Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

ayyyy hemen ankarada yarış olsun o haldeeeeeeeeeeeee

Başımın üstünde yeriniz var yavrummmmmmmmmmmmmmmmm

Ya bide yumurtu çatlatırsam değme keyfimeeeee

Aşılama yaparlarmı ki banaaaaa???

Bide fiyat bilgisi alabiler miyim bebekmmmmmmmmmmm napmak gerek aşılama içinnnn bak heyecan yaptımmmmmmmmmmm

ahahahhahahhahah

bütün topik aşılama yaptırıomuş bu ayyy anooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

bu ay olmazsa ben de bi TÜPsüz dalış yapiim diyom,ne biliim:44:
böyle stres yapmaktansa.
gerçi bugün gittiğim dr. çok relaks bi amca
olur pojucum,raat ol,stres kısırlık yapar sakın ha dedi.
ama ben yaşlıyım,mahalle baskısı var dedim
yaşa falan takılma,olur yawrım oluuurrr,zaten şimdiki aklım olsaydı çocuk yapmazdım,evlenmezdim bilem dedi
hayat çok kısa,sadece çocuğa odaklanmayın didi.
böylee işteee
bi de arada amcaya "peki bu nasıl olcak MÜDÜR BEY dedim yaaaa

müdür bey ha ilahi pojo yine çok güldümy a çok yaşa sen bebişlerinle uzuuuunnnn uzun yaşa inşallah hayırlısı ile

aranızda bi tek ben varım galiba kapalıııııı

kokossss yavrularımmmmmmm benimmmm

SEWWALİMM sende modern kapalılardansın gulummmm güzelliğinn yerinde maşallahhh :))
ayy kıslarrrrr bizimmmm cocuklarımızda allahın izniylee cokkkkkk güzell olucakkkkkkkkkkkkkkkk ayyyyy allahh hepimize nasip etsinn insallahhhhhhhhhhhhhhhhh hayırlısıyla

PERİMMMM cnmmm ben gitim özele muayeneye devletteyim ya ben 12 milyon verdimmm ucuzz yani sonra bide ostrojen hormon testı yapalım dedi onada 19 verdim ahanda o kadar bugun kontrole gittim bişey vermedim
yarın labaratuvara 150 vericez insallahhhh
aşılamaya bilmiyorum kiiii doktorda arkadasım çok bişey almaz sanmıyorummmmm

kız atla ucaga gel yaptıralım dön :))))))
direk ucak varr :)))

bu arada dün burda kordonda bi arkadasımı gördüm ileri yasta ilk dogumunu yaptı ama 40 yasında oda doktorunu anlata anlata bitiremediii ama bi kızı olmuss ayyy masallahh nasıl güzelll allah heğpımıze nasıp etsınnnnn
o doktorlada baglantrı kurmayı dusunuyorum teksandan caydım ben
oda bagdat caddesınde arda diye bi doktormus FEMİCAL diye bi yer duyan bilen varmııı çokkk memnunnnnnnn kalmıss

FALIMAA CÜMLEE KURMAK İSTEYEN VAR MIIII

müdür bey ha ilahi pojo yine çok güldümy a çok yaşa sen bebişlerinle uzuuuunnnn uzun yaşa inşallah hayırlısı ile

sağol bebişiimm amiiinnn sen de çok çok yaşa bebişinle datlum
yaw senin çizelgen niye yok darling,patlatsana bi çizelge şöle en bebişlisinndennn

Pitişkommmmmmmm resimlere tıkla ve okuuuuuuuuu TUTTUUUUUUUU AŞILAMA TUTTUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!

Senin yumoş nasıl gülüyor bakkkkkkkk nası mutluuuu tertemiz yıkanmış spermcanlar gelinceee gülmüş kerataaaaaaaa

Meğer titizmiş seninki tek derdi buymuşşşşşşşşş mızmız yumyumuuunnnnnnnnnnnnnnnnn

İşte o sahneyi gördüm ve yazdım üstüneeeeeeeee

Ben daha ne diyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm işteeeeeeeee kanıtı ispatı resimlerdeeeeeeee !!!!!

:118: :119: :118: :119: :118: :119:

Son düzenleme:
idilgam biliyom sen beni artıkın takınsamıyon ama hadi ikinciye diyeyim niye face acmıyo sen

AYYY benn seniii yerimmmm arzumcummmmmmmm adasımmmm gülümmmmmmmmmm yerimmmmmm amaaaa yemmmemmm kocisinn yesiinnn insallahhh seniiiiiiiiiiii bi ömürrr boyuuu:))

canımm benimm görmedimmmmm gülümm özürrr

benim faceim vardı cnmcmm hatta facee beni yıllar sonra kocişimle buluşturduuuuu :))) onun sayesınde karsılasıp evlendıkkk
sonra face bizim için şlevi buymus onu tamamladıııı artık kocişle kapatalım dedikkk ve kapattıkkkk be cnmcmm
o yüzden yokk ve acmıyorumm cnmmm kocişle ortak kararla kapattıkkkkkk :))))
hem benn sizi daha cok seviyorummmmm cunku suan ki yaşam paylaşımlarımı sizinle daha mutlu olarak paylaşıyorummmmmm ne biliiimmm faceii unuttum bilemmmmm

arzumcummmmmm senı takip ediyorum gülümm sonuc bekledıgınıdee biliyorum aynı anda patlıcazz inşallahhhhhhhhh cnmmmm takipteyimmmmmucksssss

ohaaaannnzziiiii Periimmm yaaaa
falcılıktaa son noktaaaaa
süper yaratıcı bi böcüksün tebrik ederim yawrım,bu fal ancak bu kadar güzel yorumlanırdı

beni bilmem ama sen bu ay inanıyorumki müjdeyi patlatacan yavrucum.ben burda sizlerin isteğini görünce utanıyorum valla kendim adıma.Allah olmayan herkese tatdırsın o duyguyu inşallah.

ohaaaannnzziiiii Periimmm yaaaa
falcılıktaa son noktaaaaa
süper yaratıcı bi böcüksün tebrik ederim yawrım,bu fal ancak bu kadar güzel yorumlanırdı

Ama gördüklerim aynen söylediğim gibi diilmi haaa diilmiiiiiii ya resmen çıkmış işte bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!!! Nası sırtarıyo yumoşşşşşşşşşşşşşşşşşşş yaaaaa

Bunun gibiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…