- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #9.521
Ama gördüklerim aynen söylediğim gibi diilmi haaa diilmiiiiiiiya resmen çıkmış işte bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!!! Nası sırtarıyo yumoşşşşşşşşşşşşşşşşşşş yaaaaa
Eki Görüntüle 433363
Bunun gibiii
vitoşu bilmiştimmmmmmmmmmmvalla aynen öyle Periimm
bu ay Pidiliimm tamamdır
Pitaminime mi Adoşumma mı baktıydın yaa,onu da bildiydinn
müneccim misin nesin datlum
yawrım bence bi topik daa aç,parasıyla fal bak,bi de fon oluşturalım
ordan yaptırırız artık aşılamaydı,tüptüü
bebişkolarımmmm ben çıkıyorumm iyi akşamlarrrrrr hepinize çok öpüyommmmm
hala yumoşlamadımmm
vitoşu bilmiştimmmmmmmmmmmahaaaaaaa süper fikir benceeeeeee
ayyy ışılımmm aklımdaydıııııı jele teste tüpe daldık unuttuk bakkkkkkkk bebekom sen yarın bi doktora gitttt onlar baksın bideeeeee çatlattır hatta minnoşummmmmmmmm
Ama gördüklerim aynen söylediğim gibi diilmi haaa diilmiiiiiiiya resmen çıkmış işte bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!!! Nası sırtarıyo yumoşşşşşşşşşşşşşşşşşşş yaaaaa
Eki Görüntüle 433363
Bunun gibiii
bebişkolarımmmm ben çıkıyorumm iyi akşamlarrrrrr hepinize çok öpüyommmmm
hala yumoşlamadımmm
öle yapıyım bitanem bugün yetişemedimmm çoooooookkkkkkkk öpüyoooommmmmm
canım benim bütün dualarım sizlerle ben inanıyorumki 2013 ün ilk aylarında hepinizin bebişleri kucağınızda olacak.sakın karamsar olma moralini yüksek tut tatlım öptümmmmmarzumcummmmmmm kısssssss bu gelen bebişş sana daha bi farklı gelicekkkkkkk işilkinde anlamadıklarınıı bakk nasıll keyifli keyifli sindire sindire alıcaksın allahın izniyleeeeeeeee
kıslarr ben yavastann kacarrrrrrrrrrrrr
sizsi seviyorummmmmmmmmm
bana yarın cuma saatiii dua edinn nolurrrr saat 2 30 da aşılanıcamm :)))))) allahh cuma saati yardım etsin insallahh amaa HAYIRLISIYSA
herzamannn oyle diyorum suandada hayırlısıysa beriiiiiii hayırsızsa geriiiiiiiiiiii
öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmucksssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
IŞIL ILIK SOGAN SUYU IÇ :))))
iç işil iç SOGAN SUYUNU IİÇ
işil cımmmmmmm seni sogan kurune davet ediyorummmmmmmmm hemencecik hemdeeeeeeee kussanda pussanda içiceksin onuuuu bak aynı durumdaydımmm sonra yumyum yumurtladım allaha sükürr cnmcmmmmmmmm
önce sogan kuru hemen basla 15 gün
arkasından bide incirrrr tamamdırr seninn işşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkssssssssssssssssssssss
PERİMMMMuckssssssssssssssssssssssssssss
PERİM MMMMMMMMMMMM basbasa kalmısızzzzzzzzzzzzzzz voltran voltran :)))))))
mucksssss cnmınnn ıcııııııııııııı
Merhaba kızlar.Ben dün dayanamadım dr a gittim ama kese karından gözükmedi.Vajinal muayene edeyim dedi bende yok dedim.Cumartesi tekrar gideceğim,sanırım ozaman vajinal muayene edecek.Kafam iyice karıştı.Bugün adet geçeli 11 gün oldu ama normalde gözükmesi gerekmez mi ki?Beta Hcg dün 2500 çıktı.Hayırlısı bakalım.Allah ım kimseyi korktuğuna uğratmasın.Cümlemize hayırlısıyla sağlıkla,sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza alamayı nasip etsin.Amin...
günaydın kızlarrrrrr nasılsınız bakalımmmmm
idilgammm rabbim en güzel en sağlıklı bebeği istediğin gibi nasip eder sana inş. bu ay enerjin çok yüksek mutluluk hormonun tavan yaptı anneciğini gördün memleketine geldin iğnenide vurundun bu ay olmayacak gibi bi ihtimal bile gözükmüyooo tabiii hayırlısıylaa
mehmetderyaa canım için rahat etse baktırsanya alttan doktor erkekmiydi ki ne kadar istemesekte doğumdada mı göstermiycez sanki rahat ol canım onlar hergün 20 40 tane görüyolar yüzlerimiz gibi sıradan bişey oldu doktorlar için öle düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?