- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.941
23 hazirann anoyyyyy geçermi bu günler pehhhhhbekleki ovucan günler gelsinnnn sonra bekleki nobat olsun
canım benim,yarın transfer gününmüş
hayırlısı olsuntatlım,ikiz bebişlerin gelir inşaallah
ne zamanlar geçirdik be kuzu o zamanlarda tez vakitte gelir inş.
sen kan tahlili yaptırmıştın kaç çıkmıştı canım adetin hangi gündü bana söylesene birde gideceğin tarihi yaz ben ogün hcg kaç olacak söyleyim sana
Canım perşembe akşamı 285 dün yani pazartesi sabah 900 küsürlü bişeydi.Adetim 21 mayıs pazartesiydi.perşembe 285,5 çıktığı gün 24 üydü yani.
iyiyim canımm kutlu halvet haftamdayım,ovulasyon testinde pozitifi görmedim daha 1-2 güne görürüm inşallah sonra da gün sayarımm
sende durumlar nedir canım var mı hissettiğin bişiler?
haftan kutlu ve mutlu olsun canımmmm önnnnceeeesonraaaaaa sonraaaaaaaaaa veeeeee (bir türlü takla atan bebek yapamadııımmmmm canım idare ettt) innnnşallah canımmm
ben çok kötü kasıklarım ağrıyor sanki kırmızılar gelecek ama gelmesin istiyorum yawwwwbu arada dün akşam otururken birden sağ kasığıma 20 sn kadar sanki böyle birşey giriyor çıkıyor ama çok kötü oldu canım acıdı şimdide oldu allah hayır etsin bakalım karnımda taş olmuş taşşşş
Bedenimde kalbinin varlığı,
En içten dualarımın anlamı,
Bekliyorum seni sabrımın sonsuzluğu,
En güzel gülümsememin masumluğu,
Gel artk bitsin annenin tatlı yorgunluğu,
İlahi kudretin mucize çığlığı,
Meleğimsin, yüreğimin tarifsiz mutluluğu.
Annen...
bu da benim minnak adoşa yazdıgım şiir kıslar ben bu şiiri korunmayı bıraktıgım ay yazmıştım ve o zamn dedim ki kendime kalp atışlarını duydugum gün bu şiiri yazacam kıslara dedim ve dün rabbim kalpatışalrını duymayıda nasip etti bana binlerce kez şükürler olsun ki o mutlulugu da yaşayabildim rabbim hepinize bu mutluluguu yaşamayı en kısa zamanda nasip etsin amin..
sevval17 yavrum rabbim yolunu bahtını ve yımırtalıgını açık etsin bacım inş.ikizlerini saglıkla sıhhatle kucagına da almayı nasip etsin canım dualarım senile ve minik ikizlerinle ..
aybiceeeeeeeeeeeeeeeeeeee yosmaaaaa geldim kele bugün işe gitmedim dünden dr rapor verdiydi yattım uyudum fosur fosurr
erdgn ne yapan aşifteeeeeeeeeeee
perim hadi karaböcük bacım hayırlısı kısss belkim hamişsindir sıra sizde zaten listenin meaşallahı vardegmesin
kızgın aşüfteler toplanmış toplanmış
biz halvetlerden çok hoşlandık hoşlandık
kırmızılardan yıprandık yıprandık
Bedenimde kalbinin varlığı,
Annen...
Ne güzel bir şiiir bu böyle aceb bizimkiler de gelmek için şiir falan mı bekliyorlar kine...........Bedenimde kalbinin varlığı,
Annen...
bu da benim minnak adoşa yazdıgım şiir kıslar ben bu şiiri korunmayı bıraktıgım ay yazmıştım ve o zamn dedim ki kendime kalp atışlarını duydugum gün bu şiiri yazacam kıslara dedim ve dün rabbim kalpatışalrını duymayıda nasip etti bana binlerce kez şükürler olsun ki o mutlulugu da yaşayabildim rabbim hepinize bu mutluluguu yaşamayı en kısa zamanda nasip etsin amin..
sevval17 yavrum rabbim yolunu bahtını ve yımırtalıgını açık etsin bacım inş.ikizlerini saglıkla sıhhatle kucagına da almayı nasip etsin canım dualarım senile ve minik ikizlerinle ..
aybiceeeeeeeeeeeeeeeeeeee yosmaaaaa geldim kele bugün işe gitmedim dünden dr rapor verdiydi yattım uyudum fosur fosurr
erdgn ne yapan aşifteeeeeeeeeeee
perim hadi karaböcük bacım hayırlısı kısss belkim hamişsindir sıra sizde zaten listenin meaşallahı vardegmesin
kızgın aşüfteler toplanmış toplanmış
biz halvetlerden çok hoşlandık hoşlandık
kırmızılardan yıprandık yıprandık
Afiyet olsun..........yemeğe çıkayım barüüüü
kızlar birşey yazdım size aşk olsun beaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?