- Konu Sahibi Masalsularam
-
selam canım ben solgar f.asit kullanıyorum 1 aydır ve çok memnunum hiç şikayetim yok hamile kaldıktan 3 ay sonra bırakılıyoo diye biliyorum ama dr.sormakta fayda var :=)
periiiiiiiiiiii göbüşüne kelebek konanlarda ben yokummm aşkolsunnnnnnnnnnn
Alpellacim msj hakkim olmadigindan az once topicine uzulerek not biraktim
Minnoşlar size bir sorum var, hangi folik asiti kullanıyorsunuz ya da kullanıyormusunuz?
Ben dr tavsiyesiyle folbiol kullanıyorum ama sunu farkettimki acayip gaz yapıyor =( Böyle bir durumla karşılaşan varmı? birde ne kadar süre kullanmak lazım?
benimde nobat 14 nisan =) ayyy sanki 10 yıldır görmediğim arkadaşlarımı bulmuş kadar sevindim
hobareyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
folidoce verdi benim de doktorum..pek bir değişiklik hissetmedim...bence değiştirsen bişey olmaz, birkaç gün ara verip başka marka denenebilir..
yine de bir doktora sormakta fayda var...
periiiiiiiiiiii göbüşüne kelebek konanlarda ben yokummm aşkolsunnnnnnnnnnn
canimmmmmmmmmm hosgeldinnnnn
yaa bu PERI ylee bu kadar kafalar ve kalpler bir olurrrr ayni anda msj yollamisiz sana habesiz birbirimizdeennnnn
ayy ben sizi seviyorumm yaaaa kankicanlarrr \:)))
hosgeldinnn topigeee ayni muhabbetttt devammm cnmmm hamis olana kadar tirmalamaya devamm burdaaa :)))
bu ara ben FOLIC PLUS kullaniyorummm hem ca hem demir de var icinde tavsiye ederimm cnmmcmmmm
Tesekkurler canim bunuda bir arastirayim
Sagol idilgammmmmmm :)
Sen ne kadar suredir kullaniyorsun folicplus i?
DIMPCANN peri demi sana mesaj attiiii ayyy yaa harbiii catlagizz bizzzz :))))))
neyse bak bulustuk yenidennn hosgeldinn cnmmmm
senin NOBAT ada az kalmisss halvet calismalari basariyla tamamlandi miii
MAESTRAMM VE DIMPLONUMMM Ooptumm sizi kactimmm mucksss
sana da iyi geceleeerr idilgacıımm..bana kısaca messss diyi verin :) öptüm bendeeee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?