Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

yyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaa benim anem 36 yasında menopoza girdiiiiiiiiiiiiiii((((((((((((((((((((((((((

hayırlısı ile inş. Belki cinsiyetii bile belli olur :)))

Canımcımmmm ben bugün bu keki yaptımmm ıslak ıslakkk şahane oluyorrr. Eşim de bayılıyorrrr
Tariff
Bol soslu Süper Islak kek tarifi. Uzerine ayrıdan sos hazırlanarak hem bol soslu oluyor hemde çiğ yumurta kullanımı engelleniyor. Sitemizin en populer tarifini mutlaka deneyin
Malzemeler
◦4 yumurta
◦1 su bardağı tozşeker
◦1 su bardağı süt
◦3/4 su bardağı sıvıyağ
◦2 su bardağı un
◦1 kabartma tozu
◦1 vanilya
◦3 yemek kaşığı kakao
◦Sosu için:
◦yarım su bardağı sıvıyağ
◦1 su bardağı süt
◦3/4 su bardağı tozşeker
◦1 yemek kaşığı dolusu kakao
Yapılışı
1.Oda ısısındaki yumurta ve şekeri iyice kabarana kadar çırpın.
2.Sıvıyağ ve sütü ilave edip biraz daha karıştırın.
3.Unu kuru malzemelerle eleyip karışıma ilave edin ve karışana kadar çırpın.
4.Isıtılmış 165C fırında kabarıp içi pişene kadar pişirin.
5.Sos malzemelerini orta boy bir tencerede karıştırıp şeker eriyene kadar ocakta ısıtın.
6.Fırında çıkan keke 3-4 dakika sonra döküp soğuduktan sonra hindistan cevizi ve arzuya göre fıstıkla süsleyip servis yapın.

Kızlar benide ekleyin nobatım 2 mayıs :)))
Aaaa hoşgeldin canım nasılsınnnn? Eklendinnnnn
Bende kaçtım kızlar kendinize cici bakın hepinizi öpüyoruuuuuuuuuuuuuuum

Görüşürüz bebikommmmmm kendine iyi bakkkk

Gerçekten süper bi tarif kesin çok güzel oluyordur ama benim fırın yok ondan hazır pasta keki aliyim demiştim , fırın yerine actyfry almıştım ben ama aynı işi görmüyo tabii , fırın alınca hemen denicem

ayyyyy cokkkkkkkkkkkk canimmm istediii bu kektennnnnnnnnnnnnnn benimmmmmmmmmmmmmmm

PERIMMM sizdeyiz bu aksammmm kuzum yapicak biseyy yokkkkk :))))

yyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaa benim anem 36 yasında menopoza girdiiiiiiiiiiiiiii((((((((((((((((((((((((((

canimm senin yas kucuk dahaa 36 ya kadarrr ohooooooooooo coktannn olucakkk zatenn bebislerinnnn cnmmm benimmmmm
takma sakinnn kafana ve stresss yokkkk hep pozitiff dusunucezz unutmaaa
ki annenin belkide farkli sebepleri vardir menopoza girmesinde cnmcm??

AYYYYYY kıyamammm hamiş hamiş canını çektirmedim umarımmmmmmmmmmm
ayyyyy cokkkkkkkkkkkk canimmm istediii bu kektennnnnnnnnnnnnnn benimmmmmmmmmmmmmmm

PERIMMM sizdeyiz bu aksammmm kuzum yapicak biseyy yokkkkk :))))

Gel pittiriğiimm başımın üstünde yerin var kuzuuuu. Ya şu yabancı sitelere girdimmm benim çizgi doğru yerde çıkmadı yaaa. Ümitlendim onları okuyunca, bu dandik testlerde biraz sapabiliyormuş yerler üretimden dolayı. 2. çizgi 2 çizgidir pozisyonu önemsiz felan yazılmış. Off çok heyecan yaptım ama :18:

Son düzenleme:
peri bu testler geçen aykine benzemiyor tatlım...bu resmen çift çizgi ya....daha yeni gördüm gezmedeydim de...bence sen
bu arada şuan midem bulanıyor.... az kaldı çıkartmama

CNMCMM VALLA OLMAYINCA zonnnnnkkkkkkkkkk diyee hiccc cizgi cikmadan lonkk diye tek cizgi cikiyooo
ben senden umiliyimmmm cnmcm

peri bu testler geçen aykine benzemiyor tatlım...bu resmen çift çizgi ya....daha yeni gördüm gezmedeydim de...bence sen
bu arada şuan midem bulanıyor.... az kaldı çıkartmama
Evett geçen aykilerden hiç ümidim yoktu saçma sapanlardı ama bunda resmen çizgi varrr. Ay kıyamam sana canım benim yaa bi geçmedi bulantıınninşallah bian önce geçerde rahatlarsın canım benim
CNMCMM VALLA OLMAYINCA zonnnnnkkkkkkkkkk diyee hiccc cizgi cikmadan lonkk diye tek cizgi cikiyooo
ben senden umiliyimmmm cnmcm

Puufff inşallah pidilgam yarın en geç 8 inde olmam gerek. Dün olacak gibiydim gelmedi batasıca gelmesin gelmesin yaaa. Sende ilaca başlamışsın sevindim canım benim. Bende bu ay senden ümitliyim. Sakın stres yapma bakk annem bile söyledi, taa onların zamanında bile varmış bu stresten bebiş olmaması olayı. İlişki sırasında rahat ol tadını çıkar. Sen öyle yapıyorsun biliyorum ama işte çok istiyorum senin hamiş olmanıı...

Off eğer hamişsem listedeki herkese tek tekkk dua edicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

cnmmm HAKKIMIZDA HERSEYINN HAYIRLISII cnmcmmmmm insallahhh

bugunki yuruyusumdee ben yururken hep dua ederimmmmm dualarimin sonunda aileme kendime sevdiklerime dua ederimm valla icime islemissiniz bugun sizlerede dua ettimmmmm
allah hepimizi mutlu edicek insallah uzulmek yokkkkkk

bebislerimizle bulusucazzz insallahhh hepberaberrr

optumm kactim kocis geldii
muckssssssssssss

ama PERIMMMM umitliyim sendeeeennnnnnnnnnn

Eksik olma bitanem Allah razı olsunnn. Hadi iyi halvetler yavru kuşum göster kendini Öpüyorum kocamannnnnnnnnnn

peri hadi canım ya bir daha test yapsana nolurrrrrrrr lüütfennn kırma bizi

hahahah yerim siziiii canım yapmammıııı yaptımmmm bugün 3 tane dahaaa sabah erken gebelik testi var certain onu yaptım çıkmadııı Sonra ggden istemiştim dandik bişe onda hiçbişe çıkmıo zaten. Dün aldığım labmendi 2 tane aldım 2sinde de çıktı. Gene testlerin oyununa gelicem sanırım

slm kızlarr bugün keseyi gördük haftayada insallah kalp atıslarını duyarsak atık rahatlıcam.yemek yidim duşumu aldım size bı bakım dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…