- 16 Ocak 2012
- 907
- 141
- 133
- Konu Sahibi Masalsularam
-
kislarrrr yeni bir bilgi dahaaaaaa
annenizin menopoz yasi ne ise sizinkide o yadaaaaaa 10 yil geri gelerek max erken doneminizi ogrenebilirsinizz
yani annesi 55 de olan enn erken 45 de ama buuyuk ihtimalle 55 e kadar devam
annelerden ogrenin kislarr ona goree zamanlama :))
evet ama napim yemezsem da aklımda kalıcak öööleşimdiye kadar hep ekşi çekti canım şimdi tatlıya dönüyo sanırım , yarında doktor randevum var çok heyecanlıyımm minişimi görücem teyzeleri bide 2 li test yapılıcak sanırım
Canımcımmmm ben bugün bu keki yaptımmm ıslak ıslakkk şahane oluyorrr. Eşim de bayılıyorrrrBen hızınıza yetişemiyorum kızlarrr sayfalar pırrrrrr die doluyo hele geçmişi okumaya hiç yetişemiyorumneyse artık okuyabildiklerimi okuyup yazabildiğim kadarda yazarım , benimde canım dün bir kuru fasulye , pilav çekti birazdan gidip yapıcam , birde pasta istiyorum kaç gündür ama pastane pastalarının kremaları ağır geliyo bana şu hazır keklerden evde yapılan pratik bişeyler yapsam diorum acaba tarifi olan varmı?
Aaaa hoşgeldin canım nasılsınnnn? EklendinnnnnKızlar benide ekleyin nobatım 2 mayıs :)))
Bende kaçtım kızlar kendinize cici bakın hepinizi öpüyoruuuuuuuuuuuuuuum
hayırlısı ile inş. Belki cinsiyetii bile belli olur :)))
Canımcımmmm ben bugün bu keki yaptımmm ıslak ıslakkk şahane oluyorrr. Eşim de bayılıyorrrr
Tariff
Bol soslu Süper Islak kek tarifi. Uzerine ayrıdan sos hazırlanarak hem bol soslu oluyor hemde çiğ yumurta kullanımı engelleniyor. Sitemizin en populer tarifini mutlaka deneyin
Malzemeler
◦4 yumurta
◦1 su bardağı tozşeker
◦1 su bardağı süt
◦3/4 su bardağı sıvıyağ
◦2 su bardağı un
◦1 kabartma tozu
◦1 vanilya
◦3 yemek kaşığı kakao
◦Sosu için:
◦yarım su bardağı sıvıyağ
◦1 su bardağı süt
◦3/4 su bardağı tozşeker
◦1 yemek kaşığı dolusu kakao
Yapılışı
1.Oda ısısındaki yumurta ve şekeri iyice kabarana kadar çırpın.
2.Sıvıyağ ve sütü ilave edip biraz daha karıştırın.
3.Unu kuru malzemelerle eleyip karışıma ilave edin ve karışana kadar çırpın.
4.Isıtılmış 165C fırında kabarıp içi pişene kadar pişirin.
5.Sos malzemelerini orta boy bir tencerede karıştırıp şeker eriyene kadar ocakta ısıtın.
6.Fırında çıkan keke 3-4 dakika sonra döküp soğuduktan sonra hindistan cevizi ve arzuya göre fıstıkla süsleyip servis yapın.
Aaaa hoşgeldin canım nasılsınnnn? Eklendinnnnn
Görüşürüz bebikommmmmm kendine iyi bakkkk
yyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaa benim anem 36 yasında menopoza girdiiiiiiiiiiiiiii((((((((((((((((((((((((((
AYYYYYY kıyamammm hamiş hamiş canını çektirmedim umarımmmmmmmmmmmGerçekten süper bi tarif kesin çok güzel oluyordur ama benim fırın yokondan hazır pasta keki aliyim demiştim , fırın yerine actyfry almıştım ben ama aynı işi görmüyo tabii , fırın alınca hemen denicem
ayyyyy cokkkkkkkkkkkk canimmm istediii bu kektennnnnnnnnnnnnnn benimmmmmmmmmmmmmmm
PERIMMM sizdeyiz bu aksammmm kuzum yapicak biseyy yokkkkk :))))
AYYYYYY kıyamammm hamiş hamiş canını çektirmedim umarımmmmmmmmmmm
Gel pittiriğiimm başımın üstünde yerin var kuzuuuu. Ya şu yabancı sitelere girdimmm benim çizgi doğru yerde çıkmadı yaaa. Ümitlendim onları okuyunca, bu dandik testlerde biraz sapabiliyormuş yerler üretimden dolayı. 2. çizgi 2 çizgidir pozisyonu önemsiz felan yazılmış. Off çok heyecan yaptım ama :18:
Evett geçen aykilerden hiç ümidim yoktu saçma sapanlardı ama bunda resmen çizgi varrr. Ay kıyamam sana canım benim yaa bi geçmedi bulantıınninşallah bian önce geçerde rahatlarsın canım benimperi bu testler geçen aykine benzemiyor tatlım...bu resmen çift çizgi ya... .daha yeni gördüm gezmedeydim de...bence sen
bu arada şuan midem bulanıyor....az kaldı çıkartmama
CNMCMM VALLA OLMAYINCA zonnnnnkkkkkkkkkk diyee hiccc cizgi cikmadan lonkk diye tek cizgi cikiyooo
ben senden umiliyimmmm cnmcm
cnmmm HAKKIMIZDA HERSEYINN HAYIRLISII cnmcmmmmm insallahhh
bugunki yuruyusumdee ben yururken hep dua ederimmmmm dualarimin sonunda aileme kendime sevdiklerime dua ederimm valla icime islemissiniz bugun sizlerede dua ettimmmmm
allah hepimizi mutlu edicek insallah uzulmek yokkkkkk
bebislerimizle bulusucazzz insallahhh hepberaberrr
optumm kactim kocis geldii
muckssssssssssss
ama PERIMMMM umitliyim sendeeeennnnnnnnnnn
peri hadi canım ya bir daha test yapsana nolurrrrrrrr lüütfennn kırma bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?