- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.921
canım bende bekliyorum perşembeye randevu aldım
o zaman bnim tam 5+0 olacak bilmiyorum gözükürmü kese ama en azından diyorum bari dış gebelikmi değilmi onu anlasa gene yeter diye gidicem
kıslarrrr hepinize günaydın, herkesleri iyi gördüğüme çok sevindim.
mehmetderya ve eylemsevcantebrik ederim kızlar ikinizi de. allah sağlıklı sıhhatli güzel güzel bebişler versin sizlere ve bizlereeeee.
adoşum sana da çok sevindim birşey yokmuş bak, azcık tosun seninkiiiiiiiiiii
ayyyy perimin haberini bekliyoruuuuuuzzzzzzz,,,,
ben de test yapmamak için kendimi zor tutuyoruuuuummm. cumaretsi sabah yapıcam inşallahhhhhhh.
kıslarr bugunn ısyerı kankılerımıde aldım kan testıne gıttıkk sonuclar allaha sukur ıyııı gunum gezerek cene yaparak gectıı ayy sızde aklımdasınızzz
yaaaaaaaaaaaaaaa superr hamıslıkler goruyorummm ve ne kadar az kaldık farkındamısnızzzzzzzz sıra gelıyoo bızedeeeee
BU TOPIK LEVEL 2 YAPARRRRRRRRRRRRRRRRrrrrrr
ALLAHIN ıznıyleeee bu topıkkk PERI VE PIDI ILE FULL HAMISLIK levelını hakedıyoo gıbıııııııııı
ayy sızı sevıyorumm yaaaa
tebrıkssss yenı hamıslerın halaylarını canlı cekıcemmmmmmmm burdaaa:)))))))))))))))
cokkkcookk sevındımmmmmmmmmm allaahhhhh saglıkla kucaklarınıza almayı nasıp etsınnnnnnn
PERIMMMMMM muckssssssss
SEWWALımmm allah kabul etsın ama nasıl yakaladım senı eyupteeeeeeee ıste kader buna denıyoo cnmcmmmmmmm
kıslarrrrrrrrrrrrrrrrr HAMISLERRRR kız bebsıler bayaa belırmeye basladı haaaaaaaaa ADDD ımm merak ettım senııııııı doktordan gelınce yaz hemennnnn
yarın sabah lazerım var ona gıdınceee bı kadın dogumada ugrıcam bakalım durumlar nedırrrrr :)))))
optum sızııııı
allaha emanet olunnnnnnnnnnnnnn
ben kacar
:)))) aksam bızım daırenınnn voleybol macı varmıss bende ozel davetlıyımmmmm :)) optümm herkesıı
hadi inşallahhhcanımmm bu hafta patlama yaşıycaz topikteeee
GÜLGÜNÜMMMM aynen öylee herkes yavaş yavaş yukarı taşınıyorrr aşağıda kimsecikler kalmicakkkkkkkkkkkkkkkkcanmmmmm senin bbebiş yerleşiyordur inşşşş yerleşme sırasında öyle adet sancısı gibi sancı oluyormuşşşşşşşşşş hadi inşşşşş seninde halayını çekelm bu ayyyyy
SEVOŞUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Transfer yarın dimiiiiiiiiiiii ayyyyy bebiş gelioooo çok heyecanlııııııııııııııııııııııııııııııııı
Bende pazartesi gidecem inşallah.Adetimde 14 gün geçmiş oluyor.YAni 4 hafta öncesi 2 haftada adet sonrası oluyor ama canım dediğin gibi ben alttan normalde zor muayene olan kasılan biriyim.En iyisi gideyim ama karından baktırırım artık gözükmezsede beklemeye devam.İyi olur inşallah...
kıslarrrr hepinize günaydın, herkesleri iyi gördüğüme çok sevindim.
mehmetderya ve eylemsevcantebrik ederim kızlar ikinizi de. allah sağlıklı sıhhatli güzel güzel bebişler versin sizlere ve bizlereeeee.
adoşum sana da çok sevindim birşey yokmuş bak, azcık tosun seninkiiiiiiiiiii
ayyyy perimin haberini bekliyoruuuuuuzzzzzzz,,,,
ben de test yapmamak için kendimi zor tutuyoruuuuummm. cumaretsi sabah yapıcam inşallahhhhhhh.
yarın canım sabah arayacaklarrrrrr bebişleri cözdürünceeeeee saat vereceklerrrrr
ayyyy cok dua adın benım ıcın
oooooo ozaman kesin karından görünür zaten tatlım hiç merak etme
yarın canım sabah arayacaklarrrrrr bebişleri cözdürünceeeeee saat vereceklerrrrr
Gerçekten mi?İnşallah canım benim inşallah...
iyiyim canımm kutlu halvet haftamdayıminnnşallahh canımmmm
ışılım sen nasılsın bebişimmm...
şimdiden halayını çekelim canımmm
inşallah herşey gönlünce olurrrrrrrrrr.
allah kolaylıklar versin, hemencecik yerleşiversinlerrrr....
ayyyy allah söyletti galibaaaa, ikiz miiii ???? olcek acabaaaa....
iyiyim canımm kutlu halvet haftamdayıminnnşallahh canımmmm
ışılım sen nasılsın bebişimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?