Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaydınnn prenseslerrr dün akşam kıymetli dr um bir beta hcg daha istedi gittim kan verdim 20 dk ya çıkar .. ona göre p rogestan ve asp rin başlayacakmış hayırlısı dua edin benim için değer yükselmiş olsun

arzumm cancanımm seni cok iyi anlıyorumm,bndede hüsranla biten aylarda hep böle oluyoo ama inan yeni ay yeni umut :) hadi toparla kendini canmsınnn benmmm..

kızlarrrrrrrrr yardımmm gg'den ovülasyon test alcam bi marka var mı önercegnizzz..

herkeze günaydııın vitaminimmmmmmmmmmm nasılsın kanaman gecti dimi tatlım iimisin canım benimm bişeye ihtiyacın falan varmı kıyamam sana ben

laboquick diye bi marka almıştım,ovu günleri haricinde de 2.çizgi hep silik çıkıyaa,çok tavsiye etmem
başka marka almadım hiç bilmiyom
mikroskobik ovu şeysi aldım,ama ondan da çok memnun değilim açıkçası
allahtan kasık ağrılarım,akıntım oluya da anlıyom pırtladıımı

herkeze günaydııın vitaminimmmmmmmmmmm nasılsın kanaman gecti dimi tatlım iimisin canım benimm bişeye ihtiyacın falan varmı kıyamam sana ben

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyiyimmm sagollll cnım yokk yok teşekkr ederimmmm
dinleniyorum işte kanamam geçti çok şükürr
uzanıyorummm bol boll tüm eklem yerlerimm zonkluyoo artıkkkkkk o dereceee
isterdimkiii tabii söyle hoplaya zıplaya bir hamişlik geçireyim,elbiseler giyip babet giyeyimm.tombik tombik sokaklarda yürüyeyim...,
ama nasip kısmet meselesi napcann..
allhım ona birsey olmadan kucağıma versinde bak öyle 3 -5 kat daha değerli olcakk biliyorum.tek ona birsey olmasınn..

Artık sizler benim yerime giyipp süslenin gezinn.Diyinkii bugünkü süsüm 2 kat fazlaa oda pitamin içinnn D

sen nasılsın canımm iyisin dimiii

banada başlattı canım doktor keseyi gördü ve direk progestanla asprin verdi bir düşüğüm olduğu için heralde inşallah bu sefer bişey olmaz

canım benim ben en ucuzlarından getirrttim
onunla hamiş kaldım 20 ovulasyon 10 da gebelik testi vardı
inan şimdi baktım markası bile yok
satıcı adı var sadece newyorktaniste ücretide 21.90 TL
başkada bişey yok ama tuttu çok şükür bebişim hamişlik testleride
inan erken gebeliklerden falan daha hassas
tavsiye ederim boşa çok paradan çıkma

canım bennde istiorum giymek ama inann ben kilo aalmak yerine vermiştim ya hiç karnım cıkmadı bıraz karnım var ama oda ben hafif kilom vardı oda o bende hiç giyemedim daha olamadım tombik üzülme yani bitanem

Hamınızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa günaydınlar ne yapanız aceppppppppppppppp gıslarrrrrrrrrrrrrr biz iyiyiz ya ne olsun aynı şeyler arap bacıları dehledim ama işim çok bugündeee dosyalar flan ((

arzuuuuuuuuuuuuu yapma böyle canım allahın gücüne gider haşa tövbe sen iyi düşün ki iyi olsun rabbim kimini evladın yokluguyla sınar kimini varlıgıyla sınar canım sen hep şükret ve dua et inşallah de ki inşa etsin yaradan canım benim lütfen pozitifligi elden bırakma ve kendine bu kötülügü yapma canım ben sana inanıyorum başarabilecegini biliyorum hepinize inanıyorum ve hepimiz bir gün bu topigin en güzel annaleri olacaguız hepimiz bebeklerimizin resmini koyacagız buraya allahın izniyle amin...

Sizi seviyokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yosmalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Seni dee yiriimmm çekürdeğiniii deeee
iyi misin bebişimm?

iyiyiz kuzuuum ya napak.vitamine diodumda bende daha tombik olmmadım karnım cıkmadı kıfayetler GİYEMEDİM DAHA HAMİMİŞ KIFAYETLER bak ben asıl seni yirim hamileyim ona göre :))))))))))))))))))

Ididimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım bugün yolunu bahtını açık etsin canım inş.ikizlerin yola çıktı artıkkkkkkkkkkkkk gelecekler haziran annesi olacaksın allahın izniyle bilge hatunummmmmmmmmmm aşının en büyügünü yaptırrrrrrrrrrrr yavrummmmmmmmmmmmmmmmm,

Sevvalim 13 hazirana az kaldıııı ayın 13 ünün uguruna ben çok inanırım çünkü ben ayın 13 ünde dogmuşum iinş.senin ikizlerin haberini de 13 de alacagız allahın izniyle amin...kaliteli tüp taktıraydın yosmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Herkes haizranda hamiş olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hepiniz kıslar hepiniz inş.amin...

nedemekmiş ooo vazgeçtim ümidini hiç birzaman kaybetmeeee bizim köyden bir akrabanın 20 yıl sonra oldu gerçekten bak doktor enson ona sen artık çocuk bekleme dediler kistten tut çeşitli rahim hastalıklarına kadar hepsini yaşadı kadın ama şimdi çocuğu 14 yaşında maşallah o yüzden canım allahtan ümit kesilmez yoruldun yıprandın bi süre ara verin dinlen toparlan sana iyi geicektir
adoşumumm bana bişey söyledi geçen gün dedi ki: Hiç çocuğumda olmayabilir evlat edinirim yetim yada öksüz bi çocuğun annesi olurum dedi gerçekten öle canım annelik doğurmakla bitseydi sokaklarda hatta çöplerde çocuklar olmazdı
hiç üzülme arzucum sadece hayatını yaşa ve sabret rabbim senin o güzel yüreğine eminim annelik duygusunuda tattıracaktır.

kız pojouu allah iyiyliğini versin emiiiiiiiiiiii

neydiyon gıııı

feysss manyağıııı gacııııııııııııııııııııı

iyiym yawrım,acayip uykum var (bi sor neden )
ama bi enerji patlaması yaşıyam hayır olsun
böle pööör pöörtttt pörtlüyom coş coşşş coşiyaaammm

günaydınnnn canlarımmm ballarımmmm
biliyosunuz ovulasyon testinde pozitifi görememiştim,doktora gittim bugün soldan yumoş oluşmuş ama çatlayamamış 24 mm olmuş ve kiste dönüşmüş(gitti güzelimm yumoşumm )
sağdanda bir yumoş olmuş o da 13 mm şu an,4-5 güne çatlayabilir dedi.bende esas doktorumu aradım dedim çatlatma iğnesi yaptırsak nası olur diye o da adetinin 17.günündesin iğne olmaz artık geçti dedi,diğer aya takip eder iğneyi yaparız dedi.
şimdi benim merak ettiğim bu küçük yumoş büyüyüp çatlayıp döllenebilir mi,yoksa diğer oluşmuş kistin olması bunu engeller mi.yani bu ay umudum bitti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…