- 31 Mart 2012
- 627
- 17
- 98
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #9.881
Sen sıkma canını (kesin bize hamilelik alınganlığı diyecekler) Aslında seni genelde herkes soruyo ben çok rastladım,ama belki bugünlerde soran olmamıştır. Ben buraya girdiğimde bişeyler yazsam bile cevap veren olmuyo çoğu zaman ama boşver ben takmıyorum. Sonuçta herkesin kendine göre dertleri var. (Yüzsüzüm biraz galiba ben) Yine de ultrason fotoğrafımı koyayım bari
Bugün dr.a gittim 10+5 olmuşuz. Çok şükür herşey yolunda, gelişimi iyi.Çok özlüyorum ya ben minişimi. Onu görünce tüm sıkıntılarımı unutuyorum. Darısı isteyen herkese inşallah...
Eki Görüntüle 437327
Vallahi burda değil günlük hayatta bırak başkasını kendim kendimle ilgili şeyleri unutuyorum
dün vitaminle konuştuk burda şu kanama iğnesini bende her pazartesi vurunuyorum diye
sonra ne oldu ben gün boyu ben bişey yapcaktım deyip durdum yok gelmiyo aklıma birtürlü
sonra unuttuğumun gün boyu yazıp durduğum anlattığım iğnem olduğu akşam aklıma geldi
Bugün vuruncam artık
masallah tatlım allah nazarlardan sakınsın rabbim kucaklarımıza almayıda nasip etsin.bende özlüyorum hatta doktoruma demiştimki banada bi ultrason aleti sipariş etsek olmazmı ben hergün evde izlerim dedim öyle kahkaha attı ki.hem biran önce dogsun istiorum alayım sarayım kollarıma hemde bırazcıcık dogum aklıma geldikçe tırsıyorum :) ilk dogum olucak allah izin verirse onun için rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin insallah...öle işte :)
ZEYTİNİM GELDİNMİ TATLIM VALLA BENDE O DEDİĞİN ŞEYLERDEN FAZLASIYLA VAR AMAN İNŞALLAH SENDE OLMAZ
YAA BENİDE GENELDE KİMSE SORMAZ YOKSAM TOPİKTE HATTA GEÇEN SADECE SENLE VİTOŞ SORMUŞTU
AMA GELDİĞİMDE SAĞOLSUNLAR HERKES HAL HATIR SORAR
İNAN BANA SENİ BENDEN FAZLA SORUYORLARBENDE BAZEN SENİ KISKANIYORUM İTİRAF EDEYİM
BU ARADA YAZDIKLARIM GELDİMİ BİLMİYORUM TOPİK BUGÜN BENİ ATIP DURUYOR PÜFFFF
masallah tatlım allah nazarlardan sakınsın rabbim kucaklarımıza almayıda nasip etsin.bende özlüyorum hatta doktoruma demiştimki banada bi ultrason aleti sipariş etsek olmazmı ben hergün evde izlerim dedim öyle kahkaha attı ki.hem biran önce dogsun istiorum alayım sarayım kollarıma hemde bırazcıcık dogum aklıma geldikçe tırsıyorum :) ilk dogum olucak allah izin verirse onun için rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin insallah...öle işte :)
anooyyy
Esiniiimm bizi unut datlum ama inneni unutmaa sakın
Tamam mı bebişim,yeğenimiz için
bu arada pitominim nerlerdee??
Bak gördün mü sen sordun da aklıma geldiii
aman duymasın, o da alınır malınır
Evet ben koydumhatta gece sabaha kadar banyo yapmadım,bazen sağıma dönerek,bazen soluma dönerek uyudum.Belki faydası vardır :)
Deragun canım bende de kahverengi lekelenme olmuştu 2 kez ama devamı gelmedi, belli olmaz ne olacağı.
Zeytiinnnnn üzülme, beni de kimse sormuyo canım yalnız değilsin
Zeytiniimm çekirdeeemmm
sakın netten şu doğumları falan izleme e mi datlum
zaten tırsıkmışsın iyicene saykoya bağlarsın bak demedi deme
bi avazda çıkar inşaallah minnak çekirdeen
valla zeytin bende baktım fiyatlarınada oyyyy oyyyy en ucuczu 7000 tl idi ucuz olsa alınır ama malesef neyazıkki bu bizi aşar allahtan ben 15 günde bir gidiyorum kontrole vakit uzun değil
sen nekadarda bir gidiyorsun
sorma valla unutmuşumşimdi telime hatırlatma yaptım işyeri hekimimize vurdurcam
C vitaminimizi bugün hiç görmedim aralık annelerindede yok dinleniyodur yaaaa
aslında tatlım agrı eşğim yüksektir bide benim böbrekte tas ta vardı önceden onun agrısına katlananlar zate doguma haylı haylı dayanır dio doktorlar cünkü bit taş düşürme sancısı agrısı birde doğumu diolar işte ama hani daha deneyim olmayınca ilk dogum olunca nası bişi insan hem merak hem tırsıklık oldu..zaten ne dogum hikayeleri dinlerim nede izlerim biri ayyy işte ben söle dogurdum böle die anlatmaya baslarsa ordan uzaklasır yada anlatmamasını rica ederim
inan beni o kadar sormuolarda neyse...benim ne hormonlarım daha oynamaya basladı zaten ne midem bulandı gercekten bende belirtileri yasamadım yanii.ben bazen sohbete katılıorum ama bazen cvp yazan az yada hiç yazan olmuo hiç bişi demeden cıkıorum insan nie üzülüo biliomusun gercekten herkeze cok alışmışım burda seviorum yani..seni genelde hep sorarım adosu vitamini ışılı herkeze yazmaya calısıorum zaten de bu saydıklarımı nie soruorum hani ufak tefek sorunlar yasadılar ya ısılda bebegini kaybetti mesala ondan onlar aklıma gelır diğer arkadaslarlada elimden geldikce shbbet ediorum hafzaka da yardımcı olmaya calıstım yani elimden geldiğince yapıorum bişiler ama dün biride dememiş ki zeytin naptı acep toktora gidecekti die :)
artık ayda 1 tatlım benim ki.. Hani tahliller testler için o da cinsiyeti de ögrenemedik 1,5 hafta sonra dedi cok heycnla gitmiştim ense olçumu ii dedi burun kemiği var dedi ii dedi ikili test için de kan verdim persembe cıkıcakmıs canaım senin ense kac cıkmıstı hatırlıomusun
artık ayda 1 tatlım benim ki.. hani tahliller testler için o da cinsiyeti de ögrenemedik 1,5 hafta sonra dedi cok heycnla gitmiştim ense olçumu ii dedi burun kemiği var dedi ii dedi ikili test için de kan verdim persembe cıkıcakmıs canaım senin ense kac cıkmıstı hatırlıomusun
bak ikinciye soruyom,yoksa popüşüne popüşüne vurmak zorunda kalıcam
anlat bakiim Zeytinim,naptın dr.da ??
11+3 günlüktük biz gittiğimde ensemiz 0,09 cm çıktı tatlım boyumuzda 4,68 cm idi
ense ölçümü yapıldı canım cinsiyet 1,5 hafta sonraya kaldı ikili test içinde kan verdim canım böle işte :)
inşallah hepsi süper çıkar :)
senin erkek olcak bence,çok alınganların erkek oluyomuşş
şimdiden notumu alayım bari:
*1,5 hafta sonra Zeytinime cinsiyet sorulcaakk,unutmaa
HOHOOOOOOOOOOOOOOOOOO
NE YAPANIZ NE EDENİZ????????????????
ZEYTİNNNNNNNNNNN SENİN ÇEKİRDEK KABUGUNDAN ÇIKMIŞ GAYRIIIIIIIIIIIII MEAŞALLAHHHdegmesin
sonesintiiiiiiiiiii yelli gacıııııııııııııı ne yapan büyüyooo kızın meaşaşşallahhhhdegmesin
bizde iyiyiz ne olsun aynı şeyler işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
benimde 12+5 tatlım 0,08 di cok ii dedi zaten sanırım 3 ve 3 ün üstümü ne tehlikeye giriodu
:) yok tatlım inan bak alınganlıklarım yok aglamalar falan filan inan bak aksine önceden cok aglar sulanırdım şimdi hiiiç yok...
hohoooooooooooooooooo
ne yapanız ne edeniz????????????????
Zeytinnnnnnnnnnn senin çekirdek kabugundan çıkmış gayrııııııııııııı meaşallahhhDegmesin
sonesintiiiiiiiiiii yelli gacıııııııııııııı ne yapan büyüyooo kızın meaşaşşallahhhhDegmesin
bizde iyiyiz ne olsun aynı şeyler işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
evet canım 3 ve 3 ün üstü riskli allah korusun
o ZIRT PIRT HERŞEYE ağlayan TÜR BENİM benimmmmSen yoktun zeytin ben geçengün böğürtlenli şekerden konuştuk işyerindeki kızlarla sonra birinde çayı çıktı ben oturdum ağladım düşün artık halimi beter beterrrr
iyiyiz tatlım valla topik beni atıp duruyor bugün püffff sen naparsın fındığın nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?