- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.961
AYyy al kız bennden de o kadar aynı batmalar ben de oldu ben dyorum acaba kendimi dinliyorum ama senle de yakın nobatlarımız umarım içimizde bebek inşaatı vardır...
ikiz konacak kızlar nasipseeeeeeeeee
canım ben bırak gebeliği belirtisini bile henüz yaşamadığım için bişey diyemiycemsanaaa anca dua ederimmm inş. hamişsinidr.
yaaaaaaaaaaa adooooşşşşşşşş senin bana ne garezin var yaaaa beni böle duygulandırıyosun ağlatıyosun yaaaaaaaa
yüreğinin güzelliği satırlarına yansımış adoşummmm harika bir şiir sen ve minnak adoş gibi
ayyyy canımmmm ne kadar güzel yazmışsın adoşşşşş. ağzına sağlık, çok duygulandımmm...
mutluluğun daim olsun bebişimmmm,,, nazardeğmesinnnnallahım hepimize yaşatsın bu mutluluğu allahımmm, allahım sana geliyorummm
gel test geleeee gel test geleeee bitsin bu hasreeeetttt,
evde anan baban seniiiin yolunu gööözleeeerrrr....
hatuncuğummm belirtilere takılmamaya çalışşşş olarmıııkızlar birşey yazdım size aşk olsun beaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Şarkıya bayıldımmmmmmmmmmmmmmmm..
Afiyet olsun..........
Ne güzel bir şiiir bu böyle aceb bizimkiler de gelmek için şiir falan mı bekliyorlar kine...........
adoşşş canımmmm ne güzel duygularr bunlarrr.Rabbim kucağına alacağın günüde göstersin canımcımmmduygulandım
hatuncuğummm belirtilere takılmamaya çalışşşş olarmııı
saol canımcımm
yavrular benim içime arada bir NAZIM HİKMET,bir CAHİT SITKI TARANCI,bir faruk nafız çamlıbel,bir can yücel,bir can dündar kaçar böyle yavrummmmmmmm şuu adoşda yok yok alayı var her yol var hayalgücünü sınırlandırma adoşda her yol varrrrrrrrrrrrrrr
sagolun küçük yosmalar hafzak sen hamiş oludugunda sana söz senin ve kocanın baş harflerinden senin minigine şiir yazacam ulen yine şair ruhum canlandı sana söz yosma senii
ADD hamiş olduğunu hissettinmi nasıl bir his oldu içinde belirti falan ne yaşadın kuzu
adoşşşuuuummmm gerçekten miii yaaa çok çoooooook kocaman mutlu oldum hatta işyerindeki arkadaş ne oldu diye soruyoo o günü görmeyi rabbim nasip eder inşallah yine ağlattın beniiii yaaaaaaa ben niyee bu kadar sulağım
Bedenimde kalbinin varlığı,
En içten dualarımın anlamı,
Bekliyorum seni sabrımın sonsuzluğu,
En güzel gülümsememin masumluğu,
Gel artk bitsin annenin tatlı yorgunluğu,
İlahi kudretin mucize çığlığı,
Meleğimsin, yüreğimin tarifsiz mutluluğu.
Annen...
bu da benim minnak adoşa yazdıgım şiir kıslar ben bu şiiri korunmayı bıraktıgım ay yazmıştım ve o zamn dedim ki kendime kalp atışlarını duydugum gün bu şiiri yazacam kıslara dedim ve dün rabbim kalpatışalrını duymayıda nasip etti bana binlerce kez şükürler olsun ki o mutlulugu da yaşayabildim rabbim hepinize bu mutluluguu yaşamayı en kısa zamanda nasip etsin amin..
sevval17 yavrum rabbim yolunu bahtını ve yımırtalıgını açık etsin bacım inş.ikizlerini saglıkla sıhhatle kucagına da almayı nasip etsin canım dualarım senile ve minik ikizlerinle ..
aybiceeeeeeeeeeeeeeeeeeee yosmaaaaa geldim kele bugün işe gitmedim dünden dr rapor verdiydi yattım uyudum fosur fosurr
erdgn ne yapan aşifteeeeeeeeeeee
perim hadi karaböcük bacım hayırlısı kısss belkim hamişsindir sıra sizde zaten listenin meaşallahı vardegmesin
kızgın aşüfteler toplanmış toplanmış
biz halvetlerden çok hoşlandık hoşlandık
kırmızılardan yıprandık yıprandık
tamam adoşum ağlamaakkk yooooooookkk adoş vaaaaaaarrrrrrrkısss sulu gözlü oynak götlü gacı ne herşeye aglıyon aglamak yok bundan gayrı gülmek var gülmek çünkü senin hayatında adoş var artık adoşun oldugu yerde aglamak yasak bak ona göre
O günü görmeyi degil sen o günü göreceksin ama önce aklını bir temizle hafzakım yani bak ben sana biraz kendi yolumu anlatayım ben korunmayı bıraktıgımda kendimi en kötüsüne bile hazırlamıştım(eger evlat sahibi olamazsam evlat edinecek bir yetimi yada öksüzü sahiplenecktim ki hala şimdi koruyucu aile olmak için neler gerek onalra bakıyorum..) çünkü insanız ve hayatta herşey bizim için yaratıldı ve herşey bizim için iyiside kötüsüde..
Her sabah geçtim aynanın karşısına ve dedim ki kendime ben çok güzel bir anne olacagım rabbim bana bu mutlululugu en hayılrı zamanda yaşatacak ben inanıyorum dedim.
Sende inan inanmazsan olmaz yürekten gönülden inan bacım olacak de rabbim bana bu mutlulugu yaşatacak de sen inan ki hayat sana inandıgın degerleri versin bacım güzel bacım...
Kızlar ben yemeğe gidiyom birde muayenem var klomen kullanmıştım bakiyim yumoşlar ne alemde
2 hamiş arasında kaldımmm dilek tutayım bariiiiii
Canım perşembe akşamı 285 dün yani pazartesi sabah 900 küsürlü bişeydi.Adetim 21 mayıs pazartesiydi.perşembe 285,5 çıktığı gün 24 üydü yani.
amanın canım senin değer gittiğinde 100000 bine varmış olacak belkide geçecek şuan bile çok yüksek değerin ikizmi acaba senin bebiş
çünkü benim adetim 10 marttı 11indeki kan testim 490 idi ondan dedim sen beni ikiye katlamışsın
genelde ikiz gebeliklerde çok yüksek oluyormuşya değerler hayırlısı inşallah
21 mayıs : 900
23 mayıs : 1800
25 mayıs : 3600
27 mayıs : 7200
29 mayıs : 14400
31 mayıs : 28800
2 haziran : 57600
4 haziran : 115200
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?