- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #9.501
ayyyy kocişiiinn öpsünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhh seniiiiiii onun öpmesiyle kalmasınnn insallahh spermcanıda yumurtunaaaa tecavüzz etsinn insallahhhhhh yawrummmm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyyyyyyy çatlıcammmmmm haaaaaaaaaa desemmm dogruuu ıgneyii oldukk yaa çatlıyomm şimdii bennnnn :)))))))))))))))
çat diye çatlamakk üzereyimmmmmm
PERİMMMMM ankaraya bi at yarışına geldiğimizde özel size geicezz cnmcmmm kocişimm masanı görünce öyle dediii valla haberin olsunnn:)))))))))
PERİMMM sen beni dinlee bu ay git sende 10. günden itibaeren yumurtunu takip ettirtttttt çatlattttt hoppppppp aşılatttttttt ugrasma tüple müpleeeeeeeeeeeeee
gerçii hiçbişey yapmasandaaa olucakk senınnn çok az kaldıı bunu biliyorum amaa sabırsızzsınnnnnn
yerimm senii ben yaaaa
bu arada seninnnn bebiş abloşun bebişşş sana benzisyoooo :))))) güzell olucakkk haaa maşallahhhhhhhhhhh
biz birbirimizi gördüm yani ben PERİ yi ve Sewwali gördüm 3 ümüzde pekbi güzeliz maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh bu topikkk güzellll hatun güzel anne topiğiii olucak inşallahhhh
mucklssssssssssssssss
canımm sende feyssbukktan ekleseneee biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yada özelden mesj at ekliyimmmmmmmmmmm
bu ay olmazsa ben de bi TÜPsüz dalış yapiim diyom,ne biliim:44:
böyle stres yapmaktansa.
gerçi bugün gittiğim dr. çok relaks bi amca
olur pojucum,raat ol,stres kısırlık yapar sakın ha dedi.
ama ben yaşlıyım,mahalle baskısı var dedim
yaşa falan takılma,olur yawrım oluuurrr,zaten şimdiki aklım olsaydı çocuk yapmazdım,evlenmezdim bilem dedi
hayat çok kısa,sadece çocuğa odaklanmayın didi.
böylee işteee
bi de arada amcaya "peki bu nasıl olcak MÜDÜR BEY dedim yaaaa
aranızda bi tek ben varım galiba kapalıııııı
kokossss yavrularımmmmmmm benimmmm
müdür bey ha ilahi pojo yine çok güldümy a çok yaşa sen bebişlerinle uzuuuunnnn uzun yaşa inşallah hayırlısı ile
idilgam biliyom sen beni artıkın takınsamıyon ama hadi ikinciye diyeyim niye face acmıyo sen
Eki Görüntüle 433357 Eki Görüntüle 433358
Pitişkommmmmmmm resimlere tıkla ve okuuuuuuuuu TUTTUUUUUUUU AŞILAMA TUTTUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!
Senin yumoş nasıl gülüyor bakkkkkkkk nası mutluuuu tertemiz yıkanmış spermcanlar gelinceee gülmüş kerataaaaaaaa
Meğer titizmiş seninki tek derdi buymuşşşşşşşşş mızmız yumyumuuunnnnnnnnnnnnnnnnn
İşte o sahneyi gördüm ve yazdım üstüneeeeeeeee
Ben daha ne diyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm işteeeeeeeee kanıtı ispatı resimlerdeeeeeeee !!!!!
:118: :119: :118: :119: :118: :119:
ohaaaannnzziiiii Periimmm yaaaa
falcılıktaa son noktaaaaa
süper yaratıcı bi böcüksün tebrik ederim yawrım,bu fal ancak bu kadar güzel yorumlanırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?