Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

bizde seni seviyoooooruzzz da perim benim bile listeden bi çok şeyi canım çekti hamişleri düşünemiyoruummm

Allahımmmm içimde bir kıpırtıııı bir pıtırttııııı bir şıkırtııııı varrrr.
Yerimde duramıyorummmmmmmmm.
Biryerlerimde kurt var galibaaaaaaaaaaa.
:119::119::119::119::119::119:
Neden böle oldum acep.....
Kürler yapmak istiyorum, çörekotları tarçınlar,ballar, incirler,...
Yumurta takibi yaptırmak istiyorummm, klomenler. çatlatan iğnelerrrrrrrrr...
Sonra kahveler içirmek istiyrum kocişimeee, sonra halvetlerrrrrr.....
Sonra testler yapmak istiyorum,,,
burdan da yazmak istiyoruummmmm.... Mesajımda Lerrrrrrrr....
Yaz heyecanı mıdır bilmiyorummmmm nedir bu hallerrrrrrrrr ???????

Kızlar sizleri çok seviyorummmm.

Asosum canımmmm moralini bozma hemen, doktor da iyi konuşmuş bakkkk.
Herşey yoluna girecek allahın izniyle, merak etme.
Herşeyin hayırlısı bebeğimm...
Dualarımız seninle canımm

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

newyorktan isteriz canım yaa çokda uygunmuşş Bende mi alsam napsamm bi ovu testim eksik kaldı oda olsunn

canım ınsallah bakalım hayırlısı kısssss tüplerim bir numeraaaaaaaaaaaaaaaaaa

tutmazsa bu sefer guclu bı yapıstırıca alıcam sıkcam ıcıme

tutucak sevvalim sen yeterkii böle pozitif olll haziranda listedesinn inşallah canımmmmmmm
hem bana örnek olucaksınn

okudumm tatlişkommmm,çatlaması içinn adoşum tarçın çörek otu ye dedi canımmm başka ne etsem ki??
Kuru incir de ye bebekimmmmmmmmmmmmmmm

Ya bende öyleyimmmmm bendeeeeeeee kıpııırrrrrrr kıpıııırrrrrrrrrrrrrrrrrr fıkır fıkıııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şıkkıııııııırrrrrrrrrr şıkkııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118:

]:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::]:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118:
newyorktan isteriz canım yaa çokda uygunmuşş Bende mi alsam napsamm bi ovu testim eksik kaldı oda olsunn

isteeeeeeeeeee havzoşum isteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee o kusur kalmasınnnnnnnnnnn

[video=youtube;iE9964LKivs]http://www.youtube.com/watch?v=iE9964LKivs&feature=related[/video]

Bayılıyorummm bu miniğe ve şarkıyaaaaaaaaaaa

Hepimize böyle sevimli bişe nasip etsin Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben transferder cıkıncaaaa

canım erik istediiii eve geldik hurma cekti canımmmm

hem ekşşi hem tatlı yedimmm taneeeee

yedim ekşiyi yapcam ayseyi

yedim tatlıyı yapcam hakkıyı

anammmmmmmmm tutunsalar acep ne olucak diye merak etcezzzzz

Merhaba kızlar ben kendimden bahsedeyim 11 aydır çabalıyorum gebelik için klomen ve gonaphane ile hamiş kalanlar sayfasında yazışıorum bende uzun zamandır.bugün sizide gördüm bi merhaba diyim dedim 6 ay klomenden sonra mayısta rahim filmini artık daha ertelemeyim dedim ve çekindim binbir acıyla tabii,tıkalı çıktı malesef bende bu ayın 14ünde adet olcam ve adetten sonra hasta olcam bu ay ilaç içirtmedi doktorum film çekindiğim için ama ben umudumu kaybetmedim 3 gündür süt buharına oturuorum halvettlere devam ediorum,umudum çok allahım büyük ameliyatla açılmazsa tüp bebekle yaparım olur inşallah umudumu kaybetmiyorum bide bu ay süt sayensinde kalıomuşummdüşünün tüpüm kapalı ama ondan bile umudum var canlarım hepinizi öpüyorumm

tabi adetten sonra hasta olmucam ameliyat olcam hahahah

Hoşgeldinn :119:
Valla biz de öle her ay bi varmış bi yokmuşşşş...
Pozitifliğinle tam bizim kafadansınnnn...
Allah gönlüne göre versinnnn

Selam canımmmm :80: bende bu ay rahim filmi çektiricem, çok mu canın acıdıııı :18: benim ağrı eşiğim yüksektir gerçi bebiş için herşeye katlanırım.

Her iki tüpünde mi kapalı canım? Sebebi neymiş söyledi mi doktor, benim de endişem bu açıkcası ama tüp bebek niçin var tüplere olan gereksinimi ortadan kaldırmak için...

O yüzden en umutsuz anda bile umut hep vardıır, sende bizdensin pozitifcan.

Allahtan hiçbir zaman umut kesilmezzz. Güzel haberlerinle bizi de sevindir

Merhabaaa.... şükür yaz geldiiiii...

işten ayrıldıımm..bütün sabah uyuduummm..az dinlenmek gerek...

Hamişliktendir bebikommmmmmmmmmmmmmmm sana bebişe faydalı olanları ye gerisini boşverrr.

Bende dünden itibaren yediklerime dikkat ediyorummmmmmmmmmmmmmmm hedefim 5 kg vermekk, hamişliğe hazırlanmam gerekkk

canım eve gideceksen nasıl verilecek 5 kilo :))) bende ayarlayabilirsem haftaya gidicemmm... çok özledim herkesii...

sonesintide bugün doktora gidicekti dimi benmi öle hatırlıorum hatta eger belli ise cinsiyet ögrenecekti :)

Hoşgeldinn :119:
Valla biz de öle her ay bi varmış bi yokmuşşşş...
Pozitifliğinle tam bizim kafadansınnnn...
Allah gönlüne göre versinnnn
Hoşbulduk cnm aslında yeri gelio çok ümitsizliğe kapılıorum ama pes etmedim hiç bi zaman yeri geldi evimde deliler gibi ağladım sonra çıktım arkadaslarımın çocuklarıyla boğuştum oynadım onları sevdim kokladım umudumu hiiiçç yitirmedim inatçıyım her hafta gidiyorum doktora elbet olacak diorum:)

cnm korkutmak gibi olmasın ama çok acıdı anestezi çookk istedim yapmadı doktor hiç acımıcak falan dedi ama ben bağırdım o denli ama benim ağrı eşiğim düşük ondan olmuş olabilir.evet ikiside kapalı ama doktorum dedi ki labaroskopiyle daha net belli olur dedi çünkü acı sırasında spazm geçirip kapalı gibi görünebiliomuş ama kapalı ben eminim çünkü klomenle her ay en az 3 yumurtam oluo 20-22mm çatlıoda ama olmuo 1 yıldır, kapalı ki olmuo.cnm ağır enfeksiyondan falan oluomuş ama ben idar yolu enfeksiyonu bile geçirmedim doktorada dedim doğuştanda olabilio tam nedeni bilinmeyende oluo dedi bakalım işte bu ay sonunda herşey belli olcak olmazsa ankaraya anatolia tüp bebek merkezine başvurmayı düşünüorum biraz para biriktirip tabiiümit kesilmio rabbimden inşallah seninki kolay gecer ve tıkalı deildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…