- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #9.101
canmmm cok gecmiş olsun cok üzüldümminşallahh hayırlısıylaa bişe cıkmazz..bebeğin sana sımsıkı tutunmusturr..
bu arada günaydınn kızlarr hepinizee
Günayddooşşş hatunlaaarrr
günaydın tatlımmm ne edersinnnn?
vitamine ne olmuş yaa sorunmu var bebişte bir söylermisin canım işten dolayı geçmişe bakamıyom
iyiyim ışılım.sen napıyosun datlum,nasıl gidiyo çalışmalar
vitaminiimm naptı acaba,merak ettim onu??
Sabahın ilk bişiyle uyku sersemi yaptığı testte ikinci çizgiyi görmeye çalışırken alttan kırmızıların geldiğini hisseden kızın dramı
Evet sabah uyanmıştı Peri yine yeni umutlarla, wcye gitti testine baktı uyku sersemi gözlerle onda çizgi ararken alttan kırmızı kartı yedi, OUT!!! Bu ayda oyun dışı olmuştu, çaresizliğin verdiği tükenmişlik ve bitkinlikle zor bela yürüyerek yatak odasına yöneldi, orda melekler gibi uyuyan kocasını gördüğünde aslında ne kadar şanslı olduğunu farketti. Allah ona böyle bir aşk nasip ettiyse bunun meyvesini elbette verecekti, sokuldu eşinin yanına tüm o umutsuz halini geride bırarakarak. Yeni bir ay başlamıştı onun için, yeni umutlar, 2 kişilik ailelerine minicik bir bireyin daha katılıp gerçek bir aile olacakları günlerin hayalleri....
Günaydın yol arkadaşlarım.......
Sabahın ilk bişiyle uyku sersemi yaptığı testte ikinci çizgiyi görmeye çalışırken alttan kırmızıların geldiğini hisseden kızın dramı
Evet sabah uyanmıştı Peri yine yeni umutlarla, wcye gitti testine baktı uyku sersemi gözlerle onda çizgi ararken alttan kırmızı kartı yedi, OUT!!! Bu ayda oyun dışı olmuştu, çaresizliğin verdiği tükenmişlik ve bitkinlikle zor bela yürüyerek yatak odasına yöneldi, orda melekler gibi uyuyan kocasını gördüğünde aslında ne kadar şanslı olduğunu farketti. Allah ona böyle bir aşk nasip ettiyse bunun meyvesini elbette verecekti, sokuldu eşinin yanına tüm o umutsuz halini geride bırarakarak. Yeni bir ay başlamıştı onun için, yeni umutlar, 2 kişilik ailelerine minicik bir bireyin daha katılıp gerçek bir aile olacakları günlerin hayalleri....
seni unutmak mümkün mü hep merak ediyordum seni, iyi olmana sevindim, çok sevindim bebişine Allah nazarlardan saklasınn arada gell özletme kendinikızlar selam, beni hatırladınız mı? ben bugün oğlum olacağını öğrendim nasipse, sizinle paylaşayım dedim boy 16 cm ağırlık 111 gr 1 hafta öndeymiş maşallah.. nete pek girmiyorum kusura bakmayın ama unutmadım sizi hep aklımdasınız
Bitanem ışılımmmmmmmmmmmgünaydınnnnnnnnn kızlaaaaaaaaaarrrrrr,bugün inşallahh perimmden güzel haberi alırız ALLAHIM güldürsün yüzünü ve tüm bekleyen bizlerindeeee yüzünü güldürsün AMİNNN
seni çok seviyorummmGünaydıııınnnnn kk nın en harika topikcanlarııııııı
Inş. Listeye yeni birini ekleyeceğimiz bi gün olur eklenelerden biride perimm olur inşallahhh
sanada günaydın tatlı peri kızı hayırlısı olsun tatlım umutların hiç tükenmesin inşallah bitanem seni çok seviyor bu deli kız ve kocaman öpüyor
sabahın ilk bişiyle uyku sersemi yaptığı testte ikinci çizgiyi görmeye çalışırken alttan kırmızıların geldiğini hisseden kızın dramı
Evet sabah uyanmıştı peri yine yeni umutlarla, wcye gitti testine baktı uyku sersemi gözlerle onda çizgi ararken alttan kırmızı kartı yedi, out!!! Bu ayda oyun dışı olmuştu, çaresizliğin verdiği tükenmişlik ve bitkinlikle zor bela yürüyerek yatak odasına yöneldi, orda melekler gibi uyuyan kocasını gördüğünde aslında ne kadar şanslı olduğunu farketti. Allah ona böyle bir aşk nasip ettiyse bunun meyvesini elbette verecekti, sokuldu eşinin yanına tüm o umutsuz halini geride bırarakarak. Yeni bir ay başlamıştı onun için, yeni umutlar, 2 kişilik ailelerine minicik bir bireyin daha katılıp gerçek bir aile olacakları günlerin hayalleri....
günaydın bitanemmm,sabah yataktan daha kolay kalkabilmeme sebep sendin bugün hemen gelip senden haber almayı bekledim.ama vücudumuzun bize oynadığı oyunlardan biri senin başına gelen.demek ki en hayırlı zaman değilmişş canım benim yılmak sıkılmak umutsuzluğa kapılmak yok.bir gün elbet gelecek o güzel gün.çok şükür ki siz sağlıklısınız,eşinle aşkınız sevginiz sonsuz.bu sizin sınavınız öyle düşün.Allahım hayırlısını versin hakkınızda perimmm inan en az senin kadar bende hayal kırıklığı yaşadım okuyunca.çok seviyorum seni,hep birlikte atlatırız bunu da canımmmmm beniimmmmmmm
seni unutmak mümkün mü hep merak ediyordum seni, iyi olmana sevindim, çok sevindim bebişine allah nazarlardan saklasınn arada gell özletme kendini
bitanem ışılımmmmmmmmmmmBen sizlerle gülmek istiyorum günüme kadar
seni çok seviyorummm
esoşummmm canım benimmmm kocaman olmuş benim bitanem yaaaaaaa, sizlerle mutluyum gerçekten canm benimm bende seni çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?