll
degmesin hamınızı öptükkkkkkkk çılgın fahüşeler
nasılsınız tatlı teyzeler anammmm kimsecikler yok aybicem ben geldim sende gitmişsin
nasılsınız tatlı teyzeler anammmm kimsecikler yok aybicem ben geldim sende gitmişsin
hoşgeldiniz balım sabah sabah işie başlamadan kkda dolanıyorummmbakalım zamlarda açıklanacak bugün dört gözle bekliyorumm
Adosuuummm cok sukuuurrrrrr buyuyo minik adosumuz ondan annesinin canini acitiyo azcik yavrum korkma sennnnn
Paybice hatunum gunaydinnn forumda aramakla ugrasma hiccc direk google a peri pidilga yaz ilk cikan linke tikla yavrummm o ziyaretci daimi gozlemcimizzz bi cay ikram edelim kendisineeeeee
Esosuuummmm gunaydin canim sana ve kuzunaaaaaaaa
Hafzosummmm bebekm gunaydiiiiinnnnnnn
Listeyi duzenlicem birazdan azcik isim varrrr kocise kahvalti felan hazirliyimmm dun gelmedi kirmizilar bugun bekliyorum hala bisi yokk aksama dogru tesrif ederler kanimcaaaaa :))))))))
Sevcosummmm birazdan halayini cekecem yavrum digerine gecince rahattt rahattt aklimda unurrum sanmaaaaaaa naptin dun kocana belli etmemeyi basarabildin miiiiiii
evet canım başardım
zaten perşembe gününe aldım randevuyu 11.45 e çıkayım
herşey yolunda olursa akşama beni güzel bir lokantaya götür dicem orrda söylücem inşallah öyle planlıyom
ultrason resminide önüne koycam şok geçirtcem lokantada düşüp bayılmasa bari.........
AYYY NE GÜZEEELLLL YAAAAA MAŞALLAH MAŞALLAHBİZEDE NASİP OLUR İNŞ. BÖYLE GÜZEL ANLARRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?