- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #9.121
periiiiimmmmmm umut kaynağımmm sanada böle bi metin yakışırdı canım yeni ay yeni umut olucak hepimize inş. çok şanslısın şanslıyız rabbim eşlerimize sağlık sıhatversin onlar yanımızda olsun gerisi bişey olurHazirandaa rahim filmi çekilicez tamam mııı
Sabahın ilk bişiyle uyku sersemi yaptığı testte ikinci çizgiyi görmeye çalışırken alttan kırmızıların geldiğini hisseden kızın dramı
Evet sabah uyanmıştı Peri yine yeni umutlarla, wcye gitti testine baktı uyku sersemi gözlerle onda çizgi ararken alttan kırmızı kartı yedi, OUT!!! Bu ayda oyun dışı olmuştu, çaresizliğin verdiği tükenmişlik ve bitkinlikle zor bela yürüyerek yatak odasına yöneldi, orda melekler gibi uyuyan kocasını gördüğünde aslında ne kadar şanslı olduğunu farketti. Allah ona böyle bir aşk nasip ettiyse bunun meyvesini elbette verecekti, sokuldu eşinin yanına tüm o umutsuz halini geride bırarakarak. Yeni bir ay başlamıştı onun için, yeni umutlar, 2 kişilik ailelerine minicik bir bireyin daha katılıp gerçek bir aile olacakları günlerin hayalleri....
Günaydın yol arkadaşlarım.......
seniiiiiiiiiii çoooooooookkkkkk seviyoruuummm gerçekteennn ama gerçekteeeeeeeeeeennnnnn çok seviyorummm
Sabahın ilk bişiyle uyku sersemi yaptığı testte ikinci çizgiyi görmeye çalışırken alttan kırmızıların geldiğini hisseden kızın dramı
Evet sabah uyanmıştı Peri yine yeni umutlarla, wcye gitti testine baktı uyku sersemi gözlerle onda çizgi ararken alttan kırmızı kartı yedi, OUT!!! Bu ayda oyun dışı olmuştu, çaresizliğin verdiği tükenmişlik ve bitkinlikle zor bela yürüyerek yatak odasına yöneldi, orda melekler gibi uyuyan kocasını gördüğünde aslında ne kadar şanslı olduğunu farketti. Allah ona böyle bir aşk nasip ettiyse bunun meyvesini elbette verecekti, sokuldu eşinin yanına tüm o umutsuz halini geride bırarakarak. Yeni bir ay başlamıştı onun için, yeni umutlar, 2 kişilik ailelerine minicik bir bireyin daha katılıp gerçek bir aile olacakları günlerin hayalleri....
mrb kızlar yeni üyeyim ve aranıza yeni katıldım benide aranıza alırsanız sevinirim :) en son 4 mayıs ta adet olmuştum normalde 28 günde 1 olurum ama son 2 aydır seminerden dolayı başka biryerdeydim ve 30 günde 1 olmaya başladım..pazartesi günü kasık ağrılarına dayanamayıp dr a gittim idrar yolu enfeksiyonu sandım ama gebeliğinde bütün belirtilerinide yaşıyodum.. nitekim idrar da enfeksiyon çıkmadı ve dr sabah 9 da beta hcg istedi referans aralığı 0,5 -2,9 arası benim değerim 10,30 çıktı dr öğleden sonra yanlış olabilir diye saat 14:00 da tekrar ölçtürdü ve sonuç 11,80 adetime ogün 4 gün vardı ve bugün 2 gün kaldı ve öğleden sonra tekrar test yaptırıcam nolur dua edin sizce hamilemiyim
canım benim
periiimmm hayırlı zaman değilmiş demek kara böcüküm.
Umudumuz her zaman var canım,allahım sağlık versin
sende böyle güzel bir kalp varken, allahım sana o güzel duyguyu eminim tattıracaktır periim
Iyi ki varsın bebişim
Valla bu yazdıların dağıttı beni yaa,ağlak moda girdim
hava da yağmırlı zaten
hahahhahah ışılımmmmmm çok tatlısınnnnnnnnno zamaaaaannnnnn canlandırıyoz topiğimizi kızlarrrr,perimin kırmızıları için başlasın halay ondan korkmuyoruzzzzzzz
sevcoşum bende bu ay çok çalışmıştımmmm kısmet bugün başlıyorum bal tarçına bide adaçayı içcem bi bardak yumoşa kadarcanım benim bu ay ovulasyon testine iyi dikkat et
bak ben ilk koyulaşmaya başladığında tam koyulaşmadan girdim halvete ve sonra iyice koyulaştı 1 hafta kesintisiz hergün devam ettim sen detin biter bitmez ovulasyona kadar gün aşırı ovulasyon gününden bir gün öncedende hergün ilişkiye devamet
Allahın izniyle kesin tutacak tatlım beni dinle sakın umutsuzluğa kapılma bu arada bal çörekotunada hemen başlaaaaaaaaaaa
perim çok enteresan ama sabah gözümü actığımda ilk aklıma gelen sen oldun.gün bu gün perinin müjdeli haberini alacaz dedim ama olsun be perim bu günler hep sınav.buda gececek bir çok kişide olmayan şey var sende oda aşkkkkkkkkk ve her zaman aşk kazanır.sakın sakın umutlarını yitirme sen ve idilgam etrafında bir sürü kişi burada toplandık ve hepimizin duaları bizlerle ve hep beraber bu günleri aşacaz.listemize bir baktığımızda ne kadar az kişi kaldık sıra bize geliyor.hepinizi seviyorum ve biliyorumki bu yoğun stresli günler gececek.
bojoumm canım bizi annemız ağlayarak doğurduuu galiba herşeye ağlıyoz yaaaa :44: :44:
canımcım adetine 2 gün kala 11.80 sonuç almışsın sanırım hamilesin 2 gün sonra testini tekrarla .hayırlısı olsun.
hahahhahah ışılımmmmmm çok tatlısınnnnnnnnnkırmızılara NANİKKKKKK
sana yenilmicezzzzzzzzzzzzz elbet bir ayyyy gelmiceksinnnnnnn ve o ayyy 9 ay boyunca pedimize bile uğramaaaaaaaayyy kafayı yedimmmmmmmm Bu şarkııda bu ay tüm bebiş bekleyenlereeee kırmızılarıı için gelsinnnnnnn [video=youtube;0HlZmZMU0Pc]http://www.youtube.com/watch?v=0HlZmZMU0Pc[/video]
sevcoşum bende bu ay çok çalışmıştımmmm kısmet bugün başlıyorum bal tarçına bide adaçayı içcem bi bardak yumoşa kadar
Ayyy Arzum yaaa canlarım benimmmm yaaaaaa her yazdığınızda duygulandım gerçekten iyiki varsınızzzz, canım benim bu ay veremedim müjdeli haberrrr ama her zaman bir sonraki ay vardırrrrrr, hep söylüyorum burda çok güzel sağlam sımsıkı bi dostluk var, sanal olamayacak kadar gerçekkk... Geçecek arkadaşım geçecekkk o aşağıda kimse kalmicak bak görrr.
mrb kızlar yeni üyeyim ve aranıza yeni katıldım benide aranıza alırsanız sevinirim :) en son 4 mayıs ta adet olmuştum normalde 28 günde 1 olurum ama son 2 aydır seminerden dolayı başka biryerdeydim ve 30 günde 1 olmaya başladım..pazartesi günü kasık ağrılarına dayanamayıp dr a gittim idrar yolu enfeksiyonu sandım ama gebeliğinde bütün belirtilerinide yaşıyodum.. Nitekim idrar da enfeksiyon çıkmadı ve dr sabah 9 da beta hcg istedi referans aralığı 0,5 -2,9 arası benim değerim 10,30 çıktı dr öğleden sonra yanlış olabilir diye saat 14:00 da tekrar ölçtürdü ve sonuç 11,80 adetime ogün 4 gün vardı ve bugün 2 gün kaldı ve öğleden sonra tekrar test yaptırıcam nolur dua edin sizce hamilemiyim
Canım benim teşekkür ederim güzel sözlerin içinnnnnnn, aslında o ana duygu yoğunluğuyla daha duygusal bişiler yazıcaktım ama benim ağlak hatunları bildiğimden aralara komik kelimeler serpiştirmeye çalıştımmm kıyamam sizin gözünüzden akan yaşa.canım benim
Periiimmm hayırlı zaman değilmiş demek kara böcüküm.
umudumuz her zaman var canım,Allahım sağlık versin
sende böyle güzel bir kalp varken, Allahım sana o güzel duyguyu eminim tattıracaktır Periim
iyi ki varsın bebişim
valla bu yazdıların dağıttı beni yaa,ağlak moda girdim
hava da yağmırlı zaten
mrb kızlar yeni üyeyim ve aranıza yeni katıldım benide aranıza alırsanız sevinirim :) en son 4 mayıs ta adet olmuştum normalde 28 günde 1 olurum ama son 2 aydır seminerden dolayı başka biryerdeydim ve 30 günde 1 olmaya başladım..pazartesi günü kasık ağrılarına dayanamayıp dr a gittim idrar yolu enfeksiyonu sandım ama gebeliğinde bütün belirtilerinide yaşıyodum.. nitekim idrar da enfeksiyon çıkmadı ve dr sabah 9 da beta hcg istedi referans aralığı 0,5 -2,9 arası benim değerim 10,30 çıktı dr öğleden sonra yanlış olabilir diye saat 14:00 da tekrar ölçtürdü ve sonuç 11,80 adetime ogün 4 gün vardı ve bugün 2 gün kaldı ve öğleden sonra tekrar test yaptırıcam nolur dua edin sizce hamilemiyim
canım benim teşekkür ederim güzel sözlerin içinnnnnnn, aslında o ana duygu yoğunluğuyla daha duygusal bişiler yazıcaktım ama benim ağlak hatunları bildiğimden aralara komik kelimeler serpiştirmeye çalıştımmm kıyamam sizin gözünüzden akan yaşa.evet havada iç karartıcı ama olsun biz pozitif düşünce gücümüzle havaya bile güneş açtırırız vallaaaaaaaaaa
canım değerine göre hamilesinnn biraz düşük olmasının sebebi adetine 4 gün varken yaptırmış olmandırrr, şimdi katlanmıştır eminimm, sonucunu alınca bizede yazz güzel haberler duymaya çok ihtiyacımız varrrr şimdiden hayırlı uğurlu olsunn
aslında ben genelde çok neşeli,eğlenceliyimdir ama bi anda dönüveriyom
pis bi yengecim ben
Bu arada sen naptın yawrım,vurdurdun mu ???
Iğneyi caanııımmm hemen kötü düşünmeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?