Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

labmen mi iyi. her eczanede farklı test oluyor..gg den aldığın labquıck mi pericim? ben de 1 saat önce yaptım çıkmadı bişi labquick..ovu. testinin yanında gelenle..
zaten belim ve kasıklarım ağrıyo... bakalım ne olacak....

slm kızlarr bugün keseyi gördük haftayada insallah kalp atıslarını duyarsak atık rahatlıcam.yemek yidim duşumu aldım size bı bakım dedim :)

süpeeerrr..darısı başımızaaa...hayırlısıyla duyarsın inş. annesi bebeğinin ilk sesini...

hayır peri testlerin oyununa gelmeyeceksin bu ay inşallah bu ay her şey çok güzel olacak...
zeytin hadi gözün aydın canım bende haftaya ya da diğer haftaya gidecem kalp atışı için..doktora kalsa haftaya da...bakalım bende inşallah duyarım pıt pıtları

yok tatlım 2,5 sene mucadele verdım ben ve sonunda karından ıgneyle ve ensonda catlatma ıgnesı vurularak kaldım

ya inan senin adına çok sevindim allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş.allah bizlerede sendeki sabrı versin 6 ay geçti bian önce olsun istiyorum ama ben ne dersen diyim allahın takdiri ne zaman ol derse olacak inş tez zamanda olur bizlerede dua et canım benim.

tsk ederim insallah duyarız tatlım minik atışları insallah..

etmezmiyim edeiorum tatlım hemen üzülme daha 6 ay olmuş saglıkla sıhatle konsun insallah herkezin mucizesi göbüşüne :)

pericim bana ilk adet gününü ve kaç günde bir adet olduğunu söyler misin canım bişeye bakacam

kızlar ben kacar yemek yapıcam daha yapmadım gec geldım..sizleri ve seviyorum esen kalın

Canım labmen var genelde gittiğim her eczanede onu öneriyorlar. Dün ondan aldım işte 3 tane biri bozuk çıktı diğer 2 si de silik çizgi çıktı. Yalnız pozisyonları biraz değişik zaten bu testlerde C T ibareleri kasetin yanlarında bilemiyorum ama biraz ümitlendim açıkcası. Burda da olumlu yorumlar okudum labmenle ilgili Sabah yaptığım test içinde olumsuz yorumlar var .GGden aldığım strip laboquıck canım evet ondan hiç çizgi göremedim henüz. Kimse memnun kalmamış okuduğum kadarıyla. Ama bilemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun canım. İnşallah çizgileri görür aynı anda kan testine gider güzel haberler yazarız burayaaaa

Yaaa öyle mi diyorsun bebişkommmm o minik bebeğinle hislerin dahada kuvvetlenmiştir inşallah canımmmmmmmm. Bu seferde testlerin gazabına uğrarsam hepsini parçalicammm ama geçen ay yamuk yumuk bişiler çıkttı tam çizgi çıkmamıştı hiççç.

ZEYTİNİMMM hoşgeldinnnnnn gözün aydın canımmmm topiğimizin taze annesiiiiiiiiii. O kadar mutluyumki senin adınaaa çok beklemişsin sonunda muradına ermişsin Şükürler olsun, nazar değmesinnnn

Canlarımmmm ben kaçıyorummmmmmmmmmmm yarın yeni günnnndeee yeni umutlarla bebeiş haberleriyleeeeeeee görüşmek üzreeeee, beni özleyin anacımmmmmmmmmmmmm, :118: :119:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar oh be buldum sizi =)

perisoko ve idilgaya mesajdan dolayı tesekkur ediyorum oh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dünya varmış =)

Nasılsınız bakalım minnoşlar?

Minnoşlar size bir sorum var, hangi folik asiti kullanıyorsunuz ya da kullanıyormusunuz?

Ben dr tavsiyesiyle folbiol kullanıyorum ama sunu farkettimki acayip gaz yapıyor =( Böyle bir durumla karşılaşan varmı? birde ne kadar süre kullanmak lazım?

selam canım ben solgar f.asit kullanıyorum 1 aydır ve çok memnunum hiç şikayetim yok hamile kaldıktan 3 ay sonra bırakılıyoo diye biliyorum ama dr.sormakta fayda var :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…