Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

anoyyyyyyyyyyyyyyyy allah hayır etsin kuzu heee otobüs yolculuk demek gitmek istedigin bir yer mivar senin yavrum oraya gidceksin ve tanımadıgın insanlarala beraber vakit geçireceksin hadi hayırlısı haaa ben küçüküm lan nerden bildin yosmaaaa ufak tefek hap gibiyim olum küçük ama etkili

anoooyy :82::82:
Paybicemm iyiyim datlum,kutlu halvet şeysi başliiyyaaa

avatarın güsel olmuş yawrım,güle güle kullan

ayyyy başlasınn .başlasında biran önce konsun göbeğine.

tşk ederim canım inşşş haziranda avatardaki kadının duygularının azda olsa hatta nokta kadar olsa yaşamk istiyırum

sonesoşşşş sagol bacım şiir gözel diyosun yani şair ruhlu bir yosmayım ben :)

gülgünn45 kıssssss inş.tez zamnda sende böyle şiirler yazarsın veletine inş.amin.

aybiceeeeeeeeeeeeeee ne yapan?

ışılımmmmmmmmm sesiz prenses halvet şiiri yazacm sana ok dostı-um halvet şiirii

perimmmmmmmmmmmmmmmm karaböcüküm inş.kırmızılara kırmızı kartı gösterir ve 9 ay oyun dışı bırakırsın şererrrrrreffsizleriii nasip olursa şiiri odasının duvarına asacam canım perim bide günlük yaızyorum zaten ona allah aban o günleri gösteririse 15.dogumgününde günlügünü hediye edecem benim minnak adoşa ve o güne kadar elimden geldigince yazacam herşeyi günlükte sizden de bahsediyorum herşeyden herkesten şimdiden haberi var

manyaksın yawrım,seviyom seniii
ayıptır sölemesi,temiz kalpliyimdir bebişim ondan biliyam heralde
senin minnak Adoş 2 gr.olmuşş kıızz ,yir onu teyzesi yir

napim yaww biri bişey yazsada okusam diye bekliyorum puhahahaaaaaaaaaa
bi yandan sizze biyanda işe..... ayol hangisine yetişeğemi şaşurdumm
vazgeçilmezimmi oldunuz ne

heyyyyooooooo hemen istiom şiirimiii
kocişe haftasonu dedim kutlu halvet haftamız başladı diye,cancağzım şaşırdı kaldı anlamadııı.çok güzel topiğimiz yaaa hepinizi çok seviyorum.buraya yazdığım duygularım anneme kardeşlerime bile söyleyemediğim şeyler.iyiki varsınızzzzzzzzzzzzz

eyvallah bacımmm sen yaparsında hiç gözel olmazmı offff tadından yenmiyor vallahi

ayyyy başlasınn .başlasında biran önce konsun göbeğine.

tşk ederim canım inşşş haziranda avatardaki kadının duygularının azda olsa hatta nokta kadar olsa yaşamk istiyırum

ne noktası Paybiceemm ne noktasııııııııı
dibine kadar yaşa bebişimmm sonuna kadaarrrr inşaallaaahh

Bütün topik şair olurmuşuz düşünsene kız artık birbirimize şiirlerle seslenirmişisiz... Bu olayın fikir annesi de sen olursun inşallah...........

al lan o zamn şirrini

Her adetin sonunu bekledim
Adım adım ovulasyona yöneldim
Lakin hiç ses etmedim
Ve en sonunda hedefe kitlendim
Evet evet işte böyle bebişe yürüdüm
Tek vuruş altın gol ile oyunu ben kazandım......

baş harfleri sana neye hatırlatıyoooo çapkınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.......

Bütün topik şair olurmuşuz düşünsene kız artık birbirimize şiirlerle seslenirmişisiz... Bu olayın fikir annesi de sen olursun inşallah...........

gülgün her birimiz bir edebiyatçı dogururmuşuz anammmmmmmmmmmmmmmmm ne duygusal çocuklar olurrrrrrrrrrlannnnnnnnnnnnnnnnnnnn dimi?

Sonesinttiiiiiiiim napıyosunuz yawrım,büyüyosunuz maşallaahh
bu arada ben kaçırdım mı acaba,cinsiyeti belli olmadı mı yeğenimizin datlum??

kızımmmmmm sen delisin yaaaa,herkes bana bakıo gülüp duruyorum kendi kendime
ellerine sağlık süper olmuşşş canımmm eşime de okutcam bunu,bu şiirle yumoşlarım artık heralde.
seviyorum seni sevgi kelebeeem bal böceeeem

Sonesinttiiiiiiiim napıyosunuz yawrım,büyüyosunuz maşallaahh
bu arada ben kaçırdım mı acaba,cinsiyeti belli olmadı mı yeğenimizin datlum??

İYİYLİK TATLIM BÜYÜYOR EVET TEYZESİ BİZİM UFAKLIK AYNI ZAMANDA KUZENLERİNİ BEKLİYOR SABIRSIZLIKLA
YOK TEYZESİ HENÜZ BELLİ DEĞİL CİNSİYETİMİZ BU CUMA GİDECEĞİM BELKİ BELLİ OLUR İNŞALLAHTA OLUR ÇOK MERAKTAYIZ ÇÜNKÜ

SEN NASILSIN CANIMBENİM HAYAT NASIL GİDİYOR HERŞEY YOLUNDADIR İNŞALLAH

Son düzenleme:
bugün ne giysem başlıyoo ben onu izliyom haaaaa seviyom programı

halvet haftasında olanlar sizin akşama ne yiyeceginiz amannnnnnn dilim sürştüüü ne giyeceginiz belli diyecektim

bu arada benim velet sezaryen olursa 1 ocakta alırım dedi dr ama normal dogum yaprsam 9 ocakta dogacakmış hahahaha tam yeni yıl sıpasıı olacak heral ayarlasam böyle olmazdııııııııııııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…