Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlarrrr ben de katılıyorum aranıza.
Peri ve pidilga yeni topiğiniz hayırlı olsun, hepimize uğur getirsin inşallah.
Benim bat 17 nisan.

periiiiiiiiiiii göbüşüne kelebek konanlarda ben yokummm aşkolsunnnnnnnnnnn

folidoce verdi benim de doktorum..pek bir değişiklik hissetmedim...bence değiştirsen bişey olmaz, birkaç gün ara verip başka marka denenebilir..
yine de bir doktora sormakta fayda var...

benimde nobat 14 nisan =) ayyy sanki 10 yıldır görmediğim arkadaşlarımı bulmuş kadar sevindim

hobareyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

canimmmmmmmmmm hosgeldinnnnn

yaa bu PERI ylee bu kadar kafalar ve kalpler bir olurrrr ayni anda msj yollamisiz sana habesiz birbirimizdeennnnn

ayy ben sizi seviyorumm yaaaa kankicanlarrr \:)))

hosgeldinnn topigeee ayni muhabbetttt devammm cnmmm hamis olana kadar tirmalamaya devamm burdaaa :)))

bu ara ben FOLIC PLUS kullaniyorummm hem ca hem demir de var icinde tavsiye ederimm cnmmcmmmm

periiiiiiiiiiii göbüşüne kelebek konanlarda ben yokummm aşkolsunnnnnnnnnnn

ayyy olmazmisinnnnn sen bizimmmm valide sultanimizzsinnnn kuzummmmm :))) bizi bulusturannn sensinnnn senin yerin ayri sekercimmmmmmmmmm
bebsiin masallahhh belirmeye baslamiss cnmmmmmm
ayy bizede dua ett lufennn cnmcm

Sagol idilgammmmmmm :)

Sen ne kadar suredir kullaniyorsun folicplus i?

Sagol idilgammmmmmm :)

Sen ne kadar suredir kullaniyorsun folicplus i?

canimmm ben hamilelige karar vermeden baslamistimm hani 6 ay oncesi baslamak lazim falan diolar dieee
ben gecen 5 haziran dan beri kullaniyorum hergun 1 tane yani 1 sene olucakkkk nerdeysee
mideye falan dokunmuyo yani kullanimi kolay bulunmasi kolay tavsiye ederim cnmcm

DIMPCANN peri demi sana mesaj attiiii ayyy yaa harbiii catlagizz bizzzz :))))))
neyse bak bulustuk yenidennn hosgeldinn cnmmmm
senin NOBAT ada az kalmisss halvet calismalari basariyla tamamlandi miii

Peri, aycaece ve sen mesaj attiniz :)

Gönüller bir olsun kaliteli sohbete herzaman varım

Yumurtlamaya yakin yatılı misafir(anniş+babiş) geldi

Dolayısıyla halvet olayı sınırlı kaldı ama genede ümidim var tabikide kısmet bende dört gözle bekliyorum NObat ı :))

Yanlız bu sefer söz verdim kendime bat gelmeden test yapmak yokk sonra uzuluyorum

KISLARRR hepinizi opuyorummmm iyi gecelerrr tatli ruyalarrrrr herkesss kocislerineeeeeeeeeeeeeeeee mars marss:)))
sabah gorusmek dilegiyle bu arada londrada

happy friday missss yaniii cuma tatili cuma -ctesi-pazar-ptesi kafa tatili yapiyolar ulkece sebepsizz:))))
benim kociste tatil tabiii yarin girisim biraz zor ama illaki girerim aklim kalir yoksa sizde))))))))))))))

meleklerini yaninizda olsun
allah huzur ve rahatlik versinnnnnnn(sonrada bebislerimiz versinnnnnn lutfennnn) amin
allaha emanet olunnnnnnn

her gecenin ardindan kocamannn aydinlik bir gun dogarr insallah bizim bu SIKINTILARIMNizin ardindan yeni dogan gun gibi yeni bir nefesi yeni bir dunyayi bebislerimizi bize nasip eder yuce rabbim

ayyy saiirr edecek bu topik beniiiiiii
optummm siziiiiiiiiiii
muckssssssssssssssssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…