Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlar acım ama canım hiç ama hiç bişi istemio sizlerde de varmı böle bişi havalardanmıdır nedir..

tamam adoşummm bu ay ne çok çalıştım yafff
peki benim yumoş 22.günde 18 mm olcak o zamandan sonraa oluşur mu ki gebelikkk tabi çatlarsa yumoşş

Işılıımmm takılma sen onlara,çalışmaya devam bebişimmm
korkma seenn çaatt çaaatt çatlasıınn pat paaat patlasıınnnn
amaan sabahlar olmasııııınnnnn

adet günümde garip anlamadımki hep 28 günde bir olurdu ama son 2 aydır 30 günde bir oluyo...... 28 günde 1 olursa dün olmam lazımdı.. yok yine 30 günde olacaksam yarın olmam lazım telaşlardayım hayırlısı dua edin

Shaaaaaalalalallalallala lalalalallal alalallalalallallalallala lalallalalal

Annecimmmmmmmmmmm Babacımmmmmmmmmm Abicimmmmmmmmmmmmmm Ananecimi görücemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Annecimi görmeyeli 2 ayyyyy babacımla abicimi görmeyeli 3 ayyyyy ananecimi görmeyeliiiii 5 ay olduuuu, hasret kaldımmmmmmmmmmmmmm...

Kocacımla Pazar günü gitmeye karar verdiikkk, çok mutluyummmmmmmmmmmmmm layylayyyyyylaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Cankuşlarımmmmm,

Ballı bademleriiimmmm

Osmanlı Macunlarımmm

Lokma tatlılarımmmmmm

Kuru fasülye pilavın yanına kırdığım soğanlarımmmmmm

Çift sarılı yumurtalarımmmmmmmmmmmm

Creme Bruleelerimmmmmmmmmmm

Hindistan cevizli muhallebilerimmm

Profiterolümün çikolata soslarııııı kremalarııııııııııııııııııııııııı

Seviyorummmm uleeeeeeeeeeannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepiniiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Canlarımmmmmmmmmm

Tüm dileklerimizin gerçek olacağı yeepyeni bir ay olsunnnn

Listemizin patlama yaşacağı HAZİRAN AYI hoşgeldiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Işılıımmm takılma sen onlara,çalışmaya devam bebişimmm
korkma seenn çaatt çaaatt çatlasıınn pat paaat patlasıınnnn
amaan sabahlar olmasııııınnnnn

hep benim stresim yüzünden oldu canımmm yaaa sen sakın stres yapma patlat yumoşlarııııııı

kızlar acım ama canım hiç ama hiç bişi istemio sizlerde de varmı böle bişi havalardanmıdır nedir..

Hamişliktendir bebikommmmmmmmmmmmmmmm sana bebişe faydalı olanları ye gerisini boşverrr.

Bende dünden itibaren yediklerime dikkat ediyorummmmmmmmmmmmmmmm hedefim 5 kg vermekk, hamişliğe hazırlanmam gerekkk

yaerım bi ses vereydin,korkutuyon bizi datlum

ceee !!!!!!!

ayyy canımmm ben çok heyecanlandım.
İDİLİMMMMMMMMMMMM CANIM İNNNNNNNNNŞALLAHHHHHHHHHHHH EN HAYIRLI BEBİŞ VE EN HAYIRLI ZMAANDIR BUGÜN SENİN İÇİNNNNNN.
PERİM DE FİLM ÇEKTİRİYORRR.
YUMURTLAYANLARRRRRR, YUMURTLARINI TAKİP ETTİRENLERRRRRRRRRRRRR....
YOĞUN ÇALIŞMALAR VARRRRRRRRRRR
İÇİM KIPIR KIPIR OLDUUUUU

yavrularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün bu topicc hepberaberr 1000.sayfasını görürrr müüüüüüüüüüüüüüüü :))))))))))

Canımcımmm doktorunun söyledikleri önemli, her bayanın bünyesi farklı ama kabul edilebilir olanı 2 günde 2 katına çıkması, belki senin bünyende hcg hormonu yavaş ilerliyordur. Sen genede şuan umutlarını minimum seviyede tutmaya çalışki sonradan sevinçlerin daha büyük olsun.

En azından şunu biliyorsun HAMİLE kalabiliyorsunn..

Ben ve biçok arkadaşım burda onu bile bilemiyoruz canım hiç yaşamadık ama UMUT hep var.

O yüzden bu konularda çok hassasım şu lafın gücüne çok inanıyorum

'Asla birinin umudunu kırma, belkide sahip olduğu tek şey odur'.

Senin için herşeyin en hayırlısını diliyorum

canım benim o daha adet günün o kadar takılma bak ben kesenin görüldüğü gün başka bir sorun için ürolojiye girmiştim burdanda çıkıcam kadın doğuma giricem hamişmiyim diye dedim üroloji doktoruda dediki adetin kaç gün geçti dedi bende daha geçmedi diyemedim 1 gün geçti dedim üroloji dr.uda dediki aaaa şimdi göremezki zaten boşa gelmişsin kadın doğuma hiç girme bile dedi üzüldüm adet 10 gün falan geçmesi lazımdı dedi ama girdim göründü çok şükür umutsuzluğa kapılma sonrada sonraya çok artan arkadaşlarıda biliyorum canım sabret bekle düşmediği sürece gözzle görülür sorun yoktur ama düşmeye başlarsa işte o zaman yapılacak bişey yok demektir şimdilik az sabret

:119: :119: :118: :118:

Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

19asos03 Hamileee

eylemsevcan Hamileee

mehmetderya Hamileee

ADDD83 Hamileee

Vitaminc Hamileee

Alpellaaa Hamileee

Aycaece Hamileee

Zeytinnn Hamileee

Sonesinti Hamileee

Kapnax Hamileee

Candost17 Hamileee

Kara_gul Hamileee

Tedavi Aşamasındaki Anne Adaylarımız

sevval17 Çift embryo nakli yapıldı, geriye bebişlerimizin sımsıkı tutunması kaldııı, dualarımız seninle....

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

gulgun45 NOBAT: 1 Haziran

pineapples NOBAT: 3 Haziran

deragun NOBAT: 5 Haziran

meessttrraa NOBAT: 6 Haziran

arzucel NOBAT: 7 Haziran

Alya35 NOBAT: :8 Haziran

nisbhr NOBAT: 11 Haziran

isilisil38 NOBAT: 13 Haziran

jonguil NOBAT:13 Haziran

Hafzak NOBAT: 16 Haziran

Bojou: Bat(asıca): 18 Haziran

İdilga NOBAT: 19 Haziran

Aybice NOBAT: 23 Haziran

enderfts NOBAT: 24 Haziran

Perisoko NOBAT: 24 Haziran

tatlicadi55 NOBAT: 25 Haziran

eerdgn NOBAT: 26 Haziran

hll_legend NOBAT: 27 Haziran

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

IŞILIM 960. sayfada yazdım sana, geride kaldı görmedin oku bebekmmmmmmm

Aserenhannn?????????????

Suvesabundan uzun zamandır haber alınamadı? Meraktayımmmmm......

Gülgün güzel haberlerini almayı diliyoruz.

Son düzenleme:
dr artmış ama dedi korkma herzaman 2 katına çıkacak diye bişey yok öğleden sonra gel bi ultrasonla bakalım dedi hayırlısı.. Mübarek cuma günü dua edin kızlar

inaşllah canım korkup panik yapmaa bak doktor bile olumlu konuşmuş doktor bile diyorum çünkü onlar çok nadir olumlu konuşurrr Inş. Canım dualarımız seninlee

endercinm sana yazdığım cevapları görmedin heralde sormuştunya hangi testler diye az geride kaldı bakarsın ok

IŞILIM 960. sayfada yazdım sana, geride kaldı görmedin oku bebekmmmmmmm

Aserenhannn?????????????

Suvesabundan uzun zamandır haber alınamadı? Meraktayımmmmm......

okudumm tatlişkommmm,çatlaması içinn adoşum tarçın çörek otu ye dedi canımmm başka ne etsem ki??

endoş ggden alcam demiş sende ggden aldım yazmışsınn

Hangi marka aldın ?

işte canım yazmıştım da gerilerde kaldı heralde markası bile yok
newyorktaniste diye bir satıcı ismi var sadece o kadar
20 ov+ 10 hamişlik testi =21.90 TL
ama çok doğru çıkarttı hem hemiş kaldım hemde hamişliğimi erken gebelik testlerinden daha hassas tespit etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…