Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
canmmmm cok sükürrr allahaa huzurlusun kafan rahattt bu ayy allahın izniylee hiç bi engelin yokkk,ben yürekten inanıyorumm inşallahh bebişin seninle olcakkkk..dualarımm seninleeee pidişimmm

kızlarrrr canlarımmm günaydınnn hepinizeeeeeeeeee :))) cuma günü yüzühürmetine allahım kucaklarımızı bos bırakmasın tez zamanda yavrularımızı kucaklamayı nasip etsinn.amin yarabbim..allah hepimzn gönlüne göre versin,yuvalarımızın huzuru bozulmasınn inşallahh..

Yawru kuşlar,bu güzel günde dua edelim Pidiliiimm için,
ikizleri konsun göbüşüne inşaallaahh
onun deyişiyle, ennnnnn hayırlı ennn güzellll en sağlıklıııı bebişlerrr
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

kuzuuuu işlerrrr cok yogunnnn yaa bide haftasonu sınavlarım varr..ev,iş,koca derkennn kaybettm kendimiii :))))))))) sen napiosunn bebeimmmmm..benm reglden snra 7.günümm daha halvet haftamada girmedm

az kalmışş bebişim,Allahım san da avatarındaki gibi bi çocuk nasip etsiinn,çok beğeniyom avatarını,çok datlu
ben de kutlu mutlu halvet şeysindeyim,hepicinize dua ediyom ayaklarımı dikerken bile
hayırlısıyla olcak bu işşşş

inşallahhh kuzucann inşallahhhh..allahım sanada tez vakitte nasip etsin inşallahhhh.. :) hamişlerimizz cok fazla maşallahhh..sıra bekleyen cok az kişi kaldıkk bos gün gecirmee pojoummm :))))))))

günaydın kızlar nasılsınız bu adet öncesi göğüs ağrısı var ya ben de bir öncekilere göre erken başladı daha üç gün var adetime ama 4 gündür ağrıyo erken başladı bu sefer bi de kuruluk yaşamadım bu ay hep ıslaktım

inşallahhh kuzucann inşallahhhh..allahım sanada tez vakitte nasip etsin inşallahhhh.. :) hamişlerimizz cok fazla maşallahhh..sıra bekleyen cok az kişi kaldıkk bos gün gecirmee pojoummm :))))))))

bi boş bi dolu bi boş bi dolu
her gün her gün şeetmeyin didi dr.amca,ayrıcana bu da can yawrıımm bu da caaan

:82::82::82::82:
günaydınnnn hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

anammmmmmmmmmmmmmmmmm idiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aşılamı yaptırıyor
perimde rahimm filmi çektircek anoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bu ayyy herkesssss bombaaaaaaa sevoşşşşşşşş idoşşşşşşşşş ve bizzzzzzzzzzzzz inşşşşşşşşşşş..

dualar seninle bugün idilllllllllllllllllllllllllllll.muck

arkadaşlarım canlarım hepinize günaydın .perim beni listeden sil canım ayın 7 si bat iken bu sabah hafiften başladı.tüm dualarım sizlerle ve hepinizi çok seviyorum.veeeeeeeeeeeee ben bu sevdadan fazgeçtimmmmmmmmmmmm.ama herzaman mutluluğunuzu endişelerinizi paylaşmak için yanınızdayım.

iyiyiz yawrım sen nasılsın?
bi test patlat dicem,demiyom ama

benim de erkenden başlıya ağrılarım artık
mutlu sona yaklaştık ya ondan bence

aa ben yokkenm neler olmuş hayırlısı ile güzel haberler inşallah

vedeeeeeeee benim içinnnnnnnnnnn anammmmmmmmmmmmmm ovucan dönemine giriyorum
klomen etkisini gösterdimi nee soldan soldan bişey pırt prt ediyorrrrrrrrrrrrr

canım toparla kendini hemen topike dön canım .dertleşelim atma içine bebişimmmmm

kızlar ben halvete kadar korundum halvet gününden itibaren yani ovulasyondan itibaren hergün devam ettim hiç aralıksız hergün tavsiye ederim
bu arada neden korundun diceksiniz canımız erkek olsun istedi kızımız var diye ovulasyondan itibaren erkek olur yazıyordu siteler ne derece doğru bilemiyorum denedik yani
bakalım hayırlısı eğer erkek olursa bu yöntemide denemiş olucaz..........

anaooyyyy o nasıl laf öyle Arzumm duymamış olayım
vazgeçmek yok,umudumuz her zaman var bebişim,yımırtalarımız sağolsun
lütfen kendini üzme lütfeeennn

valla ağlarım bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…