- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
hahahah yerim siziiii canım yapmammıııı yaptımmmm bugün 3 tane dahaaa sabah erken gebelik testi var certain onu yaptım çıkmadıııSonra ggden istemiştim dandik bişe onda hiçbişe çıkmıo zaten. Dün aldığım labmendi 2 tane aldım 2sinde de çıktı. Gene testlerin oyununa gelicem sanırım
slm kızlarr bugün keseyi gördük haftayada insallah kalp atıslarını duyarsak atık rahatlıcam.yemek yidim duşumu aldım size bı bakım dedim :)
slm kızlarr bugün keseyi gördük haftayada insallah kalp atıslarını duyarsak atık rahatlıcam.yemek yidim duşumu aldım size bı bakım dedim :)
inş canım duyarsın .sen bir yıl sonunda mı hamile kalmıştın.
süpeeerrr..darısı başımızaaa...hayırlısıyla duyarsın inş. annesi bebeğinin ilk sesini...
yok tatlım 2,5 sene mucadele verdım ben ve sonunda karından ıgneyle ve ensonda catlatma ıgnesı vurularak kaldım
hayır peri testlerin oyununa gelmeyeceksin bu ayinşallah bu ay her şey çok güzel olacak...
zeytin hadi gözün aydın canım bende haftaya ya da diğer haftaya gidecem kalp atışı için..doktora kalsa haftaya da...bakalımbende inşallah duyarım pıt pıtları
ya inan senin adına çok sevindim allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş.allah bizlerede sendeki sabrı versin 6 ay geçti bian önce olsun istiyorum ama ben ne dersen diyim allahın takdiri ne zaman ol derse olacak inş tez zamanda olur bizlerede dua et canım benim.
Canım labmen var genelde gittiğim her eczanede onu öneriyorlar. Dün ondan aldım işte 3 tane biri bozuk çıktı diğer 2 si de silik çizgi çıktı. Yalnız pozisyonları biraz değişik zaten bu testlerde C T ibareleri kasetin yanlarında bilemiyorum ama biraz ümitlendim açıkcası. Burda da olumlu yorumlar okudum labmenle ilgili Sabah yaptığım test içinde olumsuz yorumlar var .GGden aldığım strip laboquıck canım evet ondan hiç çizgi göremedim henüz. Kimse memnun kalmamış okuduğum kadarıyla. Ama bilemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun canım.labmen mi iyi. her eczanede farklı test oluyor..gg den aldığın labquıck mi pericim? ben de 1 saat önce yaptım çıkmadı bişi labquick..ovu. testinin yanında gelenle..
zaten belim ve kasıklarım ağrıyo... bakalım ne olacak....
hayır peri testlerin oyununa gelmeyeceksin bu ayinşallah bu ay her şey çok güzel olacak...
zeytin hadi gözün aydın canım bende haftaya ya da diğer haftaya gidecem kalp atışı için..doktora kalsa haftaya da...bakalımbende inşallah duyarım pıt pıtları
Canım labmen var genelde gittiğim her eczanede onu öneriyorlar. Dün ondan aldım işte 3 tane biri bozuk çıktı diğer 2 si de silik çizgi çıktı. Yalnız pozisyonları biraz değişik zaten bu testlerde C T ibareleri kasetin yanlarında bilemiyorum ama biraz ümitlendim açıkcası. Burda da olumlu yorumlar okudum labmenle ilgili Sabah yaptığım test içinde olumsuz yorumlar var .GGden aldığım strip laboquıck canım evet ondan hiç çizgi göremedim henüz. Kimse memnun kalmamış okuduğum kadarıyla. Ama bilemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun canım.İnşallah çizgileri görür aynı anda kan testine gider güzel haberler yazarız burayaaaa
ayyy inşallahh peşpeşee güzel haber verelimm sonra herkes
Minnoşlar size bir sorum var, hangi folik asiti kullanıyorsunuz ya da kullanıyormusunuz?
Ben dr tavsiyesiyle folbiol kullanıyorum ama sunu farkettimki acayip gaz yapıyor =( Böyle bir durumla karşılaşan varmı? birde ne kadar süre kullanmak lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?