- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #9.541
Penderiimm napıyosun bebişiimmm,nerlerdesin sen??
kuzuuuu işlerrrr cok yogunnnn yaa bide haftasonu sınavlarım varr..ev,iş,koca derkennn kaybettm kendimiii :))))))))) sen napiosunn bebeimmmmm..benm reglden snra 7.günümm daha halvet haftamada girmedm
az kalmışş bebişim,Allahım san da avatarındaki gibi bi çocuk nasip etsiinn,çok beğeniyom avatarını,çok datlu
ben de kutlu mutlu halvet şeysindeyim,hepicinize dua ediyom ayaklarımı dikerken bile
hayırlısıyla olcak bu işşşş
inşallahhh kuzucann inşallahhhh..allahım sanada tez vakitte nasip etsin inşallahhhh.. :) hamişlerimizz cok fazla maşallahhh..sıra bekleyen cok az kişi kaldıkkbos gün gecirmee pojoummm :))))))))
günaydın kızlar nasılsınız bu adet öncesi göğüs ağrısı var ya ben de bir öncekilere göre erken başladı daha üç gün var adetime ama 4 gündür ağrıyo erken başladı bu sefer bi de kuruluk yaşamadım bu ay hep ıslaktım
arkadaşlarım canlarım hepinize günaydın .perim beni listeden sil canım ayın 7 si bat iken bu sabah hafiften başladı.tüm dualarım sizlerle ve hepinizi çok seviyorum.veeeeeeeeeeeee ben bu sevdadan fazgeçtimmmmmmmmmmmm.ama herzaman mutluluğunuzu endişelerinizi paylaşmak için yanınızdayım.
iyiyiz yawrım sen nasılsın?
bi test patlat dicem,demiyom ama
benim de erkenden başlıya ağrılarım artık
mutlu sona yaklaştık ya ondan bence
arkadaşlarım canlarım hepinize günaydın .perim beni listeden sil canım ayın 7 si bat iken bu sabah hafiften başladı.tüm dualarım sizlerle ve hepinizi çok seviyorum.veeeeeeeeeeeee ben bu sevdadan fazgeçtimmmmmmmmmmmm.ama herzaman mutluluğunuzu endişelerinizi paylaşmak için yanınızdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?