Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kıslarr bugunn ısyerı kankılerımıde aldım kan testıne gıttıkk sonuclar allaha sukur ıyııı gunum gezerek cene yaparak gectıı ayy sızde aklımdasınızzz

yaaaaaaaaaaaaaaa superr hamıslıkler goruyorummm ve ne kadar az kaldık farkındamısnızzzzzzzz sıra gelıyoo bızedeeeee

BU TOPIK LEVEL 2 YAPARRRRRRRRRRRRRRRRrrrrrr

ALLAHIN ıznıyleeee bu topıkkk PERI VE PIDI ILE FULL HAMISLIK levelını hakedıyoo gıbıııııııııı

ayy sızı sevıyorumm yaaaa
tebrıkssss yenı hamıslerın halaylarını canlı cekıcemmmmmmmm burdaaa:)))))))))))))))

cokkkcookk sevındımmmmmmmmmm allaahhhhh saglıkla kucaklarınıza almayı nasıp etsınnnnnnn

PERIMMMMMM muckssssssss

SEWWALımmm allah kabul etsın ama nasıl yakaladım senı eyupteeeeeeee ıste kader buna denıyoo cnmcmmmmmmm

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrr HAMISLERRRR kız bebsıler bayaa belırmeye basladı haaaaaaaaa ADDD ımm merak ettım senııııııı doktordan gelınce yaz hemennnnn

yarın sabah lazerım var ona gıdınceee bı kadın dogumada ugrıcam bakalım durumlar nedırrrrr :)))))

optum sızııııı

allaha emanet olunnnnnnnnnnnnnn

ben kacar
:)))) aksam bızım daırenınnn voleybol macı varmıss bende ozel davetlıyımmmmm :)) optümm herkesıı

ben geldim dr herşey iyi normal dedi kalp atışlarını duydum minnak adoşun allahım şükürler olsun sana yarrabbim dileyen isteyen arzu eden bütün herkese rabbim hayırlı evlatlar nasip eylesin amin....
artık kesenin içinde belli oluyoo yaaa minicik ama belli yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yalnız şişman olacak galibaa bayagı belli kesenin içinde ya yarmagül yada tosunpaşa gibim bişey olacak heralllllll
degmesin hamınızı öptükkkkkkkk çılgın fahüşeler

anoyyyy sabah sabah topiği bulamadımdidiydim nereye kaçtı bu topikk yorum yapılmaya yapılmaya taaaaaaa bilmem kaçıcı sayfaya gitmiş.gezki bulasınhiç yakışmadı topiğe

açılın ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm ahanda yorum yapıp topiğimizi 1. sayfaya almazmıyımmm ohhh rahatladımm.

:82::82::82::82:
günaydın hatunlarrrrrrrr yawru ceylanlar.
gerçi yawru ceylanlığınız kalmadı ama neyseeeeeeeee

oyy canımm kurban olsunlar onu yaradaaa.maşaallah canımmm ii geçmiş bebiş ziyaretiniz

hepinize günaydn kızlaaarrr

adoşum yaaaa çok sevindim çok şükür korkuttun bizi vallaaaa çok dua ettim sana minnak adoş ikiz yaaa ben biliyorumm o yüzden kocaman duruyo öleee

nasılsınız tatlı teyzeler anammmm kimsecikler yok aybicem ben geldim sende gitmişsin

hoşgeldiniz balım sabah sabah işie başlamadan kkda dolanıyorummmbakalım zamlarda açıklanacak bugün dört gözle bekliyorumm

Son düzenleme:
Adosuuummm cok sukuuurrrrrr buyuyo minik adosumuz ondan annesinin canini acitiyo azcik yavrum korkma sennnnn

Paybice hatunum gunaydinnn forumda aramakla ugrasma hiccc direk google a peri pidilga yaz ilk cikan linke tikla yavrummm o ziyaretci daimi gozlemcimizzz bi cay ikram edelim kendisineeeeee

Esosuuummmm gunaydin canim sana ve kuzunaaaaaaaa

Hafzosummmm bebekm gunaydiiiiinnnnnnn

Listeyi duzenlicem birazdan azcik isim varrrr kocise kahvalti felan hazirliyimmm dun gelmedi kirmizilar bugun bekliyorum hala bisi yokk aksama dogru tesrif ederler kanimcaaaaa :))))))))

peri dün yarım kalan halayımı istiyomm
pidilgaaaaaaaaaaaaaaa
sendende hem halay hem dansöz istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldiniz balım sabah sabah işie başlamadan kkda dolanıyorummmbakalım zamlarda açıklanacak bugün dört gözle bekliyorumm

hadi hayırlısı bakalım allah gönlünüze göre versin diycem ama bu devletin başındakiler vermezler malesef yakın bişey olsun bari

Sevcosummmm birazdan halayini cekecem yavrum digerine gecince rahattt rahattt aklimda unurrum sanmaaaaaaa naptin dun kocana belli etmemeyi basarabildin miiiiiii

evet canım normalde bende öyle yapıyorum .ilk jinekoloji bölümüne girdim.ordan gebeliğe geçiş yapayım dedim ama öyle işteee

Son düzenleme:

sanada günaydın tatlım vallahi ben seçeneklerden konuya abone oldum forum takipten hemencecik buluyorum sayfamızı

Sevcosummmm birazdan halayini cekecem yavrum digerine gecince rahattt rahattt aklimda unurrum sanmaaaaaaa naptin dun kocana belli etmemeyi basarabildin miiiiiii

evet canım başardım
zaten perşembe gününe aldım randevuyu 11.45 e çıkayım
herşey yolunda olursa akşama beni güzel bir lokantaya götür dicem orrda söylücem inşallah öyle planlıyom
ultrason resminide önüne koycam şok geçirtcem lokantada düşüp bayılmasa bari.........

AYYY NE GÜZEEELLLL YAAAAA MAŞALLAH MAŞALLAH BİZEDE NASİP OLUR İNŞ. BÖYLE GÜZEL ANLARRR

günaydın canlarımm dün pazartesi yoğunluğu vardı,bugünde yoğun olcak gibi ama bakalım

perimmm inşallah gelmez kırmızılar tatlımmmm yaaaa inşallahhhhhh

eylemimsevcanım kocişe söyleme kısmı en güzel kısmı hamişliğin,Allahım mutluluğınuzu daim etsin

AYYY NE GÜZEEELLLL YAAAAA MAŞALLAH MAŞALLAH BİZEDE NASİP OLUR İNŞ. BÖYLE GÜZEL ANLARRR

Amin tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmm
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh canımın içi inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
Allah bir an önce nasip etsin hepinizeeeeeeeeeeeeeeeeee
banada doğurmak nasip etsin sağ sağlimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…