- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #9.581
hamınızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa günaydınlar ne yapanız aceppppppppppppppp gıslarrrrrrrrrrrrrr biz iyiyiz ya ne olsun aynı şeyler arap bacıları dehledim ama işim çok bugündeee dosyalar flan((
arzuuuuuuuuuuuuu yapma böyle canım allahın gücüne gider haşa tövbe sen iyi düşün ki iyi olsun rabbim kimini evladın yokluguyla sınar kimini varlıgıyla sınar canım sen hep şükret ve dua et inşallah de ki inşa etsin yaradan canım benim lütfen pozitifligi elden bırakma ve kendine bu kötülügü yapma canım ben sana inanıyorum başarabilecegini biliyorum hepinize inanıyorum ve hepimiz bir gün bu topigin en güzel annaleri olacaguız hepimiz bebeklerimizin resmini koyacagız buraya allahın izniyle amin...
Sizi seviyokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yosmalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
değer 38 31 den 38 e çıkmış gidiyo sanırım bebeğim
günaydınnnn canlarımmm ballarımmmm
biliyosunuz ovulasyon testinde pozitifi görememiştim,doktora gittim bugün soldan yumoş oluşmuş ama çatlayamamış 24 mm olmuş ve kiste dönüşmüş(gitti güzelimm yumoşumm)
sağdanda bir yumoş olmuş o da 13 mm şu an,4-5 güne çatlayabilir dedi.bende esas doktorumu aradım dedim çatlatma iğnesi yaptırsak nası olur diye o da adetinin 17.günündesin iğne olmaz artık geçti dedi,diğer aya takip eder iğneyi yaparız dedi.
şimdi benim merak ettiğim bu küçük yumoş büyüyüp çatlayıp döllenebilir mi,yoksa diğer oluşmuş kistin olması bunu engeller mi.yani bu ay umudum bitti mi
kisti olupta hamile kalan var canım okumustum sen yine calısmalarına devam et bence netten de bır bak bakalım yaz googlle kisti olupta hamile kalanlar k.k acılmıssa böle konu görürsün canım
Ididimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım bugün yolunu bahtını açık etsin canım inş.ikizlerin yola çıktı artıkkkkkkkkkkkkk gelecekler haziran annesi olacaksın allahın izniyle bilge hatunummmmmmmmmmm aşının en büyügünü yaptırrrrrrrrrrrr yavrummmmmmmmmmmmmmmmm,
Sevvalim 13 hazirana az kaldıııı ayın 13 ünün uguruna ben çok inanırım çünkü ben ayın 13 ünde dogmuşum iinş.senin ikizlerin haberini de 13 de alacagız allahın izniyle amin...kaliteli tüp taktıraydın yosmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Herkes haizranda hamiş olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hepiniz kıslar hepiniz inş.amin...
canım benim,doktorun bişey demedi mi ??
biliyosunuz ovulasyon testinde pozitifi görememiştim,doktora gittim bugün soldan yumoş oluşmuş ama çatlayamamış 24 mm olmuş ve kiste dönüşmüş(gitti güzelimm yumoşumm)
sağdanda bir yumoş olmuş o da 13 mm şu an,4-5 güne çatlayabilir dedi.bende esas doktorumu aradım dedim çatlatma iğnesi yaptırsak nası olur diye o da adetinin 17.günündesin iğne olmaz artık geçti dedi,diğer aya takip eder iğneyi yaparız dedi.
şimdi benim merak ettiğim bu küçük yumoş büyüyüp çatlayıp döllenebilir mi,yoksa diğer oluşmuş kistin olması bunu engeller mi.yani bu ay umudum bitti mi
bende senii seviyommm aşüftiiiiiMinnak adoş napıyooo
takam akafana kisti kanka benimde vardı hemde en büyügü 7mm olan ama son dr kontrolünde gebelik oluşunca dr kese büyüdükçe kistlerin kaybolmuş dedi sen çalışmalara devam et bol bol sütlaçın üzerine tarçın döküp ye yemeklerden sonra agzına karanfil at somur onu bunlar hormonlarıı çalıştırır ve tarçın yımırta kalitesini artırır çörekotunu agzında çigne ve yut ok tatlım hadi ve hergün halvetttttttttttttttttttttttttt
tamam adoşummm bu ay ne çok çalıştım yafff
peki benim yumoş 22.günde 18 mm olcak o zamandan sonraa oluşur mu ki gebelikkk tabi çatlarsa yumoşş
Ididimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım bugün yolunu bahtını açık etsin canım inş.ikizlerin yola çıktı artıkkkkkkkkkkkkk gelecekler haziran annesi olacaksın allahın izniyle bilge hatunummmmmmmmmmm aşının en büyügünü yaptırrrrrrrrrrrr yavrummmmmmmmmmmmmmmmm,
Sevvalim 13 hazirana az kaldıııı ayın 13 ünün uguruna ben çok inanırım çünkü ben ayın 13 ünde dogmuşum iinş.senin ikizlerin haberini de 13 de alacagız allahın izniyle amin...kaliteli tüp taktıraydın yosmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Herkes haizranda hamiş olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hepiniz kıslar hepiniz inş.amin...
kız ADOŞ
Biliyonmu benim teyzemin adı gerçek adı kimlikte geçen adı yani YOSMA
hiç duydunmu gerçekte yosma diye ismi olanı benim öz teyzemdi rahmetli bizim accıkta kanımızda var yaniii he he
kızz delüüü bende 13 ünde dogdumm ve bendee herzaman 13 ün bilindiğinin aksine uğuru bir gün oldugunu yıllardır savunur dururummm..
Neden mii çünküüü ben doğmuşum yawwwwwwwwwwww
canım asoss hemen bir doktorla görüşseneeeeeeeeeeee
Canım bikaç güne gözükür korkmaaa karından daha geç gözüküyor, vajinalde gözükürdü herhalde hamişler daha iyi bilir canımcımmmmmmmmMerhaba kızlar.Ben dün dayanamadım dr a gittim ama kese karından gözükmedi.Vajinal muayene edeyim dedi bende yok dedim.Cumartesi tekrar gideceğim,sanırım ozaman vajinal muayene edecek.Kafam iyice karıştı.Bugün adet geçeli 11 gün oldu ama normalde gözükmesi gerekmez mi ki?Beta Hcg dün 2500 çıktı.Hayırlısı bakalım.Allah ım kimseyi korktuğuna uğratmasın.Cümlemize hayırlısıyla sağlıkla,sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza alamayı nasip etsin.Amin...
günaydın tatlımm, umarım güzel haberler verirsin bu iyiye işaret.günaydın kızlar nasılsınız bu adet öncesi göğüs ağrısı var ya ben de bir öncekilere göre erken başladı daha üç gün var adetime ama 4 gündür ağrıyo erken başladı bu sefer bi de kuruluk yaşamadım bu ay hep ıslaktım
Bu ayyyy süper bir ay olucakkkkkk çığlık atmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:82::82::82::82:
günaydınnnn hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
anammmmmmmmmmmmmmmmmm idiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aşılamı yaptırıyor
perimde rahimm filmi çektircek anoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bu ayyy herkesssss bombaaaaaaa sevoşşşşşşşş idoşşşşşşşşş ve bizzzzzzzzzzzzz inşşşşşşşşşşş..
dualar seninle bugün idilllllllllllllllllllllllllllll.muck
Arzummmmmmm bitanemmm bak biz bu yüzden burdayızzz canımmmm artık adet olduğumuzda bile üzüntümüz en fazla bikaç saat sürüyor hemen toparlanıp diğer aya odaklanıyoruzzzz, bu son yumurtan değilki çatlayan tatlımm, her zaman bir sonraki ay vardır unutmaaaa, hadi yeni güne yeni umutlara kocaman bir MERHABAAAAAAAAAAAAAA deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeearkadaşlarım canlarım hepinize günaydın .perim beni listeden sil canım ayın 7 si bat iken bu sabah hafiften başladı.tüm dualarım sizlerle ve hepinizi çok seviyorum.veeeeeeeeeeeee ben bu sevdadan fazgeçtimmmmmmmmmmmm.ama herzaman mutluluğunuzu endişelerinizi paylaşmak için yanınızdayım.
Bebebeğimmmmm pendoşum ben surelab marka istemiştim 50 ovu 5 gebelik vardı içinde tavsiye ederimmmmmmmmarzumm cancanımm seni cok iyi anlıyorumm,bndede hüsranla biten aylarda hep böle oluyoo ama inan yeni ay yeni umut :) hadi toparla kendini canmsınnn benmmm..
kızlarrrrrrrrr yardımmm gg'den ovülasyon test alcam bi marka var mı önercegnizzz..
Tatlımmm kaç gün olmuştu kan testi yaptıralııı en iyi doktorun bilirr umarım değerlerin yükselir canımm, adet günün ne zamandıı? ümidini yitirme bekle canımmmdeğer 38 31 den 38 e çıkmış gidiyo sanırım bebeğim
canım ınsallah bakalım hayırlısı kısssss tüplerim bir numeraaaaaaaaaaaaaaaaaa
tutmazsa bu sefer guclu bı yapıstırıca alıcam sıkcam ıcıme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?