Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
canmmm cok gecmiş olsun cok üzüldümm inşallahh hayırlısıylaa bişe cıkmazz..bebeğin sana sımsıkı tutunmusturr..

bu arada günaydınn kızlarr hepinizee

Sabahın ilk bişiyle uyku sersemi yaptığı testte ikinci çizgiyi görmeye çalışırken alttan kırmızıların geldiğini hisseden kızın dramı

Evet sabah uyanmıştı Peri yine yeni umutlarla, wcye gitti testine baktı uyku sersemi gözlerle onda çizgi ararken alttan kırmızı kartı yedi, OUT!!! Bu ayda oyun dışı olmuştu, çaresizliğin verdiği tükenmişlik ve bitkinlikle zor bela yürüyerek yatak odasına yöneldi, orda melekler gibi uyuyan kocasını gördüğünde aslında ne kadar şanslı olduğunu farketti. Allah ona böyle bir aşk nasip ettiyse bunun meyvesini elbette verecekti, sokuldu eşinin yanına tüm o umutsuz halini geride bırarakarak. Yeni bir ay başlamıştı onun için, yeni umutlar, 2 kişilik ailelerine minicik bir bireyin daha katılıp gerçek bir aile olacakları günlerin hayalleri....

Günaydın yol arkadaşlarım.......

sanada günaydın tatlı peri kızı hayırlısı olsun tatlım umutların hiç tükenmesin inşallah bitanem seni çok seviyor bu deli kız ve kocaman öpüyor

günaydın bitanemmm,sabah yataktan daha kolay kalkabilmeme sebep sendin bugün hemen gelip senden haber almayı bekledim.ama vücudumuzun bize oynadığı oyunlardan biri senin başına gelen.demek ki en hayırlı zaman değilmişş canım benim yılmak sıkılmak umutsuzluğa kapılmak yok.bir gün elbet gelecek o güzel gün.çok şükür ki siz sağlıklısınız,eşinle aşkınız sevginiz sonsuz.bu sizin sınavınız öyle düşün.Allahım hayırlısını versin hakkınızda perimmm inan en az senin kadar bende hayal kırıklığı yaşadım okuyunca.çok seviyorum seni,hep birlikte atlatırız bunu da canımmmmm beniimmmmmmm

seni unutmak mümkün mü hep merak ediyordum seni, iyi olmana sevindim, çok sevindim bebişine Allah nazarlardan saklasınn arada gell özletme kendini
günaydınnnnnnnnn kızlaaaaaaaaaarrrrrr,bugün inşallahh perimmden güzel haberi alırız ALLAHIM güldürsün yüzünü ve tüm bekleyen bizlerindeeee yüzünü güldürsün AMİNNN
Bitanem ışılımmmmmmmmmmm ben sizlerle gülmek istiyorum günüme kadar
Günaydıııınnnnn kk nın en harika topikcanlarııııııı
Inş. Listeye yeni birini ekleyeceğimiz bi gün olur eklenelerden biride perimm olur inşallahhh
seni çok seviyorummm
sanada günaydın tatlı peri kızı hayırlısı olsun tatlım umutların hiç tükenmesin inşallah bitanem seni çok seviyor bu deli kız ve kocaman öpüyor

esoşummmm canım benimmmm kocaman olmuş benim bitanem yaaaaaaa, sizlerle mutluyum gerçekten canm benimm bende seni çok seviyorum

periiiiimmmmmm umut kaynağımmm sanada böle bi metin yakışırdı canım yeni ay yeni umut olucak hepimize inş. çok şanslısın şanslıyız rabbim eşlerimize sağlık sıhatversin onlar yanımızda olsun gerisi bişey olur Hazirandaa rahim filmi çekilicez tamam mııı

Işılımmmmmm o kadar duygulandımki... canımsın benimm, benim burda eşimden başka kimsem yokk ailem uzaktaa, öyle özlüyorumkiii, böyle zamanlarda eşimde çok üzülüyor birbirimizi daha fazla üzmemek için ayrı ayrı üzülmeyi seçiyoruz hissettirmeden. Bu yüzden sizler benim en büyük şansımsınızz, tek başıma üstesinden gelemezdim bu kadar kolayyy, iyiki varsınız, iyikiii.. canım benimm bende seni çok seviyorumm, güzel cümlelerin için çok çok teşekkür ederim hep dualarımdasın inan...

Vitom canım güzel annem, seni çok merak ediyorum, biliyorumki herşey yolunda içim rahat ama sabah testimi yaparken bile sen aklımdaydın inan, senden güzel şeyler duymaya ihtiyacım var, kanaman durdu mu ne durumdasın canım aklımız dualarımız seninle...

seniiiiiiiiiii çoooooooookkkkkk seviyoruuummm gerçekteennn ama gerçekteeeeeeeeeeennnnnn çok seviyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…