Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
23 hazirann anoyyyyy geçermi bu günler pehhhhh bekleki ovucan günler gelsinnnn sonra bekleki nobat olsun

ben çok kötü kasıklarım ağrıyor sanki kırmızılar gelecek ama gelmesin istiyorum yawwww bu arada dün akşam otururken birden sağ kasığıma 20 sn kadar sanki böyle birşey giriyor çıkıyor ama çok kötü oldu canım acıdı şimdide oldu allah hayır etsin bakalım karnımda taş olmuş taşşşş

Canım perşembe akşamı 285 dün yani pazartesi sabah 900 küsürlü bişeydi.Adetim 21 mayıs pazartesiydi.perşembe 285,5 çıktığı gün 24 üydü yani.

sen kan tahlili yaptırmıştın kaç çıkmıştı canım adetin hangi gündü bana söylesene birde gideceğin tarihi yaz ben ogün hcg kaç olacak söyleyim sana

Son düzenleme:

AYyy al kız bennden de o kadar aynı batmalar ben de oldu ben dyorum acaba kendimi dinliyorum ama senle de yakın nobatlarımız umarım içimizde bebek inşaatı vardır...

Bedenimde kalbinin varlığı,
En içten dualarımın anlamı,
Bekliyorum seni sabrımın sonsuzluğu,
En güzel gülümsememin masumluğu,
Gel artk bitsin annenin tatlı yorgunluğu,
İlahi kudretin mucize çığlığı,
Meleğimsin, yüreğimin tarifsiz mutluluğu.

Annen...

bu da benim minnak adoşa yazdıgım şiir kıslar ben bu şiiri korunmayı bıraktıgım ay yazmıştım ve o zamn dedim ki kendime kalp atışlarını duydugum gün bu şiiri yazacam kıslara dedim ve dün rabbim kalpatışalrını duymayıda nasip etti bana binlerce kez şükürler olsun ki o mutlulugu da yaşayabildim rabbim hepinize bu mutluluguu yaşamayı en kısa zamanda nasip etsin amin..

sevval17 yavrum rabbim yolunu bahtını ve yımırtalıgını açık etsin bacım inş.ikizlerini saglıkla sıhhatle kucagına da almayı nasip etsin canım dualarım senile ve minik ikizlerinle ..

aybiceeeeeeeeeeeeeeeeeeee yosmaaaaa geldim kele bugün işe gitmedim dünden dr rapor verdiydi yattım uyudum fosur fosurr

erdgn ne yapan aşifteeeeeeeeeeee

perim hadi karaböcük bacım hayırlısı kısss belkim hamişsindir sıra sizde zaten listenin meaşallahı var degmesin

kızgın aşüfteler toplanmış toplanmış
biz halvetlerden çok hoşlandık hoşlandık
kırmızılardan yıprandık yıprandık

ayyyy canımmmm ne kadar güzel yazmışsın adoşşşşş. ağzına sağlık, çok duygulandımmm...
mutluluğun daim olsun bebişimmmm,,, nazardeğmesinnnn allahım hepimize yaşatsın bu mutluluğu allahımmm, allahım sana geliyorummm

gel test geleeee gel test geleeee bitsin bu hasreeeetttt,
evde anan baban seniiiin yolunu gööözleeeerrrr....

yaaaaaaaaaaa adooooşşşşşşşş senin bana ne garezin var yaaaa beni böle duygulandırıyosun ağlatıyosun yaaaaaaaa

yüreğinin güzelliği satırlarına yansımış adoşummmm harika bir şiir sen ve minnak adoş gibi

Ne güzel bir şiiir bu böyle aceb bizimkiler de gelmek için şiir falan mı bekliyorlar kine...........

Şarkıya bayıldımmmmmmmmmmmmmmmm..
yemeğe çıkayım barüüüü
Afiyet olsun..........

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…