Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlar herşey yolundaysa söylücem ya kocişe
bir not yazıp vereyim eline diyorum hoş bir karta
babacığım ben yoldayım geliyorum
falan mı yazsam ne yazsam acaba bana bir akıl verinnnnnnnnn

merhabaaaa yeni hamileleri kutlarıımmmm... nazar değmesiinn..9 ay hemencecik sağlıkla, mutlulukla geçsiinnn....

Adooş bayıldım şiirine ben dee....büyüyünce çok mutlu olacaktır bebeğin ...Allah mutluluğunuzu, huzurunuzu hiç bozmasınn...

çılgın çatlağım benimmmmmmmm. ayy ne güzel yazmışsınn duygularını yaaaa bunu bebişe ver büyüyünce adoşummmmmmmmm. bende yok bişe test yapıorum hiçbişe yok adette yok amaaa o yüzden azcık daha ümitlenim zararı yokkk :)

canımmmm dayanabilirsen bebişi görmeye gitceksin ya resmini vericek doktor, bi tane çerçeve al resmi koy 9 ay sonra yanındayım babacım felan yaz hediye paketi yapıp ver kocişinee bekleyemem diyorsan hemen şimdi googledan embryo ultrason görüntüsü alll çerçeveye koy aynı şeyi yappp hepsi birbirine benziyor zaten bişi olmaz

kızzz sen daha soylemedınmı kocana ben olsam catlardım ınan kı hemen soylerdımmmmmm

kızzz sen daha soylemedınmı kocana ben olsam catlardım ınan kı hemen soylerdımmmmmm

canım bir düşük olayı yaşadıkta kocam öldü bitti mahvoldu ondan bir keseyi görüyüm ondan sonra söylücem adam bir daha yıkılmasın diye

Doğum takvimi nasıl ekleniyor acaba ?

canım kullanıcı panelinden profili düzenleyi tıkla orda bebğin toğum tarihi diyor oraya doğum tarihini yaz direk kendi ekliyor

hazirana özel totem yapalımmıı heee kızalrrrr nerde vitoşşşşşşşş yaaa bulurdu bizee

hatunlar ayrıca periye kimse bişye sormasın onun totemi bu hamişlikle ilgili ona soru yokkkkkk

dağıtın bakem perimin kafasını

Oyyy Paybicemmmmmmmm şuan çok fena sancım başladııııııı benim totem tutmicak kanımcaaaaaaaaaaaa bianda çok fena bastırdı yalnız hala kırmızı yokkkkkkkkk dakikalarım varrr azcık daha keyfini çıkariym kırmızısızlığınnnnnnn

Yeni totemi sen başlatmışsın ne güzelll anne bebiş olsun yeni totemimiiizzzzzz yalnız onları koyduk küsüp gelmediler heraldeee anneleri de koyalmmmmmmmmmmmmmmmm

yosma şairim,ağlak bülbülüm,duygu pörtletmecem
ne güsel yazmışın kııızz
dün rüyamda gördüm seni yawrım,nickini falan görmedim ama bayaa seni gördüm
böle kuş gibin bişimişin,küçücük yosmacık içi dolu turşucuk
otobüsleri kaçırıyom falan,sonra sana geliyom,evine
ama böyle ne konuşçamızı bilemiyoz bi çekingen tavırlar, bi hallenmeler.enteresan bişiler gördüm,hayır olsun
popüş açıkta mı kaldı ne

şuannn inanılmaz derecede sancım varrrrrrr kıvranıyorum resmennnnn şimdiye musluk olurdum bu kadar sancıyaaa offff ölüyorum gelsin artıkkkkkk

bebiişim inşşşş tutacak senin totemm.kış kış kışşşşşşşşşşş

şuannn inanılmaz derecede sancım varrrrrrr kıvranıyorum resmennnnn şimdiye musluk olurdum bu kadar sancıyaaa offff ölüyorum gelsin artıkkkkkk

Perimm bebişiiim,
benim de korunmayı bıraktıktan sonra böyle olmaya başladı
önceden sancıyla birlikte gelirdi kırmızılar
şimdi saatlerce sancı çekiyom,ancak geliyo arkadaşlar pöff

Perimm bebişiiim,
benim de korunmayı bıraktıktan sonra böyle olmaya başladı
önceden sancıyla birlikte gelirdi kırmızılar
şimdi saatlerce sancı çekiyom,ancak geliyo arkadaşlar pöff

ayyy ne buuu ilk defa böyle oluyoooooo evlenmeden önceki sancılar gibiiiii evlendiğimden beri hissetmiyordum bile çoğu zaman adet olduğumuu sancılarım azalmıştıııııı ayyy ölüyorum şuannnnn teşrif etti edecekler benim kankilerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…