Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

valla aynen öyle Periimm
bu ay Pidiliimm tamamdır
Pitaminime mi Adoşumma mı baktıydın yaa,onu da bildiydinn
müneccim misin nesin datlum
yawrım bence bi topik daa aç,parasıyla fal bak,bi de fon oluşturalım
ordan yaptırırız artık aşılamaydı,tüptüü

vitoşu bilmiştimmmmmmmmmmm ahaaaaaaa süper fikir benceeeeeee
bebişkolarımmmm ben çıkıyorumm iyi akşamlarrrrrr hepinize çok öpüyommmmm
hala yumoşlamadımmm

ayyy ışılımmm aklımdaydıııııı jele teste tüpe daldık unuttuk bakkkkkkkk bebekom sen yarın bi doktora gitttt onlar baksın bideeeeee çatlattır hatta minnoşummmmmmmmm

öle yapıyım bitanem bugün yetişemedimmm çoooooookkkkkkkk öpüyoooommmmmm

PERİMMMMMMMMMMMMMMMMM canımınn iciii cümleee kuran dillerinn insallahh buayyy sonundaa hamişimmm idyeee bagırsınnnnnnnnnnnn müjdeli haberi kocişine vermeyi nasip etsin yüce rabbimm sana inşallahhhhh

arzumcummmmmmm kısssssss bu gelen bebişş sana daha bi farklı gelicekkkkkkk işilkinde anlamadıklarınıı bakk nasıll keyifli keyifli sindire sindire alıcaksın allahın izniyleeeeeeeee

kıslarr ben yavastann kacarrrrrrrrrrrrr
sizsi seviyorummmmmmmmmm
bana yarın cuma saatiii dua edinn nolurrrr saat 2 30 da aşılanıcamm :)))))) allahh cuma saati yardım etsin insallahh amaa HAYIRLISIYSA

herzamannn oyle diyorum suandada hayırlısıysa beriiiiiii hayırsızsa geriiiiiiiiiiii

öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmucksssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

öle yapıyım bitanem bugün yetişemedimmm çoooooookkkkkkkk öpüyoooommmmmm

IŞIL ILIK SOGAN SUYU IÇ :))))

iç işil iç SOGAN SUYUNU IİÇ

işil cımmmmmmm seni sogan kurune davet ediyorummmmmmmmm hemencecik hemdeeeeeeee kussanda pussanda içiceksin onuuuu bak aynı durumdaydımmm sonra yumyum yumurtladım allaha sükürr cnmcmmmmmmmm
önce sogan kuru hemen basla 15 gün

arkasından bide incirrrr tamamdırr seninn işşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkssssssssssssssssssssss

PERİMMMMuckssssssssssssssssssssssssssss

canım benim bütün dualarım sizlerle ben inanıyorumki 2013 ün ilk aylarında hepinizin bebişleri kucağınızda olacak.sakın karamsar olma moralini yüksek tut tatlım öptümmmmm

Pidiiliiimmm allahım hayırlısını versin inşaallaahh datlum,dua edic.em senin içinn meraa etmmee
seni seviyyoommm
Pitaminiimm kıskanmaa seni de seviyaaam minnak Pitamiin
tamam tamam hepinizi seviyom,kendimi deeee

ben de çıkıyyooommmm hoççakaallıııınnn
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

bebişimmmmmmmmm yarın için bol bol şansssssss dualarım seninleee en az senin kadar heyecanlıyımmm inannnnnnnnn

Fal yorumumu görmedin miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ordaaaaa kabak gibi ortadaaaaa herşeyyyyyyyyyyyyyy için rahat olsunnnnnn oleyyy yaaaaa

çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

PERİM MMMMMMMMMMMM basbasa kalmısızzzzzzzzzzzzzzz voltran voltran :)))))))

mucksssss cnmınnn ıcııııııııııııı

Merhaba kızlar.Ben dün dayanamadım dr a gittim ama kese karından gözükmedi.Vajinal muayene edeyim dedi bende yok dedim.Cumartesi tekrar gideceğim,sanırım ozaman vajinal muayene edecek.Kafam iyice karıştı.Bugün adet geçeli 11 gün oldu ama normalde gözükmesi gerekmez mi ki?Beta Hcg dün 2500 çıktı.Hayırlısı bakalım.Allah ım kimseyi korktuğuna uğratmasın.Cümlemize hayırlısıyla sağlıkla,sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza alamayı nasip etsin.Amin...

canım endişelenme geç döllenme falansa olabilir sakın sıkma canını tatlım bence artık kesin görürrrrrrrrr

günaydın kızlarrrrrr nasılsınız bakalımmmmm

idilgammm rabbim en güzel en sağlıklı bebeği istediğin gibi nasip eder sana inş. bu ay enerjin çok yüksek mutluluk hormonun tavan yaptı anneciğini gördün memleketine geldin iğnenide vurundun bu ay olmayacak gibi bi ihtimal bile gözükmüyooo tabiii hayırlısıylaa

mehmetderyaa canım için rahat etse baktırsanya alttan doktor erkekmiydi ki ne kadar istemesekte doğumdada mı göstermiycez sanki rahat ol canım onlar hergün 20 40 tane görüyolar yüzlerimiz gibi sıradan bişey oldu doktorlar için öle düşün

evet canım bende katılıyorum
ben bunddan önceki düşen bebişimde alttan baktırmıcam diye gitmedim
hele bir dedim kese görüncek zaman gelsin o zmaan giderim demeye bebişim düştü
belki diyorum erken gitseydim bir ilaç bir tedavi falan uygulardı düşmezdi diye hep vijdan azabı çektim
aman canım hiç vakit kaybetme bakması gerekiyorsada baktır dediği gibi onlar artık hiç tınlamıyordur bile...

iyi sabahlarrrrrrrrrrrrrrrrr
güzel ülkemin güzell anneleri ve anne adaylarıııııııııııııı

morallerrrrrrrrrrrrrr hep yüksek olsunnnnnnnnnnnnnnnnn
karınlarınızzzzzzzzz bebişle dolsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sağlıkla dünyaya gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…