Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

masallah tatlım allah nazarlardan sakınsın rabbim kucaklarımıza almayıda nasip etsin.bende özlüyorum hatta doktoruma demiştimki banada bi ultrason aleti sipariş etsek olmazmı ben hergün evde izlerim dedim öyle kahkaha attı ki.hem biran önce dogsun istiorum alayım sarayım kollarıma hemde bırazcıcık dogum aklıma geldikçe tırsıyorum :) ilk dogum olucak allah izin verirse onun için rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin insallah...öle işte :)

anooyyy
ESİNİİİMM bizi unut datlum ama inneni unutmaa sakın
tamam mı bebişim,yeğenimiz için
bu arada Pitominim nerlerdee??
bak gördün mü sen sordun da aklıma geldiii
aman duymasın, o da alınır malınır

Zeytiniimm çekirdeeemmm
sakın netten şu doğumları falan izleme e mi datlum
zaten tırsıkmışsın iyicene saykoya bağlarsın bak demedi deme
bi avazda çıkar inşaallah minnak çekirdeen

İNAN BENİ O KADAR SORMUOLARDA neyse...benim ne hormonlarım daha oynamaya basladı zaten ne midem bulandı gercekten bende belirtileri yasamadım yanii.ben bazen sohbete katılıorum ama bazen cvp yazan az yada hiç yazan olmuo hiç bişi demeden cıkıorum insan nie üzülüo biliomusun gercekten herkeze cok alışmışım burda seviorum yani..seni genelde hep sorarım adosu vitamini ışılı herkeze yazmaya calısıorum zaten de bu saydıklarımı nie soruorum hani ufak tefek sorunlar yasadılar ya ısılda bebegini kaybetti mesala ondan onlar aklıma gelır diğer arkadaslarlada elimden geldikce shbbet ediorum hafzaka da yardımcı olmaya calıstım yani elimden geldiğince yapıorum bişiler ama dün biride dememiş ki zeytin naptı acep toktora gidecekti die :)

valla zeytin bende baktım fiyatlarınada oyyyy oyyyy en ucuczu 7000 tl idi ucuz olsa alınır ama malesef neyazıkki bu bizi aşar allahtan ben 15 günde bir gidiyorum kontrole vakit uzun değil
sen nekadarda bir gidiyorsun

anooyyy
Esiniiimm bizi unut datlum ama inneni unutmaa sakın
Tamam mı bebişim,yeğenimiz için
bu arada pitominim nerlerdee??
Bak gördün mü sen sordun da aklıma geldiii
aman duymasın, o da alınır malınır

sorma valla unutmuşum şimdi telime hatırlatma yaptım işyeri hekimimize vurdurcam
C vitaminimizi bugün hiç görmedim aralık annelerindede yok dinleniyodur yaaaa

ayyyy inşallahhh candostummm inşallahhh :)) bende bu ay sürekli yapcak yastıkk olayınııı,bu haftada halvet haftamm zatenn..masallahhh bebişinde cokk büyümüşşş allah esirgesinnn,mutlu mesut doğurursun inşallahhh canmmmmm..

Zeytiniimm çekirdeeemmm
sakın netten şu doğumları falan izleme e mi datlum
zaten tırsıkmışsın iyicene saykoya bağlarsın bak demedi deme
bi avazda çıkar inşaallah minnak çekirdeen

aslında tatlım agrı eşğim yüksektir bide benim böbrekte tas ta vardı önceden onun agrısına katlananlar zate doguma haylı haylı dayanır dio doktorlar cünkü bit taş düşürme sancısı agrısı birde doğumu diolar işte ama hani daha deneyim olmayınca ilk dogum olunca nası bişi insan hem merak hem tırsıklık oldu..zaten ne dogum hikayeleri dinlerim nede izlerim biri ayyy işte ben söle dogurdum böle die anlatmaya baslarsa ordan uzaklasır yada anlatmamasını rica ederim

artık ayda 1 tatlım benim ki.. hani tahliller testler için o da cinsiyeti de ögrenemedik 1,5 hafta sonra dedi cok heycnla gitmiştim ense olçumu ii dedi burun kemiği var dedi ii dedi ikili test için de kan verdim persembe cıkıcakmıs canaım senin ense kac cıkmıstı hatırlıomusun

bak ikinciye soruyom,yoksa popüşüne popüşüne vurmak zorunda kalıcam
anlat bakiim Zeytinim,naptın dr.da ??

üzülme vallahi bak ben pojomunda dediği gibi biz burda hep birbirimizle paylaştık kimse bilmezken siz bildiniz bebeğimi mesela sıkma canını tatlım
bak buna hamilelik belirtisi diyelim yoksa böyle birşeye alınmazdın Diyerek konuyu değiştirelimmmm
burdaki herkesi senide çokkkkk seviyorummmm bunu unutma
doğum falanda izleme bende tırsıyorum ama dün son kararım normal doğum yapmak ve eşimle beraber o anı yaşamak allahım izin verirse bakalım Fikrim değişmezse tabi

11+3 günlüktük biz gittiğimde ensemiz 0,09 cm çıktı tatlım boyumuzda 4,68 cm idi

maşallah canım değmesiin

ense ölçümü yapıldı canım cinsiyet 1,5 hafta sonraya kaldı ikili test içinde kan verdim canım böle işte :)

inşallah hepsi süper çıkar :)
senin erkek olcak bence,çok alınganların erkek oluyomuşş
şimdiden notumu alayım bari:
*1,5 hafta sonra Zeytinime cinsiyet sorulcaakk,unutmaa

inşallah hepsi süper çıkar :)
senin erkek olcak bence,çok alınganların erkek oluyomuşş
şimdiden notumu alayım bari:
*1,5 hafta sonra Zeytinime cinsiyet sorulcaakk,unutmaa

:) yok tatlım inan bak alınganlıklarım yok aglamalar falan filan inan bak aksine önceden cok aglar sulanırdım şimdi hiiiç yok...

HOHOOOOOOOOOOOOOOOOOO

NE YAPANIZ NE EDENİZ????????????????

ZEYTİNNNNNNNNNNN SENİN ÇEKİRDEK KABUGUNDAN ÇIKMIŞ GAYRIIIIIIIIIIIII MEAŞALLAHHH degmesin

sonesintiiiiiiiiiii yelli gacıııııııııııııı ne yapan büyüyooo kızın meaşaşşallahhhh degmesin

bizde iyiyiz ne olsun aynı şeyler işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 4 gr. - Yaklaşık boyu : 16 mm. (Baştan Popoya)
popüşünü yiriimm leeeeennnn

benimde 12+5 tatlım 0,08 di cok ii dedi zaten sanırım 3 ve 3 ün üstümü ne tehlikeye giriodu

evet canım 3 ve 3 ün üstü riskli allah korusun

:) yok tatlım inan bak alınganlıklarım yok aglamalar falan filan inan bak aksine önceden cok aglar sulanırdım şimdi hiiiç yok...

o ZIRT PIRT HERŞEYE ağlayan TÜR BENİM benimmmm Sen yoktun zeytin ben geçengün böğürtlenli şekerden konuştuk işyerindeki kızlarla sonra birinde çayı çıktı ben oturdum ağladım düşün artık halimi beter beterrrr

iyiyiz tatlım valla topik beni atıp duruyor bugün püffff sen naparsın fındığın nasıl

Son düzenleme:

NE ZORLUYON OLUM TOPİGİ İSTEMİYOO İŞTE SENİİİİİİİİİ TİPİNİ BEGENMEMİŞ
İYİYİZ BEYA NE OLSUNNNNNNNN ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR DENİZİM BENİ HİÇ YORMUYOOO ÇOK AKILLI MEAŞALLAH degmesin annesinin tam tersi sessiz ve sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…