- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #9.561
günaydınnn prenseslerrr dün akşam kıymetli dr um bir beta hcg daha istedi gittim kan verdim 20 dk ya çıkar .. ona göre p rogestan ve asp rin başlayacakmış hayırlısı dua edin benim için değer yükselmiş olsun
arzumm cancanımm seni cok iyi anlıyorumm,bndede hüsranla biten aylarda hep böle oluyoo ama inan yeni ay yeni umut :) hadi toparla kendini canmsınnn benmmm..
kızlarrrrrrrrr yardımmm gg'den ovülasyon test alcam bi marka var mı önercegnizzz..
herkeze günaydııın vitaminimmmmmmmmmmm nasılsın kanaman gecti dimi tatlım iimisin canım benimm bişeye ihtiyacın falan varmı kıyamam sana ben
günaydınnn prenseslerrr dün akşam kıymetli dr um bir beta hcg daha istedi gittim kan verdim 20 dk ya çıkar .. ona göre p rogestan ve asp rin başlayacakmış hayırlısı dua edin benim için değer yükselmiş olsun
canım benim ben en ucuzlarından getirrttimarzumm cancanımm seni cok iyi anlıyorumm,bndede hüsranla biten aylarda hep böle oluyoo ama inan yeni ay yeni umut :) hadi toparla kendini canmsınnn benmmm..
bencede Arzuuuuuuuuuuuu
asla öyle düşünmeeeeeeeeeeeee
bende kızımda 6. ayda hamiş kaldım ama 5. ayda o kadar umutlanmıştımki çok bozuldum
tekrar adet olunca bende nerdeyse umudumu kaybediyordum ki kızçem geldi sakın öyle düşünme canımın içiiiiiiiiiii
kızlarrrrrrrrr yardımmm gg'den ovülasyon test alcam bi marka var mı önercegnizzz..
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyiyimmm sagollll cnım yokk yok teşekkr ederimmmm
dinleniyorum işte kanamam geçti çok şükürr
uzanıyorummm bol boll tüm eklem yerlerimm zonkluyoo artıkkkkkk o dereceee
isterdimkiii tabii söyle hoplaya zıplaya bir hamişlik geçireyim,elbiseler giyip babet giyeyimm.tombik tombik sokaklarda yürüyeyim...,
ama nasip kısmet meselesi napcann..
allhım ona birsey olmadan kucağıma versinde bak öyle 3 -5 kat daha değerli olcakk biliyorum.tek ona birsey olmasınn..
Artık sizler benim yerime giyipp süslenin gezinn.Diyinkii bugünkü süsüm 2 kat fazlaa oda pitamin içinnnD
sen nasılsın canımm iyisin dimiii
Seni dee yiriimmm çekürdeğiniii deeee
iyi misin bebişimm?
değer 38 31 den 38 e çıkmış gidiyo sanırım bebeğim
arkadaşlarım canlarım hepinize günaydın .perim beni listeden sil canım ayın 7 si bat iken bu sabah hafiften başladı.tüm dualarım sizlerle ve hepinizi çok seviyorum.veeeeeeeeeeeee ben bu sevdadan fazgeçtimmmmmmmmmmmm.ama herzaman mutluluğunuzu endişelerinizi paylaşmak için yanınızdayım.
kız pojouu allah iyiyliğini versin emiiiiiiiiiiii
neydiyon gıııı
feysss manyağıııı gacııııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?