- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #9.001
naparsın yawru ceylannnnn:82::82:
naparsın yawru ceylannnnn:82::82:
yosma şairim,ağlak bülbülüm,duygu pörtletmecem
ne güsel yazmışın kııızz
dün rüyamda gördüm seni yawrım,nickini falan görmedim ama bayaa seni gördüm
böle kuş gibin bişimişin,küçücük yosmacık içi dolu turşucuk
otobüsleri kaçırıyom falan,sonra sana geliyom,evine
ama böyle ne konuşçamızı bilemiyoz bi çekingen tavırlar, bi hallenmeler.enteresan bişiler gördüm,hayır olsun
popüş açıkta mı kaldı ne
anoooyy :82::82:
Paybicemm iyiyim datlum,kutlu halvet şeysi başliiyyaaa
avatarın güsel olmuş yawrım,güle güle kullan
anoyyyyyyyyyyyyyyyy allah hayır etsin kuzu heee otobüs yolculuk demek gitmek istedigin bir yer mivar senin yavrum oraya gidceksin ve tanımadıgın insanlarala beraber vakit geçireceksin hadi hayırlısı haaa ben küçüküm lan nerden bildin yosmaaaa ufak tefek hap gibiyim olum küçük ama etkili
sonesoşşşş sagol bacım şiir gözel diyosun yani şair ruhlu bir yosmayım ben :)
gülgünn45 kıssssss inş.tez zamnda sende böyle şiirler yazarsın veletine inş.amin.
aybiceeeeeeeeeeeeeee ne yapan?
ışılımmmmmmmmm sesiz prenses halvet şiiri yazacm sana ok dostı-um halvet şiirii
perimmmmmmmmmmmmmmmm karaböcüküm inş.kırmızılara kırmızı kartı gösterir ve 9 ay oyun dışı bırakırsın şererrrrrreffsizleriiinasip olursa şiiri odasının duvarına asacam canım perim bide günlük yaızyorum zaten ona allah aban o günleri gösteririse 15.dogumgününde günlügünü hediye edecem benim minnak adoşa ve o güne kadar elimden geldigince yazacam herşeyi günlükte sizden de bahsediyorum herşeyden herkesten şimdiden haberi var
gülgünn45 kıssssss inş.tez zamnda sende böyle şiirler yazarsın veletine inş.amin.
perimmmmmmmmmmmmmmmm karaböcüküm inş.kırmızılara kırmızı kartı gösterir ve 9 ay oyun dışı bırakırsın şererrrrrreffsizleriiinasip olursa şiiri odasının duvarına asacam canım perim bide günlük yaızyorum zaten ona allah aban o günleri gösteririse 15.dogumgününde günlügünü hediye edecem benim minnak adoşa ve o güne kadar elimden geldigince yazacam herşeyi günlükte sizden de bahsediyorum herşeyden herkesten şimdiden haberi var
Aybiceeeeeeeeeeeeeee ne yapan?
Perimmmmmmmmmmmmmmmm karaböcüküm inş.kırmızılara kırmızı kartı gösterir ve 9 ay oyun dışı bırakırsın şererrrrrreffsizleriiiNasip olursa şiiri odasının duvarına asacam canım perim bide günlük yaızyorum zaten ona allah aban o günleri gösteririse 15.dogumgününde günlügünü hediye edecem benim minnak adoşa ve o güne kadar elimden geldigince yazacam herşeyi günlükte sizden de bahsediyorum herşeyden herkesten şimdiden haberi var
ayyyy başlasınn .başlasında biran önce konsun göbeğine.
tşk ederim canım inşşş haziranda avatardaki kadının duygularının azda olsa hatta nokta kadar olsa yaşamk istiyırum
Bütün topik şair olurmuşuz düşünsene kız artık birbirimize şiirlerle seslenirmişisiz... Bu olayın fikir annesi de sen olursun inşallah...........sonesoşşşş sagol bacım şiir gözel diyosun yani şair ruhlu bir yosmayım ben :)
heyyyyooooooo hemen istiom şiirimiii
kocişe haftasonu dedim kutlu halvet haftamız başladı diye,cancağzım şaşırdı kaldı anlamadııı.çok güzel topiğimiz yaaa hepinizi çok seviyorum.buraya yazdığım duygularım anneme kardeşlerime bile söyleyemediğim şeyler.iyiki varsınızzzzzzzzzzzzz
Bütün topik şair olurmuşuz düşünsene kız artık birbirimize şiirlerle seslenirmişisiz... Bu olayın fikir annesi de sen olursun inşallah...........
al lan o zamn şirrini
Her adetin sonunu bekledim
Adım adım ovulasyona yöneldim
Lakin hiç ses etmedim
Ve en sonunda hedefe kitlendim
Evet evet işte böyle bebişe yürüdüm
Tek vuruş altın gol ile oyunu ben kazandım......
baş harfleri sana neye hatırlatıyoooo çapkınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.......
Sonesinttiiiiiiiim napıyosunuz yawrım,büyüyosunuz maşallaahh
bu arada ben kaçırdım mı acaba,cinsiyeti belli olmadı mı yeğenimizin datlum??
adddoşşşşşşşşş
naaapıyon gıııııııııııııııı
görüşemedik bugün be yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?