Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

güzelim benim,hastanede gözetim altında olman daha iyi olmaz mı tatlım yaa
Allahım bebişini senden ayırmasın vitaminim,tatlı arkadaşım benim
nasıl üzüldüm anlatamam

ben hastaned e yatamam hersyden etkilenen sümsük gibiyim ondannn
hem daha cok geriliyorum hastende sıkıntı fln...
yapcak birsy yok napimm ağlayıncxcada geri gelen birsy yok..
Zten bebek saglıksızsa rahim onu atıyo ve düşük meydana geliyoo.düşüğüde progestan bile etkilemiyo yani onun düşceği varsada düşüyo
İlacımı günde 3 e cıkarttılarr uzanıp dinlencem
Allhım yaa böyle duygusuz gibi yazıyorum ama sabahtan beri hastanelerdeyizz
mahvoldukk ztnnn.Sinirlerim çok bozulduuu.buda galiba sinir boşalmasının verdiği duygusuzlukk halii...
Haakımızda hayırlısıı...

canımmm bak benim kuzenimide çok kanaması oldu gebelikte hemde 9 ay boyunca şimdi bebişi 6 aylık oldu,sıkıntısız yaptı doğumunu.sen sakın stres yapma o zaman daha çok etkilenir.hem bebişler hisseder annelerinin duygularını,senin ona güven vermen lazımm,içini ferah tut Rabbimden hayırlısını dile.inşallah bi sorun olmaz.dediğin gibi veren de O alan da O.hiç kalkma yerinde wc haricinde.dualarım seninlee canımın içi öpüyorum çookkkkk

canımm bende dün dr gittim karnım çok agrıyodu kistlerden diye şüphe ettim dr iyice muayne etti ben kist göremedim kaybolmuşlarr yani kistlerin gitmiş ondan agrın var dedibelki seninde miyomun kanamaya neden oluyodur belli olmaz inş.miyomdur canım bebek iyi dimi? allaha emanet canım hakkımızda hayırlısı olsun canım

perimm
inş hamişsinidr....

Bu arada bu kanamanın nedeni tam belli değil çnkü birsürü neden olablrmişş

hormon yetrsizliği
damar çatlaması
myomm
rahim ağzının genişlemesii vss vsss
dr birsürü şey dedii ama oan ağldıgım için alımda bnlar kaldıı..

ben uyucam azz
öptüm hepinizi

Herkese hayirli gunler kizlar. Ben bugun adet oldum maalesef bat 1 hazirandi ama bu ay 26. Gunde oldum ilk defa. Normalde 28 gunde bir olurum. Bu ay 5. Denememiz.oldu kismet degilmis diyorum. Ama cok uzuluyorum. Allah aratmasin daha fazla insallah. Yeni Nobat: 25 haziran

canım vitaminim,hayırlısı olsun tabii ki tatlım
Allahım sana güç versin
işyerimde bir arkadaşım da buna benzer bişey yaşadı.
ama onun senden çok çok kötüydü durumu,şükürler olsun şimdi topaç gibi bi şehzadesi oldu.
herşey Allahtan yani,umarım bebişin hayırısıyla,sağlıkla seninle olur güzelim

Canım dualarım hep seninle inşallah bişey olmayacak küçük vitoşumuzaaa sen içini hep ferah tut bişey olmayacak dee sakin kalmaya çalış tamam mı canım

tamam canım çıkışta iğneyi vurduruyorum nasipse inşallah adoşum bu ay ben de ilk defa ümitlenmek istiyorumm vurduracam yaaa adoşum yanlış anlama haa iğneyi vurduracam yaniii

tamam canım çıkışta iğneyi vurduruyorum nasipse inşallah adoşum bu ay ben de ilk defa ümitlenmek istiyorumm vurduracam yaaa adoşum yanlış anlama haa iğneyi vurduracam yaniii

hahahahaah yerim seni önce igneyi vurdur sonra vurdururusun zaten mecbur vurdurmazsan igne boşa giderrrrrrrrrrrrrrrrrr anladın sen onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

valla bak benim çok yakın ark.önce klomen kullandı yumrtalarını büyüttüler sonrada çatlatma ignesi oldu sonra tabiii hergün halvet yada gün aşırımıydı tam emin degilim ondan şimdi bir kız bir erkek ikilzeri var ve bugün ikizler 15 günlük oldular bile inş.canım seninde ikiz ikiz olacak ben inanıyorum sende inan canımm hadi hayırlısı olacan kızzzzzzzzzzzzzzzzzz az kaldı

hadi bakalım,hayırlı çatlamalar olsuunn,ikiiiz bebişlerin olsuunnnn yawrııımmmm

inşallahhhhh adoşummm kzım olursa senin şehzadeylen everirik senden iyi kaynanamı bulacak gülmekten yaşlanmaz kızımmm

ben çıktım kızlaarrr hepiniz allaha emanet olun öpt.

şu saate kadar inanmadım ama o şiddetli sancıdan sonra hala bi numara yok bu süre uzadıkça onla doğru orantılı olarak ümitlerim artıyor. İnşallah boşa çıkmazlarr

Umarım önümüzdeki ay güzel haberler alırsın, yalnız buraya yazdığın mesajlara baktımda hiçbi paylaşımda bulunmayıp sadece NOBAT ekletmişsin sürekli. Bende buna anlam veremediğim için listeye ekleyemiyorum üzgünüm.

kızlar selam, beni hatırladınız mı? ben bugün oğlum olacağını öğrendim nasipse, sizinle paylaşayım dedim boy 16 cm ağırlık 111 gr 1 hafta öndeymiş maşallah.. nete pek girmiyorum kusura bakmayın ama unutmadım sizi hep aklımdasınız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…