Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
adoşşş canımmmm ne güzel duygularr bunlarrr.Rabbim kucağına alacağın günüde göstersin canımcımmm duygulandım

yavrular benim içime arada bir NAZIM HİKMET,bir CAHİT SITKI TARANCI,bir faruk nafız çamlıbel,bir can yücel,bir can dündar kaçar böyle yavrummmmmmmm şuu adoşda yok yok alayı var her yol var hayalgücünü sınırlandırma adoşda her yol varrrrrrrrrrrrrrr
sagolun küçük yosmalar hafzak sen hamiş oludugunda sana söz senin ve kocanın baş harflerinden senin minigine şiir yazacam ulen yine şair ruhum canlandı sana söz yosma senii

adoşşşuuuummmm gerçekten miii yaaa çok çoooooook kocaman mutlu oldum hatta işyerindeki arkadaş ne oldu diye soruyoo o günü görmeyi rabbim nasip eder inşallah yine ağlattın beniiii yaaaaaaa ben niyee bu kadar sulağım

Son düzenleme:
ADD hamiş olduğunu hissettinmi nasıl bir his oldu içinde belirti falan ne yaşadın kuzu

yok bacım benim hamililigime dair hiç belirtim olmadı halada hiç belirtim yok sadece aadetim 6 gün geçince kan testi yapmıştım öyle ögrendim tatlım ve şuanda sadece bel ve karın agrılarımın dışında çok şükür ki bişeyim yok kusma,bulantı,aşerme,kasık agrısı,uyku,halsizlik hiç yaşamadım canım ddemek ki herkeste olmuyomuş bunun en canlı örnegide benim heralde

yani demem o ki belirtilere pek takılma hatta belirti arama bence adetin 3-4 gün gecince kan testini patlat gitsin derim ben

kısss sulu gözlü oynak götlü gacı ne herşeye aglıyon aglamak yok bundan gayrı gülmek var gülmek çünkü senin hayatında adoş var artık adoşun oldugu yerde aglamak yasak bak ona göre

o günü görmeyi degil sen o günü göreceksin ama önce aklını bir temizle hafzakım yani bak ben sana biraz kendi yolumu anlatayım ben korunmayı bıraktıgımda kendimi en kötüsüne bile hazırlamıştım(eger evlat sahibi olamazsam evlat edinecek bir yetimi yada öksüzü sahiplenecktim ki hala şimdi koruyucu aile olmak için neler gerek onalra bakıyorum..) çünkü insanız ve hayatta herşey bizim için yaratıldı ve herşey bizim için iyiside kötüsüde..
her sabah geçtim aynanın karşısına ve dedim ki kendime ben çok güzel bir anne olacagım rabbim bana bu mutlululugu en hayılrı zamanda yaşatacak ben inanıyorum dedim.
sende inan inanmazsan olmaz yürekten gönülden inan bacım olacak de rabbim bana bu mutlulugu yaşatacak de sen inan ki hayat sana inandıgın degerleri versin bacım güzel bacım...

adoşşşşşşşş kııııııııızzzzzzzz napıon sen böyle yaaaaaa,bende hafzakım gibi ağlağımm çok duygulandım tüylerim diken diken oldu canımmm ne güzel yazmışsın Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günü de göstersin inşallahhhhhhhhh,minik adoş çok şanslı

tamam adoşum ağlamaakkk yooooooookkk adoş vaaaaaaarrrrrrr
haklısın adoşum hemde çok haklısın bende rahat olmak sakin kalmak isterim elbet ama anca çabalıyorum başardığım sölenemez.
Evet hayatta başımıza herşey gelebilir senin gibi en kötüsüne bile hazırlanmak en güzelii en doğrusu.
Inanmak istiyorummmmm inanıcam inş. Böle olmuyooo zateennn
ayyy perimm gelmez inş. Gene sen karamsara mı bağladın diyee kızar banaaa :18:

Bu arada adoşum sen gerçekten harika bi anne olucaksın bende sana 10 100 1000 baloncuk puan

Canım perşembe akşamı 285 dün yani pazartesi sabah 900 küsürlü bişeydi.Adetim 21 mayıs pazartesiydi.perşembe 285,5 çıktığı gün 24 üydü yani.

amanın canım senin değer gittiğinde 100000 bine varmış olacak belkide geçecek şuan bile çok yüksek değerin ikizmi acaba senin bebiş
çünkü benim adetim 10 marttı 11indeki kan testim 490 idi ondan dedim sen beni ikiye katlamışsın
genelde ikiz gebeliklerde çok yüksek oluyormuşya değerler hayırlısı inşallah
21 mayıs : 900
23 mayıs : 1800
25 mayıs : 3600
27 mayıs : 7200
29 mayıs : 14400
31 mayıs : 28800
2 haziran : 57600
4 haziran : 115200

Yok canım yanlışlık oldu galiba bat 21 iydi.24 ünde 285,5 tu.28 inde 900 küsürdü.Bu durumda nasıl?Kötü mü değerler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…