- 31 Mart 2012
- 627
- 17
- 98
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #9.601
tamam adoşummm bu ay ne çok çalıştım yafff
peki benim yumoş 22.günde 18 mm olcak o zamandan sonraa oluşur mu ki gebelikkk tabi çatlarsa yumoşş
Işılıımmm takılma sen onlara,çalışmaya devam bebişimmm
korkma seenn çaatt çaaatt çatlasıınn pat paaat patlasıınnnn
amaan sabahlar olmasııııınnnnn
kızlar acım ama canım hiç ama hiç bişi istemio sizlerde de varmı böle bişi havalardanmıdır nedir..
yaerım bi ses vereydin,korkutuyon bizi datlum
ayyy canımmm ben çok heyecanlandım.Shaaaaaalalalallalallala lalalalallal alalallalalallallalallala lalallalalal
Annecimmmmmmmmmmm Babacımmmmmmmmmm Abicimmmmmmmmmmmmmm Ananecimi görücemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Annecimi görmeyeli 2 ayyyyy babacımla abicimi görmeyeli 3 ayyyyy ananecimi görmeyeliiiii 5 ay olduuuu, hasret kaldımmmmmmmmmmmmmm...
Kocacımla Pazar günü gitmeye karar verdiikkk, çok mutluyummmmmmmmmmmmmmlayylayyyyyylaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Cankuşlarımmmmm,
Ballı bademleriiimmmm
Osmanlı Macunlarımmm
Lokma tatlılarımmmmmm
Kuru fasülye pilavın yanına kırdığım soğanlarımmmmmm
Çift sarılı yumurtalarımmmmmmmmmmmm
Creme Bruleelerimmmmmmmmmmm
Hindistan cevizli muhallebilerimmm
Profiterolümün çikolata soslarııııı kremalarııııııııııııııııııııııııı
Seviyorummmm uleeeeeeeeeeannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepiniiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Canlarımmmmmmmmmm
Tüm dileklerimizin gerçek olacağı yeepyeni bir ay olsunnnn
Listemizin patlama yaşacağı HAZİRAN AYI hoşgeldiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yavrularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün bu topicc hepberaberr 1000.sayfasını görürrr müüüüüüüüüüüüüüüü :))))))))))
adet günümde garip anlamadımki hep 28 günde bir olurdu ama son 2 aydır 30 günde bir oluyo...... 28 günde 1 olursa dün olmam lazımdı.. yok yine 30 günde olacaksam yarın olmam lazımtelaşlardayım hayırlısı dua edin
adet günümde garip anlamadımki hep 28 günde bir olurdu ama son 2 aydır 30 günde bir oluyo...... 28 günde 1 olursa dün olmam lazımdı.. yok yine 30 günde olacaksam yarın olmam lazımtelaşlardayım hayırlısı dua edin
dr artmış ama dedi korkma herzaman 2 katına çıkacak diye bişey yok öğleden sonra gel bi ultrasonla bakalım dedi hayırlısı.. Mübarek cuma günü dua edin kızlar
endercinm sana yazdığım cevapları görmedin heralde sormuştunya hangi testler diye az geride kaldı bakarsın ok
IŞILIM 960. sayfada yazdım sana, geride kaldı görmedin oku bebekmmmmmmm
Aserenhannn?????????????
Suvesabundan uzun zamandır haber alınamadı? Meraktayımmmmm......
endoş ggden alcam demiş sende ggden aldım yazmışsınn
Hangi marka aldın ?
endercinm sana yazdığım cevapları görmedin heralde sormuştunya hangi testler diye az geride kaldı bakarsın ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?