Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaydınnnnnnnnn kızlaaaaaaaaaarrrrrr,bugün inşallahh perimmden güzel haberi alırız ALLAHIM güldürsün yüzünü ve tüm bekleyen bizlerindeeee yüzünü güldürsün AMİNNN

Günaydıııınnnnn kk nın en harika topikcanlarııııııı
Inş. Listeye yeni birini ekleyeceğimiz bi gün olur eklenelerden biride perimm olur inşallahhh

günaydın canlarım

vitoşum canım okudum üzüldüm hayatım.bu gün dualarımız hep seninlee...

perimm canımm kan testine gitcenmi bugün

sonesinti havzak ışıll nabersiniz hatunlar:82::82::82:

ben artık çocuk istemiyorum

umutsuzluğun tavan yaptığı bir andasın canım seni çok iyi anlıyorum artık yeter çocuk filan istemiyorum diyesi geliyor insanın
yineedee sakin kalmaya çalış canım kendini rahatlatacak başka şeyler bul mesela ben kpss sınavımım olsun bitsin hemen yüzmeye başlıycam kendim için bişeyler yapmak istiyorum yoksa busüreç kendimizi dinleyecek geçmez

günaydın canlarım

Vitoşum canım okudum üzüldüm hayatım.bu gün dualarımız hep seninlee...

Perimm canımm kan testine gitcenmi bugün

iyi canım başladık mesaiye iştee yuvarlanıp gidiyoruz

günaydın canlarım

iyidir tatlımmm ya uğraş dur işlerle
senden naber??bu arada avatarını çok beğendim.öyle fotolarımız olur inşallaaaahhhhhhh canımmm

kızlarrr müsait olanlar vitoş için birer tane ayetel kürsi.nas ve felak okusun....ayrıca ardından şu duayı okuyun:

İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin. (Araf 54)

günaydın canlarım

iyiylik tatlım ne olsun iş güç valla evde olsamda yatsam süper olcak ama malesef
sende iyisindir tatlım inşallah

iyi canım başladık mesaiye iştee yuvarlanıp gidiyoruz
aynen işe başlamadan damlıyorum burayaa.inşş güzel bir gün olur hepimiz için
iyidir tatlımmm ya uğraş dur işlerle
senden naber??bu arada avatarını çok beğendim.öyle fotolarımız olur inşallaaaahhhhhhh canımmm

bendende iidir canım.avatarımı bende çok sevdimm inşşşş hepimizz böyle fotoları olcak.Rabbime güveniyorum

okudum canımmm Allah kabul etsin

slmlarrrrrrrrrrrr günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr
anne adaylarıııııııııııııııııııııııııı
periiiiiiiiiiiiiii sondurum neeeeeeeeeeeeeeeee

iim canım ben çok şükürr.ne zamn izne ayrılcan sen yada rapor falan düşünüyormusun son aylarda

izizn hakkım kanunen doğumdan önce 2 sonrasında 2 ay ekimde ayrılmış olurum izne doğum sonrası izinim bitincede 6 ay ücretsiz alacağım sonra işbaşı tatlım
yani senin anlayacağın 4 ay daha işteyim

Ben telden giriyorum ve dokunmatik ekran oldugu icin zorlaniyorum. Herhangi bi muhabete katildigim an surekliligi olmicagi icin sadece sizi okumakla yetiniyorum. Burda kendimi iyi hissediyordum. Sanki o listede olunca sira bana geliyomus gibi geliyodu ama caniniz sagolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…