Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Perim yaa oldu yaaa olduuu inanmıyorum hala gelmediii bu sefer olduuuu Ayyyyy valla olduuu

vitamin canım sakin ol doktorun ne dedi gittin mi doktora neden kanaman oluyomuş kii böleee ara ara olması normalmi yanii

hayırlısı tabi bitanemmm,benim hamiş kaldığım ay çok sancı olmuştu hatta yazmiştım topiğe kırmızılar gelio diye.seninkiler de gelmez inşallahhhh.Rabbim gönlüne göre versin tatlişkommmm

inşallah ışılım bitanemmm ne zaman testte pozitif görmüştünn? 15 dakika kadar çok feci sancı geldi kıvrandırdı gittii

Kızlar doktor bana çatlatma iğnesi verdi ama benim yumoş kendiliğinden çatlıyo zaten yinede vurdurmamda bi sakınca var mıdır acaba iğnenin bi zararı olur mu bilen arkadaşlar varsa bi yardımcı olabilirler mi :44:

Perim yaa oldu yaaa olduuu inanmıyorum hala gelmediii bu sefer olduuuu Ayyyyy valla olduuu

vitamin canım sakin ol doktorun ne dedi gittin mi doktora neden kanaman oluyomuş kii böleee ara ara olması normalmi yanii

Hafzoşummmmmmmmmmm ya valla nası kıvrandımmmmmmm şiddetli adet sancısıydı resmennn hemen ped koydum, 2 saat nası uyumuşum baygın baygınn, hala bişe yokkkkkkkkkkkkk ama hafzoşum testler negatiffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ayy neler oluyor yaa nası mutlu oldum sen öyle yazıncaaaaaaaaaa ayyyyyyy heyecan yapıyorum artık ama benim testler çok uyduruk ondan mı göstermiyor acabaaaaaaaaa

bildiğim kadarıyla bi zararı olmuyo bebişimm doktor işi garantiye almak için veriyo iğneyi

perimmm eşine söle gelirken şöyle en kalitelisinden bi test alsın yaaa belki testler sorunludur
(nası heyecanlandıydam aralıksız yazıp yolluyom yaaa :18::18::18: )

adetimden 1 gün önce canım ama o zaman adet döngüm 29 gündü,seninki daha az galiba perimmm??

ben 25 günde bir oluyorum ışılım hiç şaşmazdııı geçen ay 1 gün sarktı ondan bu ay 1 gün opsiyon koymuştummm bugün tam 26. günnnn, hadi akşam gelsin diyorum ama sancı çok şiddetliydiii o an gelirdi hep, şuan ne sancı var ne kırmızı göğüslerimde hala şişşş uçlara doğru acıyorlarr, bugün inerdi hep :18:

herşey tamam ama testler negatiiifffffffffff

tatlımmmm galiba oldu bu sefer inşalllaaaaaaahhhhhhh bendeki testin adı pyroclinice pahalı bişi de değil üstelik ama çıkmıştı silikte olsa.başka testle dene bakalım bide canımmmm

yumuoşlar iyi yaa Klomene rağmen 1 tane yumurta oluşmuş doktor bakarken çok güzel gayet iyi filan dedi ama iğnede verdi iştee çatırt diye çatlatacak benim masum yumoşumuuu

ayyyyy kendi derdime düştüm sormayı unuttum hafzoşummmm çatlatsınnn hazırolda beklesin yumoşlar yaaaaa hadi bu ay güzel haberler olsun inşşşşşşş canm bennmmmmmmmmmmmmmmm

IŞILIMMMMM ya eşime süpriz yapcammm ondan söylemiyorum bugünde bekliym akşama gelmezse yarın direk kan veririm bennnn dahada çıbıkla bibişle uğraşmammmm

ivetttt iveeeettttt o uyduruk testlere inanma periiiimm geçen yokkende var göstermişlerdiiii
ay bende çok heycanlandım perim yaaa :18:

bu sabah işe gittimm normal hersy ayy tuvalaete gttim çişeee
bir kan boşaldıı anlatamam ben bir başla ağlamayaaa
uyuz doktoru aradık yok cok kanaman varsa hastaneye git diyo karısı birde oda doktorr,sinir olduk bizde özel hastenye gittikk
doktor beni hastaneye yatırcak iki gözüm iki çeşme ağlıyomm bir yandanda heryermden afedersinizz kann..
hemen yATICKSIN DİYO.
neyse eve gittim.kocişte işe tabii.
Bir dusa gireyim snra yatyım dedidmm..
allahımm birdaha yaşatmasınn yaa
tam wcde afedersiniz utanıyorum ama birinin başına gelirse bilin korkmayın diye diyorum,

wc de bir parça gittikiii ben ağlama krizine girdim artıkk,haydiii annem kociş 2 sn içinde evdeler,annem zavallı parçayı aldı tekrar doktoraa..
benm el kol gittiii tabii..
snra başka bir hastenye dha gttk devlet hastensine yatış için..
Ordada doktr dediki burda senin için hery iyi olmaz dedi.kadınlar amelyttan cıkıyoo vss olaylar oluyo onları görcen psikolojin bozulcakk ee haklıda bende istemyrdum
sen en iyisi git evinde uzan dinlen dediii.bende öyle dinleniyrum iştee..

yani benm kanamam önceki gibide değil nrmal adetimdeki gibi de değilll.
Ben ömrümde böyle kanama görmedimm...
İnşş bebeğim tutunurda beni
gitmezz
Herşey Allahtan ama öncee
onu verende o,alacaksada o
napimmm
çok üzgünüm ztnnn

inşallahhhh gelmez bebeğim yaaa çok heyecanlandım,sabah erkenden git teste ama tamam mı balımmm bol bol dua edelimm inşallahhh ama inşalllahhhhhh hamişsindirrr

ben kaçar kızlarrr çok öpüyorum hepinizi kendinize iiiiiiiiiii bakınnnnnnnnnnn

nasıl yani ya yani nedir durum neden kanaman oluyomuş canım neden özel hastanede yatmadım allahtan ümit kesilmez herşey yolundadır inş.umarım şehzaden sana sıkı sıkıya tutunur canım çok geçmiş olsun canım

ivetttt iveeeettttt o uyduruk testlere inanma periiiimm geçen yokkende var göstermişlerdiiii
ay bende çok heycanlandım perim yaaa :18:

bende bu ay baya inanımıştımmmmm iviittt bu testlere pek güvenmiyorummmm yabancı site operasyonuna başladım geneee, genelde bu adet sancısı gibi sancı sonrası testler pozitif gösteriyormuşşşşş ya bebişim yerleşiyoooo yada halam geliyooooooooooooo

Kızlar merhaba,
ben kötüyümm
bugün yine kanamam oldu ama öyle böyle değilll
bebeğimi kaybettim sandım şimdilik hala duruyoo ama sonuç ne olur bilmiyorum
kenidinze iyi bakın

caanııımm vitamiiiniimm benim
dr.a gitmedin mi canım,geçen kanaman gibi miydi acaba?önemli birşey değildir inşallah.
meraklandırma bizi bebişim haber ver

periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii inş.canım hamişsindir inş.hadi canım hayılısı allahtan canım karaböcüküm

hafzak kız bana bak benim ark.oo çatlatma ignesi sayesinde ikiz bebek sahibi oldu vurdur igneyi sakın ihmal etme zaten yımırtan oluşmuş igneylede çatlayınca zaten dr igneyi vurduktan sonra hergün halvet veriyo bildigim kadarıyla hadi inş.hafzakım olacak bu defa ignenin sakıncası yok faydası çok ikiz ikiz gelir inş.bebişlerin canım yosmam

kıyamam ya ne kadar zor birgün geçirmişsin canmmm Allah görmemişe çevirir inş bidaha hiç yaşamazsınnnnnn, çok dikkat et sakın yorma kendniiii ama neden olurmuş tam bişe sölemediler miii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…