Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

bende senii seviyommm aşüftiiiii Minnak adoş napıyooo

değer 38 31 den 38 e çıkmış gidiyo sanırım bebeğim

canım seni üzmek istemem ama senin ki sanırım kimyasal gebelik bben gecen yaz düşrmüstüm senin gibi idi degerlrim sonra 15 düştü..hayırlısı olsun üzülme lütfen degerin düşerse zaten saglıksız gebelık oldugu için vucut atıo emın ol uzman oldum artık yasadıklarımdan

kisti olupta hamile kalan var canım okumustum sen yine calısmalarına devam et bence netten de bır bak bakalım yaz googlle kisti olupta hamile kalanlar k.k acılmıssa böle konu görürsün canım

kisti olupta hamile kalan var canım okumustum sen yine calısmalarına devam et bence netten de bır bak bakalım yaz googlle kisti olupta hamile kalanlar k.k acılmıssa böle konu görürsün canım

araştırmalarıma başlıyorummm o zaman
öpüyooooooommmm siziiiiiiiiiiiii

kızz delüüü bende 13 ünde dogdumm ve bendee herzaman 13 ün bilindiğinin aksine uğuru bir gün oldugunu yıllardır savunur dururummm..
Neden mii çünküüü ben doğmuşum yawwwwwwwwwwww

canım benim,doktorun bişey demedi mi ??

canım asoss hemen bir doktorla görüşseneeeeeeeeeeee

takam akafana kisti kanka benimde vardı hemde en büyügü 7mm olan ama son dr kontrolünde gebelik oluşunca dr kese büyüdükçe kistlerin kaybolmuş dedi sen çalışmalara devam et bol bol sütlaçın üzerine tarçın döküp ye yemeklerden sonra agzına karanfil at somur onu bunlar hormonlarıı çalıştırır ve tarçın yımırta kalitesini artırır çörekotunu agzında çigne ve yut ok tatlım hadi ve hergün halvetttttttttttttttttttttttttt

dr artmış ama dedi korkma herzaman 2 katına çıkacak diye bişey yok öğleden sonra gel bi ultrasonla bakalım dedi hayırlısı.. mübarek cuma günü dua edin kızlar

tamam adoşummm bu ay ne çok çalıştım yafff
peki benim yumoş 22.günde 18 mm olcak o zamandan sonraa oluşur mu ki gebelikkk tabi çatlarsa yumoşş

kız ADOŞ
Biliyonmu benim teyzemin adı gerçek adı kimlikte geçen adı yani YOSMA
hiç duydunmu gerçekte yosma diye ismi olanı benim öz teyzemdi rahmetli bizim accıkta kanımızda var yaniii he he

tamam adoşummm bu ay ne çok çalıştım yafff
peki benim yumoş 22.günde 18 mm olcak o zamandan sonraa oluşur mu ki gebelikkk tabi çatlarsa yumoşş

zaten belli bir olgınluga erişmeden çatlamıyııı ya çatlamazsa gebelik zor zaten ama sen günlerini iyi degerlendir çatlarsa hemen gebelik oluşur kaçırma bu günleri yavrummmmmmmmmmmmmm olacak inş.allahın izniyle olacan

canım ınsallah bakalım hayırlısı kısssss tüplerim bir numeraaaaaaaaaaaaaaaaaa

tutmazsa bu sefer guclu bı yapıstırıca alıcam sıkcam ıcıme

kız ADOŞ
Biliyonmu benim teyzemin adı gerçek adı kimlikte geçen adı yani YOSMA
hiç duydunmu gerçekte yosma diye ismi olanı benim öz teyzemdi rahmetli bizim accıkta kanımızda var yaniii he he

puhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızzzzzzzzzzzzzzz eylemmmmmmmmmmmmmmmm sen çok yaşaaaaaaaaaaa yosmanın yigeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seni valla yosmayı duymamıştım isim olarakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hahahahaaaaaaaaaaa olum siz ailecek yosmasınız o zamnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yosmagiller

yaptırayımmm ozaman yosmalarrrrrrrrrrrrrrrr gaza getirionusss kısss beniiiiiiiiiiiii

abowwwwwwwwwwww

sanırsam yaptırıcam

boylece seytanuın bacagını kırarım ınsallah guzel haber alarak

Canım bikaç güne gözükür korkmaaa karından daha geç gözüküyor, vajinalde gözükürdü herhalde hamişler daha iyi bilir canımcımmmmmmmm
günaydın tatlımm, umarım güzel haberler verirsin bu iyiye işaret.
Bu ayyyy süper bir ay olucakkkkkk çığlık atmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Arzummmmmmm bitanemmm bak biz bu yüzden burdayızzz canımmmm artık adet olduğumuzda bile üzüntümüz en fazla bikaç saat sürüyor hemen toparlanıp diğer aya odaklanıyoruzzzz, bu son yumurtan değilki çatlayan tatlımm, her zaman bir sonraki ay vardır unutmaaaa, hadi yeni güne yeni umutlara kocaman bir MERHABAAAAAAAAAAAAAA deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bebebeğimmmmm pendoşum ben surelab marka istemiştim 50 ovu 5 gebelik vardı içinde tavsiye ederimmmmmmmm
değer 38 31 den 38 e çıkmış gidiyo sanırım bebeğim
Tatlımmm kaç gün olmuştu kan testi yaptıralııı en iyi doktorun bilirr umarım değerlerin yükselir canımm, adet günün ne zamandıı? ümidini yitirme bekle canımmm

Işılımmmm bitanemmmm umutlar bitmezzzzzzzzz 4-5 güne çatlayacak olan 1 yumoşun varrrrrr şanslısın 2 yumoşun olmuşşş bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ben her ay 1 olur diye biliyorummm bu büyük bi şannsssssssss, o kiste dönüşen yumoşlar hemencecik atılıyor canını sıkmaaaaa,

Sen diğer yumoşun canına okuuu iyi çalışş olucak bitanemmmmmmmmm

canım ınsallah bakalım hayırlısı kısssss tüplerim bir numeraaaaaaaaaaaaaaaaaa

tutmazsa bu sefer guclu bı yapıstırıca alıcam sıkcam ıcıme

sık sıkkkkkkkkk önce herife sık sonra kendine sık yapıştırıcıyı yapışıp kalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
olacak yavrum olacak ben inanıyorum başardın bu defa allahın iziniylee adoş dediydi dersin olum oldu bu defaa tuttu bu tutttuuu
çocuklarrrrrrrrrrr

basarılar guzel kusum

allah yardımcın olsun

bol sans ben ınanıyorum canım hersey guzel olucak

inşallah bebiş haberlerimizi beraber alırız cem beyden

yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

cok öpüyorum seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Güneeeeeee senin şarkınla başlıyorum bebeğimmmmmmmmmm

Bugün bütün dualarım seninleeeeeeeee,

Bu ay oldu bakkk olduuuu inan banaaaaa, şehir değişikliği aileyle görüşmeeee çok çok iyi gelicek sanaaaaaa,

Bende Pazar günü ailemi görmeye gidiyorummm çok çok mutluyum o yüzdennnnn,

Ayy bu ay bizim bu aileyle hasret giderme kürümüz tutucak bak gööörrrrrrrrrrrrrr

Ve şarkınnnnnnnnn.........................

Aşılarsaammmmmmmm TIKTIKKKKKKKKK

[video=youtube;ejFRztEPBfE]http://www.youtube.com/watch?v=ejFRztEPBfE[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…