Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Canımsın benimmm, kesinlikle çok şanslıyız haklısın, olucak az kaldı, umut her zamn olmalııı, pes etmek vazgeçmek yokk. O gün geldiğinde bu zamanlarımızı gülümseyerek anımsayacağız eminimm... Canım senin yumoş oldu ya çatlatılcak ben bu ay ümitliyim senden, bende adet bitince çektirmeyi düşünüyorum Hafzom.

o zamaaaaannnnnn canlandırıyoz topiğimizi kızlarrrr,perimin kırmızıları için başlasın halay ondan korkmuyoruzzzzzzz

canım benim bu ay ovulasyon testine iyi dikkat et
bak ben ilk koyulaşmaya başladığında tam koyulaşmadan girdim halvete ve sonra iyice koyulaştı 1 hafta kesintisiz hergün devam ettim sen detin biter bitmez ovulasyona kadar gün aşırı ovulasyon gününden bir gün öncedende hergün ilişkiye devamet
Allahın izniyle kesin tutacak tatlım beni dinle sakın umutsuzluğa kapılma bu arada bal çörekotunada hemen başlaaaaaaaaaaa

perim çok enteresan ama sabah gözümü actığımda ilk aklıma gelen sen oldun.gün bu gün perinin müjdeli haberini alacaz dedim ama olsun be perim bu günler hep sınav.buda gececek bir çok kişide olmayan şey var sende oda aşkkkkkkkkk ve her zaman aşk kazanır.sakın sakın umutlarını yitirme sen ve idilgam etrafında bir sürü kişi burada toplandık ve hepimizin duaları bizlerle ve hep beraber bu günleri aşacaz.listemize bir baktığımızda ne kadar az kişi kaldık sıra bize geliyor.hepinizi seviyorum ve biliyorumki bu yoğun stresli günler gececek.

birbirlerinin yüzlerini görmeden seslerini duymadan böyle içten böyle derin duygularla seven insanlar yoktur herhalde gerçekten çok şanlıyız kızlar
iyiki varsınız iyikide sizleri tanımışım hepinize ayrı ayrı kucak dolusu sevgiler bizden

canım benim
Periiimmm hayırlı zaman değilmiş demek kara böcüküm.
umudumuz her zaman var canım,Allahım sağlık versin
sende böyle güzel bir kalp varken, Allahım sana o güzel duyguyu eminim tattıracaktır Periim
iyi ki varsın bebişim

valla bu yazdıların dağıttı beni yaa,ağlak moda girdim
hava da yağmırlı zaten

mrb kızlar yeni üyeyim ve aranıza yeni katıldım benide aranıza alırsanız sevinirim :) en son 4 mayıs ta adet olmuştum normalde 28 günde 1 olurum ama son 2 aydır seminerden dolayı başka biryerdeydim ve 30 günde 1 olmaya başladım..pazartesi günü kasık ağrılarına dayanamayıp dr a gittim idrar yolu enfeksiyonu sandım ama gebeliğinde bütün belirtilerinide yaşıyodum.. nitekim idrar da enfeksiyon çıkmadı ve dr sabah 9 da beta hcg istedi referans aralığı 0,5 -2,9 arası benim değerim 10,30 çıktı dr öğleden sonra yanlış olabilir diye saat 14:00 da tekrar ölçtürdü ve sonuç 11,80 adetime ogün 4 gün vardı ve bugün 2 gün kaldı ve öğleden sonra tekrar test yaptırıcam nolur dua edin sizce hamilemiyim

canımcım adetine 2 gün kala 11.80 sonuç almışsın sanırım hamilesin 2 gün sonra testini tekrarla .hayırlısı olsun.

bojoumm canım bizi annemız ağlayarak doğurduuu galiba herşeye ağlıyoz yaaaa :44: :44:

o zamaaaaannnnnn canlandırıyoz topiğimizi kızlarrrr,perimin kırmızıları için başlasın halay ondan korkmuyoruzzzzzzz

hahahhahah ışılımmmmmm çok tatlısınnnnnnnnn kırmızılara NANİKKKKKK

sana yenilmicezzzzzzzzzzzzz elbet bir ayyyy gelmiceksinnnnnnn ve o ayyy 9 ay boyunca pedimize bile uğramaaaaaaa ayyy kafayı yedimmmmmmmm Bu şarkııda bu ay tüm bebiş bekleyenlereeee kırmızılarıı için gelsinnnnnnn [video=youtube;0HlZmZMU0Pc]http://www.youtube.com/watch?v=0HlZmZMU0Pc[/video]

sevcoşum bende bu ay çok çalışmıştımmmm kısmet bugün başlıyorum bal tarçına bide adaçayı içcem bi bardak yumoşa kadar

Ayyy Arzum yaaa canlarım benimmmm yaaaaaa her yazdığınızda duygulandım gerçekten iyiki varsınızzzz, canım benim bu ay veremedim müjdeli haberrrr ama her zaman bir sonraki ay vardırrrrrr, hep söylüyorum burda çok güzel sağlam sımsıkı bi dostluk var, sanal olamayacak kadar gerçekkk... Geçecek arkadaşım geçecekkk o aşağıda kimse kalmicak bak görrr.

bojoumm canım bizi annemız ağlayarak doğurduuu galiba herşeye ağlıyoz yaaaa :44: :44:

aslında ben genelde çok neşeli,eğlenceliyimdir ama bi anda dönüveriyom
pis bi yengecim ben

bu arada sen naptın yawrım,vurdurdun mu ???
iğneyi caanııımmm hemen kötü düşünmeee

canımcım adetine 2 gün kala 11.80 sonuç almışsın sanırım hamilesin 2 gün sonra testini tekrarla .hayırlısı olsun.

arzucum adetime 4 gün varken yaptırmış tım o testi zaten şuanda 2 gün geçti ve adetimede 2 gün kaldı inşallah yükselmiştir değerim 3 aylık bir bebeğim daha önce karnımda ölmüştü cvb ın için teşekkür ediyorum

ama pericim sen hiç baştan sona yapmadın dimi kürü hep yarım kaldı bu sefer tam yap ihmal etme
bide bende içtim yumoşa kadar hergün 1 bardak adaçayı onu söylemeyi unutmuştum ok canım
aman dikkat et Rabbim bir an önce nasip etsin inşallahhhhhhhhh

büyük ihtimal hamilesin canıım 4 gün kala 11,80 çıkmış bugünkü sonucundan sonra netleşir zaten

Canım benim teşekkür ederim güzel sözlerin içinnnnnnn, aslında o ana duygu yoğunluğuyla daha duygusal bişiler yazıcaktım ama benim ağlak hatunları bildiğimden aralara komik kelimeler serpiştirmeye çalıştımmm kıyamam sizin gözünüzden akan yaşa. evet havada iç karartıcı ama olsun biz pozitif düşünce gücümüzle havaya bile güneş açtırırız vallaaaaaaaaaa

Canım değerine göre hamilesinnn biraz düşük olmasının sebebi adetine 4 gün varken yaptırmış olmandırrr, şimdi katlanmıştır eminimm, sonucunu alınca bizede yazz güzel haberler duymaya çok ihtiyacımız varrrr şimdiden hayırlı uğurlu olsunn

beni nekadar mutlu ettiğinizi bilemezsiniz duygulandım nedense inşallah öyledir öğleden sonra sonucu alır almaz paylaşıcam inşallah :)

Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

eylemsevcan Hamileee

mehmetderya Hamileee

ADDD83 Hamileee

Vitaminc Hamileee

Alpellaaa Hamileee

Aycaece Hamileee

Zeytinnn Hamileee

Sonesinti Hamileee

Kapnax Hamileee

Candost17 Hamileee

Kara_gul Hamileee

Tedavi Aşamasındaki Anne Adaylarımız

sevval17 Hadi sevalim bugün transfer günün bebecikler tutunsun sımsıkıııı

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

Perisoko NOBAT: 28 Mayıs

beyazz_35 NOBAT: 28 Mayıs

papilo NOBAT: 28 Mayıs

gulgun45 NOBAT: 1 Haziran

eerdgn NOBAT: 2 Haziran

pineapples NOBAT: 3 Haziran

deragun NOBAT: 5 Haziran

meessttrraa NOBAT: 6 Haziran

arzucel NOBAT: 7 Haziran

Alya35 NOBAT: :8 Haziran

nisbhr NOBAT: 11 Haziran

isilisil38 NOBAT: 13 Haziran

jonguil NOBAT:13 Haziran

Hafzak NOBAT: 16 Haziran

Bojou: Bat(asıca): 18 Haziran

İdilga NOBAT: 19 Haziran

enderfts NOBAT: 24 Haziran

tatlicadi55 NOBAT: 25 Haziran

hll_legend NOBAT: 27 Haziran

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

Son düzenleme:
aslında ben genelde çok neşeli,eğlenceliyimdir ama bi anda dönüveriyom
pis bi yengecim ben

Bu arada sen naptın yawrım,vurdurdun mu ???
Iğneyi caanııımmm hemen kötü düşünmeee

ben başağım canım ama bana ne oluyosaaaa
Vurdurmama mıı çitf taraflııııııı

Son düzenleme:
Kızlarrr bildiğimiz gibi bugün sevvalimize çift embryo nakli yapılıyor, ona burdan dualarımızı ve iyi dileklerimizi gönderelimm, bebişler sımsıkı tutunsun anneyee, ay çok heyecanlı yaaa. Çok çok mutlu oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…