- Konu Sahibi Masalsularam
-
evettt canimmmmmm incir kuru prolaktini yukseltiyoooo sen onu yapma eger yuksekse degerlerinnnn ...
sen sogan kurunu yapp kafiii :)))))
ben sabah izledigim teksan camlibele gittimm konusunda bayaa iyiiiiii
canimm adetin 3. gunu hormon testlerini yaptir kocisinde sperm testi normalse calismaya devammmmmmmm :))))
prolaktinin yuksekse hemen dusuruyo doktorlar onuda sonra kalirsinnn cnmmm ama inciri icme
:118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119:
Kızlar piyasadaki yani marketlerden kasaplardan aldığımız çiftliklerde ilaçla büyütülen ve bi önceki kesilen tavukların bağırsak ve ibikleriyle beslenen tavuklar ve onların yumurtalarının kanserojen olduğu ortaya çıkmış , aman özelliklede hamileyken yemeyin , anca gerçek köy tavuğu bulursanız gezinerek büyüyen ve doğadan beslenen onları yiyin , yumurtada aynı şekilde tabii
Kızlar piyasadaki yani marketlerden kasaplardan aldığımız çiftliklerde ilaçla büyütülen ve bi önceki kesilen tavukların bağırsak ve ibikleriyle beslenen tavuklar ve onların yumurtalarının kanserojen olduğu ortaya çıkmış , aman özelliklede hamileyken yemeyin , anca gerçek köy tavuğu bulursanız gezinerek büyüyen ve doğadan beslenen onları yiyin , yumurtada aynı şekilde tabii
değerlerim yüksek mi bilmiyom,test falan yapmadan prolaktin için ilaç yazdı da dr.
onu araştırırken baktım ki bu kür yükseltiyomuş.ondan bi panik yaptım.
yine de içmiim ben
kızlar piyasadaki yani marketlerden kasaplardan aldığımız çiftliklerde ilaçla büyütülen ve bi önceki kesilen tavukların bağırsak ve ibikleriyle beslenen tavuklar ve onların yumurtalarının kanserojen olduğu ortaya çıkmış , aman özelliklede hamileyken yemeyin , anca gerçek köy tavuğu bulursanız gezinerek büyüyen ve doğadan beslenen onları yiyin , yumurtada aynı şekilde tabii
allah allahh nerden anlamis pekiii senin doktor test yapmadan prolaktinin yuksek oldugunu cnmmm?????????
Memislerinden sur gelmesi falan gibi durumlar var mi ?????
Prolaktinin belirtisi enn onemli belirtisi budurrr
bence sen adetin 3. Gunu
prolaktin
fsh
e2
progesteron
tsh
lh
hormon testlerini yaptir yasdasimmm beraber ilerleyelimmmmm hamis olalimmm sonradaaaaaaaa
bende normal ciktiiii ondan kullandim ben incirii
birde bana femara diye yumurta kalitelendirici bir hap verdi bu ay ilk onu icmeye basladim 5 tane icilen bir happp
cnmcmmmmmm
kızart canım yakışırrrrrrrrrr. Of colasız bi hayat düşünemiyorum benn. Doymam kola olmadan. Bi ara abartıp kahvaltıda cola içer olmuştum. Midemde ülser çıkınca kendime geldimBenimde Pazarları balık günümmm asiskommmmm, Ama olsa hergün yerim yaniii.
Kislarr artikk monulerdeen TAVUK larii cikartiyoruzzzzz :)) tavuk yokkkkk , sosis , salam hatta sucuk ozellikle tavuk doner yada burger sakin sakinnnnnnnn
birde hazir konserve almayin kizlar
mumkunse yogurdunuzda kendiniz yapin yada yerel yogurtlar yiyin
sut urunlerinde dayanma yani SKT son kullanma tarihi ne kadar ileriyse o kadar katki var demektir o urundee
yogurt yerel varsa 1 hafta dayanma suresi olan onu alin yada kendiniz yapinnn
aklima geldikce yazarimm daha kislarrr
pidilgacım bu femara klomen gibi erkekler tarafından da kullanılabilen bi ilaç mı? Prospektüsünde yazar hiç baktın mı
allah allahh nerden anlamis pekiii senin doktor test yapmadan prolaktinin yuksek oldugunu cnmmm?????????
memislerinden sur gelmesi falan gibi durumlar var mi ?????
prolaktinin belirtisi enn onemli belirtisi budurrr
bence sen adetin 3. gunu
prolaktin
FSH
E2
progesteron
TSH
LH
hormon testlerini yaptir yasdasimmm beraber ilerleyelimmmmm hamis olalimmm sonradaaaaaaaa
bende normal ciktiiii ondan kullandim ben incirii
birde bana FEMARA diye yumurta kalitelendirici bir hap verdi bu ay ilk onu icmeye basladim 5 tane icilen bir happp
cnmcmmmmmm
ben hızınıza yetişemiyorum kızlarrr sayfalar pırrrrrr die doluyo hele geçmişi okumaya hiç yetişemiyorumNeyse artık okuyabildiklerimi okuyup yazabildiğim kadarda yazarım , benimde canım dün bir kuru fasulye , pilav çekti Birazdan gidip yapıcam , birde pasta istiyorum kaç gündür ama pastane pastalarının kremaları ağır geliyo bana şu hazır keklerden evde yapılan pratik bişeyler yapsam diorum acaba tarifi olan varmı?
kendin evde puding yapabilirsin pastanın arasına yada krem şanti krema filan kullanabilirsin mevsim meyveleri ile de süslersin
buda sağlıklı değil ama en azından kimin elinin değdiği belli :))
valla işte ben de bilmiyorum nasıl anladı test yapmadan!!
bu incir kürü şeysine de ara vereyim diyorum,ya gerçekten yükseltirse prolaktini, o da iyi değil canım.
sen ne zaman yaptırdın testi,adetin ilk günlerinde de mi yaptırılıyor?
kontrolde sağ göğsümden çok az miktarda sıvı geldi ama bu tek başına test yapmadan konulacak bi teşhis mi?!! yıllar önce göğsümden bi kist alınmıştı iyi huyluydu,bu operasyondan sonra süt gibi sıvı geliyodu arada. ama uzun zamandır yoktu.
bi de babamı kaybettikten sonra 3 yıla yakın tedavi gördüm,anti depresan kullandım.
bu süt gelmesiyle ilgili konuları okuyorum da.
okuduum yazılarda galaktore (göğüsten süt gelmesi) nedenlerinden biri de bu ilaçların kullanımıymış.6 yılı geçti ilaçları bırakalı gerçi.
ben de panik yaptım baya,
neysee şu testleri bi yaptırayım da şimdiden moralimi bozmiim diyom
Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?