- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #9.021
bu arada benim velet sezaryen olursa 1 ocakta alırım dedi dr ama normal dogum yaprsam 9 ocakta dogacakmış hahahaha tam yeni yıl sıpasıı olacak heral ayarlasam böyle olmazdııııııııııııııııııııııııııı
bu arada benim velet sezaryen olursa 1 ocakta alırım dedi dr ama normal dogum yaprsam 9 ocakta dogacakmış hahahaha tam yeni yıl sıpasıı olacak heral ayarlasam böyle olmazdııııııııııııııııııııııııııı
iyiym gızzzzzzzzzzz bebek ne yaprrr iyidir inş.beyaaaaaaaaa ne olsun aynı şeyler çok şükür kuzum
İYİYLİK TATLIM BÜYÜYOR EVET TEYZESİ BİZİM UFAKLIKAYNI ZAMANDA KUZENLERİNİ BEKLİYOR SABIRSIZLIKLA
YOK TEYZESİ HENÜZ BELLİ DEĞİL CİNSİYETİMİZ BU CUMA GİDECEĞİM BELKİ BELLİ OLUR İNŞALLAHTA OLUR ÇOK MERAKTAYIZ ÇÜNKÜ
SEN NASILSIN CANIMBENİM HAYAT NASIL GİDİYOR HERŞEY YOLUNDADIR İNŞALLAH
nörüyonuzz millet :)
iyiyiz yawrım aynı be yaa
sen nabıyon bakam
senin çekürdeen cinsiyeti belli oldu mu?
sonesoşla aynı haftadasınız
naptın bebişiiim,geçti mi ağrıların kara böcüküm?
Kızlar az önce bir kankamla yazışıyorduk ona diyordum acaba varmı bebiş yok mu falan neyse telefonum çaldı çok sevdiğim bir abla beni rüyasında gördüğünü ikimizin yemyeşil ovalarda gezdiğimizi gördüm çok güzel ferah bi rüyaydı ve sonra bağları gezdiğimizi ve filizler topladığımızı gördüğünü söyledi, sonra yoksa bebiş mi var arayım demiş ve aramış..Şok oldum..
Dedim abla bir haber bekliyorum eğer alırsam seni arayacağım hemen... Çok duygulandım ağalamak istiyorum yaaaa..
yaaa nası oldu bilmiyorum son mesajımdan sonra baygın gibi uyumuşummmmmmmmmmm sancının verdiği perişanlıklaaaayeni uyandımmmmmm, şimdi sancıdan eser yokkkkk çıldıricimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oyyy kıyamam yavruş sanaaa, bu ay senden güzel haberler alıcağımıza inanıyorummmmmmm
perimmm totemi bozmadan yazmaya çalışcam ama canımm güzel haber gelio gibiii yaaaaaa,sabaha kadar gelmezse bi test daha patlat bebişimmm
zeytoşumm sen nasılsın balımmm çekirdeğin nasıll??pek göremiyorum seni bu aralar
tatlım ya bu progestron bana acayip halsizlik ve uyku yapıo onun için allahtan son haftam..birde artık bıraz pc den uzak durmaya calısıorum..radyasyon olayı :) sen napan tatlım yaa
oyyyyy inşallahhh ışılımmmm valla o sancıya böyle kuru kaldığıma inanamıyorum halaaaa, ama olsa öıkardı sanki pontiğim yaaaaa hayırlısı olsunnn artıkkkkkkk canikommmmmmmmmmmmmmmmmmmperimmm totemi bozmadan yazmaya çalışcam ama canımm güzel haber gelio gibiii yaaaaaa,sabaha kadar gelmezse bi test daha patlat bebişimmm
zeytoşumm sen nasılsın balımmm çekirdeğin nasıll??pek göremiyorum seni bu aralar
iyiyim canımm halvet haftamdayım çalışıyorum gece gündüzz
bojoum adoşumun şiiri sana ve tüm halvet haftasında olanlara gelsinnn
Her adetin sonunu bekledim
Adım adım ovulasyona yöneldim
Lakin hiç ses etmedim
Ve en sonunda hedefe kitlendim
Evet evet işte böyle bebişe yürüdüm
Tek vuruş altın gol ile oyunu ben kazandım......
oyyyyy inşallahhh ışılımmmm valla o sancıya böyle kuru kaldığıma inanamıyorum halaaaa, ama olsa öıkardı sanki pontiğim yaaaaa hayırlısı olsunnn artıkkkkkkk canikommmmmmmmmmmmmmmmmmm
oleeeeyyyyyyyyyy yerim seni yerrr ne güzel yazmışşş kuzum benimm
Kızlar merhaba,
ben kötüyümm
bugün yine kanamam oldu ama öyle böyle değilll
bebeğimi kaybettim sandım şimdilik hala duruyoo ama sonuç ne olur bilmiyorum
kenidinze iyi bakın
arzumm yazını okuyunca içim hopladı biliyor musunnn... o kadar hoşuma gittiki duymakk, hep hayırlısı diyorum evet ama Allah biliyor içimii ne çok istediğimiii...... O sancıya gerçekten gelmeliydi ama testler hep negatif umudum kırıldı ama hala biyerim olabilir diyorrr, sağol canım benim iyiki varsınızz inş güzel haberler veririrmmmperi niye bilmiyorum ama hamilesin gibi bir his var içimde.sabahtan beri sen için dua ediyorum gelmesin kırmızılar diye.gidip gelip müjdeyi patlatdınmı diye sayfaya bakıyorum.
Kızlar merhaba,
ben kötüyümm
bugün yine kanamam oldu ama öyle böyle değilll
bebeğimi kaybettim sandım şimdilik hala duruyoo ama sonuç ne olur bilmiyorum
kenidinze iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?