Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

değerlerim yüksek mi bilmiyom,test falan yapmadan prolaktin için ilaç yazdı da dr.
onu araştırırken baktım ki bu kür yükseltiyomuş.ondan bi panik yaptım.
yine de içmiim ben

:118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119:

PERIMMM senle benimmm ALTIN HUNI ODULU aldigimiz andaki halimiz gibi bu yukardaki sarilarr :)))

ayy kislarr ben kalkar yemek hazirliginaaaaa size kaptirdimm kendimi kocisimmmi sagliksiz beslicukkk sonraa mazallahhh amannnnnnn allahh spermcanlarina zeval vermesinnnnnnnnnnnnnnn pek bi lazimmm bana :)))))))))))))

muckkssssssssssssssssssss

kahvede yapiyorum arada turk kahvesiiii icennnn var miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???????????????????

doğru düzgün yiyecek hiç bişey bırakmıyolar canım,herşeye el atıyolar.nası vericekler bunun hesabını

Off ne yiceğimizi ne içiceğimizi şaşırdık yaa yazık bizim yavrularımız herşeyde boya kimyasal kireç maşallah inşaat mı yapıyorlar sebze et mi üretiyorlar belli değil. Allah bildiği gibi yapsın bu şarlatanlarııııı

değerlerim yüksek mi bilmiyom,test falan yapmadan prolaktin için ilaç yazdı da dr.
onu araştırırken baktım ki bu kür yükseltiyomuş.ondan bi panik yaptım.
yine de içmiim ben

allah allahh nerden anlamis pekiii senin doktor test yapmadan prolaktinin yuksek oldugunu cnmmm?????????
memislerinden sur gelmesi falan gibi durumlar var mi ?????

prolaktinin belirtisi enn onemli belirtisi budurrr

bence sen adetin 3. gunu

prolaktin
FSH
E2
progesteron
TSH
LH

hormon testlerini yaptir yasdasimmm beraber ilerleyelimmmmm hamis olalimmm sonradaaaaaaaa

bende normal ciktiiii ondan kullandim ben incirii

birde bana FEMARA diye yumurta kalitelendirici bir hap verdi bu ay ilk onu icmeye basladim 5 tane icilen bir happp

cnmcmmmmmm

aynen canım dediğin gibi oluyor arkadaşımın tavuk çiftliği var o anlattı bizede şok oldum sadece 1 markayı tüketiyoruz bizde
hamişlerimiz dikkatli olunnn

Kislarr artikk monulerdeen TAVUK larii cikartiyoruzzzzz :)) tavuk yokkkkk , sosis , salam hatta sucuk ozellikle tavuk doner yada burger sakin sakinnnnnnnn

birde hazir konserve almayin kizlar

mumkunse yogurdunuzda kendiniz yapin yada yerel yogurtlar yiyin
sut urunlerinde dayanma yani SKT son kullanma tarihi ne kadar ileriyse o kadar katki var demektir o urundee

yogurt yerel varsa 1 hafta dayanma suresi olan onu alin yada kendiniz yapinnn

aklima geldikce yazarimm daha kislarrr

pidilgacım bu femara klomen gibi erkekler tarafından da kullanılabilen bi ilaç mı? Prospektüsünde yazar hiç baktın mı

ayy bide unutmadan yazimmmm hazir corba hele hiccccccc yokkkkkkkkk

misir yokkk misir unu misir yagi yokkkkk :)))))

bebisler olunca hazir mama hicccccccccccccccccccc yokkkkkkkkk

tavuklarda markaya falan farketmiyoo cnmmmcnm yaa hepsinin sitili ayniiiii 20 gunde civciv tavuk olur 1 civciw 1.7 kilo yemle sisirilir

o yuzden koy tavugu harici tavuk yokkkk

ayyy kactimm optumm siziiiiiiii

şubat ayında bende her gün kola içmiştim sanki aşeriyordum. ama martta hamileyim moduna girip içmemeye çalıştım :)))))
nisan ayındayız canım çekmiyor bile :)))))))))

ne yiyeceğiz şaşırdım pidiggggggggggggggggg
her şeyde katkı maddesi var.

bu arada karidesiii nasıl pişiriyoruzzzzzzzzzzzzz

pidilgacım bu femara klomen gibi erkekler tarafından da kullanılabilen bi ilaç mı? Prospektüsünde yazar hiç baktın mı

canimmm bu meme icin kullanilan bi ilacmisssssss yan etkisi olarak yumurtalari guclendridigi kalitesi arttirdigi tespit edilince kullanilmaya baslanmissssss
meme kanseri tedavisinde kullaniliyomusssssss bunuda erkekler de kullanabilir ama bebek icin kullanilicaksaaa kadin kullanicak cunku yumurtayi arttiriyo cnmcmm

ayyy bugün bu patron bu işyerinden hiçççç gitmedii boyuna da gelen giden misafirrrrrrrrrrrrrr bayılazaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm neyseki son 15 dk sonra ben eve dogru kaçnziiiiiiiiiiiiiiiiii ayyyyyyyyyyyyy bende bugün ne yapsam yemek olarak hiç bilemdim yaaa kıyma çıkartmıştım bariii periniin dedigi gibi yalancıı mantıı yapaammmm akşamları elimden geldigince az yemeye gayret ediyorum malum yaz geliyor yaz oh ohhhhhhhhhhhhhhhhhh deniz,kum,güneş, tatillllllllllllllllllllllllllllllllllll bol bol halvettttttttttttttttttttttttttttttttt sonrada gelsin bebişlerrrr yaz sıpalarııı konsun analarının göbüşlerineeeeeee aaaaaaaaaa yeter ama yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
gelsin benim sıpa hele bi gelsin ba kdogar dogmaz nasıl poposuna poposuna şaplatacam bakalım anneyi neden bu kadar bekletmiş diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:=))))))

yok yok ben kıyamam onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa anca öperim poklu popusundan :=)

Ben hızınıza yetişemiyorum kızlarrr sayfalar pırrrrrr die doluyo hele geçmişi okumaya hiç yetişemiyorum neyse artık okuyabildiklerimi okuyup yazabildiğim kadarda yazarım , benimde canım dün bir kuru fasulye , pilav çekti birazdan gidip yapıcam , birde pasta istiyorum kaç gündür ama pastane pastalarının kremaları ağır geliyo bana şu hazır keklerden evde yapılan pratik bişeyler yapsam diorum acaba tarifi olan varmı?

kontrolde sağ göğsümden çok az miktarda sıvı geldi ama bu tek başına test yapmadan konulacak bi teşhis mi?!! yıllar önce göğsümden bi kist alınmıştı iyi huyluydu,bu operasyondan sonra süt gibi sıvı geliyodu arada. ama uzun zamandır yoktu.
bi de babamı kaybettikten sonra 3 yıla yakın tedavi gördüm,anti depresan kullandım.
bu süt gelmesiyle ilgili konuları okuyorum da.
okuduum yazılarda galaktore (göğüsten süt gelmesi) nedenlerinden biri de bu ilaçların kullanımıymış.6 yılı geçti ilaçları bırakalı gerçi.
ben de panik yaptım baya,
neysee şu testleri bi yaptırayım da şimdiden moralimi bozmiim diyom
Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah

kendin evde puding yapabilirsin pastanın arasına yada krem şanti krema filan kullanabilirsin mevsim meyveleri ile de süslersin
buda sağlıklı değil ama en azından kimin elinin değdiği belli :))

ben kaçtım kızlar herkese iyi akşamlar. saçlarımı kurutayım yemeği hazırlayayım. 30 dk sonra eşim gelirrrrrrrrrrrrrrrr

mucuxxxxxxxxxx hepinize

kendin evde puding yapabilirsin pastanın arasına yada krem şanti krema filan kullanabilirsin mevsim meyveleri ile de süslersin
buda sağlıklı değil ama en azından kimin elinin değdiği belli :))

evet ama napim yemezsem da aklımda kalıcak öööle şimdiye kadar hep ekşi çekti canım şimdi tatlıya dönüyo sanırım , yarında doktor randevum var çok heyecanlıyımm minişimi görücem teyzeleri bide 2 li test yapılıcak sanırım

hmm evet belki de ondan vermiştir ilacı...en iyisi bir test yaptır kesinleşsin..
prolaktin de streste çok önemli..benim ki stresten çıkıyor..resmen hissediyorum çıktığını...
no stress yess bebiss.
incir kürünü şimdilik yapma canım sıvı gelmesi falan da oluyorsa iyice yükseltmesin...ama doktorunda yani haklı olsa bile testi istemesi gerekirdi..
insanın elinde değerler olunca daha bir gerçekçi oluyor her şey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…