- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.981
Yok canım yanlışlık oldu galiba bat 21 iydi.24 ünde 285,5 tu.28 inde 900 küsürdü.Bu durumda nasıl?Kötü mü değerler?
İnşallah perim hatta öyle boşalsın ki aşağıda kalan yalnızlıktan korkup hemencik yukarı gelsin........ Bilmiyorum artık ne var ne yok iiçimde merakle bekliyorum sadece. Ama sen yap artık şu testii bi halay daha çekelim gaza gelmişken..............
Bedenimde kalbinin varlığı,
En içten dualarımın anlamı,
Bekliyorum seni sabrımın sonsuzluğu,
En güzel gülümsememin masumluğu,
Gel artk bitsin annenin tatlı yorgunluğu,
İlahi kudretin mucize çığlığı,
Meleğimsin, yüreğimin tarifsiz mutluluğu.
Annen...
bu da benim minnak adoşa yazdıgım şiir kıslar ben bu şiiri korunmayı bıraktıgım ay yazmıştım ve o zamn dedim ki kendime kalp atışlarını duydugum gün bu şiiri yazacam kıslara dedim ve dün rabbim kalpatışalrını duymayıda nasip etti bana binlerce kez şükürler olsun ki o mutlulugu da yaşayabildim rabbim hepinize bu mutluluguu yaşamayı en kısa zamanda nasip etsin amin..
sevval17 yavrum rabbim yolunu bahtını ve yımırtalıgını açık etsin bacım inş.ikizlerini saglıkla sıhhatle kucagına da almayı nasip etsin canım dualarım senile ve minik ikizlerinle ..
aybiceeeeeeeeeeeeeeeeeeee yosmaaaaa geldim kele bugün işe gitmedim dünden dr rapor verdiydi yattım uyudum fosur fosurr
erdgn ne yapan aşifteeeeeeeeeeee
perim hadi karaböcük bacım hayırlısı kısss belkim hamişsindir sıra sizde zaten listenin meaşallahı vardegmesin
kızgın aşüfteler toplanmış toplanmış
biz halvetlerden çok hoşlandık hoşlandık
kırmızılardan yıprandık yıprandık
kızlar herşey yolundaysa söylücem ya kocişe
bir not yazıp vereyim eline diyorum hoş bir karta
babacığım ben yoldayım geliyorum
falan mı yazsam ne yazsam acaba bana bir akıl verinnnnnnnnn
şevvaliiiiiiiiimmmm yaaaa inşallah ikiside tutar kii tutacak inş. ikiz annesimi olucann yaaa inanmıyoruumm harikaaaaaaaaaaa
Doğum takvimi nasıl ekleniyor acaba ?
kızzz sen daha soylemedınmı kocana ben olsam catlardım ınan kı hemen soylerdımmmmmm
Doğum takvimi nasıl ekleniyor acaba ?
hazirana özel totem yapalımmıı heee kızalrrrrnerde vitoşşşşşşşş yaaa bulurdu bizee
hatunlar ayrıca periye kimse bişye sormasın onun totemi bu hamişlikle ilgili ona soru yokkkkkk
dağıtın bakem perimin kafasını
Oyyy Paybicemmmmmmmm şuan çok fena sancım başladııııııı benim totem tutmicak kanımcaaaaaaaaaaaabianda çok fena bastırdı yalnız hala kırmızı yokkkkkkkkk dakikalarım varrr azcık daha keyfini çıkariym kırmızısızlığınnnnnnn
Yeni totemi sen başlatmışsın ne güzelll anne bebiş olsun yeni totemimiiizzzzzz yalnız onları koyduk küsüp gelmediler heraldeee anneleri de koyalmmmmmmmmmmmmmmmm
şuannn inanılmaz derecede sancım varrrrrrr kıvranıyorum resmennnnn şimdiye musluk olurdum bu kadar sancıyaaa offff ölüyorum gelsin artıkkkkkk
Perimm bebişiiim,
benim de korunmayı bıraktıktan sonra böyle olmaya başladı
önceden sancıyla birlikte gelirdi kırmızılar
şimdi saatlerce sancı çekiyom,ancak geliyo arkadaşlar pöff
şuannn inanılmaz derecede sancım varrrrrrr kıvranıyorum resmennnnn şimdiye musluk olurdum bu kadar sancıyaaa offff ölüyorum gelsin artıkkkkkk
naparsın yawru ceylannnnn:82::82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?