Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Canım bana burdan heberlerini verirsin inşl.Ben cumartesi gittim kan verdim ama önümüzdeki hafta pazarteside inşallah keseyi görmeye gidecez ama alttan muayene olmak istemiyorum...

canım bende bekliyorum perşembeye randevu aldım
o zaman bnim tam 5+0 olacak bilmiyorum gözükürmü kese ama en azından diyorum bari dış gebelikmi değilmi onu anlasa gene yeter diye gidicem

GÜLGÜNÜMMMM aynen öylee herkes yavaş yavaş yukarı taşınıyorrr aşağıda kimsecikler kalmicakkkkkkkkkkkkkkkk canmmmmm senin bbebiş yerleşiyordur inşşşş yerleşme sırasında öyle adet sancısı gibi sancı oluyormuşşşşşşşşşş hadi inşşşşş seninde halayını çekelm bu ayyyyy

kıslarrrr hepinize günaydın, herkesleri iyi gördüğüme çok sevindim.
mehmetderya ve eylemsevcan tebrik ederim kızlar ikinizi de. allah sağlıklı sıhhatli güzel güzel bebişler versin sizlere ve bizlereeeee.
adoşum sana da çok sevindim birşey yokmuş bak, azcık tosun seninkiiiiiiiiiii
ayyyy perimin haberini bekliyoruuuuuuzzzzzzz,,,,
ben de test yapmamak için kendimi zor tutuyoruuuuummm. cumaretsi sabah yapıcam inşallahhhhhhh.

SEVOŞUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Transfer yarın dimiiiiiiiiiiii ayyyyy bebiş gelioooo çok heyecanlııııııııııııııııııııııııııııııııı

hadi inşallahhh canımmm bu hafta patlama yaşıycaz topikteeee

evet canım yakalandımmmmmm

sanada dua edecektım zatiii yavrummmm aklımdasın unuturmujyum hiçççççççç

hadi bakalım hayırlısı kan sonuclarını aldınmı yumurta takibine basladılar demi

İnşallah perim hatta öyle boşalsın ki aşağıda kalan yalnızlıktan korkup hemencik yukarı gelsin........ Bilmiyorum artık ne var ne yok iiçimde merakle bekliyorum sadece. Ama sen yap artık şu testii bi halay daha çekelim gaza gelmişken..............

SEVOŞUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Transfer yarın dimiiiiiiiiiiii ayyyyy bebiş gelioooo çok heyecanlııııııııııııııııııııııııııııııııı

yarın canım sabah arayacaklarrrrrr bebişleri cözdürünceeeeee saat vereceklerrrrr

ayyyy cok dua adın benım ıcın

oooooo ozaman kesin karından görünür zaten tatlım hiç merak etme

Teşekkür ederim canım benim darısı da tüm isteyenler sizlere olsun inşallah.İnşallah benim gibi bekleyenlerde hayırlısıyla keseyi ve bebişin kalp atışlarını hayırlısıyla duyar.Rabbim hepimizin gönlündekini versin inşallah hayırlısı ile,sağlıkla sıhhatle inşallah.Aminnnnn...

yarın canım sabah arayacaklarrrrrr bebişleri cözdürünceeeeee saat vereceklerrrrr

şimdiden halayını çekelim canımmm
inşallah herşey gönlünce olurrrrrrrrrr.
allah kolaylıklar versin, hemencecik yerleşiversinlerrrr....
ayyyy allah söyletti galibaaaa, ikiz miiii ???? olcek acabaaaa....

innnşallahh canımmmm
ışılım sen nasılsın bebişimmm...
iyiyim canımm kutlu halvet haftamdayım,ovulasyon testinde pozitifi görmedim daha 1-2 güne görürüm inşallah sonra da gün sayarımm
sende durumlar nedir canım var mı hissettiğin bişiler?

dualarım seninle canım hayırlısıyla tutar inşallah güzel haberini alırız

innnşallahh canımmmm
ışılım sen nasılsın bebişimmm...
iyiyim canımm kutlu halvet haftamdayım,ovulasyon testinde pozitifi görmedim daha 1-2 güne görürüm inşallah sonra da gün sayarımm
sende durumlar nedir canım var mı hissettiğin bişiler?

dualarım seninle canım hayırlısıyla tutar inşallah güzel haberini alırız

Dualarımız seninle çiftide gelsinler inşallah hayırlsı ile bir kız bir oğlan ne güzel olur güzel haberlerinizi bekliyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…