- Konu Sahibi Masalsularam
-
canimmmmmmmmmm hosgeldinnnnn
yaa bu PERI ylee bu kadar kafalar ve kalpler bir olurrrr ayni anda msj yollamisiz sana habesiz birbirimizdeennnnn
ayy ben sizi seviyorumm yaaaa kankicanlarrr \:)))
hosgeldinnn topigeee ayni muhabbetttt devammm cnmmm hamis olana kadar tirmalamaya devamm burdaaa :)))
bu ara ben FOLIC PLUS kullaniyorummm hem ca hem demir de var icinde tavsiye ederimm cnmmcmmmm
günaydın arkadaşlar. cumamız mübarek olsun bugünde birbirimize dua etmeye devam İNŞ.
HAZIR FOLİK ASİT DEMİŞKEN ben bu ay başladım kullanmaya. bebek varsa diye ama geçen hafta dayanamadım kan tesiti yaptırdım çıkmadı. 8 nisan adet günüm.hala umudum var yani
kızlarcan benim ağzımda bi tatsızlık varki sormayın acaba folik asitten midir? birde idrarımda yanma oluyo afedersiniz:44::44: böle olan var mı içinizde.
Bende öyle bişey olmadı ama herkeste değişiyo sanırım sen prospektüsü bi okusana canım
öyle bişi yazmıyoki. folidoce benimki hiç duydun mu canım sen.ilaç mı kötü acaba.
Günaydınnnnn kızlarrrr nasılsınız bu sabahhh
günaydın canım taze anne adayı , kelebeğinle uyanmak nasıl bir duygu?
Canımmm son adet tarihim 15 Mart genelde 25 günde bir oluruumm ayy neye bakcaksın çok merak ettimmmpericim bana ilk adet gününü ve kaç günde bir adet olduğunu söyler misin canım bişeye bakacam
Saol canımmmmmmm gel sana da olsunnnnnnnmerhaba topıcıgınız hayırlı olsun bacılar
Canikommmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar oh be buldum sizi =)
perisoko ve idilgaya mesajdan dolayı tesekkur ediyorum oh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dünya varmış =)
Nasılsınız bakalım minnoşlar?
Saol canım benimmmm hoşgeldinnnnnn ekledimmmm seniMerhaba kızlarrrr ben de katılıyorum aranıza.
Peri ve pidilga yeni topiğiniz hayırlı olsun, hepimize uğur getirsin inşallah.
Benim bat 17 nisan.
Oyyyyyyyy mercimek köftem benimmm seni yerimmm hemen en başa eklendin kuzummmm benimmmmmmmperiiiiiiiiiiii göbüşüne kelebek konanlarda ben yokummm aşkolsunnnnnnnnnnn
Günaydın tatlışkommmmmmmmm güzel bir gün dileriiimmmmmGünaydın kızlar , güzel bir gün olsun hepimiz için
Günaydınnnnn kızlarrrr nasılsınız bu sabahhh
günaydın kızlar,doktordan geliyorum bebeğim aslında 6 haftasını doldurdu ama 5+3 görünüyomuş.vajinal baktı kalp atışını duyamadık çok korkuyorum
Canımmmmmmmmm dur sakin olllll kıyamam ben sanaaaaa, bi terslik olsa söylerdi doktor Allah korusunnn. Belki erkendir henüzzz ben pek anlamamm anneler gelsin sana daha iyi yardımcı olurrr üzme kendini canımmmmmmmmmmmmm
günaydın kızlar,doktordan geliyorum bebeğim aslında 6 haftasını doldurdu ama 5+3 görünüyomuş.vajinal baktı kalp atışını duyamadık çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?