- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #9.061
bu sabah işe gittimm normal hersy ayy tuvalaete gttim çişeee
bir kan boşaldıı anlatamam ben bir başla ağlamayaaa
uyuz doktoru aradık yok cok kanaman varsa hastaneye git diyo karısı birde oda doktorr,sinir olduk bizde özel hastenye gittikk
doktor beni hastaneye yatırcak iki gözüm iki çeşme ağlıyomm bir yandanda heryermden afedersinizz kann..
hemen yATICKSIN DİYO.
neyse eve gittim.kocişte işe tabii.
Bir dusa gireyim snra yatyım dedidmm..
allahımm birdaha yaşatmasınn yaa
tam wcde afedersiniz utanıyorum ama birinin başına gelirse bilin korkmayın diye diyorum,
wc de bir parça gittikiii ben ağlama krizine girdim artıkk,haydiii annem kociş 2 sn içinde evdeler,annem zavallı parçayı aldı tekrar doktoraa..
benm el kol gittiii tabii..
snra başka bir hastenye dha gttk devlet hastensine yatış için..
Ordada doktr dediki burda senin için hery iyi olmaz dedi.kadınlar amelyttan cıkıyoo vss olaylar oluyo onları görcen psikolojin bozulcakk ee haklıda bende istemyrdum
sen en iyisi git evinde uzan dinlen dediii.bende öyle dinleniyrum iştee..
yani benm kanamam önceki gibide değil nrmal adetimdeki gibi de değilll.
Ben ömrümde böyle kanama görmedimm...
İnşş bebeğim tutunurda beni
gitmezz
Herşey Allahtan ama öncee
onu verende o,alacaksada o
napimmm
çok üzgünüm ztnnn
bu sabah işe gittimm normal hersy ayy tuvalaete gttim çişeee
bir kan boşaldıı anlatamam ben bir başla ağlamayaaa
uyuz doktoru aradık yok cok kanaman varsa hastaneye git diyo karısı birde oda doktorr,sinir olduk bizde özel hastenye gittikk
doktor beni hastaneye yatırcak iki gözüm iki çeşme ağlıyomm bir yandanda heryermden afedersinizz kann..
hemen yATICKSIN DİYO.
neyse eve gittim.kocişte işe tabii.
Bir dusa gireyim snra yatyım dedidmm..
allahımm birdaha yaşatmasınn yaa
tam wcde afedersiniz utanıyorum ama birinin başına gelirse bilin korkmayın diye diyorum,
wc de bir parça gittikiii ben ağlama krizine girdim artıkk,haydiii annem kociş 2 sn içinde evdeler,annem zavallı parçayı aldı tekrar doktoraa..
benm el kol gittiii tabii..
snra başka bir hastenye dha gttk devlet hastensine yatış için..
Ordada doktr dediki burda senin için hery iyi olmaz dedi.kadınlar amelyttan cıkıyoo vss olaylar oluyo onları görcen psikolojin bozulcakk ee haklıda bende istemyrdum
sen en iyisi git evinde uzan dinlen dediii.bende öyle dinleniyrum iştee..
yani benm kanamam önceki gibide değil nrmal adetimdeki gibi de değilll.
Ben ömrümde böyle kanama görmedimm...
İnşş bebeğim tutunurda beni
gitmezz
Herşey Allahtan ama öncee
onu verende o,alacaksada o
napimmm
çok üzgünüm ztnnn
ben hastaned e yatamam hersyden etkilenen sümsük gibiyim ondannn
hem daha cok geriliyorum hastende sıkıntı fln...
yapcak birsy yok napimm ağlayıncxcada geri gelen birsy yok..
Zten bebek saglıksızsa rahim onu atıyo ve düşük meydana geliyoo.düşüğüde progestan bile etkilemiyo yani onun düşceği varsada düşüyo
İlacımı günde 3 e cıkarttılarr uzanıp dinlencem
Allhım yaa böyle duygusuz gibi yazıyorum ama sabahtan beri hastanelerdeyizz
mahvoldukk ztnnn.Sinirlerim çok bozulduuu.buda galiba sinir boşalmasının verdiği duygusuzlukk halii...
Haakımızda hayırlısıı...
tamam canım çıkışta iğneyi vurduruyorum nasipse inşallah adoşum bu ay ben de ilk defa ümitlenmek istiyorumm vurduracam yaaa adoşum yanlış anlama haa iğneyi vurduracam yaniiiperiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii inş.canım hamişsindir inş.hadi canım hayılısı allahtan canım karaböcüküm
hafzak kız bana bak benim ark.oo çatlatma ignesi sayesinde ikiz bebek sahibi oldu vurdur igneyi sakın ihmal etme zaten yımırtan oluşmuş igneylede çatlayınca zaten dr igneyi vurduktan sonra hergün halvet veriyo bildigim kadarıyla hadi inş.hafzakım olacak bu defa ignenin sakıncası yok faydası çok ikiz ikiz gelir inş.bebişlerin canım yosmam
tamam canım çıkışta iğneyi vurduruyorum nasipse inşallah adoşum bu ay ben de ilk defa ümitlenmek istiyorumm vurduracam yaaa adoşum yanlış anlama haa iğneyi vurduracam yaniii
tamam canım çıkışta iğneyi vurduruyorum nasipse inşallah adoşum bu ay ben de ilk defa ümitlenmek istiyorumm vurduracam yaaa adoşum yanlış anlama haa iğneyi vurduracam yaniii
hahahahaah yerim seni önce igneyi vurdur sonra vurdururusun zaten mecbur vurdurmazsan igne boşa giderrrrrrrrrrrrrrrrrr anladın sen onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Valla bak benim çok yakın ark.önce klomen kullandı yumrtalarını büyüttüler sonrada çatlatma ignesi oldu sonra tabiii hergün halvet yada gün aşırımıydı tam emin degilim ondan şimdi bir kız bir erkek ikilzeri var ve bugün ikizler 15 günlük oldular bile inş.canım seninde ikiz ikiz olacak ben inanıyorum sende inan canımm hadi hayırlısıOlacan kızzzzzzzzzzzzzzzzzz az kaldı
hadi bakalım,hayırlı çatlamalar olsuunn,ikiiiz bebişlerin olsuunnnn yawrııımmmm
Herkese hayirli gunler kizlar. Ben bugun adet oldum maalesefbat 1 hazirandi ama bu ay 26. Gunde oldum ilk defa. Normalde 28 gunde bir olurum. Bu ay 5. Denememiz.oldu kismet degilmis diyorum. Ama cok uzuluyorum. Allah aratmasin daha fazla insallah. Yeni Nobat: 25 haziran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?