Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

hakkaten ya nası tutturmuşsunuz öleee sağlıkla gelsin yeğenimizzzzz inşallllaaaaaaahhhh

o zaman sezeryan yapta yeni yıl çuçuğu olsun tvlere gazetelere çıkkkkkkkkkkkkk

iyiym gızzzzzzzzzzz bebek ne yaprrr iyidir inş.beyaaaaaaaaa ne olsun aynı şeyler çok şükür kuzum

iyi çok şükür teyzesi yok bir sıkıntı hey şey yolunda şimdilik bakalım doktor amcamız da sorunsuz dicek mi? hayırlısı olsun inşallahhhhhhhhh

kuzenleri de gelicek hayırlısıyla.senin kız olcak olcak gibi geliyo bana datlum,hayırlı evlat olsun tabii öncelikle
ben de iyiyim bebişim,yoğunluk bitti çok şükür
belli olmaz tabii
başka yoğunluk başliya bugün,halvet şeysi başliya
hadi hayırlısı bakalım

Kızlar az önce bir kankamla yazışıyorduk ona diyordum acaba varmı bebiş yok mu falan neyse telefonum çaldı çok sevdiğim bir abla beni rüyasında gördüğünü ikimizin yemyeşil ovalarda gezdiğimizi gördüm çok güzel ferah bi rüyaydı ve sonra bağları gezdiğimizi ve filizler topladığımızı gördüğünü söyledi, sonra yoksa bebiş mi var arayım demiş ve aramış..Şok oldum..
Dedim abla bir haber bekliyorum eğer alırsam seni arayacağım hemen... Çok duygulandım ağalamak istiyorum yaaaa..

Son düzenleme:

oyyy kıyamam yavruş sanaaa, bu ay senden güzel haberler alıcağımıza inanıyorummmmmmm

yaaa nası oldu bilmiyorum son mesajımdan sonra baygın gibi uyumuşummmmmmmmmmm sancının verdiği perişanlıklaaaa yeni uyandımmmmmm, şimdi sancıdan eser yokkkkk çıldıricimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

perimmm totemi bozmadan yazmaya çalışcam ama canımm güzel haber gelio gibiii yaaaaaa,sabaha kadar gelmezse bi test daha patlat bebişimmm

zeytoşumm sen nasılsın balımmm çekirdeğin nasıll??pek göremiyorum seni bu aralar

tatlım ya bu progestron bana acayip halsizlik ve uyku yapıo onun için allahtan son haftam..birde artık bıraz pc den uzak durmaya calısıorum..radyasyon olayı :) sen napan tatlım yaa

tatlım ya bu progestron bana acayip halsizlik ve uyku yapıo onun için allahtan son haftam..birde artık bıraz pc den uzak durmaya calısıorum..radyasyon olayı :) sen napan tatlım yaa

iyiyim canımm halvet haftamdayım çalışıyorum gece gündüzz

bojoum adoşumun şiiri sana ve tüm halvet haftasında olanlara gelsinnn

Her adetin sonunu bekledim
Adım adım ovulasyona yöneldim
Lakin hiç ses etmedim
Ve en sonunda hedefe kitlendim
Evet evet işte böyle bebişe yürüdüm
Tek vuruş altın gol ile oyunu ben kazandım......

oyyyyy inşallahhh ışılımmmm valla o sancıya böyle kuru kaldığıma inanamıyorum halaaaa, ama olsa öıkardı sanki pontiğim yaaaaa hayırlısı olsunnn artıkkkkkkk canikommmmmmmmmmmmmmmmmmm

oleeeeyyyyyyyyyy yerim seni yerrr ne güzel yazmışşş kuzum benimm

hayırlısı tabi bitanemmm,benim hamiş kaldığım ay çok sancı olmuştu hatta yazmiştım topiğe kırmızılar gelio diye.seninkiler de gelmez inşallahhhh.Rabbim gönlüne göre versin tatlişkommmm

peri niye bilmiyorum ama hamilesin gibi bir his var içimde.sabahtan beri sen için dua ediyorum gelmesin kırmızılar diye.gidip gelip müjdeyi patlatdınmı diye sayfaya bakıyorum.

Kızlar merhaba,
ben kötüyümm
bugün yine kanamam oldu ama öyle böyle değilll
bebeğimi kaybettim sandım şimdilik hala duruyoo ama sonuç ne olur bilmiyorum
kenidinze iyi bakın

Kızlar merhaba,
ben kötüyümm
kenidinze iyi bakın

canımsın yaaa sabahtan beri aklımdaydın göremeyince merak etmiştimmm.
dikkat et kendine bitanem Allahın izniyle bişi olmayacak içini ferah tut sen
çok öpüyorummm Allaha emanet olun
bu arada canımmm iğne falan verdi dimi doktorun?

Son düzenleme:
peri niye bilmiyorum ama hamilesin gibi bir his var içimde.sabahtan beri sen için dua ediyorum gelmesin kırmızılar diye.gidip gelip müjdeyi patlatdınmı diye sayfaya bakıyorum.
arzumm yazını okuyunca içim hopladı biliyor musunnn... o kadar hoşuma gittiki duymakk, hep hayırlısı diyorum evet ama Allah biliyor içimii ne çok istediğimiii...... O sancıya gerçekten gelmeliydi ama testler hep negatif umudum kırıldı ama hala biyerim olabilir diyorrr, sağol canım benim iyiki varsınızz inş güzel haberler veririrmmm
Kızlar merhaba,
ben kötüyümm
kenidinze iyi bakın

vitoşum doktora gittinmi sordun mu naptınnn?

Allahın izniyle hiçbişe olmicak canım tevekkel ol rahat olllllll, söylediğin şeyin aynısını arkadaşım yaşadı çok fazla kanaması oldu gitti bitti herşey dedii, 3 gün önce 40ı çıktı yaramazınn. Senin için dua ediyorum vitom habersiz bırakma içini ferah tutt, kötü düşünceleri at, zor biliyorum ama offf, çok mu oldu kırmızı mıı? doktora göründünmü canım, Allahın izniyle bişe olmicak bak olur öyle aradaaaa habersiz bırakma aklım sendeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…