- 25 Ağustos 2008
- 647
- 449
- 303
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.901
canım yaa klomenle 5 yumurtam oluştu dedin bende bu ay 2. Ayım klomen kullandım yumurta takibine gidicem inş. Benimde çok yumurtam olurrr sonrada gerçi eşimde sorun var ama eylüle kadar her yolu deneyecem bakalım hayırlısı allahtan
yaa bişey diycem böle her ay 5 yumoş heray 5 yumoş sonra yumurtalarımız bitmesin hııı biterler mi öle kiii:44: :44:
Günaydın kızlar güzel bir gün olsun inşallah umarım Perimin hamişlik haberini duyarız... Kızlar benim nobat cuma günü adet olucakmışım gibi kasıl ve bel ağrım var hafiften, bilmiyorum olmadı mı acaba?? artık uyku uyuyamıyorum bütün gece testle mestle uğraşmışımm Günler geçsin de belli olsun inşallah... Güzel haberlerinizi bekliyorum...........
günaydın canımm,kasık ve bel ağrısı hem adet hem hamişlik belirtisi o yüzden umudunu kaybetme tatlım varsa yarın sabah ilk idrarınla test yap bizede yaz hemen tabikiii
Canım galiba ben gün yaklaştıkça korkuyorum bi diyorum kan testi yapayım ne varsa çıksın ortaya, bir de diyorum umutlanmak bile güzel günümü bekliyim.. Ama beklemek de zor doğrusu.. Hakkımızda hayırlısı............
günaydın güzel hatunlar.size bir sorum olacak keseyi kanda yada idrar testinde öğrendikten ne kadar sonra gördünüz ve alttan mı yoksa karından ultrasonla mı gördünüz?yardımcı olursanız sevinirim.beklemek zor.allah ım korktuğumuza uğratmasın...
Günaydın güzel hatunlar.Size bir sorum olacak keseyi kanda yada idrar testinde öğrendikten ne kadar sonra gördünüz ve alttan mı yoksa karından ultrasonla mı gördünüz?Yardımcı olursanız sevinirim.Beklemek zor.Allah ım korktuğumuza uğratmasın...
canım eğer özel bi durumun yoksa bekle derim ben,kan testi alışkanlık yapıo sonra
mesela bende pıhtılaşma sorunu olduğundan doktorum adetten 3 gün önce kanda baktır dio,varsa hemen iğneye başlıycak.hayırlısı olsun inşallah
canım eğer özel bi durumun yoksa bekle derim ben,kan testi alışkanlık yapıo sonra
mesela bende pıhtılaşma sorunu olduğundan doktorum adetten 3 gün önce kanda baktır dio,varsa hemen iğneye başlıycak.hayırlısı olsun inşallah
ayyyyyyyy ışılımmm inşalaahhh hamiş kalırsınn ilk ayındannn oyyyy canmmmm..
Eki Görüntüle 430866 Eki Görüntüle 430867 Eki Görüntüle 430868 Eki Görüntüle 430869 Eki Görüntüle 430870 Eki Görüntüle 430871
Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canımmmmmmmmm
çok teşekkür ederim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok sağolasınnnnnnnnnnnnn
inşallah sende hamişsindir veya en kısa zamanda görürsünnnnnnnnnnnnnnnn daha kırmızılar gelmedi dimi?
Bakınız dengeler değişiyor aşağıdakiler bir bir yukarıya çıkıyor, ha gayret bir zaman sonra aşağıdaki hiç kimseler kalmayacak inşallah....Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz
eylemsevcan Hamileee
mehmetderya Hamileee
ADDD83 Hamileee
Vitaminc Hamileee
Alpellaaa Hamileee
Aycaece Hamileee
Zeytinnn Hamileee
Sonesinti Hamileee
Kapnax Hamileee
Candost17 Hamileee
Vitaminc Hamileee
Kara_gul Hamileee
Tedavi Aşamasındaki Anne Adaylarımız
sevval17 Hayırlısıyla bu ay güzel haberlerini bekliyoruz Sevoşum
Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız
Perisoko NOBAT: 28 Mayıs
beyazz_35 NOBAT: 28 Mayıs
papilo NOBAT: 28 Mayıs
gulgun45 NOBAT: 1 Haziran
Tatlicadi55 NOBAT: 1 Haziran
eerdgn NOBAT: 2 Haziran
pineapples NOBAT: 3 Haziran
deragun NOBAT: 5 Haziran
meessttrraa NOBAT: 6 Haziran
arzucel NOBAT: 7 Haziran
Alya35 NOBAT: :8 Haziran
nisbhr NOBAT: 11 Haziran
isilisil38 NOBAT: 13 Haziran
jonguil NOBAT:13 Haziran
Hafzak NOBAT: 16 Haziran
Bojou: Bat(asıca): 18 Haziran
İdilga NOBAT: 19 Haziran
SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!
Eki Görüntüle 430866 Eki Görüntüle 430867 Eki Görüntüle 430868 Eki Görüntüle 430869 Eki Görüntüle 430870 Eki Görüntüle 430871
Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canımmmmmmmmm
tatlım keseyi hcg değerin 1500 olduğunda vajinal 5000 e yaklaştığındada karından görürsün
ben idrarda adetime 5 gün kala öğrendim 37 idi değerim en son 490 da bıraktık test yapmayıda artışlar 2 günde bir 2ye katlamıştı sorun yoktu keseyide bebeğimin kalp atışınıda aynı anda gördüm önce bakmadı doktorum ne sabırlıyım dimi
Bence mümkün olduğunca gerek olmadıkça alttan baktırma bu benim fikrim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?