Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar güzel bir gün olsun inşallah umarım Perimin hamişlik haberini duyarız... Kızlar benim nobat cuma günü adet olucakmışım gibi kasıl ve bel ağrım var hafiften, bilmiyorum olmadı mı acaba?? artık uyku uyuyamıyorum bütün gece testle mestle uğraşmışımm Günler geçsin de belli olsun inşallah... Güzel haberlerinizi bekliyorum...........

Canım bende de bir sorun yoktu ama böylelikle şansı arttırış olursun sen tedavi olunca.İnşl.her şey iyi olur.Ayrıca bitmez bitmez inşl.

günaydın canımm,kasık ve bel ağrısı hem adet hem hamişlik belirtisi o yüzden umudunu kaybetme tatlım varsa yarın sabah ilk idrarınla test yap bizede yaz hemen tabikiii

Günaydın güzel hatunlar.Size bir sorum olacak keseyi kanda yada idrar testinde öğrendikten ne kadar sonra gördünüz ve alttan mı yoksa karından ultrasonla mı gördünüz?Yardımcı olursanız sevinirim.Beklemek zor.Allah ım korktuğumuza uğratmasın...

günaydın canımm,kasık ve bel ağrısı hem adet hem hamişlik belirtisi o yüzden umudunu kaybetme tatlım varsa yarın sabah ilk idrarınla test yap bizede yaz hemen tabikiii

Canım galiba ben gün yaklaştıkça korkuyorum bi diyorum kan testi yapayım ne varsa çıksın ortaya, bir de diyorum umutlanmak bile güzel günümü bekliyim.. Ama beklemek de zor doğrusu.. Hakkımızda hayırlısı............

canım eğer özel bi durumun yoksa bekle derim ben,kan testi alışkanlık yapıo sonra
mesela bende pıhtılaşma sorunu olduğundan doktorum adetten 3 gün önce kanda baktır dio,varsa hemen iğneye başlıycak.hayırlısı olsun inşallah

Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

eylemsevcan Hamileee

mehmetderya Hamileee

ADDD83 Hamileee

Vitaminc Hamileee

Alpellaaa Hamileee

Aycaece Hamileee

Zeytinnn Hamileee

Sonesinti Hamileee

Kapnax Hamileee

Candost17 Hamileee

Vitaminc Hamileee

Kara_gul Hamileee

Tedavi Aşamasındaki Anne Adaylarımız

sevval17 Hayırlısıyla bu ay güzel haberlerini bekliyoruz Sevoşum

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

Perisoko NOBAT: 28 Mayıs

beyazz_35 NOBAT: 28 Mayıs

papilo NOBAT: 28 Mayıs

gulgun45 NOBAT: 1 Haziran

Tatlicadi55 NOBAT: 1 Haziran

eerdgn NOBAT: 2 Haziran

pineapples NOBAT: 3 Haziran

deragun NOBAT: 5 Haziran

meessttrraa NOBAT: 6 Haziran

arzucel NOBAT: 7 Haziran

Alya35 NOBAT: :8 Haziran

nisbhr NOBAT: 11 Haziran

isilisil38 NOBAT: 13 Haziran

jonguil NOBAT:13 Haziran

Hafzak NOBAT: 16 Haziran

Bojou: Bat(asıca): 18 Haziran

İdilga NOBAT: 19 Haziran

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

tatlım keseyi hcg değerin 1500 olduğunda vajinal 5000 e yaklaştığındada karından görürsün
ben idrarda adetime 5 gün kala öğrendim 37 idi değerim en son 490 da bıraktık test yapmayıda artışlar 2 günde bir 2ye katlamıştı sorun yoktu keseyide bebeğimin kalp atışınıda aynı anda gördüm önce bakmadı doktorum ne sabırlıyım dimi
Bence mümkün olduğunca gerek olmadıkça alttan baktırma bu benim fikrim canım

canım bende bekliyorum perşembeye randevu aldım
o zaman bnim tam 5+0 olacak bilmiyorum gözükürmü kese ama en azından diyorum bari dış gebelikmi değilmi onu anlasa gene yeter diye gidicem

Aslında benim de bir an önce öğrenmek daha yararlı olacak çünkü şeker hastasıyım hapını kullanıyorum gebelik tespit edilince insülüne geçilecek hap bebeğe geçebiliyormuş ama insülün geçmiyor, bakalım artık, ne kadar dayanabilirsem, aslında ben bu ay çatlatma iğnesi oldum ayın 14. ünde 15 inde de çatladı yumurtam eğer hamilelik oluşmadıysa çatlamadan 14 gün sonra regl olunması gerekiyormuş benim bu gün çatlamadan sonra 16. günüm ama geçen ay 1 mayısta olduğumdan ben o tarihi baz alıyorum............. Hepimizin hakkında hayırlısı güzel haberler gelsin inşallah...

ayyyyyyyy ışılımmm inşalaahhh hamiş kalırsınn ilk ayındannn oyyyy canmmmm..

perimmm yeni nobat taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 24 hazirannn yazarmısınnn :) bu son olur inşallahh haziran ayı hamişlik ayım olurrr

ayyyyyyyy ışılımmm inşalaahhh hamiş kalırsınn ilk ayındannn oyyyy canmmmm..

canım benimmm inşallahhhhh,hepimizin hamiş kalmasını çok istiyorumm hep birlikte sevinip mutlu olmamızıııı ayyyyyyyyyyy Allahım gösterir inşallahhhh düşünmesi bile süper yaaaaaa

çok teşekkür ederim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok sağolasınnnnnnnnnnnnn
inşallah sende hamişsindir veya en kısa zamanda görürsünnnnnnnnnnnnnnnn daha kırmızılar gelmedi dimi?

gelmediiii dün mutlaka gelmeliydi bugünde eser yokkkk ama test negatif ya benim topluca aldığım bu testler çok uyduruk yada ade gelecek gelemiyorr. Çıkardı olsa şimdiye

Bakınız dengeler değişiyor aşağıdakiler bir bir yukarıya çıkıyor, ha gayret bir zaman sonra aşağıdaki hiç kimseler kalmayacak inşallah....

Bana ne bana ne ben de istiyorum bu halaydannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ama önce sana janjanlı çeklim bi halaycık Perim güzel haberlerini duyalım inşallah............

Bende pazartesi gidecem inşallah.Adetimde 14 gün geçmiş oluyor.YAni 4 hafta öncesi 2 haftada adet sonrası oluyor ama canım dediğin gibi ben alttan normalde zor muayene olan kasılan biriyim.En iyisi gideyim ama karından baktırırım artık gözükmezsede beklemeye devam.İyi olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…